Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sagol canim ins sende bulursun agzina göre bi yesil cay,ben vanilyalisinida seviyorum :)

ay canım çok üzüldüm inşallah senin için en hayırlısı olur

amin canım benim

hm anladım canım tamam öyle yaparım o zaman

ah tatlım çok şekersin teşekkürler

afiyet olsun canım..
sabahki arayı bizküvü ile değilde meyve ile yada bikac kuruyemişle yapsaymıssın daha ii olurmus bence .. 2 ceviz yesen mesela bisküvi yerine..

ay haklısın tatlım da dersanede meyve yiyemiyorum herkes garip garip bakıyor

olmazsa yanıma ceviz alırım tatlım sağol önerin için

DUKAN DİYETi yapan arkadaşlar!!

gg'de dukan ürünleri satan biri var, tavsiye ederim. diğer evreye geçer geçmez o çöreklerden galete ve muffinlerden alıcam inş....

peki hangi kepek alınmalı? birkaç tane yulaf koymuş anlamadım. azıcık alıp denemek istiyorum. lifli bir şeyler yiyeyim bari bağırsaklarım iflas etmeden... akşam sipariş vericem. ama hangisi??? bilen var mı??

canim yaridmci olmak isterdim ama malesef benimde bilgim yok

canım sen naptın böyle bütün gün yediğin herşey karbonhidrat. unutma çorba, makarna, pilav hepsi ekmek yerine geçiyo. hiç mevye sebze yememişsin, hiç et de yok, bide üstüne kızartmayla çikolata olmamış bence ama yine de afiyet olsun tabii ki

benim de bugünkü menüm şöyle ki

sabah: 2 küçük mandalina, 1 armut, 1 küçük kutu süt
ara: 3 kuru kayısı
öğle: yoğurtlu salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 küçük kutu süt (aslında listede bu yoktu ama canım çok istedi )
ara: 1 portakal
akşam: peynirli salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 bardak süt

bugün spor yok çünkü akşam kursum var

sabah: 2 küçük mandalina, 1 armut, 1 küçük kutu süt
ara: 3 kuru kayısı
öğle: yoğurtlu salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 küçük kutu süt (aslında listede bu yoktu ama canım çok istedi )
ara: 1 portakal
akşam: peynirli salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 bardak süt

bugün spor yok çünkü akşam kursum var [/QUOTE]
haklısın canım çocuklara ve eşime yemek hazırlamaktan kendime bi salata bile yapmaya üşeniyorum zaten ben diyet uygulamıyorum uygulayamamda bu evde çok zor eşim hergün ayrıbir tatlı istiyor öglene ayrı akşama ayrı yemek hııı aslında ben deyilde onu diyete sokmak lazım işte ozaman ben zaten zayıflarımmm gene birdaha ki günler daha dikkatli olacagım ZOR olsada

Hoşgeldin canım..sefalar getirdinn Valla menüyü çok beğendim ama sende sabah kahvaltı hariç hiç ekmek yok valla nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum :44:

Afiyet olsun

:83: Bu menüye yorum yazmak manasız çünkü her öğün ayrı fiyasko..

Sen de farklı bir diyet yapıyorsun sanırım kuyabiyem.. dukan mıydı bu hep karıştırıyorum

Afiyet olsun

meyvelere sebzelere ağırlık var sanırım
güzelmiş menünüz

sütler yarım yağlı falan mı yoksa normal mi ?

sabah;
haşlanmış yumurta
1 dilim salam
domates

öğlen;
ton balığı

akşam;
patlıcan közleme
domates

Hoşgeldin canım..sefalar getirdinn Valla menüyü çok beğendim ama sende sabah kahvaltı hariç hiç ekmek yok valla nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum :44:

Afiyet olsun

oy ceydacım hoşbuldum tatlım teşekkür ederim bitanem

sağol canım

ekmek pek sevmem aslında zorla yiyorum desem inanırmısın

benim iştahım yoktur normaldede tatlım ya kiloları nasıl aldın diye sorarsan bir dönem rahatsızlığım yüzünden kullandığım ilaçlar nedeniyle aldım :97:

ama şimdi vereceğim hepsini inş

bak gördünüzmü mesajımı okumadan gitti kurdela yapıstırmıcak hiç kurdelasız acılıs olurmu :84::84:

okudum cevabını merak etme meyvem cunku carsıya cıkamadım ajandayıda alamadım zaten karar verdım dukanın ılk gunuyle ajandaya baslıycam senın kurdelanıı yapıstırıcam once zatenn

tamam canlar haklısınız böle olmicak ben diyete başlıyorum dikkat edeyim derken eşim yüzünden iiice kilo alıcam kendimede vakit ayırıcamm

günaydınnn geleceğin zayıf kızları

05.01.2011 ÇARŞAMBA bugünkü menümü ekliyor, yorumlarınızı bekliyorum:)

Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta ve bir bardak light süt
Ara: Bitki çayı
Öğle: Dana jambon ve bir kase light yoğurt
Ara: Bitki çayı
Akşam: Dana jambon ve bir kase light yoğurt

Spor: 50 dk. pilates
Su : 3 litre

gizemimm gelmeni dört gözle bekliyorum canımm .. bu gün bende basladım bu diyete ama sabah süt içmek istemedi canım.
kac kilo verdim o kadar cok merak ediyorum ki...

canım öncelikle özel bir diyet uyguladığın için pek bişi diyemiceğimi belirteyim ama ekmek sıfır süt yoğurt yok yeşillik desen yok dikkat et yasın küçük henüz metabolizmanı yavaslatmıs olma sonra..

okudum cevabını merak etme meyvem cunku carsıya cıkamadım ajandayıda alamadım zaten karar verdım dukanın ılk gunuyle ajandaya baslıycam senın kurdelanıı yapıstırıcam once zatenn

yoruma gerek varmı dukkan son hız devam

günaydın kızlar..

sabah 2 elma 1 kuru kayısı
ara 1 kasık badem
öğlen yoğurtlu salata bir dilim tam buğday ekmeği
ara 1 elma
aksam 1 haslanmıs yumurta 1 dilim t.b. ekmeği yoğurtlu salata

listede aksam için 2 yumurta var ben onu 1 e indirdim ve yoğurt ekledim 2 yumurta cok fazla gelir aksam için

dünkü detoks sayesinde 1.100 gr gitmiş
darısı kalan 1.400 e

canım valla tebrık ederımmm azımlen devam edıyorsun su atak evresınde nekadar kılo verıceksın cok merak edıyorum bıde doyuyormusun bunlarlaa onuda merak edıyorum hee bıde nekadar kıl verırsen bana haber edersen cok sevınırımmm

Canım doyuyorum valla, aç kalırsam zaten peynir atıştırıyorum:)) ama doyuyorum. çok kg veremesem bile senin için moral bozukluğu olmasın, bnm bünyem malesef yavaş veriyor. bunu yapan kişiler ilk haftada 3-4-7 kg(işyerinden bnmle başlayan 90 kg. bi erkek) verdi geçen hafta.

ayyy meyvemm cok sevındım kara yaglarının gıtmesıneee buarada gunaydın seker sekerımm benımm bende bu sabah dayanamadım tartıldım benımde 1 kg gıtmıs ama hala yılbası artısından 300 gr kaldı art ben daha ck gıtmesını hatta 67 yı gormek ıstıyorumdum cok sınırlendım cıktım odadan tartıya kufurr ede ede kocısımde dıyro ruyanda kımı gordun sabah sabah bu sınır bu kufur boylee kendınımı alıppp dövvmek ıstedım 67 goremedımm dıyee ama cumaya kadar kesın gormem lazım meyvem yoksa duraksamaya gırıcem yınee . dukanıda okuyorum hala galıba ben pazartesı baslıycam onaa sekerım sen ne zaman baslıycaksın

gayet güzel menü tebrikler canım, maş güzel kg vermişsin bir günde. inş. devamı da gelir

canımm bende yapıcam karar verdım ama hem evde malzemem yok hemde su kepek ısını arastırıyorum hemde kıtabı bıraz daha okuyayım dıye pazartesı baslamaya karar verdım valla bende umutluyum ama sınırsız doyana kadar ye falan yazıyor yaa bıraz ılgınc nasıl kılo verılıcek dıye dusunuyorum . hatta kocamda dıyorkı heee ben dana gıbı yerım nasıl kılo verıcem dıyor bendemı yapsam dıye dusunmeye basladıda

meyvem buarada dun hasretım verdı galıba vıdeo lınklerını pılates ıcın nları mutlaka ındır hatta o forum sayfalarının hepsını oku bak karın kalc su bu mılyon tane var hatta sevgılıne soyle bak bunlar ınıcek de ındırsın o sen bosver gel benle muhabbete sekerımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…