Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy canım benım cok cok tesekkur ederımm ordan alıp yollaman cok zr lur tahmın ederım dusunmmen bıle yeterlı cok sagol tatlımm . ben dukanı bıraz denıyım eger devam edıcek gıbıysem gıttı gıdıyordan alıyım yada belkı sımdıde alırım cok pahalı degıl 11 mılyon du ben alıyım sunu yaa. bıraz tırstım gıttı gıdıyor ya saglıksız ot bocek bıse cıkarsa dıye ondan cekındım du bıraz dukanı baslar gıbın yapayım ondan sonra devam edıceksem alayım tatalım cok sagol

süpersin banucum istemek insana neler yaptırıyor..
yasoda o kiloda hadi yarısın siz

tarifini versene şu diyet programının

hemen vereyim şekerim

sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 kk lıg beyaz peynir sınırsız domates 1 zeytin
ara funda suyu
ara yeşil çay
öğlen
1 dilim kepek ekmeği ile yarım porsiyon sebze yemeği çok açsam yarım porsiyon yağsız et
yarım kase yoğurt
ara eti form (tahtalar varya onlardan akşam 5 e kadar kıtır kıtır yiyiyorum)
ara funda suyu
ara yeşilçay
akşam
2 köfte yada 1 tabak sebze yemeği
7,5 tan sonra yemek yemek yok kesinlikle

bol su
bende spor yok malesef

tek kaçamağım arada patlamış mısır
şeker 0
tuz 0

1 ayda 12 kg gitti

tamam canim,bencede önce bi dene,benim gibi yapma,diyet yapcam diye aliyom bi sürü sey sonra yapmiyom diyeti elimde kaliyolar,mesela kilerde bekleyen 3 paket sekersiz corn flakes duruyo hihihi

süper valla benim tek zaafım tuz tansiyonum düşüyor tuzsuz duramıyorum ..
bu funda suyu bazılarına cok ii geliyor sendede işe yaramısa benziyor..
kocan fark ettimi zayıfladığını gerci 12 kilo fark edilmeyecek gibi değil.. nazar değmesn

canım süper zayıfladın bu bi gercek ama dahada zayıflıcaksın ankaradada salmak yok işi ona göre..
sakin ol hemsom cocukları üzme hafif bi antidepresan falan basla ilaclarına etkisi yoksa canım.. bu kadar stres ii gelmez kimseye üstelik özel bi duruma giriyorsun..
dukana basla canım en az bi 5 kilo ver de öyle git ankaraya senin de dediğin gibi o sekilde daha ii olucak..
menün güzel aksam ayran yada yoğurtda yemeye calıs..

bu arada canım bence kendine 80 ni hedef koy mezun olup ayrıl takımdan sonra yine geri dönersin belkide dönmezsin
o kadar zayıfladın mezuniyet karneni al bence ..

Canım funda suyu dediğin nedir bi anlatır mısın sana zahmet

Canım funda suyu dediğin nedir bi anlatır mısın sana zahmet

banu cıktı ceydacım ben anlatayım sana aktarlarda satılıyor şişede funda suyu 1/3 cay bardağına koyuyorsun üstüne su doldurup içiyorsun formda konusuda acılmıstı bulabilirsem eklerim birazdan genelde tok karna içilmesi öneriliyor sekeri düşürdüğü için ac karına etkiliyormus.. dur ben sana link atayım sen ordan incele..

yesılcaydan baskasını ıcmemm arkadass okdadar cookk faydasını gordumkıı herkesslere tavsıye ederımmm. gunde 3 bardak yesılcayla yılda 4 kılo verılıyormus dıye okumustumm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…