Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam bayanlar
kötü bi gün, canım sıkılıyo günlerdir sebepsiz sebepsiz. allah hayırlı etsin ne diyim
sabah kepek ekmeğine tost domates salatalık süt
ara yoğurt
öğle 4 köfte ile booool yeşil salata
ara mandalina
akşam kereviz salatasıııı:))))))) 3 kaşık makarna
ara yeşil çay

oyyy benim hemsomun canımı sıkkınmıs.. allahtan hayırlısını dile canım..
afiyet olsun menün güzel cuma günü cok sevineceksin de onun öncesindeki sıkıntı bu

en fazla 2 tanee
ayrıca ekmekde yememen gerek

2 tanemi ama benim başka yemeğim yoktunese çorba yaparım yada k flaks e devam sarmanında tadına bakarım

Sagol canim benim.6 ögün diyetiyle verdim 8 kiloyu ve her zamanda böyle devam edicem insallah.Daha yolum uzun ama.50 ye inmek kolay olmuycak.Senin 65 e cok az kalmis,az daha sabir.

hoşgeldin takımımıza bende günde 6 öğünle sağlıklı bir şekilde veriyorum..ara öğünsüz olmuyor

havalardandır belki canım yaa. bak mesela burda sabahtan beri şar şar yağmur yağıyo, sesi bile sinirime dokunuyo resmen artık bi an önce evime gitsem diye dakika sayıyorum. off akşam da kursum vaarrr

canım ne kadar rahat olursan o kadar verimli olur..gerilme ne olur..vücudun farklı tepkiler verir..hep hayırlısı de gönlünü ferah tut

haklısın tatlım farkındayım ama olmuyo bu aralar kendime bi meşkale bulmam lazım. nbana şöylee keyifli beni bağlıcak bi kitap içimi daraltmayacak bi kitap önerecek olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…