Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy meyvemmm çok sağolll ben sizin hakkınıza girmeyeyim diye çıkmayı düşündüm yokda takımda olmak hem sizin gibi dostlarla muhabbet imkanı var diye hem kg verirken moral oluyor diye çok zevkli. teşekkür ederim.. umarım bu hafta kg veririm:))

Nasılsın Zevcanım.

catlamak üzereyimm kıskanclıktan resmen içim içimi kemiriyo uzun zamandır birini bi şeyi böyle kıskanmamıstım ağlıcam sinirimden o derece kötüyümm..

sen nasılsın canım.. zarfı hazırlamak üzereyim ama içinde ne olacağını unutup biraz faklı seyler koymusum benim zarf içerik olarak fazla olucak bişi olmaz dimi ..

vericeksin tabi canım benimm verememe gibi bi imkanın yok ..

neyi kıskanıyorsun anlamadım ben :44:

neyi kıskanıyorsun anlamadım ben :44:

neyini kıskanıcam fiziğini kıskanıyorum benim beğenipde bi türlü üzerime yakısmayan deri ceketi almıs giymiş fotosunu cektirip face e koymus bide ayağına süper miniyi gecirmiş ben kalın bacaklarımdan asla giyemeyeceğim türde bişi ben kıskanmıyayımda kim kıskansın o deri için ne kadar gittim geldim tam zayıfladım dedim mevsimi bitmiş kaldırmıslar şimdi o kızın üstünde görüyorumm
sen olsan kıskanmazmısın ..

Katılıyorum efem :)

Neler oluyor birileri çıkmayı mı düşünüyor.

Kız kimi kıskanıyorsun anlamadım ben kız :44:
Olur canım farketmez. Neler var fazladan içinde belki de çıkarıp okul adına yollamak olabilir fazlalıkları.

sen daha güzellerini giy inş. canımm boşverr ne kıskanıp kendine dert edeceksin deri ceket mi yok :)

bu hafta 59 u gördüm gördüm yoksa bende hpatia gibi köprü aramaya cıkıcam

köprüye çıkartmazlarsa yiyerek intihar edicem ben de ahahha aylardır 69'u göremedim gitti. normal kg veren biri olsaydı benim yerimde şimdi en az 65'ti.

vericeksin tabi canım benimm verememe gibi bi imkanın yok ..

inşallah:))

sevgilimin kardeşini kıskanıyorumm... yani müstakbel görümce adayımı

hatırlamıyorum suanda canım ama pastel boya falanda aldım... bide ne alcağımı unuttuğum için hikaye kitabını 1. sınıf için aldım yani aslında bi öğrencinin işine yarıyacak seyler günlük gereksinim yani..

öylede tatlım deri ceket yok değil ama her modeli her tarzı beğenen birisi değilim ben bi yerde buldum bu bana göre demiştim sen git onu al olacak işmi yani..

yok kız yiyerek intihar edilmez o sadece kendine ödül olur
ben eger normal insanlar gibi zayıflasaydım şimdiye gölge kadın olmustumm

meyvemm sana burada bır sey anlatmak ıstıyorum benım babam 124 kılo cok sukur oyle kotu bır hastalıgı yok sekerden baska allahım basımızdan eksık etmesınn . tabıkı her normal aıle gıbı herkes babama yeme yusuf sunu ye yusuf hamusısı yeme yusuf der gecen babannem gelmıs kaybolmıysaın sen emı benım evde yemek yemedınmı o makarnayı nıye yıyorsun sımdı dedı babam ne dese begenırsınn anne karar verdım ben yınfılak ederek ölecemm yıycem yıycem infılak edecem aklımda kalıcagına ıcımde kalsın makarna dıyor

yok artık düşünmüyorum. burdayım ve bu hafta kg vericem inş.

Tamam canım sorun yok iyi olmuş.
Görümceni mi. Kız alemsin. Gören de seni 190 kilo sanacak

canım minnosum benim nasıl güldürdün beni yedirmeyin babanı şimdi hasta değil ama yaa 5 sene sonrası... allah korusun.. bu arada baba annede süpermiş hani

Tamam canım sorun yok iyi olmuş.
Görümceni mi. Kız alemsin. Gören de seni 190 kilo sanacak

özgem özgemm
kızla aramda 10 kilovar belki fazla bile düşün durumu artık

meyvem pılates ve hemen ardından sadece 20 dakkalık yuruyusle bu hafta 58.9 u bılem goreeksın gormessen gel benı döv

minnosum sana güvenerek 4 gün plates + leslie yapıcam 5 li bi rakam göremezsem kork benden seni yemeğe gelcem artvine sonrada ilk köprüden atlıcam

canım dıkkat edıyoruz tabı babamın yemesıne allahım torunlarının dugunlerını gormeyı nasıp etsın babacımaa 4 gun pılates artı 20 dakka leslıe du bende yapayım bu hafta 67yı gormessem koprudenn ararım ben senı

yapalım minnosum yapalımm olmadı ararsın beni artık ucar gelirim yanına gerekeni yaparızz:26:

ben olsam bende kıskanırdım ben daha çok bu ara kendimi kıskanıyorum..zayıflayacagım diye buzdolabın üzerine fotolarımı koymustum onlara bakıp bakıp 67 kilo hallerimi kıskanıyorum

çokk güldüm Allah uzun ömürler versin

Zevcan o zaman ilk hedef görümce. Yürüyün ala ala ala ala
savulun zevcan gelıyorr 58 gelıoorr

amın canım benımmde 63 kıloluk resımlerım var kocam ıkıde bır cıkarıp gozume sokuyor bu kım tanıdınmı dıye ulen dedım ıcımden duba gıbı olmusum su hale bakk ama sonra dusundum kılo almak ısteyenlerın topıgınne önce sonra resmı olarak koyabılırım ben onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…