günaydın kızlarsabah k flakes yiyerek başladım diyete..Allah utandırmasın..
memnun oldum ceydacıgımbende 2,5 yıllık evliyim..konyada yaşıyorum 25 yaşındayım
kimsecikler yok ama ben hazır vakit bulmuşken menümü yazayım
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, yarım dilim kaşar yarım dilim de beyaz peynir, domates, şekersiz çay
öğle: kaşar peyniriyle yağsız menemen (aslında menemeni 2 yumurtayla yapmam gerekiyo ama ben yumurta yiyemediğim için kaşar peyniriyle yapıyorum, tadı da süper oluyo)
akşam: tavuk şiş yada külbastı, salata
akşam dışarda olucam, o yüzden duruma göre şiş yada külbastı yiycem.
saporumu da yaptım bugün, 40 dk yürüdüm 5 dk da koştum
günaydın kızlar
pazar günü yediklerim:
sabah kepek ekmeği
haşlanmıs yumurta
peynir 3 zeytin
ara 1 portakal
öğlen 1 kupa 2 şekerli çay (gezmeye gittik tokum dedim tabagı amadım çay içtim)
ara yok
akşam et kavurma (yagsz) salata 2 dilim kepek ekmeği
ara meyve
meyvenullcugum benimde öyle oluyordu hatırlıyorum..hep dikkat ediyorum ama gitmiyorduşimdide öyle olmasından korkuyorum ama yinede savaşmaya devam :82: ne kadar inat edebilecek eninde sonunda gidecek regl haftanmı ondan olabilir :44: bende cuma günü regl olacagım hesapladımda sinir oldum tamda zamanıydı
gecmiş olsun canım..günaydın kızlar hafta sonu kötü geçti hastaydım grip olmusun zevcan zencefil bulamadım canım arkadaşa sorsak kurusuyla olurmu acaba
zevcan evet öle oluyor..insanın iradesi düşüyor..bu kadar dikkat ediyorum yemiyorum niye eksilmiyorum yada artı çıkıyorum diyor..tebrik ederim nefsinin önüne geçmşsinZevcan geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur Benimde sol dizim 1 aydır agrıyor artık dayanamadım ağrısına cumartesi doktora gittim emar çekildi..bugun yarın çıkar sonuç..çok gerginim umarım birşey çıkmaz :26:
CEYDAcım
menülerin güzel ama o pasta herseyi mahvetmiş
nolcak şimdi..ceza alıcaksın nolcak şimdi zayıflaman yavaslıcak.. cuma günü mutlu olmak varken belkide sabit cıkcıcaksın...
bi daha yerken bunları düşünde yee.. her yaptığın kacamak kilo aldırmaz belki ama vermenide sağlamaz..
ceza olarak..
kişisel imzana..
İRADESİZ ve ŞİŞKOYUM yazıcaksın..
herkesin ilk cezası bu..
zaten 3. kacamakta diskalifiye olunuyor..
günaydın kızlar
pazar günü yediklerim:
sabah kepek ekmeği
haşlanmıs yumurta
peynir 3 zeytin
ara 1 portakal
öğlen 1 kupa 2 şekerli çay (gezmeye gittik tokum dedim tabagı amadım çay içtim)
ara yok
akşam et kavurma (yagsz) salata 2 dilim kepek ekmeği
ara meyve
meyvenullcugum benimde öyle oluyordu hatırlıyorum..hep dikkat ediyorum ama gitmiyorduşimdide öyle olmasından korkuyorum ama yinede savaşmaya devam :82: ne kadar inat edebilecek eninde sonunda gidecek regl haftanmı ondan olabilir :44: bende cuma günü regl olacagım hesapladımda sinir oldum tamda zamanıydı
günaydın kızlaaarrr
çok yoğunum bugün, pek ortalarda olamazsam kusuruma bakmayın. işlerimi halledince hemeeen katılcam size
Zevcan' cığım gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi. Artık kesinlikle kaçamak yok. Peki bu yazı ne zamana dek kalacak kişisel imzamda?
günaydin kizlar,
sanirim biz bu kisin toparlanamiycaz,yine dökülüyoruz ailecek bu seferde nezle olduk salya sümük olduk
bugünkü menüm
sabah
1 kase corn flakes
ara
1 portakal
ögle
tavuklu salata
ara
meyve
türk kahvesi
aksam
haslanmis brokoli
kendimi iyi hissedersem tabi bide esim erken gelirse sporada giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?