Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım sen zaten 60 kgsin ne yakışmıyoo yahu :)) fıstık gibi durur...

hangi toki evleri? ist'dami hangi semtte peki?

altın hesabında da parayla otomatik talimat veriyosun altın almış gibi. altın yükseldikçe para altına endeksli. güzel yani. ayda 500 tl altına yönlendirip öyle biriktiriyor biriktiren..

ben de bir şeyler yapmak istiyorum artıkk

60 kiloyum ama boyda 162 fazlalıklarım cok bacaklarımda birikmiş zaten coğunluk olarak..
ooofff ooofff yatırım yapmak zor iş.. genc olunca daha zor

dur sana arkadaslık göndereyimde albümde resmim var ordan bak halime :))

Son düzenleme:
ay sevgililer günü konseptli kurabiye kursuna katılıcammm ama ben onları yaptıktan sonra yerimm yiyeceğim diye korkuyorummm

ayyy bu kurs tam benlikmiş mutfakta zaman geçirmeye bayılıyorum diyete başlayıncada kaçıyorum değilse yapıyorum yiyorum

zor zamanlar.umarım çabuk atlatırsın yeniden huzur bulursun

ev işi çok akıllıca bekarken yatırım ypamak lazım. para biriktiriyorsan da garantide altın hesabı var. ona mutlaka bak cnm. çok güzel. ben yapamıyorum((( ablam yapıyo.

altın hesabında da parayla otomatik talimat veriyosun altın almış gibi. altın yükseldikçe para altına endeksli. güzel yani. ayda 500 tl altına yönlendirip öyle biriktiriyor biriktiren..

ben anlamadım biraz daha açarmısın :44:

benım boyumda 160 meyvem ahhh ahhh bır 60 kıloya ınsem fıstık gıbın olucam olmasamda ben kendımı cıtır cerez fıstık gıbın hıssederım 60 kıloda zatenn ama bı olsammm
oncee 1 subatta 64 kılo olucam

ooyyy minnosum olucaksın 64 hatta yaza 55 sen canını sıkma tatlımm..
ben kendimi cok kötü hissediyorum yarım bi tepsi kurabiye bi de kocabi tabak kısır yapıp yiyesim var

gelip bi bakıyım dedim neler yapmışsınız bugün diye, acıktım valla okurken

yok öle pastalar, börekler, kısırlar... zayıflıycaz incecik çıtırlar olucaz hepimiz. bu hafta sonuçlar kötü diye motivasyonu bozmak yok. haftaya 1. olmamız lazım kızlar

hadi hadi kaçamaksız, bol sporlu bi haftasonu bizleri bekleerrr

kişisel imzamıza 4. TAKIM 1.si HASRETİM34 yazıyoruz ..
takım üysi olan herkes yapmak zorunda...

:92::92::92:

iyi aksamlar kizlar bugün bütün gün disardaydim,sbah 69,1 geldim ama pcyi acip bildiremedim neyse haftaya kalsin artik.

hyptia canim senin sonucuna cok sasirdim ama bende az yemene bagliyorum bunu.

kızlar, yarın seyir evresine geçeceğim. bazı sebzeler ve proteinle birlikte 1+1 yapacağım.

bugün spordan gelip tartıldım normalde kg olmasa daa gram oynardı ve 70.7 gösterdi. daha da fazla.. resmen bugünü yas günü ilan ediyorum... ühühü..

yarın sabah bol bol yiyeceğim... kahvaltıdan başlayıp yiyeceğim madem ölçü snırı yok bakalım ne olacak.

umarm sonuç güzel olur

sabah;
bir dilim peynir

öğlen;
kabak yemeği

ara öğün 3 kuru kayısı

akşam
peynir
salata

ara öğün 3 kuru kayısı

canım bu özel bir diyete de benzemiyor ama bu ne hal? bir dilim peynir ile kahvaltı mı olur??? bari yanına bir bardak süt içsen domates, salatalık falan eklesen... cıks hiç olmamış...

canim madem dukana devam ediyosun o zaman diger seyleri düsümeden ye ama sebzeyi abartmadan ye,valla unutuyom bu aralar cok kusura baka sen kitabi okumusmuydun diye,kitapda öyle yaziyor her ne kadar sinirsiz olsada sebzeyi abartmayin vede her sebzenin yaninda muhakkak protein alin diyordu ama sebzenin disindakileri istedigin kadar vede acikdikca hic saate bakmadan ye,aslinda atak evreisnde vermis olman gerekiyodu,seyir evresine gecilince atak verilenin az bi kismi alinabiliyo diyodu tabi gecici olarak senin niye böyle oldu hic anlamadim acaba ilk yaptigin atagi bozup sonradan yaptin diyemi böyle olduki

canım bu özel bir diyete de benzemiyor ama bu ne hal? bir dilim peynir ile kahvaltı mı olur??? bari yanına bir bardak süt içsen domates, salatalık falan eklesen... cıks hiç olmamış...

domatesler iğrenç ama biliyosun =(
salatalık hiç sevmem
peynirin yanında süt güzel olmuyo ..
normalde yanında bide meyve yiyorum o kadar yani

20 dakika pilates yaptım
bişi sorucam ben öğrendim videolardan pilatesi,ama herkes diyo 1 saat yaptım falan,benim 20 dakikada bitiyor,faydası olmaz mı ki

annecimmm, bugün tatil diye herhalde kimse yazmamış. ben yazayım menümü. seyir evresine geçtim.

kahvaltı: 3 adet çiğe yakın az pişmiş kabak ve bir bardak light süt
öğle: yoğurtlu bol kereviz salatası ve iki dilim hindi jambon
akşam: light yoğurt ve beş dilim hindi jambon
su: 2 litre.

ve kilom 71,5 olmuş. şaşkınım, mutsuzum.

bende dünkü menümü yazayım

sabah:
yeşilçay
bir dilim kepek ekmeği
biraz peynir
3 yeşil zeytin

öğlen kaçırdım biraz ühüüüü.:2:
1 tane haşlanmış patates(pek büyük değil)
haşhaşlı yedim ama çok çok az,bir küçük kurabiye büyüklüğünde
birde peynir

ara öğün:3 kuru kayısı

yeşilçay

akşam dengelemek için yağsız yoğurtla ıspanak yemeği yedim

canım neden böyle oluyor sende .. anlam veremiyorum.. seni takip ediyorum sürekli bu şekildesin..
bünye meselesi demekki.. ynede morelini bozma cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…