Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne ii yaptın canım yaa bu siteyle biizi tanıstırarak.. acayip motive oldum

ohh çok sevindim hadi kızlar cumaya az kaldııı hızlanmamız lazııımm

canım sana da eniştene de çok geçmiş olsun :94:

kızlar bu arada ankarada da 2-3 gündür kar kıyamet gidiyodu, dün geceden beri yağmura döndü. ben de bi türlü gidip zencefil alamadım o yüzden. bugün inşallah alıp şu zencefil çayına başlıycam

Biz henüz kar görmedik. Anadolu yakasında haftasonu yağmış ama Avrupa da yağmadı.
Kızlar yılbaşı yemeğimiz var şirket yemeği. Kıyafet almam lazımmmmmm.

yine girilmiyordu kk ya

anladim canim,afiyet olsun valla bana en rahat haplar geliyo 7.5 senedir kullaniyorum bi zararini görmedim insallahda görmem tabiki

hasretim bende 2,5 yıldır kullanıyordum dediğin gibi en rahatı kafan rahat ama haberleri izleyip bide sol bacagımda agrı olunca korktum işin açıgı.değermi sonrasında üzülmeye diye düşündüm..bırakacağım bakalım ne olacak :44:

off kızlar site yine bakımda diyip duruyo

ben bu haftadan hiç umutlu değilim maalesef bu sefer de benim adet dönemim yaklaşıyo. hiç ama hiç kaçamak yok ama yine de emin olamıyorum şişlikten dolayı

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: 1 simit, 1 diyet sütlü kahve
akşam: 3 tane kabak dolması, 1 kase yoğurt

dert etme bence sen kesin - de cıkıcaksın kacamak falan yapma regl dönemindeyim diyip cuma günü karsılığını alıcaksım hem bu hafta veremesen bile haftaya cok güzel bi sonuc görüceksin..

dert etme bence sen kesin - de cıkıcaksın kacamak falan yapma regl dönemindeyim diyip cuma günü karsılığını alıcaksım hem bu hafta veremesen bile haftaya cok güzel bi sonuc görüceksin..

kılo takıbı dıye bıyerler varmıs sende benden saklıyormussun allahtan arada sırada gızlı gızlı senı
takıp edıyorum meyve hanımm hemen gıdıp bakayım su sıteye
gıtsın kara yaglarr

oyy kusum senden gizlermiyim..
bak sende üye ol cok işe yarıcak bi site

yağlarımızdan kurtulucaz yihuu yihhhuuuu

eee uye oldum meyvemm bır uyarı cıktıı ohaa cuss mınnos sen 14 subatta nasıl 59 olabılırsın
du bakıyımm su sıteyı bı arastırayım hele yanı sımdık gunluk almam gerekn kalorı neykı onuda bılmıyorumkı ben bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…