Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kimsecikler yok ama ben hazır vakit bulmuşken menümü yazayım

sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, yarım dilim kaşar yarım dilim de beyaz peynir, domates, şekersiz çay
öğle: kaşar peyniriyle yağsız menemen (aslında menemeni 2 yumurtayla yapmam gerekiyo ama ben yumurta yiyemediğim için kaşar peyniriyle yapıyorum, tadı da süper oluyo)
akşam: tavuk şiş yada külbastı, salata

akşam dışarda olucam, o yüzden duruma göre şiş yada külbastı yiycem.
saporumu da yaptım bugün, 40 dk yürüdüm 5 dk da koştum

Afiyet olsun canım, süt ve süt ürünleri değişimimiz farklı o sebeple aynı yorumu tekrar yapmayacağım. :78:

Merhaba kızlar, sanırım tatil sebebiyle kimsecikler yok. Dün akşam annem, babam ve kardeşim geldi bana ve diyetime uyum sağlama konusunda epey zorluk çektim açıkçası. :78:

Şimdi gelelim menüme;

11.12.2010 - CUMARTESİ

SABAH (09:00)

2 dilim uno light ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
2 adet siyah zeytin

ARA ÖĞÜN (10:30)

1 adet mandalina

ÖĞLEN (13:30)

1 adet yeşil elma

Not: Hiçbirşey yiyesim yoktu ben de metabolizmayı durdurmamak adına elma tercih ettim.

AKŞAM (19:30)

2 kaşık etli kuru fasulye (içinde 3 parça kuşbaşı et vardı)
2 kaşık pilav
2 adet zeytinyağlı yaprak sarması.

NOT: Akşamları normalde 2 dilim ekmek hakkım var. Ben 2 adet sarma ve 2 kaşık pilav yediğimden dolayı ekmekleri iptal ettim.

Esas felakete gelirsek; yarım dilim bisküvili pasta yedim. Tutamadım kendimi. :84: Kardeşim bisküvili pastayı çok seviyor diye yaptım. Diyete girdiğimden bu yana evde tatlı adına hiçbirşey barındırmıyordum fakat akşam pastaya yenik düştüm. BU sebeple moralim çok bozuk. :95:

SU: Gün içinde 2 lt. su tükettim.
EGZERSİZ: Ev temizliği

günaydın kızlar

dün yediklerim

sabah 2 büyük dilim ekmek domates salatalık peynir zeytin maydanoz

öğlen kabah yemeği yoğurt brokoli salatası

aksam meyve yoğurt..

bu günkü menüm

sabah peynir domates salatalık maydanoz yumurta

öğlen et sote salata kabak yemeği yoğurt

aksam meyve süt

cok sninirliyim menülerim cok düzenli gidiyor hiç kacamak yok ama bu sabah 400 gr + cıktım yine :26:

günaydın kızlar

pazar günü yediklerim:

sabah kepek ekmeği
haşlanmıs yumurta
peynir 3 zeytin

ara 1 portakal

öğlen 1 kupa 2 şekerli çay (gezmeye gittik tokum dedim tabagı amadım çay içtim)

ara yok

akşam et kavurma (yagsz) salata 2 dilim kepek ekmeği

ara meyve

meyvenullcugum benimde öyle oluyordu hatırlıyorum..hep dikkat ediyorum ama gitmiyordu şimdide öyle olmasından korkuyorum ama yinede savaşmaya devam :82: ne kadar inat edebilecek eninde sonunda gidecek regl haftanmı ondan olabilir :44: bende cuma günü regl olacagım hesapladımda sinir oldum tamda zamanıydı

afiyet olsun canım öğlen geciştirme olmus ama olsun..

hiç sorma yaa regl haftamda değil daha 2 hafta var neden böyle oluyor anlamıyorum..
inş senin böyle olmaz bu defa..
dün cok moralim bozuldu uzun zamndan sonra ilk defa gözüm keklere kurabiyelere gitti nerdeyse yicektim ama sonra kendime geldim napıyorum ben nasıl olsa gidicek şimdi direniyor ama dedim..
yemedim..
bide tüm vücudum ağrıyor 1 haftadır hala gecmedi bi ağrı var gezip duruyo vücudumda şimdi kolumda kan alırken bile zorlanıyorum düşün ne kadar kötü..
bu ağrıdan dolayı sporda yapamıyorum..
aksamları meyveyle geciricem bu hafta bakalım sonuc nasıl olucak..
sen cumaya kesin -de cıkıcaksın canım kendine inan diyetin ilk haftası hep - olur..

CEYDAcım

menülerin güzel ama o pasta herseyi mahvetmiş

nolcak şimdi..ceza alıcaksın nolcak şimdi zayıflaman yavaslıcak.. cuma günü mutlu olmak varken belkide sabit cıkcıcaksın...
bi daha yerken bunları düşünde yee.. her yaptığın kacamak kilo aldırmaz belki ama vermenide sağlamaz..

ceza olarak..

kişisel imzana..

İRADESİZ ve ŞİŞKOYUM yazıcaksın..

herkesin ilk cezası bu..

zaten 3. kacamakta diskalifiye olunuyor..

günaydın kızlar hafta sonu kötü geçti hastaydım grip olmusun zevcan zencefil bulamadım canım arkadaşa sorsak kurusuyla olurmu acaba

zevcan evet öle oluyor..insanın iradesi düşüyor..bu kadar dikkat ediyorum yemiyorum niye eksilmiyorum yada artı çıkıyorum diyor..tebrik ederim nefsinin önüne geçmşsin zevcan geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur benimde sol dizim 1 aydır agrıyor artık dayanamadım ağrısına cumartesi doktora gittim emar çekildi..bugun yarın çıkar sonuç..çok gerginim umarım birşey çıkmaz :26:

pamukçuk geçmiş olsun canım

günaydın kızlar hafta sonu kötü geçti hastaydım grip olmusun zevcan zencefil bulamadım canım arkadaşa sorsak kurusuyla olurmu acaba
gecmiş olsun canım..
Sorarım zencefili..

sanada gecmiş olsun canım..
Sabırla beklicem canım bakalım nezmana kadar direne bilecek ..

Zevcan' cığım gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi. Artık kesinlikle kaçamak yok. Peki bu yazı ne zamana dek kalacak kişisel imzamda?

Afiyet olsun canım. 1 kase de olsa yoğurt tüketseymişsin daha da iyi olurmuş

günaydın kızlaaarrr

çok yoğunum bugün, pek ortalarda olamazsam kusuruma bakmayın. işlerimi halledince hemeeen katılcam size

günaydin kizlar,

sanirim biz bu kisin toparlanamiycaz,yine dökülüyoruz ailecek bu seferde nezle olduk salya sümük olduk
bugünkü menüm
sabah
1 kase corn flakes
ara
1 portakal
ögle
tavuklu salata
ara
meyve
türk kahvesi
aksam
haslanmis brokoli

kendimi iyi hissedersem tabi bide esim erken gelirse sporada giderim

gecmiş olsun yasom.. grip asısı falan olmuyormusunuz.. biraz olsun ii gelir yine..
menün güzel afiyet olsun hafta sonun nasıldı..
meyve yemeğe dikkat ette cabuk toparlan sekercim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…