sagol canim,akilsiz basin cezasini cekiyom iste zamaninda gitseydim böyle olmiycakti..Canımcım bu okullar öğretmen arkadaşlar ve başka yardım yapan kişiler aracılığıyla belirlendi.
Kıyamam geçmiş olsun çok beterdir bilirim o acıyı.
sagol canimGeçmiş olsun canım, Allah şifa versin inş.
GEÇMİŞ OLSUN canım ben de akşam gidicem dişçiye of of(
mınnos yemege gıdıyor sekerlerım ayy ben sızın takımı cok sevdım meyvem herkes bıcır bıcır konusuyorrr benlen hıc yabancılamadılar bakayy yerım sızı benn ama dukana baslayınca yıyım proteın nıyetıne hadı grss
canım randevuyla gidiliyor yarım bacak sağlıkçı indirimiyle195tl gelirsen birliktede gidebiliriz 2 ay uzun değil ancak çıkıyor
günaydin kizlar,
bu sabah disimi cektirdim,agzimin ici igrenc durumda migdemi bulandiriyor,dabha yarim bardak süt icmistim onla duruyorum,simdi corba yapcam kendime( tabiide duakna uygun) sanirim daha uyusukluk gecmedi agrim baslamadi ama 2 gün agri yapabilirmis,ins cok agrimaz üff ya
afiyet olsun canım..
kız bizi yeme cok yağlıyız..
sekerım pılates boy uzatmıyor zaten uzun olan kaslarımızı uzun halıyle kullanmaya baslıyoruz yada dık yururmeye baslıyoruz oyuzden boyun uzamıs gıbı oluyor yanı dızlerının arkasındakı kasları normal halıyle kullanmayıp pılatesle çalıştırdıgın ıcın 1-2 cm fazla uzamıs gıbı oluyor ama kolların uzayacagını hıc sanmıyorummm ayy baslaa basla pılatescı yaptım be bızım takımı herkesler yapıyor kıl vermeden bır beden kuculmeyı kım ıstemezkı (mınnos pılates merkezıkulağa ne kadar güzel geliyo yaa heycanlanıyorum..
aaaa ben sana bişey daha sorcaktım..
şimdi ben platese baslamak istiyorum ev de videoları indirip..
bu plates boy uzatıyor yaa kol da uzatıyormu benim kollarım zaten uzun kazaklar hep kısa geliobide o uzatırsa düşün durumu
sen de çok şekersin canım ya..
sekerım pılates boy uzatmıyor zaten uzun olan kaslarımızı uzun halıyle kullanmaya baslıyoruz yada dık yururmeye baslıyoruz oyuzden boyun uzamıs gıbı oluyor yanı dızlerının arkasındakı kasları normal halıyle kullanmayıp pılatesle çalıştırdıgın ıcın 1-2 cm fazla uzamıs gıbı oluyor ama kolların uzayacagını hıc sanmıyorummm ayy baslaa basla pılatescı yaptım be bızım takımı herkesler yapıyor kıl vermeden bır beden kuculmeyı kım ıstemezkı (mınnos pılates merkezı) resklamları gectım sekerımm
ayy hepınızz sekersınızz hepımız guzelızzz hepımızz fıstık gıbın su kanallarda dolasan vıctorıa secret mankenlkerı gıbıyızz(yanı bacaklardan cekıp soyle yarım metre uzatsalar olurum neolmus yanıı
hele bennnnnnnn :2:
tamam minnos plates merkezine yazılıyorum..
dur sevgilime söylimde bana videoları indirsin hafta sonuda uygulamaya baslarım.. indirebilicekmi bakalım
ayy ben bugun butun herseye atladım sızın takımda kusura bakma zevcancım ama bunu ben yaptım soylemek ıstedım oyuzden acayıp bır sekılde tok tutuyor belkı 3 lıtreyı bırgunde bıtırmen gerektıgı ıcın bıde acayı wc olayı var ama buyuk wc degılkızlar bu aksam yeni bişi dneicem bilmem aranızda deniyen varmı
3 elma 1 limon 1 tatlı kasığı karanfil 1 tatlı kasığı karabiber 1 cubuk tarcın 3 litre suda elmalar iice pişene kadar kaynatılıyor..
sonra süzülüp içiliyor..
günde 2 bardak falan.
sonuc nasıl olucak merak ediyorum metabolizma hızlandırıyormus..
menümü bildireyim
sabah kalkınca 3 kuru kayısı
9:30 1 elma
11.. 3 kuru kayısı
12:30 domates salatalık 1 dilim ekmek(t.b) 3 zeytin (ekmek yememeliydim)
14:30 1 elma
16 .. 3 kuru kayısı
17:30 domates salatalık yoğurt belki 1 dilim t.b. ekmek(yememeliyim)
19.. 1 elma
20:30 3 kuru kayısı veya 1 elma belşkide hiç bişey
günün genel özeti böyle ..
ekmek yememem gerek ama basım cok ağrıyor sabah ağrı ile uyandım gün içindede gecmedi ilaç almak için ekmek yedim aksamki durum ne olur bilmediğimden yermiyim yemezmiyim bilemiyorum..
kızlar bu aksam yeni bişi dneicem bilmem aranızda deniyen varmı
3 elma 1 limon 1 tatlı kasığı karanfil 1 tatlı kasığı karabiber 1 cubuk tarcın 3 litre suda elmalar iice pişene kadar kaynatılıyor..
sonra süzülüp içiliyor..
günde 2 bardak falan.
sonuc nasıl olucak merak ediyorum metabolizma hızlandırıyormus..
banucum hoşgeldin canım.. yasoya tabiki iletiriz selamını ..herkeze selammm
sizi ziyarete geldimmm nasılsınız ?? tanımayanlar için 4.takımın eskiiii üyelerindenim... gerçi yasemin benden de eskidir arkadaş bi ara zayıflayıp mezun olmuş sonradan şişko haliyle geri gelmiştir kendisine selamlarımı iletin
benmi ben tabiki mezun falan olamadım ama diyete devam
minnosum canım benim siizn kızlar nerden indirdi biliyormusun.. ölçülerim belli tatlım zaten 2 ayda leslie ile 2 cm inceldim ama daha cok incelmem gerek.1 hafta yapcam düzenli fark olmazsa kapatıyoruz minoş zayıflama merkezinihemen basla sekerım baslamadan gobegını basenını ölç hergun yarım saat 45 dakka yap 10 gun sonunda 2 ıla 3 cm eger gıtmezse minnoş pılates merkezını kapatırım uleennn
ayy ben bugun butun herseye atladım sızın takımda kusura bakma zevcancım ama bunu ben yaptım soylemek ıstedım oyuzden acayıp bır sekılde tok tutuyor belkı 3 lıtreyı bırgunde bıtırmen gerektıgı ıcın bıde acayı wc olayı var ama buyuk wc degılallahım anlatıma bak şöyle soylıyım tatlım kucuk su dokmeye cok gıdıyorsun bıraz boyle koyu renklı oluyor metabolızmayı calıstırıyor ben yapmıstım ıse yaramıstı hatta kılda vermıstım ama vucudu alıstırmamak lazımmıs boyle seylere bır hafta yap sonra bırak derım ben sekercım
sebzelerimle gelsem olurmucanım bu ne böyle? yarın daha güzel bi menü yaz lütfen. olmadı bana misafir gel allah ne verdiyse birlikte yeriz:) et tavuk ana öğün yaparım sana :)
minnosum 3 litre su kaynaya kaynaya 1 bucukğa iniyormus öyle yazıyordu yorumlarda 2 günde biter benimkidebıde zevcancım benımkı 1 lıtreydı tatlım yanlıs yazmısımm kusura bakmaa oyuzden gunluk bıtırıyordun yanı
EVET BU DOĞRU. benim eski doktorum selahattin bey vardı nişantaşı'nda, meşhur biri. onun kompostosu bu.
SICAK SOĞUK GAYET LEZZETLİ ve bağırsakları çalıştırıyor. ben iki sene önce yapardım bunu, ailecek yapardık. dukan ın atak evresi bitsin gene başlayayım. verdiği kağıdı kaybettim die bi ara niyetlenmiştim ama aklımdan çıkmış gitmiş.
sadece küçük abdeste değil diğer bağırsak problemine de çooook iyi geliyor. tavsiye ederim.
meyvem bızım takım hergun ebru sallının vıdeolarından yapıyor ebru sallının dvdlerıde var nette onları kocam bıyerlerdn bulmus ındırmıstı ama tee nezaman tatlımm sen evde net var gunluk olan vıdeoları yap yada forum sıtelerınden bıyerlerden ınıyor ama nerden bılmıyorum tatlım . ben ındırmısım mesela ebrunun karın gunu kalca gunu bıde plates plus karısık her bolge gunu yanı 3 ayrı vıdeo var onlar ısıme yarıyor . ama net olunca gunluk vıdeolarını takıp edıyorum daha ıyı oluyorr sekerımm
bıde karabıber toz degıl tane karabıber alıcaksın tadıda ıcılmıycek gıbı degıl hostu hatta du ben sunu yapıyım meyve suyu nıyetıne atayım dolaba ıceyım gunluk sagoll sekerımm hatırlattıgın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?