pazara bakayım önce sonrada aktara
sonuncuyuz kızlar bu hafta ..
Takım birincimiz kuyabiye tekrar tebrik ediyorum..
bende bulamazsam artık senin aldığın yerden alırım sen izmit merkezdeydin dimi..
evet canım bulursam haber vericem
gizem bu hafta kişisel rütbemizde senin nick yazcak benim tüm hafta canım kurabiye isticek
adımı yazın isterseniz tatlım, bak haftaya 1. olmamız lazım öle canınız sürekli kurabiye çekerse olmaz
kız ceksede yemiyorum evde var duruyorlar öylece kendime işkence ediyorum gibi hissediyorum bazen keklerde duruyo öylece bazen koklamak istiyorum ama dayanamcam die onuda yapmıyorum..
cok canım cekiyo benim yaa
biraz tartıda oynama olsa onun heycanıyla güc gelicek ama bu haftada oynama olmazsa kendimi tatamayıp yemekten korkuyorum..
yeme zevcanım yeme öle kötü şeylergeçen hafta da bize misafir gelirken bi kutu tatlı getirmişti, 3-4 tane kalmış bitmemiş. alıp alıp kokladım valla bi akşam ama yemedim. nolcak bizim sonumuz yaa
neyse istediğimiz kiloya inene kadar sıkalım dişimizi de sora azar azar yeriz artık
saol canım teşekkürlerhaftaya yine takımca 1. olucaz işallah
bu arada internetten okuduğum kadarıyla zencefil mide bulantılarına fln çok iyi geliyomuş. bu aralar benim aşırı midem bulanıyo zaman zaman. zayıflamaya etkisi olmasa bile mideme iyi gelir diye deniycem ben de
yarınki menüm
sabah yumurtalı kahvaltı
öğlen buğday salatası ayran
ara meyve
aksam kabak yoğurt salata
ben cıktım kızlar hepinize ii hafta sonları ..
kacamaksız geçirmenizi diliyorum..
aa cyd86 senide yeni gördüm seninlede tanışmadık şimdiden memnun oldum
kızlar üzgünüm benim yüzümden sonuncu oldunuz
kuyabiye tebrikler canımbu arada seninle tanışmadık sanırım.benim ismim reyhan 25 yaşındayım konyada yaşıyorum.yönetici asistanı olarak çalışıyorum
kuyabiye canım, başarını tebrik ederim.
Evet tanışamadık seninle. Ben Ceyda, 24 yaşındayım, 2.5 yıllık evliyim ve İstanbul' da oturuyorum. Ya sen?
hoşgeldin reyhancım. sanırım ben tam sen ayrıldıktan sora gelmişim. ben de gizem ankarada yaşıyorum 23 yaşındayım ve yaklaşık 1 senedir nişanlıyım. seneye eylül-ekim gibi 36 beden bi gelin olmayı planlıyorum :123::123::123:
hoşgeldin reyhancım. sanırım ben tam sen ayrıldıktan sora gelmişim. ben de gizem ankarada yaşıyorum 23 yaşındayım ve yaklaşık 1 senedir nişanlıyım. seneye eylül-ekim gibi 36 beden bi gelin olmayı planlıyorum :123::123::123:
sağol tatlım. bu arada menülerin çok güzelkızmazsan sana bi önerim olucak, ilk diyetisyen deneyimini ilkokul 4te yaşamış biri olarak sanki günde 1,5 lt su bana biraz az gibi geldi. ben bugüne kadar diyet yaparken suyun faydasını çok gördüm ve günde 2,5-3 lt nin altına düşmemeye özen gösteririm hep. eğer içebiliyosan su miktarını birazcık artır derim ben. ama tabii diyetistenin ne der onu bilemem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?