Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kız ben subat 1 e 55 dedim bana bi uyarı cıkmadı sana neden uyarı verdiler minosum..

canım yediğin herseyi yazıyorsun o siyete günlük defter gibi oluyor harcadığm aldığın kalorileri gösteriyo cok güzel yani..

hosgeldin canım..
gel gel tatlım tanıs kaynas burdaki arkadaslarla
ee nasılsın nasıl gidiyor..
cumaya - demisin

Sagol canim.Evet tanisayim valla.Selam kizlar.Bundan sonra ben arada buraya da gelicem insallah.Zayiflama maratonumuz hizla devam ediyor.

Meyvecim valla iyi gidiyor simdilik.Ama sadece 2 gündür bir sorunum var.Mideme bisey oldu.Istahim cok acildi.Az yemege devam ediyorum ama ara ögünümü sabirsizlikla bekliyorum:86:Istahim tak diye kapanmisken 2 gündür niye böyle oldu anlamadim.

AAaaa birde dikkatimi cekti,benim zencefil cay burada da konusuluyor galiba,süper.Tavsiye ederim ederim arkadaslar.Metabolizmami cok hizlandirdi.

ee tamam bugun yedıgım herseyı yazdım tamam anladımda meyvem
sımdık nasıl kılo verıcem yanı nu yazmıyor gunluk mesela atıyorum 1000 kalorı alırsam
zayıflarmıyım yoksamm hergun bır oncekı gum aldıgım kalorıyımı azaltcam yanı ne yapıcam ben
meyvem panık oldum sımdı yaff cabuk soyle nezaman kılo vercemm

canım biz zencefil bulamadık :26:
zaten zencefil iştah arttırıyormus netten okuduğuma göre..
iştahının acılmasının sebebi bu olabilir..
seker seviyendede dengesizlik olduysa oda tetikleye bilir..
tarcınlı yoğurt yee ara olarak öyle dengele sekerini canım kacamak yapma ihtimalin cok cok düşük olur böylelikle..

canım kilo vermen kendiliğinden olucak o sadece cetvel düzenli olarak aldığın harcadığın miktarı bildiriyor mesela ben bu gün 1500 kalori aldım 1125 yaktı ee metabolizmam için gerekli kalori nerde yok ortada bu da depodan gidicek metabolizmamın calısması için 1500-1800 kaloriye daha ihtiyac var sonucda sen hergün düzenli beslenmene devam et sporunu aksatma ordan takip et bu vermeni dahada kolaylastırıcak..
hatta basarabilirsen montiye basla gl düşük besinlerle doyana kadar besleniyorsun..

Ben zancefil cayini 1,5 aydir iciyorum.Ve istahim cok güzel kapanmisti.Sadece bu 2 gündür bisey oldu.Neyse gecer buda.Su an bende kilotakibi sitesine bakiyorum.Bende yapayim bari.Insallah isime yarar.

nasıl bısıkı zencefıl cayı buarada kızlar bende 2. takıma beklerım hepınızı. azerıcım masallah ne guzel kılo vermıssın ahhh bende bı 65 e ınsemmm

hımmm anladım tatlım ay tesekkur ederım ozaman guzel bıseymıs bu cok sagol meyvem meyvemm
allah senı tez gunlerde 55 kılolara ındırsın emı.. ama valla ben bunu sana her gun sorarım bukadar yedım bu kadar harcadım nasıl durum dıye bastan soylıyım basına bela aldın sekercım

nasıl bısıkı zencefıl cayı buarada kızlar bende 2. takıma beklerım hepınızı. azerıcım masallah ne guzel kılo vermıssın ahhh bende bı 65 e ınsemmm

Sagol canim benim.6 ögün diyetiyle verdim 8 kiloyu ve her zamanda böyle devam edicem insallah.Daha yolum uzun ama.50 ye inmek kolay olmuycak.Senin 65 e cok az kalmis,az daha sabir.

Ben bu kilotakibi.com dan hicbirsey anlamadim yaa.Yediklerimi gram gram istiyor,ben ne bileyim kac gram eder 8 zeytin,1 dilim ka$ar.Offffffffff,yapan arkadaslar varsa yardimci olabilirlemiiiiiiiiiiiiiii lütfeeeennnn:84:

Son düzenleme:
sor kusum sor. bıkmam ben yeterki zayıflayalım..
inş duaların kabul olurda tez zamanda 55 olurum..

normalde günlük almamız gereken kalori ne kadar şimdi ne kadar

canım bu herkesin metbolizmasına göre farklılık gözterir.. metabolizma hızını ölcüp diyetisyenin karar vereceği bir sey..

Ben bu kilotakibi.com dan hicbirsey anlamadim yaa.Yediklerimi gram gram istiyor,ben ne bileyim kac gram eder 8 zeytin,1 dilim ka$ar.Offffffffff,yapan arkadaslar varsa yardimci olabilirlemiiiiiiiiiiiiiii lütfeeeennnn:84:

ben kafama öre değer verdim peynire 1 kibrit kutusu dedim her bir zeytini 2 gr olarak hesapladım onun gibi bardak ölcüsünden gittim 1 bardak 200 gr sa şu şu kadar eder vs gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…