bende giyiyorumda noluyor ki yakısmıyor sonucda şişmanım
inş zayıflayınca salına salına giyerim
para biriktiremiyorum canım ödeme olunca mecburiyet olup ödeniyor diğer türlü harcanıp gidiyor.. bakalım duruma göre bende hareket edicem belkide toki nin evlerine yazılırım ..
canım sen zaten 60 kgsin ne yakışmıyoo yahu :)) fıstık gibi durur...
hangi toki evleri? ist'dami hangi semtte peki?
altın hesabında da parayla otomatik talimat veriyosun altın almış gibi. altın yükseldikçe para altına endeksli. güzel yani. ayda 500 tl altına yönlendirip öyle biriktiriyor biriktiren..
ben de bir şeyler yapmak istiyorum artıkk
ay sevgililer günü konseptli kurabiye kursuna katılıcammm ama ben onları yaptıktan sonra yerimm yiyeceğim diye korkuyorummm
biliyorum tatlım farkındayım bütün bunların ama içimi cok acıtıyor işte olanlar.. hayırlısı diyorum diyebildiğim tek sey o baska ne yapacak birseyim nede söylicek sözüm var yok malesefki
su akar yolunu bulur baska acıklaması yok bu işin..
ev işi çok akıllıca bekarken yatırım ypamak lazım. para biriktiriyorsan da garantide altın hesabı var. ona mutlaka bak cnm. çok güzel. ben yapamıyorum((( ablam yapıyo.
altın hesabında da parayla otomatik talimat veriyosun altın almış gibi. altın yükseldikçe para altına endeksli. güzel yani. ayda 500 tl altına yönlendirip öyle biriktiriyor biriktiren..
60 kiloyum ama boyda 162 fazlalıklarım cok bacaklarımda birikmiş zaten coğunluk olarak..
ooofff ooofff yatırım yapmak zor iş.. genc olunca daha zor
dur sana arkadaslık göndereyimde albümde resmim var ordan bak halime :))
benım boyumda 160 meyvem ahhh ahhh bır 60 kıloya ınsem fıstık gıbın olucam olmasamda ben kendımı cıtır cerez fıstık gıbın hıssederım 60 kıloda zatennama bı olsammm
oncee 1 subatta 64 kılo olucam
ooyyy minnosum olucaksın 64 hatta yaza 55 sen canını sıkma tatlımm..
ben kendimi cok kötü hissediyorum yarım bi tepsi kurabiye bi de kocabi tabak kısır yapıp yiyesim var
ooyyy minnosum olucaksın 64 hatta yaza 55 sen canını sıkma tatlımm..
ben kendimi cok kötü hissediyorum yarım bi tepsi kurabiye bi de kocabi tabak kısır yapıp yiyesim var
bi tabak da bana verir misin? :18:
bi tabak da bana verir misin? :18:
pişt pişt tutun kendiniziben şimdi portakal yiyip gelicem sizde öle yapın
kişisel imzamıza 4. TAKIM 1.si HASRETİM34 yazıyoruz ..
takım üysi olan herkes yapmak zorunda...
sabah;
bir dilim peynir
öğlen;
kabak yemeği
ara öğün 3 kuru kayısı
akşam
peynir
salata
ara öğün 3 kuru kayısı
kızlar, yarın seyir evresine geçeceğim. bazı sebzeler ve proteinle birlikte 1+1 yapacağım.
bugün spordan gelip tartıldım normalde kg olmasa daa gram oynardı ve 70.7 gösterdi. daha da fazla.. resmen bugünü yas günü ilan ediyorum... ühühü..
yarın sabah bol bol yiyeceğim... kahvaltıdan başlayıp yiyeceğim madem ölçü snırı yok bakalım ne olacak.
umarm sonuç güzel olur
canım bu özel bir diyete de benzemiyor ama bu ne hal? bir dilim peynir ile kahvaltı mı olur??? bari yanına bir bardak süt içsen domates, salatalık falan eklesen... cıks hiç olmamış...
canım neden böyle oluyor sende .. anlam veremiyorum.. seni takip ediyorum sürekli bu şekildesin..annecimmm, bugün tatil diye herhalde kimse yazmamış. ben yazayım menümü. seyir evresine geçtim.
kahvaltı: 3 adet çiğe yakın az pişmiş kabak ve bir bardak light süt
öğle: yoğurtlu bol kereviz salatası ve iki dilim hindi jambon
akşam: light yoğurt ve beş dilim hindi jambon
su: 2 litre.
ve kilom 71,5 olmuş. şaşkınım, mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?