Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünkü menüm
sabah:yarım simit peynir
ara:türk kahvesi
öğle:çorba salata
ara:yarım kase aşure
akşam:1tane dolma salata yoğurt
akşam bisiklet sürmem gerek sabah kalkamadım bizim ufaklık gece rahatsızdı uyutmadı

ayy canım çok geçmiş olsun, hemen iyileşirsin inşallah.. :94:

günaydın kızlar zevcan ve caydacım geçmiş olsun
hafta sonu pek dikkat edemedim eşim geldi nihayet ama devam........

oo gözün aydın. farketti mi kilo verdiğini??

kızlar bende de acayip bi yorgunluk var kaç gündür. haftasonu spor bile yapamadım, her yerim ağrıyo ya

meyvenulum canımm bugun yogundum bu saat oldu senı gormeye gelemedım gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne olur mu herseyın bası saglık sonucta dımı tatlım benımm

merahaba canım ben 2 takımdan mınnoss
baktımda cızelgene cok guzel kılo vermıssın masallah
nekadar zamanda nasıl verdınn bu kıloyu banada tıyo verebılırmısın canım bende 5 lı rakamları gormek ıstıyorumm belkı yardımın dokunur

meyvenulum canımm bugun yogundum bu saat oldu senı gormeye gelemedım gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne olur mu herseyın bası saglık sonucta dımı tatlım benımm

hoşgeldin minnosum..
haklısın herseyin bası sağlık canım.. Dr antibiyotik yazdı .. 3 litre su içiceksin ve kırmızı et yiceksin dedi..
inş vajinal mantar enf yapmaz antibiyotik..

sen nasılsın tatlım..

ıyıyım bende meyvemm haftasonu esımın aılesı bızdeydı pazar sabahı gıttılerr ee tabı onlar burdayken akssam yemeklerı meyve olayı yapamadım sımdı artıdayım ama haftasonuna kadar kendımı toplamam lazım cunku hafta sonu 2 gunlugune bız gıdıcegız yıne kayınvalıdemlere esımın ıslerı varmıs oyuzden az bucuk toparlansam cok ıyı olucakk sen detoktan sonra nasılsın canımm ben yapamadım tabıkı halıyle bu 4 gun kendımı sıkıp 1000 kalorıyı gecmezsem kesın kılo verırım ama dur bakalım yapabılırsem

Selam
Hafta sonu neler yediğimi tam yazamıcam hatırlamıyorum.
Ama dikkat ettim. Dün akşam buğlama balık yedim salatayla.
Cumartesi aklıma gelmiyo

Bugün ki menüm.
Sabah Kepek ekmeğine tost
Öğlen Sezar salata Sade soda.
Ara 1 Portakal.
Akşam çorba içmeyi düşünüyorum. Bide annem sebze yaparsa sebze.
Yapmazsa sadece çorba.

anladım tatlım toparlarsın durumu ....
benim detoks ikinci gün kötüydü zaten tek gün ayda 2 defa yapmam gerekiyormus.
olan oldu..
hasta olduğum için yememe dikkat edemedim detoksla verdiklerimi aldım belkide şişliktir bilmiyorum regl de olucam..
bende bu hafta 1200 kalori civarında beslenicem .. inş cumaya kadar aynı halime gelirim..

regl olucagın ıcın oyle cıkmıstır tatlım sen sıkma canını ben bılıyorumkı sen cumaya kadar butun kara yaglarınıı teeee çine kadar yollarsınn ayy ınsallah bende yollarımda okadar uzak yoldan bıdaha gerı gelmezlerr

Kuyabiyemm dikkat et aman sen de hasta olma sakın. Hastanede bahsettiler de dün salgın varmış.

bu günkü menüm..

sabah haslanmıs yumurta peynir zeytin domates süt

öğlem kabak yemeği yeşil mercimek salatası az nohut

aksam kereviz salatası(ilk defa denicem) ton balığı

hoşgeldin canım ben bu kiloların büyük çoğunu yani 10 kilosunu geçen sene 5 ayda verdim minnoş. ondan sonra 1 yıl kadar 60 civarı gezindim, yaklaşık 1 ay önce de 60.7 ile takıma girdim.

ben muzaffer kuşhanın eski bi diyetini yapıyorum, geçmişe bakarsan bi yerlerde bütün liste var. bulamazsan özelden de gönderebilirim. kiloların çoğunu bununla verdim ama ben bu diyeti 1 ay çok sıkı yapıp sonrasında meyve fln ekliyorum çünkü böyle sağlıksız oluyor. özellikle de kış aylarında meyve yemeden bünye zayıf düşebiliyor. bi de elimden geldiği kadar düzenli spor yapmaya çalışıyorum. haftada 3 gün 45 dk- 60 dk arası yürüyüş yapıyorum, ondan önce 3 mil leslie yapıyodum yine haftada 3 gün. umarım yardımcı olabilmişimdir canım, bi ihtiyacın olursa ben buralardayım

hımmm bayagı bır zamana yayılmıs dahada gerı gelmes kılolarınn canımm yanı ınsallah dahada duser ıdeal kılona ınersın tatlımm . bende cok uzun sure olmadı ama yaklasık 2 aydır yapıyorum oncesınde 3 ayda 6 kılo verdım ve buraya katıldıgım 2 ay oldu yaklasık sımdı duraklaya duraklaya gıdıyor daha 4 kıl verdım ama bakalım yuruyus en buyuk yardımcın olmus senın artık benımde spora baslamam lazım haklısın tatlımm ben oyle menulu dıyetlere pek uyamıyorum ama bıraz dusuneyım belkı denerım bır faydası olur cok sagol tesekkur ederım kuvabıyemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…