gunaydınn kızlarr ben geldım yıne ıkıde bır gelıp rahatsızlık verıyorum ama napıyım cok sekersınız merak edıyorum napıyorsunuz dıye sekerlerımmmeyvemm sen benı bırakıp ızmıtleremı gıdıyorsunn nasıl oldun bırazcık duzeldımı hastalıgın meyvem napıcan ızmıttekı ben burda sen orda gıtme bosverr
gunaydınn kızlarr ben geldım yıne ıkıde bır gelıp rahatsızlık verıyorum ama napıyım cok sekersınız merak edıyorum napıyorsunuz dıye sekerlerımmmeyvemm sen benı bırakıp ızmıtleremı gıdıyorsunn nasıl oldun bırazcık duzeldımı hastalıgın meyvem napıcan ızmıttekı ben burda sen orda gıtme bosverr
Günaydın hepinize kızlar
oyy canımm benimmm.. gel bi öpem seni
ben seni bırakırmıyım tatlım nasıl alıstım sana ama gitmem gerek kısa bir sürelik.. uzun sürmicek meraklanma pazartesi burdayım yine ..sözlesme yenilememiz gerekiyor haftaya o yüzden sadece 3 gün izin alabildim kısa bi ayrılığımız olucak sadecebu önemli değil gönüllerimiz bir olsun
bu gün daha iimm ama ilaclardan ve yaklasan reglimden dolayı her gün biraz daha + cıkıyorum o kadar spor yaymama rağmen dün 4 mil leslie yaptım ama sabah yine + daydım bu hastalık beni mahvettii :85:
ben yokkende takımımıza uğra benim yağ det
günaydın canımm nasılsın ..
Iyı ıyı bırazcık duzeldıgıne sevındım meyvem saglıgın ıyı olsunda o artılar eksıye nasılsa ınıcek merak etme sen canım benım bak 3 gun ızın verıyorum ona gore ben de cuma gunu kocısımın aılesının yanına gıresuna gıdıcem pazartesı sabahı gelıcemm ozaman bende yokum o arada cok ozlemem ozaman senı gelıp burda goremeyınce daha cok ozluyor ınsan ayy dua etde bu hafta 67 olayım meyvemm tamammıı
rahatsızlık ne demek hoşgeldin[/CO]
milli piyango biletime dua ederken sanada dua edicem minnosum
bu arada kayınvalidecin sana ne mamalar yapcak
oyy canımm benimmm.. gel bi öpem seni
ben seni bırakırmıyım tatlım nasıl alıstım sana ama gitmem gerek kısa bir sürelik.. uzun sürmicek meraklanma pazartesi burdayım yine ..sözlesme yenilememiz gerekiyor haftaya o yüzden sadece 3 gün izin alabildim kısa bi ayrılığımız olucak sadecebu önemli değil gönüllerimiz bir olsun
bu gün daha iimm ama ilaclardan ve yaklasan reglimden dolayı her gün biraz daha + cıkıyorum o kadar spor yaymama rağmen dün 4 mil leslie yaptım ama sabah yine + daydım bu hastalık beni mahvettii :85:
ben yokkende takımımıza uğra benim yağ det
günaydın canımm nasılsın ..
ayy karamelım dua et tamam unutma bakk
kayınvalıdem allahtann otcuu bıraz hep sebze ot tursu bısıler yapıyor bende sebze cok sevmedıgım ıcın oraya gıdınce ac kalıyorum bıraz yada saglıklı beslenmek zorunda kalıyorummoyuzdenn cok korkmuyorum yanı oraya gıtmekten ama gel bıde bızım annemın evıne ohh pastalar borekler makarnalar neyle kurdum ben bu gobegımı anlasılıyor demı sekercımm
iyiyim zevcanım sağol, hala çok yorgunum sadece. Kolumu kaldırcak halim yok kaç gündür spor fln da yapamıyorum. Bu sabah tartıldım hiç bi fark yok maalesefAcilen eski düzenime dönmem lazım.
Biraz daha iyi olmana çok sevindim canım, sağlığın iyi olsun da kilolar nasılsa gider. Sen kendine dikkat et yeter kiHem bak annenlerin yanına gitmek de iyi gelir biraz, moralin düzelir haftaya çok daha başlarsın
zevcancıgım 3 gün izin alabildiğine üzüldüm.hemen gidip dönmüş olacaksınAma yılbaşında burda olacagınada sevindim.liseyi yaparım dedim size yardım olsun diye ama bu seferde ya beceremezsem diye düşünmeye başlamıştım :44:
günaydin kizlar,nasilsiniz,
valla ben artik hatayim demeye utanir oldum,biri bitmeden öteki basliyor,soguk alginligim iyiye gidiyor derken simdide aksamdan berio sol yanagimdaki kemigim agriyor ama nasil bi agri cigneyemiyorum konusmakda güclük cekiyorum,ne oldugunuda anlayamadim,esim doktoru ariycak gel derse gidicem..
Ben belki bu hafta girerim listeye,yilbasinida düsünmeyin ben burdayim hallederim..
canım hiç yoktan iidr..
Bi kac gün bile burdan uzaklasak bana yeter hafta sonuyla 5 gün ediyor..
Liste işi yine sana kalıcak ben gitsemde gitmesemde çünkü öğleden sonra bende izinliyim o gün..
Zaten ben liste hazırlamayı bilmiyorum
yasom gecmiş olsun canım gece uykunda bi yeremi captın kendini acaba..
Gerci ben senin hastalıklarını psikolojik olduğunu düşünüyorum..
Umarım kötü birsey yoktur tatlım..
[ı]kızlar liste haftaya size emanet sonuc listeleride tabi
Ben cıktım şimdi hoşcakalın[/ı]..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?