Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sonuncuyuz kızlar bu hafta ..
Takım birincimiz kuyabiye tekrar tebrik ediyorum..

saol canım teşekkürler haftaya yine takımca 1. olucaz işallah

bu arada internetten okuduğum kadarıyla zencefil mide bulantılarına fln çok iyi geliyomuş. bu aralar benim aşırı midem bulanıyo zaman zaman. zayıflamaya etkisi olmasa bile mideme iyi gelir diye deniycem ben de

adımı yazın isterseniz tatlım, bak haftaya 1. olmamız lazım öle canınız sürekli kurabiye çekerse olmaz

kız ceksede yemiyorum evde var duruyorlar öylece kendime işkence ediyorum gibi hissediyorum bazen keklerde duruyo öylece bazen koklamak istiyorum ama dayanamcam die onuda yapmıyorum..
cok canım cekiyo benim yaa

biraz tartıda oynama olsa onun heycanıyla güc gelicek ama bu haftada oynama olmazsa kendimi tatamayıp yemekten korkuyorum..

yeme zevcanım yeme öle kötü şeyler geçen hafta da bize misafir gelirken bi kutu tatlı getirmişti, 3-4 tane kalmış bitmemiş. alıp alıp kokladım valla bi akşam ama yemedim. nolcak bizim sonumuz yaa

neyse istediğimiz kiloya inene kadar sıkalım dişimizi de sora azar azar yeriz artık

yarınki menüm
sabah yumurtalı kahvaltı
öğlen buğday salatası ayran
ara meyve
aksam kabak yoğurt salata

ben cıktım kızlar hepinize ii hafta sonları ..
kacamaksız geçirmenizi diliyorum..

bu koklama işi tam bir işkence bence diyette olan birine daha beter bi işkence yapılamaz..
ağlanacak halimize gülüyoruz mevlam yüzümüzden eksik etmasın

merhaba arkadaşlar
zayıflama çizelgerinize baktım birkaç arkadaşın da ne güzel istikrarlı gidiyorsunuzkuyabiye bende 71 kiloyum sen bayağı bir vermişsin,nasıl bir diyet uyguluyordun daha önce,ben 60 olsam bana yeter ya,çok sıkıldım artık şu kilolardan

yarınki menüm
sabah yumurtalı kahvaltı
öğlen buğday salatası ayran
ara meyve
aksam kabak yoğurt salata

ben cıktım kızlar hepinize ii hafta sonları ..
kacamaksız geçirmenizi diliyorum..

Sebzeli, salatalı, yoğurtlu ve dolayısı ile besleyici bir menü. Şimdiden afiyet olsun Zevcan' cığım. Sana da iyi hftasonları.

kızlar üzgünüm benim yüzümden sonuncu oldunuz

kuyabiye tebrikler canım bu arada seninle tanışmadık sanırım.benim ismim reyhan 25 yaşındayım konyada yaşıyorum.yönetici asistanı olarak çalışıyorum

Bugünkü menüm;

10.12.2010 – CUMA
SABAH 09:00

2 DİLİM EKMEK
2 DİLİM PEYNİR
1 ADET SALATALIK
2 ADET ZEYTİN
½ DOMATES
3 DAL ROKA

ARA ÖĞÜN 11:30
1 ADET MANDALİNA

ÖĞLEN 13:30
1 KASE SÜZME MERCİMEK ÇORBASI
2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
YARIM SU BARDAĞI SÜT (ÇAY KAŞIĞININ UCU KADAR BAL İLE TATLANDIRDIM)

ARA ÖĞÜN 17:30
1 ADET YEŞİL ELMA

AKŞAM 19.30
1 KASE SÜZME MERCİMEK ÇORBASI
1 ADET KABAK DOLMASI
1 KASE YOĞURT
2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK

GECE 21:30
2 ADET MANDALİNA

SU : Gün içinde 1.5 lt. su tükettim.
EGZERSİZ : Yarım saat fitness.

hoşgeldin reyhancım. sanırım ben tam sen ayrıldıktan sora gelmişim. ben de gizem ankarada yaşıyorum 23 yaşındayım ve yaklaşık 1 senedir nişanlıyım. seneye eylül-ekim gibi 36 beden bi gelin olmayı planlıyorum :123::123::123:

kuyabiye canım, başarını tebrik ederim.

sağol tatlım. bu arada menülerin çok güzel kızmazsan sana bi önerim olucak, ilk diyetisyen deneyimini ilkokul 4te yaşamış biri olarak sanki günde 1,5 lt su bana biraz az gibi geldi. ben bugüne kadar diyet yaparken suyun faydasını çok gördüm ve günde 2,5-3 lt nin altına düşmemeye özen gösteririm hep. eğer içebiliyosan su miktarını birazcık artır derim ben. ama tabii diyetistenin ne der onu bilemem :44:

günaydın kızlar sabah k flakes yiyerek başladım diyete..Allah utandırmasın..

Evet tanışamadık seninle. Ben Ceyda, 24 yaşındayım, 2.5 yıllık evliyim ve İstanbul' da oturuyorum. Ya sen?

memnun oldum ceydacıgım bende 2,5 yıllık evliyim..konyada yaşıyorum 25 yaşındayım

memnun oldum gizemciğim bende düğünümde önce zayıf gelin olacagım diye tutturmus ve olmustum..tabi 36 beden olamadım inşallah sende gönlüne göre bir gelin olursun Allah tamamına erdirsin..

Neden kızayım kuyabiye' ciğim aşkolsun :26: Su hakkında söylediklerinde gerçekten çok haklısın. Diyetisyenim de bana günde 10-12 bardak dedi ama gel gör ki ben içemiyorum. Hiç içmeyeceğim değil tabii kendimi alıştırmaya çalışoyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…