ne ii yaptın canım yaa bu siteyle biizi tanıstırarak.. acayip motive oldum
günaydin kizlar,ben felaket durumdayim,gözlerim yaniyor basim agriyor burnum zaten ucmus :84:
dünkü menüye uymadim
ögle yine corn flakes yedim
aksamda
kivi,portakal,mango,ve muzdan olusan meyve tabagi yedim sonra yine biraz corn flakes yedim bugünde teyzeme geldim televizyon gelcek onlara,enistem ameliyat olcak bugün teyzem orda evde kimse yok ben bekliyorum ama hic halim yok aksamada hastahaneye gitmek lazim anliyacaginiz naneyi yedim :) bugün ne yerim bilmiyorum az önce kahvaltimi 2 dilim ekmek peynir ve zeytinle yaptim
hoşgeldin canımm..
nasılsın..
Biz henüz kar görmedik. Anadolu yakasında haftasonu yağmış ama Avrupa da yağmadı.
Kızlar yılbaşı yemeğimiz var şirket yemeği. Kıyafet almam lazımmmmmm.
hoşbulduk iyiyim canım sağol sen nasılsın
imm bende canım kilo takbi die bi siteye üye olduk cok güzel sende bak canım herseyini kaydediyor dene bi istersen..
anladim canim,afiyet olsun valla bana en rahat haplar geliyo 7.5 senedir kullaniyorum bi zararini görmedim insallahda görmem tabiki
canım gerçekten çok güzelmiş çok teşekkür ederim önerin için
annem akşam için lahana sarması yapmış..ne kadar yemeliyim :44:
off kızlar site yine bakımda diyip duruyo
ben bu haftadan hiç umutlu değilim maalesefbu sefer de benim adet dönemim yaklaşıyo. hiç ama hiç kaçamak yok ama yine de emin olamıyorum şişlikten dolayı
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: 1 simit, 1 diyet sütlü kahve
akşam: 3 tane kabak dolması, 1 kase yoğurt
dert etme bence sen kesin - de cıkıcaksın kacamak falan yapma regl dönemindeyim diyip cuma günü karsılığını alıcaksım hem bu hafta veremesen bile haftaya cok güzel bi sonuc görüceksin..
kılo takıbı dıye bıyerler varmıs sende benden saklıyormussun allahtan arada sırada gızlı gızlı senı
takıp edıyorum meyve hanımmhemen gıdıp bakayım su sıteye
gıtsın kara yaglarr
oyy kusum senden gizlermiyim..
bak sende üye ol cok işe yarıcak bi site
yağlarımızdan kurtulucazyihuu yihhhuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?