günaydın özgecimm.. nasılsın
ınsallah meyvem senın dogumgununde cıtır cerez partısı verırızz sende bende cıtır oluruz ınsallah sekerımm ııste hemm malzemelerı toparlarım ıkı gune hemde kıtabı okurum boylece dukanı acarım ben haftasonuuayy bı 64 kıloyaa ınsemm ay ben buhafta 67ye ınsem tam super olucam ama dur bakalım nasıl olucak aksam yemeklerını yemıyorum sadece meyve yıyorum detoks oluyor bana sekerım kesınlıkle tavsıye ederım bı dene tatlım
Günaydın kızlar
Dün planladığım herşeyi yaptım, 40 dk yürüdüm 40 dk da pilates yaptımBugün bacaklarım biraz ağrıyo ama olsun
Zecanım hoşgeldin, özlettin valla kendini
Ben geldimm,sanırım boşluk varmış
hoşbuldumm =)
kuralları anladım,evet başlayayım =)
17 yaşındayım,62 kiloyum.170im zannediyordum ama 169 boyundaymışım
okullar açıldığında başlamıştım,65 olmuştum o sıralar,sonra sağlıklı beslenerek 57ye kadar geldim.Sonra annem rahatsızlanınca hastane odasında oturup tostları yedim 2 hafta boyunca,sonrasındada pek dikkat etmedim sonuç ortada =(
spor pek yapamıyorum çünkü astım var,bide bacağımda sorun var kasılıyo kalıyo
arada dans edebiliyorum işte o kadar :2:
olduğum kilo 62,olmak istediğim kilo 55 falan..
Burada umarım başarırım
iri duruyorum
adm ilayda bu arada
ya ben dengeli beslenerek kilo verdim ama ohoooo,verene kadar çok zaman geçti .d
south beach diyeti var,isveç diyeti gibi değil.yani öğlen kahve,akşam haşlanmış ıspanak mantığı değil.
karbonhidrat içeren besinlerin tümünü çıkarıyorsun hayatından bi süreliğine..
örnek menü neymiş mesela
kahvaltı
* 1 bardak domates suyu
* 1 yumurta
* 2 dilim salam
* kafeinsiz kahve veya çay (tatlandırıcı ya da yağsız süt ilave edebilirsiniz)
ara öğün
* 1 dilim yağsız peynir
öğle yemeği
* ton balıklı salata (zeytinyağı limon sos ile)
akşam yemeği
* tavuk göğsü ızgara
* patlıcan-biber ızgara
* mevsim salatası
denicem bakalım 2 haftalığına sadece,sonra sağlıklı beslenmeye devam
Sağol tatlım iyiyim çok şükür ama p.tesi sabah + 500 çıktım :18: hem onu hem de bi 500 daha verirsem Cuma' ya kadar süper olacak.. zaten bu yüzden bisikleti yarım saatten 1 saate çıkardım. Bakalım işe yarayacak mı
kızz zyokk sen nerden okuyorsun bunları hey allahım ne guldum sımdı heesekerım ılk yaptırıcagın seansa gıtmeden 3 gun once jılet vur oda sadece bırazcık kalınlassın lazer daha ıyı gorsun dıye benımkı bıraz yavas uzar mesela ben pazartesı jılet vurup cumartesı gıderım zaten ılk ıkı senastan sonra hıc jılet vurmadım tam seansına ancak uzadı alınıcak kadar hatta ben ılk bacaklarıma baslıycam dedım jılet vurdum sonra maddıı olarak baslıyamadım yıne agdaya dondum 2 ay sonra basladım 3 gun onceden jılet vurup gıttım sekerım oyle sacma sapan seylerı okuma gel bana sor
İyiyim Zevcanım sen nasılsın canım.
Sadece 500 gr mı maşallah ben 1500 gr artı çıktım
tatlım ben ankarada güzel bi merkez bulayımda oaraya baslıyayım bari.. yaza kadar gitsin baya temmuzda tatile gitsem 6 seans falan olur ..
ara ara aklıma takıldıkca sana sorarım
kızlar ya aranızda lazer apilasyon yaptıran varmı..
genitel bölgeden baslayıp tüm vücuduma düşünüyorum ama bi kac sitede doğum yapmamıs kişilerin genitel bölgeye yaptırmasının uygun olmadığı türde bişiler okudum aklıma takıldı ..
goncacım yaptırıyordun sen sanırım.. izmite nerde yaptırıyorsun..
anladım sanırım
istanbula gelemem ki..
sanırım ilk baslarda seanstan 1 hafta sonra kontrolede cağırıyorlarmıs dimi bi kac yerde de öyle okudum öyleyse eğer benim ankaradan baska yerde yaptırmak gibi bi sansım yok..
ayyy ınsallah gıden kara yağlarınla bırlıkte butun tuylerınde gıder 54 kılo olursun sekercımmmvallaa ben tatılde fıstık gıbın olucam 55 kılo tuysuz muysuz ınsallah bende temmuzda tatıle gıdıcem sekerım temmuz resımlerımızı hedıye ederız fıstık gıbın
canımcım seni görmek çok güzel öncelikle sensiz burası ıssız kalıyo gibi lazere gelince ben izmitte acıbademe gidiyorum çok araştırdım hemen hemen aynı fiyatlar ama bvenim için temizlik ve titiz çalışma önemli memnunum suan paket olarak tüm bölge 1250 tl ama ben peşin veremiyorum o yüzden her seans 360tl bide yüzde 10 sağlıkçı indirimi yapıyorlar tek fiyat olarak koltuk altı 35 tl bacak 200 tl genital 150 tl yanlış hatırlamıyorsam ama ben memnunum bide kontrol yok zevcancım alınca 2 ay sonra tekrar çağırıyor kontrol için gittiğinde atış yapılınca diğeride etkileniyormuş suan bir ay oldu tertemiz şubatta gidicem 2. seansa
ay ne kadar uzun yazdım kız sormak istediğin olursa cevaplarım
dünkü menüm dukana başlayamadım daha dün çok yoğundum
sabah:1 yumurta
öğle: mercimek çorbası
ara:kahve
akşam:2 kaşık makarna
seni görmek de cok güzel goncacım.
2 ay cok uzun bi süre değilmi acıbağdeme de gidebilirim ..
zaten bacaklarımı yarım yaptırıcam dizden yukarıda hiç bişi yok..
bende peşin veremem yarım bacak tüm genitel ve koltuk altını yaptırıcam..aylık 300 falan die düşünmüştüm..
yarım bacağa ne kadar fiyat verirler acaba..
izmite gittiğimde bi acıbademe uğrayayım ben .. randevu ile mi gidiliyor..
şimdi yemeğe cıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüzzz..
mınnos yemege gıdıyor sekerlerım ayy ben sızın takımı cok sevdım meyvem herkes bıcır bıcır konusuyorrr benlen hıc yabancılamadılar bakayy yerım sızı benn ama dukana baslayınca yıyım proteın nıyetıne hadı grss
Prensesim süpersin.
sağol canım benim de aklıma bir soru takıldı bu yardımlar hangi okullara gidiyor nasıl belirleniyor?
günaydin kizlar,
bu sabah disimi cektirdim,agzimin ici igrenc durumda migdemi bulandiriyor,dabha yarim bardak süt icmistim onla duruyorum,simdi corba yapcam kendime( tabiide duakna uygun) sanirim daha uyusukluk gecmedi agrim baslamadi ama 2 gün agri yapabilirmis,ins cok agrimaz üff ya
günaydin kizlar,
bu sabah disimi cektirdim,agzimin ici igrenc durumda migdemi bulandiriyor,dabha yarim bardak süt icmistim onla duruyorum,simdi corba yapcam kendime( tabiide duakna uygun) sanirim daha uyusukluk gecmedi agrim baslamadi ama 2 gün agri yapabilirmis,ins cok agrimaz üff ya
günaydin kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?