Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne olursa olsun 4 aydır kilo savaşı veriyorum ileri geri hiç birşey oldugu yok

canım haftada 6 gün düzenli spor su normal yemek yememe rağmen ben de çooook zor kg veriyorum. bünye meselesi. moralini bozma.

yağların inatçıysa sen daha inatçı ol ve kurtul o yüklerden! o yağlar bizde barınamayacak!!!

ayrıca hamam sauna masaj yapsan rejimdeyken çok iyi olur. bi kere gitmen bile kafi bence.

valla tatlım birkaç tanesi nişanlıyken çekilmiş fotolar, balayında olanlar da var aslında.. mesela sen birtanesini tarif et ona göre bişey söylesem ?
mesela kırmızı elbiseli olanda
ne olursa olsun 4 aydır kilo savaşı veriyorum ileri geri hiç birşey oldugu yok
ben ben bana bi baksana 7 ay da 1.600 ne kadar gülünç bi rakam nasıl içler acısı kendime kızıyorum
hoşgeldinn meyvem... gelemeyeceksin diye korkuttun bizi.

evet rejimi bozunca yeniden başladım, ama bu sefer kısa süreli olacak... 69'u görünce diğer evreye geçicem hemen ehehhe :)

hadi hayırlısı canım.. bu defa bozmak yok cuma günü 1. olmamız gerek

meyvem ben yaptırıyorum yaklasık bır yıldır bende senın gıbı genıtalden basladım ufak ufak otekıleırnı kattım maddıyat olarak bıranda yuklnemesın dıye 6 seansımı yaptırdım en son gecenlerde trabzna gıdıyorum demıstım ya ıste ozaman bıttı nerdeyse 8-10 tane falan var ohhhh oyle buyuk bır keyıf kı anlatamam sana uzun uzunn cevaplarım sormak ıstedıgın bısı varsa tatlımm
benımteyzem pratısyen dktor onun yaptırdıgı yer de cılt doktoru yapıyor ve esıde kadın dogum doktoru yok oyle bısey okadar radyasyonu hamılelık donemınde ultrasndan daha fazlasını alıyorsunuz bı etkısı olmaz demıstı bende bekarken baslamıstım ona guvenerek gıttıgtım yerdekı kızlarında cocukları var yanı yanlızca koltuk altında ter bezlerı ıcın ıyı degıl dıyorlar ama valla hıcbıryerımde kıl tuy yok suan herkese tavsıye ederım tabı guvenlı bır yere gıtmen sartı ıle

Kızlar bugünkü menümü de paylaşayım;

04.01.2011 - SALI

SABAH

1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 ADET DOMATES
1 BARDAK TAZE SIKILMIŞ PORTAKAL SUYU

ARA ÖĞÜN

YARIM KASE YOĞURT

ÖĞLEN

1 KASE ÇORBA
1 PORSİYON TAZE FASULYE YEMEĞİ ( ETLİ YAPACAĞIM İÇİN ETİ DE FASULYE İLE TÜKETMİŞ OLACAĞIM )
2 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
YARIM KASE YOĞURT

ARA ÖĞÜN

1 PORSİYON MEYVE

AKŞAM

1 KASE ÇORBA
1 PORSİYON TAZE FASULYE YEMEĞİ (ETSİZ)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 KASE YOĞURT

GECE

1 PORSİYON MEYVE

3 LT SU - 1 SAAT BİSİKLET VE KENDİMİ ÇOK ZORLAYARAK İÇEBİLİRSEM ŞAYET 1 KUPA YEŞİLÇAY

canım benim işyerindeki arkadaşım yaptırdı halada devam ediyor..memnun ama ağdacım yaptırdım pişman oldum yeniden çıktı dedi..bende kol altıma düşünüyordum vazgeçtim.iğneli epilasyon aklıma yattı o kesinmiş ama onu da çok iyi yapan bir yere yaptırmak gerekiyormus.değilse iz kalıyormus..hala kararsızım :44:

yogurtlu salataya bayılırım

canım hoşgeldin aramıza bende 170 im.düğünümde 68 kiloydum ve gayette hoştu.birden kendimi 62 kilo düşündüm..bana senin şuandaki kilon gayet normal geldi ama tabi kendi kararın sağlıklı kilo kayıpları dilerim

ayy canım bu iş tüketti beni..hiçbirşeye zaman yok..dün bide işyerinde çok küçük bir meseleden sorun çıkardı patron.çok canım sıkıldı akşam eşim ocak sonu işi bırak dedi..ben mart başı düşünüyordum iyi dedim duruma göre bakalım.işten ayrılırsam diyetisyenime geri dönebilirim.yürüyüşte yaparım..inşallah daha iyi olur.hamam sauna da aklımda olsun tşkler canım

ben ben bana bi baksana 7 ay da 1.600 ne kadar gülünç bi rakam nasıl içler acısı kendime kızıyorum

aynen canım çok kızıyorum..al ver sürekli bir stres.cemrehayale bakıyorum 2 ayda 10 kg vermiş normali o tamam bünyeden bünyeye değişirde benim 4 ayda 5-6 kilo gitmesi lazımdı

cyd gerçekten nurlu bir yüzün var..Allah eşine ailene bağışlasın

canım aklıma koydum gidicem bende ama ya izmitti yaptıra bilirim yada ankarada cankırıda tabikide lazer yok ..
bu uygulama sırasında atıs yapılıyormus uzaktanmı veriyorlar ısını yoksa ultrason gibi tene değiyormu..
bide tenimize değiyorsa eğer herkesde aynı ucmu kullanıyo..

Son düzenleme:

yaklasık 3 cm uzaktan verılıyor tene degen onunde bır cubuk var bak soyle anlatayımm
bırr şış dusun yanında hortum ve yanına lazer cubugu ucu yanyana. şiş hepsınden 3 cm kadar uzun o vucuduna degdıgı yerde lazer cubugu ısın atıyor yandakı hortumda deevamlı soguk hava ufluyor o şiş gıbı olan mesafeyı ayarlamak ıcın yanı tenıne dokunmuyor bıle valla ben cok memnunum tam 2 ay boyunca tek bır kıl bıle olmuyor seans zamanım gelıyor son bır hafta kala bırden fırlıyorlar oyuzden cok rahat okunuda hep temız gezıyorsun yanı lazer epılasyon merkezı var bır akrabamızın ıstanbulda onunda mılyon tane musterısı memnunuz dıye gerı donus yapmıs bıraz pahalı dolar uzerıne onun kı ama benım sadece genıtal 150 tl ıle basladım suan tum vucut gıdıyorum 200 alıyorlar genıtal altbacak koltukaltı cene

anladım sanırım
istanbula gelemem ki..
sanırım ilk baslarda seanstan 1 hafta sonra kontrolede cağırıyorlarmıs dimi bi kac yerde de öyle okudum öyleyse eğer benim ankaradan baska yerde yaptırmak gibi bi sansım yok..

dönme olursa çok zor..o zaman yaptır kurtul ben beyaz tenliyim.bacaklarımı hiç almadım..tüyler var ama görünmüyor o yönden çok şanslıyım..kol altı ve bikini içinde ağdaya gidiyorum..çok rahatım ağdadan memnunum ama kol altı zor oluyor yazın o yüzden düşünüyordum..off daha çok aklım karıştı

ılk baslarda degıl her seanstan sonra 10 gun sonra kontrolu var tam gıttıgın gun yanmamıs yada cıkmamıs olanları almak için ama valla ben artvınde oturuyorum lazer yaptırmak ıcın trabzona gıdıyorum ne yalan soylıyım hıcbır 10 gunluk kontrolune gıtmedım gıtseydım daha erken sonuc alırdım dedıler ama napalım bunada sukur tatlımm yınede gıttı butun pıs tuylerr ıste ohhh

baya vermen gerekiyormuss canım .. neyse basladın vermeye sonucda gidicek hepsi..ama cok güzel bi yüzün var

evet canım maalesef epey var fazlam.. şimdilik hedef 60 işte sonrasında da 50 olacak..

Sağol canım benm o senin güzelliğin

ne güzel bacaklarımda yok diyorsun.. keske benimde olmasaydı..
kesinlikle yaptırıp kurtulmam gerek..
off offf bide baslarken 1 ay jiletle alın diyorlarmıs yaa
minnosum o doğrumu ben elime alamam öyle seyleri hep ağda yaptım keserim sağımı solumu ..

kayınvalidene gitmek için sebebin varmıs seninnn

evet canım maalesef epey var fazlam.. şimdilik hedef 60 işte sonrasında da 50 olacak..

Sağol canım benm o senin güzelliğin

inş olucak canımm

kızz zyokk sen nerden okuyorsun bunları hey allahım ne guldum sımdı hee sekerım ılk yaptırıcagın seansa gıtmeden 3 gun once jılet vur oda sadece bırazcık kalınlassın lazer daha ıyı gorsun dıye benımkı bıraz yavas uzar mesela ben pazartesı jılet vurup cumartesı gıderım zaten ılk ıkı senastan sonra hıc jılet vurmadım tam seansına ancak uzadı alınıcak kadar hatta ben ılk bacaklarıma baslıycam dedım jılet vurdum sonra maddıı olarak baslıyamadım yıne agdaya dondum 2 ay sonra basladım 3 gun onceden jılet vurup gıttım sekerım oyle sacma sapan seylerı okuma gel bana sor

kayınvalidene gitmek için sebebin varmıs seninnn

[/COLOR][/B]
kayınvalıdem gıresunda oturuyor tamda seans zamanlarınaa kocısım annenlere gıtmeyeleımmı dıyorumm epey oldu dıyorum ıstee cok zekı kızımdır 10 gun sonra kontrole gıtsem bıdaha kaynvalıdeye gıtmek gerek sonucta ordan bır bucuk saat gıtmesen olmaz ben oyuzden kontrole gıtmedım sekerım afferın ıyı noktadan yakaladın benı inş olucak canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…