Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o ilk zamanlar,düzene girmek için birden azaltmam gerekiyordu.Psikolojiklman böyle yapıyorum ben =)
bu aralar gayet normal yiyorum =)

pilates yaptım bide yarım saat

Son düzenleme:
günaydin kizlar,

sabah doktora gittik yine oglum öksürmeye basladi,cigerleri temizmis cok sükür.
saat 11 de yiyebildim,bende hyptianin 2 günlük diyetini deniycem bu hafta bakalim ne olacak.daldan dala gidiyorum Allah sonumu hayir etsin

zevcan nacizane bi önerim olacak canim,hani bizim su kacamak yapana ceza olayi varya ben onu degisitrsek diyorum,nedeni ise eger bir kisi kacamak yaptigi halde kilo verebiliyosa cezaya gerek yok bence,biz o cezayi kacamak yapip kilo alana verelim :)

teşekkür ederim canım

öylemi en fazla kaçtane yiyebilirim sence tam bilmiyorum ne kadar kalori veriyor acaba :44:

olcak tabi canım umudunu kaybetme sakın olcak inşallah

teşekkür ederim tatlım aslında 1 saat bana az geliyo ama çok da yürüyünce başım dönüyo:44:

iyiymiş tatlım yokuş daha iyi aslında daha fazla kalori yaktırıyormuş

ah tatlım menün çok güzel ama neden öyle oldu ki

kendini çok mu sıkıyorsun psikolojik olabilir:44:

ay gitme tatlım nereye ya

afiyet olsun canım

geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim

hadi hayırlısı canım

Herkese selamlar

nasılsınız keyiffler nasıl umarım iyisinizdir

bu sabah tartılmadım çünkü her gün tartılmak iyi değilmiş galiba ne kadar doğru bilmiyorum:44:

Bugünkü menüm

Sabah: İki dilim yağsız peynir 1 dilim kepek ekmeği 1 tatlı kaşığı pekmez domates salatalık
Ara.1meyve
Öğle: ızgara balık ve salata.
ara:1 meyve
akşam:yumutalı ıspanak yemeği küçük bi tabak ve yoğurt

3.5 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay

menün gayet güzel. yaş hurma ise buzlukta saklanan hani ballı hurma ondan 3 tane yiyebilirsin, normal medine hurması vs. 5 tane yenebilir. bunlar 1 porsiyon meyveye eşittir.

gecmiş olsun yasomm..
kurallar kurallar... tatlım kuralları özge belirledi bunu ona sorman lazım... kaptan ne derse onu yaparız..

afiyet olsun fatmacım evet her gün tartılmak ii değil ama ben dayanamıyorum

bu gün kü menümm...

sabah 1 muz
ara 1 kasık fındık
öğlen 2 dilim t.b. ekmeği 3 kasık yoğurt
ara 1 portakal
aksam salata yoğurt 1 dilim ekmek

plates kalca videosu 2 kez 30 dk leslie..

bu gün kü menümm...

sabah 1 muz
ara 1 kasık fındık
öğlen 2 dilim t.b. ekmeği 3 kasık yoğurt
ara 1 portakal
aksam salata yoğurt 1 dilim ekmek

plates kalca videosu 2 kez 30 dk leslie..

bugun dukana basladım meyvem yulaf kepegı olayını kapattım bulamadım cunku kepeksız yapıcam mecbur sabah haslansmıs yumurta yedım azcıkta peynır oglen baharatlı yogurtlu cok azcık yaglı salcalı tavuk sote yedım bır bardakta ayran ıctım. dukancılar nasıl yapmısım bı baksanız aksamda kofte yemeyı planlıyorum bakalım devam edebılıcekmıyımm

selam bayanlar
acilen menümü yazıp kaçmam lazım

sabah 2 salatalık bi bardak süt
ara ayran
öğle domates ızgara tavuk
ara yoğurt
akşam ızgara tavuk salata

seyir dönemine geçiş yaptım bugünden itibaren:)

hayırlı olsun minnosum dukanın umarım ii sonuclar alırsın sekercimm.. bence menün güzel olmus ama kırmızı eti öğlen beyaz eti aksam yemeğe dikkat et tatlımm..merak ediyorum atak evresinde ne kadar vericeksn bide 3 litre su ve çaylar iç bolca canım..

yok canım normal diyet yapıyorum.. şok diyetlerden sonra geri aldğım için artık kaptanım izin vermiyor şok diyetlere . bende bizim takımdakilerle sağlıklı beslenerek vermeye çalışıyorum işte.. bu hafta düzene oturdum daha. az az da olsa vericem inşallah.

sımdıye kadar 1 lt ıctım su meyvem kocısım benlen ınatlastı onda dukana basladı bırakıcaksın dıyor bende once sen bırakıcaksın dıyorum oylee bıcır bıcır basladık ıste dıyete oglen en cabuk yapabılıcegım o vardı oyuzden oyle ldu normalde ben yogurt yemeyı planlıyordum kocısım ben onunla doymam deyınce oyle oldu bıde dun regl oldum ınsallahh onun seyıyle kılo verısım durmazz ne dersın meyvem etkı edermı sence hem 5 gun atak benım 3 gune bıter regl sıskınlıgıde gıder demı

minnosum kocisinle baslaman cok güzel olmus yapın bakalımm...
gider minnosum gidersen yeşil cay falan içkocişinede göster gününü

minnosum kocisinle baslaman cok güzel olmus yapın bakalımm...
gider minnosum gidersen yeşil cay falan içkocişinede göster gününü
yesılcay falan ıcerımm hem regl seylerı gıder hemde dukanla kara yaglarım gıderr kocısımı kara yaglarımla doverım yıhuhuuu

benim kocam bana gösterdi günümü aynı dönemde başladık istediği kiloya idi ve bir daha da almadı be aynı yerimde sayıyorum offffffff

ayy prensess dua etde sendekı bayragı ben devralıp bu haın erkeklerı alt edeyım ne olur yenmem lazım onu ıs ınada bındı cunkum eger bırakırsam kırk yıl dalga gecer sımdı

kızlar ben sevgilimle kilo verme yarısına girsem kazanırım
asırı iradesiz 3 gün yapar 4. gün bozar o derece zaten kendiside şişko

kızlar ben sevgilimle kilo verme yarısına girsem kazanırım
asırı iradesiz 3 gün yapar 4. gün bozar o derece zaten kendiside şişko

meyvem ben cıkıyorum tatlım evımı ılaclatıcam saat 4te gelıcekler yarın gorursuruz ınsallah yarın sabah etkı etmıstır bu dukan dua et meyvem meyvemm kocısımı yenıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…