ayyy meyvemm cok sevındım kara yaglarının gıtmesıneeebuarada gunaydın seker sekerımm benımm bende bu sabah dayanamadım tartıldım benımde 1 kg gıtmıs ama hala yılbası artısından 300 gr kaldı art ben daha ck gıtmesını hatta 67 yı gormek ıstıyorumdum cok sınırlendım cıktım odadan tartıya kufurr ede ede kocısımde dıyro ruyanda kımı gordun sabah sabah bu sınır bu kufur boylee kendınımı alıppp dövvmek ıstedım 67 goremedımm dıyee ama cumaya kadar kesın gormem lazım meyvem yoksa duraksamaya gırıcem yınee . dukanıda okuyorum hala galıba ben pazartesı baslıycam onaa sekerım sen ne zaman baslıycaksın
gayet güzel menü tebrikler canım, maş güzel kg vermişsin bir günde. inş. devamı da gelir
minnosum canım benim sevgi pıtırcığım
ne kızıyon basküle yada kendine yerken kızdıkmı hiç kendimize bosver relaks ol gerek yok üzülmeye gidicek hepsi ben cok fazla inanıyorum buna dukana bende pazartesi baslarım heralde baslarsam tabi..
ben belkide muzaffet kushanın bi diyeti var onu yaparım henüz karar vermedim ne yapacağıma bi süre monti dukan yapmak istemiyorum acıkcası..
canım benim 300 gr ın kalmıs cumaya kesin gider onlar dün aksam karısımı yaptınmı ben yaptım sekercim ama hiç beğenmedim cok eksi ve acı olmus sulandırıp içiyorum
belkim faydası olur
ayy ne bılıyım dellendım meyvem ama yokk koydum kafaya bu cuma ben 67 lı bısey olacagımmm okadar!!!!! karısımı yapamadım tatlım yaa mutfakta kocaman bır bocek gordum kocısım bı terlık attı oda ortalardan kosarak kactı dahada gıremedım mutfagaoyuzden ama bugun yaparım ınsallah olsun sulandır su nıyetıne sıfa nıyetıne ıc tatlım ıse yarar tabıkıde
günaydın kızlar nasılsınız?
dün yediklerim;
sabah k flakes ile kahvaltı
ara yok
öğlen fırında tavuklu brokoli 1 dilim ekmek(pilav ve hoşaf vardı almadım)
ara 1 tane portakal
akşam nohut yemeği salata cacık
ara yarımşarportakal mandalina armut
kac kılosunkı sen sekerımm prensesler gıbın kızzsınn perıler ulkesındekı kılolalar hemencecık ucupp gıderr sen merak etmee sekerımm
kızlar bu aksam yeni bişi dneicem bilmem aranızda deniyen varmı
3 elma 1 limon 1 tatlı kasığı karanfil 1 tatlı kasığı karabiber 1 cubuk tarcın 3 litre suda elmalar iice pişene kadar kaynatılıyor..
sonra süzülüp içiliyor..
günde 2 bardak falan.
sonuc nasıl olucak merak ediyorum metabolizma hızlandırıyormus..
yesılcaydan baskasını ıcmemm arkadass okdadar cookk faydasını gordumkıı herkesslere tavsıye ederımmm. gunde 3 bardak yesılcayla yılda 4 kılo verılıyormus dıye okumustumm kızlar
çok teşekkür ederim tatlım.. bi bakayım. artık ne yapacağımı şaşırdım ya belki bunun tadını beğenirim de içerim diye umut ediyorum
selamlar herkese yine dersane yüzünden yeni girebildim
bugünkü menüm
Sabah:
2 dilim dil peyniri 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin bir kaşık reçel
ara:
1 adet eti form limonlu bisküvinin yarısı
öğle:
haşlanmış brüksel lahanası ve domates salatası.
ara:
3 adet kuru kayısı
akşam:
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği ve yoğurt
1 saat yürüyüş, 3.5 lt. su, 3 bardak yeşilçay
günaydın kızlar bu aralar yoğunum arada girmeye çalışıyorum
günaydın kızlar..
sabah 2 elma 1 kuru kayısı
ara 1 kasık badem
öğlen yoğurtlu salata bir dilim tam buğday ekmeği
ara 1 elma
aksam 1 haslanmıs yumurta 1 dilim t.b. ekmeği yoğurtlu salata
listede aksam için 2 yumurta var ben onu 1 e indirdim ve yoğurt ekledim 2 yumurta cok fazla gelir aksam için
dünkü detoks sayesinde 1.100 gr gitmiş
darısı kalan 1.400 e
ben cok imm canım bu gün sen nasılsın..
afiyet olsun menün güzel olmus
meyvenull sebze var salata mesela,patlıcan közleme mesela
yoğurt süt yok sadece farkındayım.. peynir var onun yerine de,ya bi haftalığına bi denicem zaten düzene sokayım kendimi biraz diye,sonra yine normal dengeli beslenmeye geçicem
bugün yine aynı menü,değiştirebilrdim ama hiç uğraşasım gelmedi
haşlanmış yumurta
peynir
domates
2 dilim salam
reyhancım bu karısım beni acıktırdı yaa bu gün midem kazınıp duruyo
işe yaramıcak heralde
ben bu karışımı ilk yaptıgımda öyle çok kaynatmısım ki çok ağır bir tadı olmustu kıyıpta dökememiştim de içmiştimacıktıysan aman hafif bir ana öğün yap yoksa öğlen daha çok yersin
bende cok kaynatmısım düdüklüde kaynattım ve 15 dk dan fazla düşün
cok acı oldu dökemedimde sulandırıp içiyorum şimdi ara yaptım 1 kasık badem oldu sana 3 kasık suya dayadım kendimi hala yesem yerim yani o derece
aynı hata ama akıllanıp ikinciyi daha az kaynatıyorsuncanım bu kadar acıkman metabolizmanın hızlanmasından olabilir mi acaba :44:
Sen de farklı bir diyet yapıyorsun sanırım kuyabiyem.. dukan mıydı bu hep karıştırıyorum
meyvelere sebzelere ağırlık var sanırım
güzelmiş menünüz
sütler yarım yağlı falan mı yoksa normal mi ?
günaydınnn geleceğin zayıf kızları
05.01.2011 ÇARŞAMBA bugünkü menümü ekliyor, yorumlarınızı bekliyorum:)
Kahvaltı: Bir adet haşlanmış yumurta ve bir bardak light süt
Ara: Bitki çayı
Öğle: Dana jambon ve bir kase light yoğurt
Ara: Bitki çayı
Akşam: Dana jambon ve bir kase light yoğurt
Spor: 50 dk. pilates
Su : 3 litre
gizemimm gelmeni dört gözle bekliyorum canımm .. bu gün bende basladım bu diyete ama sabah süt içmek istemedi canım.
kac kilo verdim o kadar cok merak ediyorum ki...
günaydın kızlar..
sabah 2 elma 1 kuru kayısı
ara 1 kasık badem
öğlen yoğurtlu salata bir dilim tam buğday ekmeği
ara 1 elma
aksam 1 haslanmıs yumurta 1 dilim t.b. ekmeği yoğurtlu salata
listede aksam için 2 yumurta var ben onu 1 e indirdim ve yoğurt ekledim 2 yumurta cok fazla gelir aksam için
dünkü detoks sayesinde 1.100 gr gitmiş
darısı kalan 1.400 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?