Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canım yemedim hiç bu ilk olucak..

Kerevız yerken harcadıgımız kalorı aldıgımız kalorıdenn daha fazlaymıs yanı ne kadar ıstersen ye nasılsa yerken harcıyorsun oyle mubarek bısey bu kerevız bende hıc yemedım ama
yenı bır sarkı yazdım meyvem gel bızım takımada oku bakalım begenıcekmısın

kızlar ben kereviz salatasını çok yaparım ve çok severim çiğden rendeleyip süzme yoğurt sarmısak isteğe göre ben koymuyorum pek ve birazda ceviz rendesi tabi mayonezde koyabilirsiniz biraz ama sadece yoğurtla yapın yarın pazardan alayım canım çekti:)))

evet kızlar mayonez koymayın aman ha Zevcan' ım ceviz ekle içine mutlaka nefis oluyor

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltı yapamadım :78:

Öğlen (14:00)

1 kase tavuk suyu çorba
3 kaşık yoğurt

ARA (15:30)
1 adet orta boy haşlanmış patates

ARA (17:30)

1 adet portakal

AKŞAM (19:30)

1 Kase çorba
1 dilim uno light ekmek
Salata

ceviz yok kızlar evde mayonezde yemeyeli 1 yıl olucak onuda eklemem yoğurt sarımdak az nane ve kırmızı biber eklicem bakalım beğenicekmiyim

canımmm ben de atlamak istemiyorum tabii ama valla bi görsen halimi.. söz atlamayacağım yarın :78:

bugünkü menüm:

sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuk, salata

arada da yeşil çay içtim 1 tane akşam da form çayı içicem, bağırsaklarım pek düzenli çalışmıyo bu aralar maalesef. daha da olmazsa sabahları kuru kayısı yemeye başlarım artık

meraba hanımlar nasılsınız?
ben tüm gün ağladım bugn. ocaktaya enim denemem ondan önce genetik testler vardıya 500 küsür bayıldık yaptırdık. eksik yapmışlar. bugün 7 tüp kan verdim. canım çok sıkıldı uğrayamadım bugün siteye

menümü yazim
sabah bi bardak süt bi muz
ara mandalina
öğle yumurta kahvaltı
ara yemedim
akşam ciğer sadece
ara yeşil çay

günaydın kızlar

sabah ekmek süt peynir zeytin domates

öğlen et sote ayran

aksam izmite gitmezsem tavuk salata yoğurt gidersem leblebi süt

özgem ben izmite gidersem yılbasından sonraya kadar nete giremem ancak 3 ocakda burda olabilirim ozamana kadar izinlimi sayılıcam yoksa geri dönmek üzeremi ayrılıcam ..

Zevcanım İzmit işi nedir cnm bilmiyorum. Ne zaman gidiyorsun ki.

Cemrecim herşeyde bir hayır vardır canım üzme kendini.

Günaydın herkese bu arada.

cok bunaldım tatlım bide üstüne hastalık gelince annemlerin yanına gitmek istiyorm ayın 3 üne kadar izin alabilirsem
öğlene doğdu izin isticem verirse bu aksam gidicem..

Son düzenleme:
Cnm izinli olursun eğer giremeyecek olursan. Girerim arada dersen aynen devam et derim. Kilo almanı istemem.

Bu arada Haftaya Cuma bizim liste günümüz. Ama biz o gün çalışmıyoruz 31 Aralık. KArdeş takımdan rica edeceğim liste yapmalarını.

canım net var ama liste bildiricek vakim olmuyor orda o yzden ben yine diyetimi bozmıca kardeşimle birlikte devam edicez..

umarım zalimininde işi yoktur cok ters zamanda bize sıra gelmiş..

günaydın kızlar kalorisiz güzel bir gün diliyorum

20.12.2010 yediklerim

sabah 1 haşlanmıs yumurta az peynir kepek ekmeği tek şekerli çay
ara 1 tane gevrek
öğlen mercimek çorbası salata 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1 porsiyon kuru fasulye salata 1 dilim kepek ekmeği
ara yok (erken yattım yine )

geçmişe bakıyımda geleyim

hoşgeldin canım afiyet olsun.. süper gidiyorsun yavas da olsa gidicek bu kilolar

bende hastayım malesef.. faranjit ve kriptik tonsilit oldum..

geçmiş olsun canım..umarım çabuk atlatırsın dikkat et kendine

hafta sonu pek dikkat edemedim eşim geldi nihayet ama devam........

gözün aydın canım..senin eşin başka bir yerdemi çalışıyor?dönem dönem gidip geliyormu?

yok canım yemedim hiç bu ilk olucak..

bende 1 defa yedim çokta hoşuma gitmişti..aslında nasıl yapılır öğrenip yapsam ama benim eşimin çok seveceği bir şey değil sen begendin mi tadını?

Bugünkü menüm

Sabah kahvaltı yapamadım :78:

aman canım kahvaltıyı atlama yazacaktım sana ama zevcan uzun uzun yazmıs zaten

ancak bu kadar etkili olabilirdi

canım hayat bu olur böyle aksilikler.Allah tan erken fark etmişler de yapmışlar.ya tam senin denemenın oldugu zaman fark edilseydi tarihin atılır daha da stres olurdun..çok gerginsin üzülmene aglamana değmez böyle şeyler..gönlümden geçeni söylüyorum sanki bu denemen tutacakmıs gibi geliyor.taa kalbimden öyle hissideyorum hakkında hayırlısı

hoşgeldin canım afiyet olsun.. süper gidiyorsun yavas da olsa gidicek bu kilolar

inşallah zevcancıgım..neden bu kadar zor ki kilo vermek Allahım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…