canım benim evde net yok ..
o yüzden günlük yapamıyorum karın kalca ve plus videolarını bulsam süper olucak..
yap sekercim yap birlikte içelim
ay yollıyım sana dıycem ama gıdermıkı msnden denıyım ıstersen yada nerden ındıgını bulayımm ben olmazsa dur meyvem telas etme ben bulucam onu dur bakıyımm
tamam canım sen bul bekliyorum..
msnden gönderilmiyor sekercim fazla ggeliyo ..
en son ihtimal cd olarak gönderebilirmisin..
sagol canimafiyet olsun canım..
kız bizi yeme cok yağlıyız..
canım benim izmite gelmem 1 bilemedin 1 bucuk ay sonra olur.. bu sürede ankarayıda arastırayım olmadı acıbademde yaptırırım..
offf dişş :18:
nefret ediyorum diş olayından cok korkuyorum.. gecmiş olsun yasomm
tesekür ederim canimhele bennnnnnnn :2:
hasretim geçmiş olsun..umarım kısa sürede geçer..
herkeze selammm
sizi ziyarete geldimmm nasılsınız ?? tanımayanlar için 4.takımın eskiiii üyelerindenim... gerçi yasemin benden de eskidir arkadaş bi ara zayıflayıp mezun olmuş sonradan şişko haliyle geri gelmiştir kendisine selamlarımı iletin
benmi ben tabiki mezun falan olamadım ama diyete devam
zevcan canim plates videolarini tv8 in internet sayfasindan indirebilirsin,ben ordan indrimistim,üyelik istiyo ama ücretsiz
ayy hepınızz sekersınızz hepımız guzelızzz hepımızz fıstık gıbın su kanallarda dolasan vıctorıa secret mankenlkerı gıbıyızz(yanı bacaklardan cekıp soyle yarım metre uzatsalar olurum neolmus yanıı
menümü bildireyim
sabah kalkınca 3 kuru kayısı
9:30 1 elma
11.. 3 kuru kayısı
12:30 domates salatalık 1 dilim ekmek(t.b) 3 zeytin (ekmek yememeliydim)
14:30 1 elma
16 .. 3 kuru kayısı
17:30 domates salatalık yoğurt belki 1 dilim t.b. ekmek(yememeliyim)
19.. 1 elma
20:30 3 kuru kayısı veya 1 elma belşkide hiç bişey
günün genel özeti böyle ..
ekmek yememem gerek ama basım cok ağrıyor sabah ağrı ile uyandım gün içindede gecmedi ilaç almak için ekmek yedim aksamki durum ne olur bilmediğimden yermiyim yemezmiyim bilemiyorum..
kızlar bu aksam yeni bişi dneicem bilmem aranızda deniyen varmı
3 elma 1 limon 1 tatlı kasığı karanfil 1 tatlı kasığı karabiber 1 cubuk tarcın 3 litre suda elmalar iice pişene kadar kaynatılıyor..
sonra süzülüp içiliyor..
günde 2 bardak falan.
sonuc nasıl olucak merak ediyorum metabolizma hızlandırıyormus..
Zevcan ben bunları yesem akşam açlıktan halisülasyonlar görürüm valla
Canımcığım karabiber toz değil tane olacak, bir de bunu düdüklüde kaynatman lazım öteki türlü hem vitamini falan gider kaynaya kaynaya hem de suyu azalır.ben yaptım ama içmeden döktüm. Yok anacım benim bitkilerden yapılmış çaylara antipatim var. İçemiyorum yawww
valla canım bu besinlerle bende tam doymuyorum ama ac da kalmıyorum bu gün böyle idare edicem
yarın bu güne göre daha düzenli olucak
karabiber tane olarak aldım ceydacım zaten uzun zamndır o yüzden yapamamıstım..
düdüklüde pişiricem tefalin vitamin öldürmeyeni var onda 10 dk pişiricem.. yeter sanırım 10 dk.. cuma günü sonucu görücez + rekortmeni olarak 2 buuck kilo + dayım içler acısı utanıyorum :26:
tv 8 ben gıbın uckaatcılar zırt bırt her vıdeoları ındırmesınler dıye kaldırmıslar o olayı tatlımm ama bende varkııızevcan canim plates videolarini tv8 in internet sayfasindan indirebilirsin,ben ordan indrimistim,üyelik istiyo ama ücretsiz
valla canım bu besinlerle bende tam doymuyorum ama ac da kalmıyorum bu gün böyle idare edicem
yarın bu güne göre daha düzenli olucak
karabiber tane olarak aldım ceydacım zaten uzun zamndır o yüzden yapamamıstım..
düdüklüde pişiricem tefalin vitamin öldürmeyeni var onda 10 dk pişiricem.. yeter sanırım 10 dk.. cuma günü sonucu görücez + rekortmeni olarak 2 buuck kilo + dayım içler acısı utanıyorum :26:
dünki menüm
sabah
yulaf kepekli omlet
ögle ve aksam karisimi
izgara balik fileto
bide netten protein agirlikli puding almistim onu yaptim yedim,dukana aykiri oldugunu düsünmüyorum cünkü yag ve karbonhidrat degeri cok düsük.
1 bardak light kola
bugün
sabah 1 bardak süt
ögle
yulaf mkepegiyle yaptigim yayla corbasi
aksam
tost makinasinda dana sis :)
1 bardak ligh kola
bugün su icemiyorum disimden
kuyabiye canim ben elmali yesil cayi begendim,bundan sonra favorim olacak :)
ayy ben yulaf kepegını gıttı gıdıyordan baska bıryerde bulamadım hasretım sneın verdıgın sıtede almanca oyuzden cozemedım gıttı gıdıyorda yulaf kepegının ınce ogutulmus olanı var acaba onumu alsam bu dukan kıtabı ck onemsıyr bu yulaf kepegını onsuz olmaz gıbıme gelıyor dukan yaa ne yapsam dersın
ceydacım ben cok cabuk alıyorum ama 4-5 günde de veriyorum o aldığımın nerdeyse hepsini nasıl bişi bilmiyorum ..7 dk yeterli oluyor canım ben öyle yapmıştım..
Kız 2.5 kg alacak kadar ne yedik Allah seni..ama sen azimlisin kesin verirsin ben inanıyorum
dünki menüm
sabah
yulaf kepekli omlet
ögle ve aksam karisimi
izgara balik fileto
bide netten protein agirlikli puding almistim onu yaptim yedim,dukana aykiri oldugunu düsünmüyorum cünkü yag ve karbonhidrat degeri cok düsük.
1 bardak light kola
bugün
sabah 1 bardak süt
ögle
yulaf mkepegiyle yaptigim yayla corbasi
aksam
tost makinasinda dana sis :)
1 bardak ligh kola
bugün su icemiyorum disimden
kuyabiye canim ben elmali yesil cayi begendim,bundan sonra favorim olacak :)
tv 8 ben gıbın uckaatcılar zırt bırt her vıdeoları ındırmesınler dıye kaldırmıslar o olayı tatlımm ama bende varkııı
vallla ben bunları yersem meyvem 2. gun kendımı yaa pıdecı yada hamburgercıde bulurumm
artı 1.5 falandı benımkıdee tuhh gözun kör olmasın senın emı dedım ındım tartıdannncumaya gıtmesı lazım du ben bu ıse el atayım
yaseminle uğraşmadan duramam ben ...
canlarım ben kg veriyorum şuanda 70 kg ya indim acayip gaza geldim bu sefer çünkü.... Eşimin işerine bi kaçtane kız yeni işe başladı sinir oldum ve en güzel ben olmalıyım tribine girdim 1,5 ayda 12 kg gitti yemin ederim
yaseminle uğraşmadan duramam ben ...
canlarım ben kg veriyorum şuanda 70 kg ya indim acayip gaza geldim bu sefer çünkü.... Eşimin işerine bi kaçtane kız yeni işe başladı sinir oldum ve en güzel ben olmalıyım tribine girdim 1,5 ayda 12 kg gitti yemin ederim
oh masallah canim,bu sefer hedefine ulasana kadar devam et bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?