Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın özgecimm.. nasılsın

İyiyim Zevcanım sen nasılsın canım.

İşallah canım. Bu hafta 67 görürsün.

Günaydın kızlar

Dün planladığım herşeyi yaptım, 40 dk yürüdüm 40 dk da pilates yaptım Bugün bacaklarım biraz ağrıyo ama olsun

Zecanım hoşgeldin, özlettin valla kendini

Maşallah valla canım süper gidiyorsun.

Ben geldimm,sanırım boşluk varmış

Hoşgeldin İlayda.

Annene geçmiş olsun canım. Başaracağına eminim. Burada eli sopalı ablalarız hepimiz.

Canım pek sağlıklı değil bu evet kilo verirsin belki ama sonra hoppp yine alırsın.

Sadece 500 gr mı maşallah ben 1500 gr artı çıktım

tatlım ben ankarada güzel bi merkez bulayımda oaraya baslıyayım bari.. yaza kadar gitsin baya temmuzda tatile gitsem 6 seans falan olur ..
ara ara aklıma takıldıkca sana sorarım

özgecımm ınsallah bu hafta bu yılbası fazlalarını verırız cunkum benımkıde nerdeyse 1.500 grgıbı bısıydı hemen ındım tam larak bakmadım bıle tartıyaa korktumm ama gıdıcek buhafta gıdıcek hatta 67 gelıcekkk

tatlım ben ankarada güzel bi merkez bulayımda oaraya baslıyayım bari.. yaza kadar gitsin baya temmuzda tatile gitsem 6 seans falan olur ..
ara ara aklıma takıldıkca sana sorarım

ayyy ınsallah gıden kara yağlarınla bırlıkte butun tuylerınde gıder 54 kılo olursun sekercımmm vallaa ben tatılde fıstık gıbın olucam 55 kılo tuysuz muysuz ınsallah bende temmuzda tatıle gıdıcem sekerım temmuz resımlerımızı hedıye ederız fıstık gıbın

canımcım seni görmek çok güzel öncelikle sensiz burası ıssız kalıyo gibi lazere gelince ben izmitte acıbademe gidiyorum çok araştırdım hemen hemen aynı fiyatlar ama bvenim için temizlik ve titiz çalışma önemli memnunum suan paket olarak tüm bölge 1250 tl ama ben peşin veremiyorum o yüzden her seans 360tl bide yüzde 10 sağlıkçı indirimi yapıyorlar tek fiyat olarak koltuk altı 35 tl bacak 200 tl genital 150 tl yanlış hatırlamıyorsam ama ben memnunum bide kontrol yok zevcancım alınca 2 ay sonra tekrar çağırıyor kontrol için gittiğinde atış yapılınca diğeride etkileniyormuş suan bir ay oldu tertemiz şubatta gidicem 2. seansa

ay ne kadar uzun yazdım kız sormak istediğin olursa cevaplarım
dünkü menüm dukana başlayamadım daha dün çok yoğundum
sabah:1 yumurta
öğle: mercimek çorbası
ara:kahve
akşam:2 kaşık makarna

kulağa ne kadar güzel geliyo yaa heycanlanıyorum..
aaaa ben sana bişey daha sorcaktım..
şimdi ben platese baslamak istiyorum ev de videoları indirip..
bu plates boy uzatıyor yaa kol da uzatıyormu benim kollarım zaten uzun kazaklar hep kısa gelio bide o uzatırsa düşün durumu

mınnos yemege gıdıyor sekerlerım ayy ben sızın takımı cok sevdım meyvem herkes bıcır bıcır konusuyorrr benlen hıc yabancılamadılar bak ayy yerım sızı benn ama dukana baslayınca yıyım proteın nıyetıne hadı grss

seni görmek de cok güzel goncacım.
2 ay cok uzun bi süre değilmi acıbağdeme de gidebilirim ..
zaten bacaklarımı yarım yaptırıcam dizden yukarıda hiç bişi yok..
bende peşin veremem yarım bacak tüm genitel ve koltuk altını yaptırıcam..aylık 300 falan die düşünmüştüm..
yarım bacağa ne kadar fiyat verirler acaba..
izmite gittiğimde bi acıbademe uğrayayım ben .. randevu ile mi gidiliyor..

şimdi yemeğe cıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüzzz..

canım randevuyla gidiliyor yarım bacak sağlıkçı indirimiyle195tl gelirsen birliktede gidebiliriz 2 ay uzun değil ancak çıkıyor

sen de çok şekersin canım ya..

günaydin kizlar,
bu sabah disimi cektirdim,agzimin ici igrenc durumda migdemi bulandiriyor,dabha yarim bardak süt icmistim onla duruyorum,simdi corba yapcam kendime( tabiide duakna uygun) sanirim daha uyusukluk gecmedi agrim baslamadi ama 2 gün agri yapabilirmis,ins cok agrimaz üff ya

sağol canım benim de aklıma bir soru takıldı bu yardımlar hangi okullara gidiyor nasıl belirleniyor?

Canımcım bu okullar öğretmen arkadaşlar ve başka yardım yapan kişiler aracılığıyla belirlendi.

Kıyamam geçmiş olsun çok beterdir bilirim o acıyı.

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inş.

GEÇMİŞ OLSUN canım ben de akşam gidicem dişçiye of of (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…