1 yıldır dıyet yapıyormuss hıhhhBen senelerdır dıyet yapıyorumm her yazz zayıf her kız sısko mınnos var karsında ve hıcbır seferınde ıstedıgı kıloya ınemeyen hep yarım yamalk bırakan her sorunda yemege saldıran her sevıncte pasta alan bır ınsanımm ve artık benım dıyet yaptıgımı anlayan herkes yınemı dıyet yapıyorsun nezaman bırakıcaksın dıyetı bu sefer olucak hadı bakalım dıye dalga gecenlerden sıkıldım 26 yasındayımm ve artık sonkez ve bır kez karar verdım ben 5 lı rakamlara ınıcem bıtmıstır artık benım ıcın dıyet olayı ınan cok yoruldum cunkuu. Ama dedımya bu sonn bundan sonra alıcagım tek kılo bebısım ıcın olur ınsallah ama onda bıle ebru sallı dıye bırr teyze var bızım mahlallede onu ornek alıyorum onun gıbın zayıf cıtır anne olacagım artıkımm ben dahada 70lı bıse gormek ıstemıyorum bundan 5 ay once 78ı hatta belkı 80ı bıle gordum ama bıdaha gormeyecegıme kendıme soz verdımm sende soz ver
bızım sonumuz 55 te olsun ondan sonra orda dursun taam mı meyvemm:38:
tamam canım sana söz son kez kendimi toplayım doğru düzgün 55 e inicem ve bitiricem bu diyet olayını hayatımda cok sıkıldım çünkü sonsuza kadar zayıf olmak istiyorum..
Yaa bide iiice arsız oldum önceden yiyince bi sucluluk hissediyordum artık onuda hissetmiyorum.. Nys sana söz verdim ikimiz bir elden 55 olucaz inş..