Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim evde net yok ..
o yüzden günlük yapamıyorum karın kalca ve plus videolarını bulsam süper olucak..

yap sekercim yap birlikte içelim

ay yollıyım sana dıycem ama gıdermıkı msnden denıyım ıstersen yada nerden ındıgını bulayımm ben olmazsa dur meyvem telas etme ben bulucam onu dur bakıyımm

sekerım benım vıdeolarımı flashdısckten cok sevgılı saygıdeger kocam sılmıs oyuzden aksama ben bakıyım vıdeoları sıkıstırırsam belkı sana msnden falan yollarım yoksa da ebru sallı pılates ındır dıye yaz cıkan forumlardan bırınden mutlaka ınıyordur tatlımm

tamam canım sen bul bekliyorum..
msnden gönderilmiyor sekercim fazla ggeliyo ..
en son ihtimal cd olarak gönderebilirmisin..

gonderırım tabıkıde sekerım sen marak etme ben aksama hallederım bu ısı olmadı bır sıteye upload ederım aynı lınkten sende ındırırsın ayy nekadannn teknolojık konustumm olmadı cdyı getıırırım sana burdan baslarım leslıylee saka bıyana yollarım tabıkıde tatlım

sagol canim
hele bennnnnnnn :2:

hasretim geçmiş olsun..umarım kısa sürede geçer..
tesekür ederim canim

hahay bana sisko diyene bakin,ben hic omassa 1 2 ay zayif olma tutukusunu tattim,sen kendi derdine yan

zevcan canim plates videolarini tv8 in internet sayfasindan indirebilirsin,ben ordan indrimistim,üyelik istiyo ama ücretsiz

zevcan canim plates videolarini tv8 in internet sayfasindan indirebilirsin,ben ordan indrimistim,üyelik istiyo ama ücretsiz

yasom üyeliğim var oraya ama kaldırmıslar indirme olayını dün baktım indir kısmını bulamadım keske dedim yazın indirseydim..
nys artık minnoşum halledicek olayı

Zevcan ben bunları yesem akşam açlıktan halisülasyonlar görürüm valla

Canımcığım karabiber toz değil tane olacak, bir de bunu düdüklüde kaynatman lazım öteki türlü hem vitamini falan gider kaynaya kaynaya hem de suyu azalır. ben yaptım ama içmeden döktüm. Yok anacım benim bitkilerden yapılmış çaylara antipatim var. İçemiyorum yawww

kızlar kibriya yı bu gün hiç göremedim baktığım kadarıyla dünde gelmemiş..
bu hafta listeye alınacaktı yarında gelmezse listeye alamayız..
cemrem ne durumda o da yok bu gün verdi kiloları kayboldu oratlıktan saka bi yana onun ocak denemesi ne zamn baslıyordu..

valla canım bu besinlerle bende tam doymuyorum ama ac da kalmıyorum bu gün böyle idare edicem
yarın bu güne göre daha düzenli olucak

karabiber tane olarak aldım ceydacım zaten uzun zamndır o yüzden yapamamıstım..

düdüklüde pişiricem tefalin vitamin öldürmeyeni var onda 10 dk pişiricem.. yeter sanırım 10 dk.. cuma günü sonucu görücez + rekortmeni olarak 2 buuck kilo + dayım içler acısı utanıyorum :26:

7 dk yeterli oluyor canım ben öyle yapmıştım..

Kız 2.5 kg alacak kadar ne yedik Allah seni.. ama sen azimlisin kesin verirsin ben inanıyorum

dünki menüm
sabah
yulaf kepekli omlet
ögle ve aksam karisimi
izgara balik fileto
bide netten protein agirlikli puding almistim onu yaptim yedim,dukana aykiri oldugunu düsünmüyorum cünkü yag ve karbonhidrat degeri cok düsük.
1 bardak light kola

bugün
sabah 1 bardak süt
ögle
yulaf mkepegiyle yaptigim yayla corbasi
aksam
tost makinasinda dana sis :)
1 bardak ligh kola

bugün su icemiyorum disimden

kuyabiye canim ben elmali yesil cayi begendim,bundan sonra favorim olacak :)

tv 8 ben gıbın uckaatcılar zırt bırt her vıdeoları ındırmesınler dıye kaldırmıslar o olayı tatlımm ama bende varkııı

vallla ben bunları yersem meyvem 2. gun kendımı yaa pıdecı yada hamburgercıde bulurumm
artı 1.5 falandı benımkıdee tuhh gözun kör olmasın senın emı dedım ındım tartıdannn cumaya gıtmesı lazım du ben bu ıse el atayım

ayy ben yulaf kepegını gıttı gıdıyordan baska bıryerde bulamadım hasretım sneın verdıgın sıtede almanca oyuzden cozemedım gıttı gıdıyorda yulaf kepegının ınce ogutulmus olanı var acaba onumu alsam bu dukan kıtabı ck onemsıyr bu yulaf kepegını onsuz olmaz gıbıme gelıyor dukan yaa ne yapsam dersın

yaseminle uğraşmadan duramam ben ...

canlarım ben kg veriyorum şuanda 70 kg ya indim acayip gaza geldim bu sefer çünkü.... Eşimin işerine bi kaçtane kız yeni işe başladı sinir oldum ve en güzel ben olmalıyım tribine girdim 1,5 ayda 12 kg gitti yemin ederim

kendime daha çok bakıyorum manikür pedikür herşeyim tam ,saçlarımı kızıla boyattım evde bile bu soğukta totom donuyo, ama şort eşortman takımla geziyorum .. neler neler kaldı 10 kg .. bizim ünlü bantlarımız var biliyosunuz onlardan alıcam

Son düzenleme:

canim istersen al ordakini belki yiyebilirsin sen,sade yenmez belki ama böyle yemeklere karistirilinca olur gibime geliyor,
benim yulaf kepegim yumusacik hatta tarifde diyor yulaf kepegini 15 dk kaynatin yumusayincaya kadar ama ben suya koyar koymaz eriyo :) ben aliyim yolliyim diycem ama burdan trye posta göndermek zor oluyo

7 dk yeterli oluyor canım ben öyle yapmıştım..

Kız 2.5 kg alacak kadar ne yedik Allah seni.. ama sen azimlisin kesin verirsin ben inanıyorum
ceydacım ben cok cabuk alıyorum ama 4-5 günde de veriyorum o aldığımın nerdeyse hepsini nasıl bişi bilmiyorum ..
sanırım ödem oluyor benim ki

afiyet olsun yasom dukana sıkı bir giriş yapmıssın

eee senede videolar var die yazıldım minnoş pates merkezine
cumaya kadar gidicek bunlar yaşamaz hiç bir kara yağ üzerime :90:

oh masallah canim,bu sefer hedefine ulasana kadar devam et bari :)

süpersin banucum istemek insana neler yaptırıyor..
yasoda o kiloda hadi yarısın siz

tarifini versene şu diyet programının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…