Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ah ah bitanem sen bu kadar dikkat ediyorsun neden öyle oldu ki

üzülme tatlım regl mi olacaksın acaba ondan da olabilir

sakin moralini bozma daha da inatla sarıl diyetine

afiyet olsun canım güzel bence

herkese iyi haftasonları olsun

dün giremedim bugünkü menümü yazayım

Sabah:1 dilim kepek ekmeği, 2 dilim dil peyniri, 1 kaşık reşel, domates salatalık ve biberden oluşmuş salata
Ara:1 tane medine hurması
Öğle:bol yeşillikli salata ve yoğurt
ara:1 adet meyve
Akşam:100 gr ızgara balık. haşlanmış sebze

1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, 2 fincan yeşilçay ve 1 fincan tarçın karanfilçayı

bence çok büyük bir kaçamak da değil, akşam dengelediğine göre sorun yok canım. keyfini bozma, diyete devam..

gayet güzel bir menü olmuş canım. ara öğünlerde hurmaya 3-5 arası izin var. biraz daha fazla yiyebilirdin. sporun da var, gayet güzel

reglime daha var ama yine de ben yağlarımdan daha inatçıyım. bu hafta olmasa öbür hafta olacak inş.

canım neden böyle oluyor sende .. anlam veremiyorum.. seni takip ediyorum sürekli bu şekildesin..
bünye meselesi demekki.. ynede morelini bozma cnm..

ben de anlamıyorum... tek düşüncem şu. şu zamana kadar hep spor yaptım ve sebzelerle vs. sağlıklı beslenen biriydim.
son bir yılda abur cubur, gece gezmeleri yüzünden gece yemeleri, tatlılar vs. yiyerek kg aldım.

herhalde yine spora ve sağlıklı beslenmeye geçince vücuduma normal geliyor bu düzen. ondan veremiyorum...

ay bilemiyorum ama moral bozmak yok. senin nasıl gidiyor, elma diyeti mi yapıyorsun?

bence çok büyük bir kaçamak da değil, akşam dengelediğine göre sorun yok canım. keyfini bozma, diyete devam..

Teşekkürler =)

afiyet olsun canım güzel bence

teşekkür ederiim,elimden geldiğince sebze,protein beslenmeye çalışıyorum

Çok iyiymiş..
1 saat yürüyüş de çok güzel ayrıca
Suyu da fazla fazla içiyorsun ne güzel

ben sadece her akşam yarım saat pilates yapıyorum,bide akşamları yokuş çıkıyorm okuldan eve o kadar

günaydın günaydıııııııııııın haydi kalkıııın uyanınnn ben bugün toktora gidicemmm.dua edin bana bakiiiim:)

sabah;
bir dilim peynir

öğlen;
kabak yemeği

ara öğün 3 kuru kayısı

akşam
peynir
salata

ara öğün 3 kuru kayısı
afiyet olsun..
afiyet olsun .. bu haftanın sonuna kadar dene olmadı bırakırsın.. sıkma canını.
olmaması gereken bi kacamak olmus ama olmus.. listeye eklendikten sonra yapılan kacamaklar ceza aldırır hatırlatayım..
afiyet olsunn
günaydın günaydıııııııııııın haydi kalkıııın uyanınnn ben bugün toktora gidicemmm.dua edin bana bakiiiim:)

tüm dualarım seninle bi tanemmm canım beim hayırlısıyla inş hersey cok güzel gider..

günaydın kızlar nasılsınız?

bugun regl oldum 2 gün erken geldi tamda pazartesi bide üzerine grip gelip gidiyor çok halsizim bugun akşam zor olur bana

cemre hayal Allah yardımcın olsun ederiz tabii

10.01.2011 PAZARTESİ bugünkü menüm

Kahvaltı: Büyük bir parça lor peyniri ve herballife bitki çayı
Ara: Bitki çayı
Öğle: Yer elması yemeği
Ara: Bitki çayı
Akşam: Bir kase yoğurt, üç dilim hindi jambın

Spor: 50 dk. pilates
Su: 4 litre su

malesef kg almış durumdayım onca spora ve haftasonu dikkat etmeme rağmen böyle. kabızlık problemi ile de başa çıkamıyorum. bu durum bir iki gün içinde düzelmezse dukan'a ve takıma veda edeceğim. çünkü takımın yüzdesini düşürüp emeklerinize yazık etmeye hakkım yok. (

Günaydınnnnnnnnnnn.

Yeni bir hafta başındayız. Hepinzie hayırlı haftalar dilerim. Cumaya işallah kilolar gitmiş olarak haftayı kapatırız.

sabah;
bir dilim peynir

öğlen;
kabak yemeği

ara öğün 3 kuru kayısı

akşam
peynir
salata

ara öğün 3 kuru kayısı

Allahım bu kadar az şey yiyerek nasıl gün geçiriyorsun çok az aman dikkat et sağlıgından olma:29:

ben sizin bu diyetleriniz anlamıyorum nedir nasıldır..sürekli jambon yiyorsun mesela..jambon çok masum değil bildiğim kadarıyla kırmızı etle değiştirme imkanı yokmu :44: bide çiğe yakın kabagı iyi yemişsin ben çiğ sebze yerim ama kabagı yiyebileceğimi sanmıyorum

dün yediklerim(pazar oldugum için düzen yoktu)

öğlen kalktık 1 yumurta az peynir kepek ekmeği 3 zeytinle kahvaltı
ara yok dışardaydım
akşam 1 tabak peynirli makarna salata(gezip gezip gelince en kolay yemek
ara 1 kivi

Son düzenleme:
gunaydınn kızlar minnosunuzz geldıııı
eee nevar ne yok kızlarr ayy bu dukancılara bıse sorucam bu ıgrenc otesı berbat bögğüüü yulaf kepegını nasıl yedınızz busabah dukan basladım dıye yıyım dedım bende yok anam yok yencek bıse degıl o zehırlenırız falann.
neysem busabah ıtıbarıyle dukana basladım gıbı ama bu kabızlık olaylarını okudukca hemen bırakabılırım dıye dusunuyorum cok ıstıkrarlı degılım yanı bu konuda haberınız olsunn korkuyorum cunku kabız olmaktan

günaydın kızlar nasılsınız?

bugun regl oldum 2 gün erken geldi tamda pazartesi bide üzerine grip gelip gidiyor çok halsizim bugun akşam zor olur bana

cemre hayal Allah yardımcın olsun ederiz tabii
günaydın tatlım gecmiş olsunn

kız dilirtme beni sabah sabah zaten kıskanclık krizindeyim 100 kiloda olsan takımdan cıkmak yok kilo vermek için uğrasıyoruz er gec vericeksin.. ne o öyle kilo aldım die ayrılmak bizde gecen hafta kilo aldık cıktıkmı takımdan ben bu takıma girdiğimde 62 kiloydum şimdide 61 aylardır alıyorum veriyorum ama aylardır burdayımmm duymıyayım bir daha..

Günaydınnnnnnnnnnn.

Yeni bir hafta başındayız. Hepinzie hayırlı haftalar dilerim. Cumaya işallah kilolar gitmiş olarak haftayı kapatırız.
günaydın canımm

afiyet olsun canımm

Hakkatten pek bi düzensiz olmuş bebem ama olsun. Haftasonları gezmelerie göre iyi yine de.

Günaydın minnoşcum.

günaydın canımm

Nasılsın Zevcanım.

jambon dukan diyetinde serbest canım, yağsız olanlarından özel olarak alıyorum. çiğ kabağı hiç sorma, sabah yersen kabızlığı çözer dediler. sabahın 7'sinde çok pişmesini bekleyemeden öylece yedim artık az pişmiş az pişmiş

pazar gününe göre çok da kaçamak olmamış, senin yediklerin de gayet güzel canım.

canım yulaf kepeğini haşlayıp yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin. o zaman kötü olmuyor. ya da krep yap:) ne de olsa yulaf kepeği yumurta süt serbest.

yulafı kullanmadan önce rondodan bir kez daha çekebilirsin. inceliyor o zaman. un haline gelen kadar öyle yapabilirsin.

ayrıca doğa markası da bundan çıkarmış. hani kutuda müsliler esmer şekerler satan marka var ya şimdi ince yulaf kepeği çıkarmış. o daha lezzettli. aklında olsun.

hypatia canım bence senin en büyük sorunun az yemen dukanı falan bırak söyle güzel bir kahvaltı kırmızı et tavuk ve sebze yemekleri yiyebileceğin ara öğünler yapabileceğin bir düzene geçsen bence daha çok verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…