dukan mı?lanet olsun o adama yok artık dukan falan yarın öğle kremalı bisküvi ve çayyyyyy alalalalla
ay canım senin hergün değişik bir fikirle gelmene bayılıyorum
ne zamn uğrasam farkı şeyler deniyorsun ..=)
sizin topik güzelmmiş gelirim arada sohbete =)
üniv. güzel olsa nolur ankarada güzel bi yer yokki..
şimdi ankaradakiler bana kızıcak ama daha güzel yerler var kendini sartlandırma ankara die.. hem üniversitede karsına ne yakısıklı erkekler cıkıcak bide iş hayatına atıldınmı dahada farklı olucak .. bu yasta bosver salla gitsin.. 24 den önce bi erkek için hayatı bi karar asla alınmaz..
aslında ankaranında ünileri güzel değilmi
koptum yaa öldürcen sen benii :90:
tamam yarın öğlen kremalı bisküvi ve cay şimdiden afiyet olsun.. bak yarın öyle geciştir carsamba persembe şu senin diyeti yap dukanın ardından cok faydalı olucaktır o sana
koç sabancı bilgi ve yaşadığın şehir öncelikli olsun. üni. zamanı sefalet çekme şatafat yap. hıh:) ayrıca burslu bilkenti ya da odtüyü kazanırsan olur gidebilirsin:)
valla güzelim akıllı düşün, mantıklı düşün. benim ablam da ist.'da en iyi üni.leri kazanmasına rağmen sevgilisi orda diye izmir'e gitmişti, gittiğinin sene sonunda ayrıldılar, çocuk orada başka sevgili yapmış meğerse. ablam da ist'da bi üni.ye geçti ve mezun oldu. sonra çocuk ona döndü ablam onu bekliyor zannetti galiba ama ablam nişanlanmıştı bile. değmiyor erkeklere. imza: tecrübe.
beraber sayılırız tatlım 1 saat mesafedeyiz yine ben cankırıdayım o gelip gidiyor yanıma her hafta.. sonucda ikimizde calısınca ancak hafta sonu görüsebiliyoruz..
ay canım senin hergün değişik bir fikirle gelmene bayılıyorum
ne zamn uğrasam farkı şeyler deniyorsun ..=)
sizin topik güzelmmiş gelirim arada sohbete =)
aslında en korktuğum şey bu.. düşünsene ben ankaa gbi bir şehre onun için gidiyorum.. o başka sevgili yapıyor ve ben orda sap gbi kalıyorum.. aslında öyle bir insan değl ama erkeklere güven olmaz.
benim korktuğum her şey başıma geldi şu hayatta. artık korkmaktan korkar oldummm..
her zaman bekleriz canım napıyımmm her şeye saldırıyorum iştee:)) sabır yok ki
senin nasıl gidiyor canım.. şuanki sevgili durumn ne ?
sende sabir yoksa,biz yandik canim :)
valla canım sabır bitti artık yarın sabah tartılacağım. ona göre hayatıma yeni bir yön vericem, gerekrise tayinimi isticem, intihar edicem, bakanlığın önünde soyunucam, dukan'ın evini bombalayacağımmmm (cozuttumm)
neden bitti canım?
tatlım hangi bakanlığın önünde olucaksın
meb'i uygun buldum canımm, haketti diye düşünüyorum
tüh sağlık b. deseydin bende kosar gelirdim
şimdi meb. önünde yakısmazz bizee.. :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?