çok fena tırstım kızım .. kocam elden gidecek diye.. vermem lazım artık Allahın emri oldu bu
canim istersen al ordakini belki yiyebilirsin sen,sade yenmez belki ama böyle yemeklere karistirilinca olur gibime geliyor,
benim yulaf kepegim yumusacik hatta tarifde diyor yulaf kepegini 15 dk kaynatin yumusayincaya kadar ama ben suya koyar koymaz eriyo :) ben aliyim yolliyim diycem ama burdan trye posta göndermek zor oluyo
süpersin banucum istemek insana neler yaptırıyor..
yasoda o kilodahadi yarısın siz
tarifini versene şu diyet programının
ver tabi canim,kacirma adami :) bak ayni kilodaymisiz gelde yarisalim senle :)
ayyy canım benım cok cok tesekkur ederımm ordan alıp yollaman cok zr lur tahmın ederım dusunmmen bıle yeterlı cok sagol tatlımm . ben dukanı bıraz denıyım eger devam edıcek gıbıysem gıttı gıdıyordan alıyım yada belkı sımdıde alırım cok pahalı degıl 11 mılyon du ben alıyım sunu yaa. bıraz tırstım gıttı gıdıyor ya saglıksız ot bocek bıse cıkarsa dıye ondan cekındım du bıraz dukanı baslar gıbın yapayım ondan sonra devam edıceksem alayım tatalım cok sagol
sen beni geçemezsin hem nasıl olsa yersin ve şişmanlar beni yarı yolda bırakırsın
hemen vereyim şekerim
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 kk lıg beyaz peynir sınırsız domates 1 zeytin
ara funda suyu
ara yeşil çay
öğlen
1 dilim kepek ekmeği ile yarım porsiyon sebze yemeği çok açsam yarım porsiyon yağsız et
yarım kase yoğurt
ara eti form (tahtalar varya onlardan akşam 5 e kadar kıtır kıtır yiyiyorum)
ara funda suyu
ara yeşilçay
akşam
2 köfte yada 1 tabak sebze yemeği
7,5 tan sonra yemek yemek yok kesinlikle
bol su
bende spor yok malesef
tek kaçamağım arada patlamış mısır
şeker 0
tuz 0
1 ayda 12 kg gitti
hahah güleyimde bosa gitmesin bari,sismanlik senin psikoloini bozmus,bos hayaller kuruyon
ha ha ha haaaaa bozdu tabi kızımmmmm ne sandın gerçi sen benden daha iyi bilirsinn bu şişmanlık psikolojisini
hepinizi öpüyorum ben yine gelirim sizi ziyarete kolay gelsin şekerler
hepinizi öpüyorum ben yine gelirim sizi ziyarete kolay gelsin şekerler
aynen canım çok kızıyorum..al ver sürekli bir stres.cemrehayale bakıyorum 2 ayda 10 kg vermişnormali o tamam bünyeden bünyeye değişirde benim 4 ayda 5-6 kilo gitmesi lazımdı
tatlım aslında 3 ayda 15,5 kilo verdim. diyete başladığımda101,5kiloydum ben
kızlar kibriya yı bu gün hiç göremedim baktığım kadarıyla dünde gelmemiş..
bu hafta listeye alınacaktı yarında gelmezse listeye alamayız..
cemrem ne durumda o da yok bu gün verdi kiloları kayboldu oratlıktan saka bi yana onun ocak denemesi ne zamn baslıyordu..
ayyyyyyyyyyy hemşom ben pisikopata bağladım acayip stres halindeyim barut gibiyim,çocuklardan alıyorum hırsımı. galiba 12si gibi ilaçlarıma başlıcam.20 küsürlerdede beni kendi isteğimle ayıracaksınız inşallah gruptan. bu arada ben yarından itibaren dukana geri dönüyorum,kaldı şurda 20 gün en azından 81 82 falan olayımda gidim ankaraya.
menümüde yaziiim
sabah kornflakes sür
ara yarım şimit
öğle patlıcan ymeği
ara portakal
akşam tavuk şiş
tatlım aslında 3 ayda 15,5 kilo verdim. diyete başladığımda101,5kiloydum ben
ayyyyyyyyyyy hemşom ben pisikopata bağladım acayip stres halindeyim barut gibiyim,çocuklardan alıyorum hırsımı. galiba 12si gibi ilaçlarıma başlıcam.20 küsürlerdede beni kendi isteğimle ayıracaksınız inşallah gruptan. bu arada ben yarından itibaren dukana geri dönüyorum,kaldı şurda 20 gün en azından 81 82 falan olayımda gidim ankaraya.
menümüde yaziiim
sabah kornflakes sür
ara yarım şimit
öğle patlıcan ymeği
ara portakal
akşam tavuk şiş
hemen vereyim şekerim
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 kk lıg beyaz peynir sınırsız domates 1 zeytin
ara funda suyu
ara yeşil çay
öğlen
1 dilim kepek ekmeği ile yarım porsiyon sebze yemeği çok açsam yarım porsiyon yağsız et
yarım kase yoğurt
ara eti form (tahtalar varya onlardan akşam 5 e kadar kıtır kıtır yiyiyorum)
ara funda suyu
ara yeşilçay
akşam
2 köfte yada 1 tabak sebze yemeği
7,5 tan sonra yemek yemek yok kesinlikle
bol su
bende spor yok malesef
tek kaçamağım arada patlamış mısır
şeker 0
tuz 0
1 ayda 12 kg gitti
Canım funda suyu dediğin nedir bi anlatır mısın sana zahmet
yesılcaydan baskasını ıcmemm arkadass okdadar cookk faydasını gordumkıı herkesslere tavsıye ederımmm. gunde 3 bardak yesılcayla yılda 4 kılo verılıyormus dıye okumustumm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?