Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnosum canım benim sevgi pıtırcığım
ne kızıyon basküle yada kendine yerken kızdıkmı hiç kendimize bosver relaks ol gerek yok üzülmeye gidicek hepsi ben cok fazla inanıyorum buna dukana bende pazartesi baslarım heralde baslarsam tabi..
ben belkide muzaffet kushanın bi diyeti var onu yaparım henüz karar vermedim ne yapacağıma bi süre monti dukan yapmak istemiyorum acıkcası..
canım benim 300 gr ın kalmıs cumaya kesin gider onlar dün aksam karısımı yaptınmı ben yaptım sekercim ama hiç beğenmedim cok eksi ve acı olmus sulandırıp içiyorum
belkim faydası olur

ayy ne bılıyım dellendım meyvem ama yokk koydum kafaya bu cuma ben 67 lı bısey olacagımmm okadar!!!!! karısımı yapamadım tatlım yaa mutfakta kocaman bır bocek gordum kocısım bı terlık attı oda ortalardan kosarak kactı dahada gıremedım mutfaga oyuzden ama bugun yaparım ınsallah olsun sulandır su nıyetıne sıfa nıyetıne ıc tatlım ıse yarar tabıkıde

günaydın kızlar nasılsınız?

dün yediklerim;

sabah k flakes ile kahvaltı
ara yok
öğlen fırında tavuklu brokoli 1 dilim ekmek(pilav ve hoşaf vardı almadım)
ara 1 tane portakal
akşam nohut yemeği salata cacık
ara yarımşarportakal mandalina armut

ben cok imm canım bu gün sen nasılsın..
afiyet olsun menün güzel olmus

geçmiş oku oku bitmedi

kac kılosunkı sen sekerımm prensesler gıbın kızzsınn perıler ulkesındekı kılolalar hemencecık ucupp gıderr sen merak etmee sekerımm

sağol canım benim inşallah dediğin gibi uçup gider

inşallah sende işe yarar canım

yesılcaydan baskasını ıcmemm arkadass okdadar cookk faydasını gordumkıı herkesslere tavsıye ederımmm. gunde 3 bardak yesılcayla yılda 4 kılo verılıyormus dıye okumustumm kızlar

bende birçok şey denedim artık yeşil çaydan başkasını içmem..bende hiç işe yaramıyrlar kendime eziyet ettiğimle kalıyorum

çok teşekkür ederim tatlım.. bi bakayım. artık ne yapacağımı şaşırdım ya belki bunun tadını beğenirim de içerim diye umut ediyorum

tadı çok beğenilecek gibi değil..çok keskin

gayet güzel menün suyun yürüyüşün tebrikler

meyvenull sebze var salata mesela,patlıcan közleme mesela
yoğurt süt yok sadece farkındayım.. peynir var onun yerine de,ya bi haftalığına bi denicem zaten düzene sokayım kendimi biraz diye,sonra yine normal dengeli beslenmeye geçicem

bugün yine aynı menü,değiştirebilrdim ama hiç uğraşasım gelmedi
haşlanmış yumurta
peynir
domates
2 dilim salam

menun gayet güzel..ohh 1,100 de gitmiş tebrikler

ben cok imm canım bu gün sen nasılsın..
afiyet olsun menün güzel olmus

iyiyim bende canım

teşekkürler dün diyetim yolunda gitti

canım benim yeşillik yok demek istedim nys dene bakalım sen bi olmadı bizde deneriz

menünü gün sonunda topluca yazarsın tatlım.. hepsine birlikte yorum yaparız

reyhancım bu karısım beni acıktırdı yaa bu gün midem kazınıp duruyo
işe yaramıcak heralde

ben bu karışımı ilk yaptıgımda öyle çok kaynatmısım ki çok ağır bir tadı olmustu kıyıpta dökememiştim de içmiştim acıktıysan aman hafif bir ana öğün yap yoksa öğlen daha çok yersin

bende cok kaynatmısım düdüklüde kaynattım ve 15 dk dan fazla düşün
cok acı oldu dökemedimde sulandırıp içiyorum şimdi ara yaptım 1 kasık badem oldu sana 3 kasık suya dayadım kendimi hala yesem yerim yani o derece

kızlar bu günkü menüm 900 kalori ediyormus..
aksam 30 dk leslie yaparsam 200 kalorisi de öyle gidiyor kalan 700 kaloriyide gün içinde harcarım.. inş bu diyetle veririm birazz

aynı hata ama akıllanıp ikinciyi daha az kaynatıyorsun canım bu kadar acıkman metabolizmanın hızlanmasından olabilir mi acaba :44:

aynı hata ama akıllanıp ikinciyi daha az kaynatıyorsun canım bu kadar acıkman metabolizmanın hızlanmasından olabilir mi acaba :44:

bilmiyorum ttatlım yaa.. öğleden sonraya kadar içmicem zaten yoksa öğlen dünyaları yedim canavar gibi hissettim kendimi herseği öğüten kocabi canavar ..ama üstüne su içince şiştim simdi yemek istesemde yicek yerim yok

Günaydın kızlar. Gelmesine geldim de geçmişi bi türlü bitiremedim

Sen de farklı bir diyet yapıyorsun sanırım kuyabiyem.. dukan mıydı bu hep karıştırıyorum

Yok canım. Bu hypatia'nın 2 günlük diyeti

meyvelere sebzelere ağırlık var sanırım
güzelmiş menünüz

sütler yarım yağlı falan mı yoksa normal mi ?

Genelde light süt içiyorum ama bu seferkiler normaldi. Aslında hangisini bulursam o

Gayet güzel gidiyosun tatlım ama daha ne kadar devam ediceksin böyle yaa

gizemimm gelmeni dört gözle bekliyorum canımm .. bu gün bende basladım bu diyete ama sabah süt içmek istemedi canım.
kac kilo verdim o kadar cok merak ediyorum ki...

Geldim zevcanım geldim. Ooo süper vermişsin yine sen

Ben de 800 gr vermişim canım 2 günde ama eminim sen daha çok vericeksin Sen 2 gün de bunu yaparsan Cuma'ya bütün + ların gitmiş olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…