Allahım bu kadar az şey yiyerek nasıl gün geçiriyorsunçok az aman dikkat et sağlıgından olma:29:
ben sizin bu diyetleriniz anlamıyorum nedir nasıldır..sürekli jambon yiyorsun mesela..jambon çok masum değil bildiğim kadarıyla kırmızı etle değiştirme imkanı yokmu :44: bide çiğe yakın kabagı iyi yemişsinben çiğ sebze yerim ama kabagı yiyebileceğimi sanmıyorum
dün yediklerim(pazar oldugum için düzen yoktu)
öğlen kalktık 1 yumurta az peynir kepek ekmeği 3 zeytinle kahvaltı
ara yok dışardaydım
akşam 1 tabak peynirli makarna salata(gezip gezip gelince en kolay yemek
ara 1 kivi
gayet güzel bir menü olmuş canım. ara öğünlerde hurmaya 3-5 arası izin var. biraz daha fazla yiyebilirdin. sporun da var, gayet güzel
reglime daha var ama yine de ben yağlarımdan daha inatçıyım.bu hafta olmasa öbür hafta olacak inş.
Çok iyiymiş..
1 saat yürüyüş de çok güzel ayrıca
Suyu da fazla fazla içiyorsun ne güzel
ben sadece her akşam yarım saat pilates yapıyorum,bide akşamları yokuş çıkıyorm okuldan eve o kadar
10.01.2011 PAZARTESİ bugünkü menüm
Kahvaltı: Büyük bir parça lor peyniri ve herballife bitki çayı
Ara: Bitki çayı
Öğle: Yer elması yemeği
Ara: Bitki çayı
Akşam: Bir kase yoğurt, üç dilim hindi jambın
Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 litre su
malesef kg almış durumdayımonca spora ve haftasonu dikkat etmeme rağmen böyle. kabızlık problemi ile de başa çıkamıyorum. bu durum bir iki gün içinde düzelmezse dukan'a ve takıma veda edeceğim. çünkü takımın yüzdesini düşürüp emeklerinize yazık etmeye hakkım yok. (
Allahım bu kadar az şey yiyerek nasıl gün geçiriyorsunçok az aman dikkat et sağlıgından olma:29:
ben sizin bu diyetleriniz anlamıyorum nedir nasıldır..sürekli jambon yiyorsun mesela..jambon çok masum değil bildiğim kadarıyla kırmızı etle değiştirme imkanı yokmu :44: bide çiğe yakın kabagı iyi yemişsinben çiğ sebze yerim ama kabagı yiyebileceğimi sanmıyorum
dün yediklerim(pazar oldugum için düzen yoktu)
öğlen kalktık 1 yumurta az peynir kepek ekmeği 3 zeytinle kahvaltı
ara yok dışardaydım
akşam 1 tabak peynirli makarna salata(gezip gezip gelince en kolay yemek
ara 1 kivi
günaydin kizlar,
sabah doktora gittik yine oglum öksürmeye basladi,cigerleri temizmis cok sükür.
saat 11 de yiyebildim,bende hyptianin 2 günlük diyetini deniycem bu hafta bakalim ne olacak.daldan dala gidiyorum Allah sonumu hayir etsin
zevcan nacizane bi önerim olacak canim,hani bizim su kacamak yapana ceza olayi varya ben onu degisitrsek diyorum,nedeni ise eger bir kisi kacamak yaptigi halde kilo verebiliyosa cezaya gerek yok bence,biz o cezayi kacamak yapip kilo alana verelim :)
ah tatlım menün çok güzel ama neden öyle oldu ki
kendini çok mu sıkıyorsun psikolojik olabilir:44:
ay gitme tatlım nereye ya
afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim
hadi hayırlısı canım
Herkese selamlar
nasılsınız keyiffler nasıl umarım iyisinizdir
bu sabah tartılmadım çünkü her gün tartılmak iyi değilmiş galiba ne kadar doğru bilmiyorum:44:
Bugünkü menüm
Sabah: İki dilim yağsız peynir 1 dilim kepek ekmeği 1 tatlı kaşığı pekmez domates salatalık
Ara.1meyve
Öğle: ızgara balık ve salata.
ara:1 meyve
akşam:yumutalı ıspanak yemeği küçük bi tabak ve yoğurt
3.5 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay
gecmiş olsun yasomm..günaydin kizlar,
sabah doktora gittik yine oglum öksürmeye basladi,cigerleri temizmis cok sükür.
saat 11 de yiyebildim,bende hyptianin 2 günlük diyetini deniycem bu hafta bakalim ne olacak.daldan dala gidiyorum Allah sonumu hayir etsin
zevcan nacizane bi önerim olacak canim,hani bizim su kacamak yapana ceza olayi varya ben onu degisitrsek diyorum,nedeni ise eger bir kisi kacamak yaptigi halde kilo verebiliyosa cezaya gerek yok bence,biz o cezayi kacamak yapip kilo alana verelim :)
Herkese selamlar
nasılsınız keyiffler nasıl umarım iyisinizdir
bu sabah tartılmadım çünkü her gün tartılmak iyi değilmiş galiba ne kadar doğru bilmiyorum:44:
Bugünkü menüm
Sabah: İki dilim yağsız peynir 1 dilim kepek ekmeği 1 tatlı kaşığı pekmez domates salatalık
Ara.1meyve
Öğle: ızgara balık ve salata.
ara:1 meyve
akşam:yumutalı ıspanak yemeği küçük bi tabak ve yoğurt
3.5 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay
bu gün kü menümm...
sabah 1 muz
ara 1 kasık fındık
öğlen 2 dilim t.b. ekmeği 3 kasık yoğurt
ara 1 portakal
aksam salata yoğurt 1 dilim ekmek
plates kalca videosu 2 kez 30 dk leslie..
bugun dukana basladım meyvem yulaf kepegı olayını kapattım bulamadım cunku kepeksız yapıcam mecbur sabah haslansmıs yumurta yedım azcıkta peynır oglen baharatlı yogurtlu cok azcık yaglı salcalı tavuk sote yedım bır bardakta ayran ıctım. dukancılar nasıl yapmısım bı baksanız aksamda kofte yemeyı planlıyorum bakalım devam edebılıcekmıyımm
selam bayanlar
acilen menümü yazıp kaçmam lazım
sabah 2 salatalık bi bardak süt
ara ayran
öğle domates ızgara tavuk
ara yoğurt
akşam ızgara tavuk salata
seyir dönemine geçiş yaptım bugünden itibaren:)
ben de anlamıyorum... tek düşüncem şu. şu zamana kadar hep spor yaptım ve sebzelerle vs. sağlıklı beslenen biriydim.
son bir yılda abur cubur, gece gezmeleri yüzünden gece yemeleri, tatlılar vs. yiyerek kg aldım.
herhalde yine spora ve sağlıklı beslenmeye geçince vücuduma normal geliyor bu düzen. ondan veremiyorum...
ay bilemiyorum ama moral bozmak yok. senin nasıl gidiyor, elma diyeti mi yapıyorsun?
hayırlı olsun minnosum dukanın umarım ii sonuclar alırsın sekercimm.. bence menün güzel olmus ama kırmızı eti öğlen beyaz eti aksam yemeğe dikkat et tatlımm..merak ediyorum atak evresinde ne kadar vericeksn bide 3 litre su ve çaylar iç bolca canım..
sımdıye kadar 1 lt ıctım su meyvem kocısım benlen ınatlastı onda dukana basladı bırakıcaksın dıyor bende once sen bırakıcaksın dıyorum oylee bıcır bıcır basladık ıste dıyeteoglen en cabuk yapabılıcegım o vardı oyuzden oyle ldu normalde ben yogurt yemeyı planlıyordum kocısım ben onunla doymam deyınce oyle oldu bıde dun regl oldum ınsallahh onun seyıyle kılo verısım durmazz ne dersın meyvem etkı edermı sence hem 5 gun atak benım 3 gune bıter regl sıskınlıgıde gıder demı
minnosum kocisinle baslaman cok güzel olmus yapın bakalımm...
gider minnosum gidersen yeşil cay falan içkocişinede göster gününü
yesılcay falan ıcerımm hem regl seylerı gıder hemde dukanla kara yaglarım gıderr kocısımı kara yaglarımla doverım yıhuhuuuminnosum kocisinle baslaman cok güzel olmus yapın bakalımm...
gider minnosum gidersen yeşil cay falan içkocişinede göster gününü
benim kocam bana gösterdi günümüaynı dönemde başladık istediği kiloya idi ve bir daha da almadı be aynı yerimde sayıyorum offffffff
yesılcay falan ıcerımm hem regl seylerı gıder hemde dukanla kara yaglarım gıderr kocısımı kara yaglarımla doverım yıhuhuuu
ayy prensess dua etde sendekı bayragı ben devralıp bu haın erkeklerı alt edeyım ne olur yenmem lazım onu ıs ınada bındı cunkum eger bırakırsam kırk yıl dalga gecer sımdı
kızlar ben sevgilimle kilo verme yarısına girsem kazanırım
asırı iradesiz 3 gün yapar 4. gün bozar o derece zaten kendiside şişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?