Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende içemiyorum böyle seyleri yeşil cayı zor içiyorum

ayy meyvemm okadann cok su ıctımkı bıde azz once soylemesı ayıptır wcye gıttımm butun bır yılbası artılarım gıttı galıbaa ayy ınsallah gıtmıstırr du ben yarın sabah tartılsammı ayy yokk yokk cuma tartılıcam 67yı gorcem bennn

Selamlar..

Diyet programina bende katilmak istiyorum...

Neler yapmam lazim...

takımda bos yer var tatlım bize katılabilirsin..
herkesin kendine göre bi beslenme sekli var birlikte motive olur kilolarımızdan kurtulmak için cabalıyoruz..
cuma günleri kilo bildirim günü en cok kilo veren takım haftanın 1. si oluyor..

minnosum biz bu aksam şu karısmı yapalım cumaya kadarda tartılmayalım gitsin kara yağlarımız
belkide cuma - de cıkarız

ayy evet evet yapıyım ben bugece bıde evı supureyım bıde utu yapayım spor olsunn gıden karayag olsun ınsallahhh

inş minnosummm..

kızlar yaa ben az önce idrar tahlili raporunu eksik yazdım aklıma takıldı konuyu şimdi konusmakda istemiyorum hem hasta gitti hemde utanıyorum söylemeye pek önemli bişi değil gibi gelio bana ama ya önemliyse bilemedim gitti netten onu arastırıyorum şimdi..

tamam canım sen bul bekliyorum..
msnden gönderilmiyor sekercim fazla ggeliyo ..
en son ihtimal cd olarak gönderebilirmisin..

canlar pilates vidyolarını bu linkten indirebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/bacak...inceltmek-isteyenlerin-paylasim-alani-34.html

orada cecily çok da güzel açıklıyo herşeyi tek tek, bana çok faydası oldu işallah size de yardımcı olur o topic

canım çok geçmiş olsun öncelikle :94: ayy çok sevindim elmalıyı sevmene ben bi türlü bulamadım sevdiğim bi tanesini. şimdi de tarçın-karanfil gördüm onu alıp deniycem bi de

du bakayım canım link e ..
bu arda ben tarcınlı karanfilliyi severek içiyorum..

gayet güzel bence canım afiyet olsun

afiyet olsun canım güzel bir menü

afiyet olsun ceydacım çok iyi bir menü örnek valla

ah canım özlendin çok hoşgeldin tekrar

menün güzel ama biraz eksik gibi özel bir diyetmi uyguluyorsun canım sen:44:

ekmek ye bence ama kahvaltıda ye geç saatte yakman daha zor olur diye biliyorum ben :97:

benimde başım ağrıyor bazen canım ya geçmiş olsun çok

afiyet olsun canım iyi görünüyor

tatlım listede ben yokum unutmuşsun sanırım :44:

bu arada hoşgeldin canım

sorunlarını halledebildinmi canım nasılsın

selamlar herkese yine dersane yüzünden yeni girebildim

bugünkü menüm

Sabah:
2 dilim dil peyniri 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin bir kaşık reçel
ara:
1 adet eti form limonlu bisküvinin yarısı
öğle:
haşlanmış brüksel lahanası ve domates salatası.
ara:
3 adet kuru kayısı
akşam:
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği ve yoğurt

1 saat yürüyüş, 3.5 lt. su, 3 bardak yeşilçay

tatlım listede ben yokum unutmuşsun sanırım :44:

bu arada hoşgeldin canım

sorunlarını halledebildinmi canım nasılsın

fatmacım hoşbuldum canım..sorunlar hallomaz burda sadece ertelenir tatlım.. allahım beni en kısa zamnda kurtarsın burdan ..
bu cuma günkü liste sen öğlene kadar kilo bildirimi yapmadığın için eklenmemiştin bu hafta cuma gelemiceksen persembeden bildir kilonu tatlım..
cuma listeye ekleniceksin unuturmuyum hiç seni

afiyet olsun canım..
sabahki arayı bizküvü ile değilde meyve ile yada bikac kuruyemişle yapsaymıssın daha ii olurmus bence .. 2 ceviz yesen mesela bisküvi yerine..

slm kızlar mevenull döndügüne çok sevindim canım sen
bugünkü menüm
saba 2 dilim tambuday ekmegi peyni zeytin ve 2 lokmacık kızartma dayanamadım
ögle 1 kase yagsız çorba ve makarna
akşam
3 kaşık pilav 1 çepçe nohut yemegi
günboyu 4 fincan yeşil çay 2,5 lt su
hıııııı 1 tanede stik çikolata

meyvemmm ben cıkıyorum artık bugun aksam oldu hep lak lak lak evde rapor yazıcam busefer ama belkımde fılm ızlerım amannn yarın arazıye gıdıcem erkenden aksama ancak gelırım haber edeyım merak etme benı bıde ben bugun bır ajanda alıp gunluk tutmaya baslıycam sekerım haberın olsun sonradan yok ben duymadım bana demedın deme bak hadı gorursuruzz tatlımm

slm canım..

kızartma olmamamsı gerekiyo
daha listeye girmeden ceza alamak istemezsin dimi..
öğlen makarna aksam pilavda olmamıss
ayrıca hiç salata ve yoğurt yok diyet değil sağlıklı beslnemek istiyorsan bunlara dikkat etmelisin..

görüşürüz minnosum ajandan şimdiden hayırlı uğurlu olsun ilk sayfasına benim için kırmızı kurdele yapıstır.. 2. sayfadan basla sen yazmaya..

bende bu aksam film izlicem öylebir gecer zamn ki ye bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…