goncacım zencefil cayı tarifi vermiştim denedinmi..
bende hafta sonu bulabilirsem alıcam küçük bi parca kesip soyularak kaynamıs suya atıp biraz daha kaynatılarak yapılıyormus cayı tekrar sordum..
Bunu yapan arkadas bu hafta cok fazla yemişti tahmininizden daha cok 1 kilo - de suan gecen haftaya göre..
Ve bu gün 1 gözleme daha yedim dedi.. Inş bizde faydasımı görürüz..
canım gerçekten o kadar etkiliyse ben o çayı içmekle kalmam, damar yolundan bile alırım valla
tatlım bilmiyorume tklimidir ama tarifi veren arkadas etkili olduğunu söylüyor denicem bende..
bahsettiğin zencefil çayı mı oluyor zevcan' cığım. Peki ne kadar suya atılacak? Ay maydanoz oldum konuya ksura bakmayın.
bende hafta sonu bulabilirsem alıcam küçük bi parca kesip soyularak kaynamıs suya atıp biraz daha kaynatılarak yapılıyormus cayı tekrar sordum..
Bunu yapan arkadas bu hafta cok fazla yemişti tahmininizden daha cok 1 kilo - de suan gecen haftaya göre..
Ve bu gün 1 gözleme daha yedim dedi.. Inş bizde faydasımı görürüz..
ZEVCAN sadece zencefilmiydi tam tarifi bi daha yazarmısın
evet canım sadece zencefil küçük bir parca kesip 1 litre kaynayan suya atıyormusun 10 dk daha kaynatıp gün içinde içiyormussun kabuğunuda soyuyormussun tabi..
tamam bu akşam gidince yapayım evde zencefil var bir litreyi gün içinde bitiricez değilmi bide o dediğin arkadaş hangi takımda
7. takımdan azerikızı
canım sen dene ozamn bende ona göre alayım..pazartesi kilonda fark olucakmı bakalım 1 litre gün içinde bitiyormus
hafta sonu 3 gün yapayım zevcan ama malum dönem verirmiyim bilmiyorum yazarım ama
zevcan taze zencefilmiş bulmam gerek bendeki kuru
evet taze zencefil.. ben nerden bulucaksam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?