Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecmiş olsun yasom.. grip asısı falan olmuyormusunuz.. biraz olsun ii gelir yine..
menün güzel afiyet olsun hafta sonun nasıldı..
meyve yemeğe dikkat ette cabuk toparlan sekercim..

hafta sonu iyi degildi malesef canim bugün yeni bir baslangic yaptim ins yeniden tozutman bu hastaliklöar fena yapiyo beni,asi yaptirmadik cocuklardan bize sira gelmiyoki doktora gitmeye :) zaten zamanida gecmistir simdi

Günaydın kızlar. Hafta sonu ne yediklerimi paylaşayım.

Cumartesi günü Öğlen Ailecek kahvaltı.
Yumurta domates salatalık peynir zeytin falan.
Akşam Yemeği 2 parça şinitzel ve salata.
Sonrasında akşam düğüne gittik ve 2-3 saat boyunca hiç oturmadım.
Baya bi enerji sarfettim =)

Pazar günü Sabah erkenden kahvaltı yaptık nişanlımla.
Menemen peynir zeytin.
Çeyiz alışverişi yaptık. Baya gezdik dolaştık.
Saat 4 - 5 gibi hem öğle hem akşam yemeğimi yemiş oldum.
Çöp şiş salata ayran.

hafta sonu iyi degildi malesef canim bugün yeni bir baslangic yaptim ins yeniden tozutman bu hastaliklöar fena yapiyo beni,asi yaptirmadik cocuklardan bize sira gelmiyoki doktora gitmeye :) zaten zamanida gecmistir simdi

bu hafta toparlanırsın inş canım..
evet zamanı gecti artık ..dikkat etmekten baska yapacak bişi yok .. bol bol meyve ye canım..

afiyet olsun canım ..
ceyizler tamamlanıyor

Günaydın kızlar.

Benim haftasonum gayet iyi geçti. Kafaya koydum ben bu işi. Bu sefer ineceğim 60 a. Hatta 59 olacağım. Sonra da bir güzel oturup yemek yiyeceğim

Haydi canlanın. Yeni bir haftadayız kaçamak yok. Kırdırmayın kafanızı

ooooo cok büyük bi motivasyon hissediyorum
bence asıl hedef 55 olmalı

Zevcan yok anam onu totom yemiyor. Birde ben kilo verince heryerden gidiyor suratım fena oluyor. 59 kiloydum evlenirken eim hiç beğenmiyordu.

bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir
öğlen:nuget 3 tane
ara:nescafe
akşam:türlü yoğurt
ara: meyve sporu akşam yapıcam sabah kalkamadım

yemeğimi yedim geldim kızlar. bugünkü menü

sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim yağsız beyaz peynir, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 diyet sütlü kahve
akşam: ızgara tavuk, salata

kendi kendimi çok fena gaza getirmiş durumdayım valla. dün akşam 10'da 1 saat yürüyüş yaptım çok hızlı tempo nedense bu sefer pek bi sabırsızım zayıflama konusunda

afiyet olsun tatlım spor spor spor cuma günü yine harika sonuclar alıcaksın böyle devam

afiyet olsun tatlım spor spor spor cuma günü yine harika sonuclar alıcaksın böyle devam

inşallah tatlım :26: aslında ağrıların olmasa sana da kesinlikle spor yapmanı önericektim çünkü farkettim ki spor benim vücudumun su tutmasını ve şişmesini engelliyo. spordan sonraki gün yüzüğüm parmağımdan düşüyo resmen bide tabii ki su, su ,su !! ben bu aralar 3 lt'nin altına hiç düşmüyorum, sürekli elimde şişe geziniyorum

Son düzenleme:

canım bu aksam denicem 10 dkda olsa yapcam ..
Dr psikolojik olabilir diyo bana dengesizmisim gibi davrandı cok sinirlendim..
Ağrı kesici içtiğimde gecer psikolojık olsa ama gecmiyo.. Romatizmal türü bişi cıkmasından korkuyorum..
Yarın sabah inş vermiş olurum..

selam bayanlar
benim gibi siteye girerken problem yaşayan varmı.?saat 2den beri uğraşıyorum . geçici olatrak bakımda yazıyodu şimdi geldi.

sabah kepek ekmeğine tost. süt, domates
ara mandalina
öğle boooooooooool tavuklu yağsız salata
ara portakal
akşam haşlanmış brokoli mercimek çorbası
ara yşil çay

afiyet olsun canımm

Ben artıkk çok sık uğruyamıyorummm

Geçen haftada denedim buğünde sürekki site bakımda uyarı verdi.
Sık sıkda deniyemiyoruz kızlar.İşler yoğun yıl sonu nedeniyle KK ya giremiyorum artık.
Bu durumda yararımda olmuyor takıma.Kilo verdim tabi ama liste paylaşamıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…