Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben hala düzelemedim ya :94: resmen 4 gün ilaçlarımı alıp, evden çıkmadan yattım ama bana mısın demedi

bugün de keyifsizim biraz. yeme düzenim altüst oldu zaten. daha bu saate kadar bişey yemedim mesela, şimdi yiycek hafif bişeyler bakıcam çünkü canım hiçbişey istemiyo

canım cok gecmıs olsun bı doktora gıt ıstersen ıyıce muzmınlesmeden hastalık dıkkat et kendıne salata yesıllık bol meyve ye c vıtamını olsun canımcım

kızlar ben sevgilimle kilo verme yarısına girsem kazanırım
asırı iradesiz 3 gün yapar 4. gün bozar o derece zaten kendiside şişko

benmde eski sevgilim kiloluydu ama benm zayflamamı istiyodu ah erkekler..
hala konuşuyoruz ama ayrıyız.. o ankara ben istanbull.. ayy dertlendim kusura bakmayın

meyvem ben cıkıyorum tatlım evımı ılaclatıcam saat 4te gelıcekler yarın gorursuruz ınsallah yarın sabah etkı etmıstır bu dukan dua et meyvem meyvemm kocısımı yenıyımm
insallah minnosum insallah vericeksin.... görüsürüz canımm... kolay gelsin tatlımm

tatlım ac kalarak zaten iyilesemezsin ki meyve sebze lifli gıdalar tüket.. ac kalma vücudunun her zamnkinden cok enerjiye ihtiyacı var dikkat et kendine..

benmde eski sevgilim kiloluydu ama benm zayflamamı istiyodu ah erkekler..
hala konuşuyoruz ama ayrıyız.. o ankara ben istanbull.. ayy dertlendim kusura bakmayın

malesef benimkide aynı zayıflamamı istiyor ama ama kendi de zayıflamak istiyor tabi basaramıyor ben basardım sayılır az bi fazlalığım kaldı..
dertlenme tatlım açıl açıl keske herkes sizin gibi arkadas kalabilse

o tekrar barışmak istedi ama ben sevdğim halde kabul etmedim canım.. neden dersen uzak ve görüşemiyoruz yani barışsak bile 15 gün sonra tekrar aramız bozulacak.. ben ona 2. şansı verdim.. ama olmamştı.. 3. yü vermedim o yzden.. zamana bırakıyorum.. kopamıyoruzdaa ..

ahh ahhh gecmisim geldi aklıma
ben bir zamnlar bunları yasadım ve hata üzerine kendimi onun yakınında buldum hala aynı hataya devam ediyorum ve ailemin yanına dönmeyip evlenmek için direniyorum.. bak bunların hepsini sevdiğim halde hafat olarak anlatıyorum .. çünkü aile daha önemli sen doğru olanı yapmıssın baslamamak bırakabilmek en iisi ben yapamıyorum o ayrı konu

benim yaşım 17 .. ondan yapamıyorum ..
üni hayallerimde ankarayı kazanmak var tabiki

benim yaşım 17 .. ondan yapamıyorum ..
üni hayallerimde ankarayı kazanmak var tabiki

canım benimm .17 yass offf 5 yas küçüksün benden nede cabuk büyümüşüm ben
neden ankara o nun için mi daha güzel bi sehirde üniversite okumak varken izmir varken ankara neden o kadar soğuk bi şehirki ankara yani benim için öyle hiç bi cıvıltısı yok .. istanbuldan sonra ankara cok resmi gelecektir memur sehri sonucda .. insanın hayatnda en cok eğlendiği yılları bence üniversite yılları sen bu konuyu etraflica tekrar düşün derim..

eski sevgilim orda işte ondan tabiki.. yoksa ankarada okumak isteyeceğim aklıma gelmezdi..
sen neler yaptın kaç yaşında gittin.. ne için gittin .. şuan aranız nasıl ?

eski sevgilim orda işte ondan tabiki.. yoksa ankarada okumak isteyeceğim aklıma gelmezdi..
sen neler yaptın kaç yaşında gittin.. ne için gittin .. şuan aranız nasıl ?

bizzzz.... 20 yasımda geldiimm 2 sene oluyor memurum ben atamam buraya cıktı yada cıkarttım . öyle işte aramız dıs etkenler harici ii ama sürekli bir dıs etken olduğundan kötüyüzz sonuc olarak kötü

benim sevgilim incecik manken gibiydi ah ah... her gün en az 200 mekik çekerdi aşkım güzel aşkım ühühüh :)

gizem gelir eni döverim:) vakti zamanında beni döven olmadı ama ben gelir seni döverim ablan olarak. en güzel yerde kazan. illa biri gelecekse beyefendi gelsin! hıh.

kızlar mavi yeşil vs. light ürün satan markalar hakkında ne düşünüyorsunuz? ben bir öğle menümü kremalı bisküvi ve çay olarak yapıp akşam salata yemek istiyorum. öyle keyif yapmayı çoook özledim. ne diyorsunuz? sakıncalı olur mu sizce???

sen dukan yapmıyormuydun nerden cıktı bisküvi
bence diyette haftada 1 kez tüketilebilinir ama fazla masum değilller abartmamamk gerek

berabersiniz ama değilmi? düzelir belki ..
hangi şehirdesin ?

aslında ankaranında ünileri güzel değilmi

aslında ankaranında ünileri güzel değilmi

üniv. güzel olsa nolur ankarada güzel bi yer yokki..
şimdi ankaradakiler bana kızıcak ama daha güzel yerler var kendini sartlandırma ankara die.. hem üniversitede karsına ne yakısıklı erkekler cıkıcak bide iş hayatına atıldınmı dahada farklı olucak .. bu yasta bosver salla gitsin.. 24 den önce bi erkek için hayatı bi karar asla alınmaz..

dukan mı? lanet olsun o adama yok artık dukan falan yarın öğle kremalı bisküvi ve çayyyyyy alalalalla
ay canım senin hergün değişik bir fikirle gelmene bayılıyorum
ne zamn uğrasam farkı şeyler deniyorsun ..=)
sizin topik güzelmmiş gelirim arada sohbete =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…