Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kimsecikler yok ama olsun nasılsa geliceksiniz. ben çok komik durumdayım bu aralar, sürekli kilomu zayıflamayı fln düşünüyorum, başarı hikayelerini diğer zayıflama topiklerini okuyorum bide sürekli yeni planlar yapıp, kararlar alıyorum. mesela yılbaşına kadar bu diyete devam etmeye karar verdim, 31 Aralık'ta izin vericem kendime 1 Ocak'ta tekrar 6 öğün diyetisyen diyetime dönücem çünkü bu kiloları geri almaktan çok korkuyorum. o diyetle yavaş veriliyo ama olsun sağlıklı ve kalıcı oluyo en azından. tekrar diyetisyene gitmiycem, diyetlerim bende nasılsa en başından başlıycam bakalım. amaan ne uzun yazdım akşam akşam, neyse kızlar öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar :16:

17,12,2010 yediklerim

sabah k flakes
ara 1 tane gevrek
öğlen patlıcan oturtma bulgur pilavı çok az ve yogurt
ara 2 tane mandalina
akşam patıcan yemeği yogurt 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 tane nar

dün sabah erkenden kalkıp patlıcan yemeği yaptım öğlen işyerinde aşçıda patlıcan oturma yapmış öğlen ve akşam patlıcan yemiş oldun istesen denk gelmez

selamlar hanımlarr

bi uğrayım dedim 2. olmuşsunuz, tebrik ediyorum hepiniziii

canım hoşgeldin teşekkür ederiiz ben senin takımdan ayrıldıgını bile görmemişim.neden ayrıldın?

aaaaaaaaa birinci olmuşuuum, şaşırdım harbiden

kocaman tebrikler

selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)

Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)

Kızlar merhaba, ben tahmin edemeyeceğiniz kadar kötüyüm, bronşit olmuşum. 10 tane iğne verdi doktor Bu sebeple iyileşene dek giremeyebiliirim kk' ya. Aman kendinize iyi bakın.

canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin

Amin Prensesim, sağolasın. Bu arada benim diyet görecek halim kalmadı. Sabahtan beri yediklerim ; 2 dilim uno light ekmeğin içine 1 dilim peynir ve 1 dilim domates koyup yedim ve yanına da 1 bardak süt. Yani bunları da zar zor yedim ilaç içmek için. Bir de eşim sağolsun ıhlamur, ada çayı ve papatya çayından oluşan bir karışım hazırladı. 1 kupa da ondan içtim.

Selam kızlar. Ceydacım geçmiş olsun.

'. liğimizi kutluyorum kızlar tebrikler. Bunu gerçekten hak etmiştik.

Ceydacım çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin..

Haftasonu menülerimi yazıyım hemen

Cumartesi:
Sabah: 1 dilim ekmek, biraz beyaz peynir, şekersiz çay
Öğle: Sabah kahvaltımı biraz geç yapmıştım, öğlen de dışardaydım bişey yemedim
Ara: 2 tane yağsız gevrek
Akşam: Izgara tavuki salata

Pazar:
Sabah: 1 dilim ekmek, beyaz peynir, şekersiz çay
Öğle: 1 paket efi form, sade kahve (yine dışardaydım başka bişey bulamadım)
Akşam: Domatesli makarna, ayran (aslında menüme göre yoğurtlu makarna yemem gerekiyodu ama yoğurt yerine ayran içtim)

Bu haftasonu hep dışardaydım; ama diyeti bozmamak için elimden geleni yaptım. Aslında hiç sevmem eti formla fln öğün geçirmeyi ama zararlı bişey yemektense böyle yapmayı tercih ettim.

Özge' cim ve kuyabiyemm sağolun canlarım. Şu an biraz daha iyi gibiyim ama iğnenin etkisiyle tabii. Önceki ilaçlar etkisini pek göstermediği için bugün yine doktora gittim. Meğer zatürre başlangıcıymış o da başka değişik iğneler yazdı. Şu an itibari ile iyi gibiyim ama yine de yerimden pek kalkamıyorum.

CUmartesi günü birşey yiyemedim zaten bugün ise sabah 1 adet poğaça yedim mecburen çünkü sabah kahvaltı hazırlayacak halde değildim ve eşim poğaça aldı. Akşam yemeği olarak 1 tabak tavuk suyu çorba ve salata. Gece ise 1 kupa ıhlamurlu kabuk tarçınlı elmalı bi karışım.

günaydın kızlar..

menüleriniz güzel geçmiş..

ceydacım cok gecmiş olsun.

bende hastayım malesef.. faranjit ve kriptik tonsilit oldum.. dün sabah tost yaprım zorla sütle onu yedim bi daha yemek hazırlayamadım aksama kadar süt ve kuru yemiş yedim..
bu sabah daha iimm sanırım ısıtıcıdan oldu havayı nemsiz bıraktığı için..
sabah yumurtalı kahvaltı yaptım şimdi zencefilli limon cayı içtim tadı cok kötü midemi alt üst etti..
öğlen ne yerim bilmiyorum buzluktan kabak yemeğiyle haslanmıs buğday var muhtemelen onları cıkartırım aksamada allah kerim hiç bilmiyorum ama yine hazır seylerden olucak...
dişlerim sökülüyor sanki yaa o kadar kötü hissediyorum..

bu sabah tartıldım 700 gr artıdayım neden böyle oldu onuda anlamadım .. sanırım dün yediğim kuruyemişten..

Günaydın kızlar.

Zevcan sana da geçmiş olsun cnm + çıkman muhtemelen düzensiz beslendiğin içindir cnm. Birde ilaç kullanıyorsan ondan da olmuş olabilir.

Günaydın kızlar.

Zevcan sana da geçmiş olsun cnm + çıkman muhtemelen düzensiz beslendiğin içindir cnm. Birde ilaç kullanıyorsan ondan da olmuş olabilir.
saol canım galiba o yüzden canım
günaydın kızlar zevcan ve caydacım geçmiş olsun
hafta sonu pek dikkat edemedim eşim geldi nihayet ama devam........

tesekkürler tatlım..
gözün aydın eşinle güzel vakit geçirmeler ..

Zevcan' cığım Allah acil şifalar versin kuzum. Ben de az önce iğneden geldim inş. gün içinde biraz daha iyi olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…