Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dukan mı? lanet olsun o adama yok artık dukan falan yarın öğle kremalı bisküvi ve çayyyyyy alalalalla

koptum yaa öldürcen sen benii :90:
tamam yarın öğlen kremalı bisküvi ve cay şimdiden afiyet olsun.. bak yarın öyle geciştir carsamba persembe şu senin diyeti yap dukanın ardından cok faydalı olucaktır o sana

çok haklısın canım..

aslında ankaranında ünileri güzel değilmi

koç sabancı bilgi ve yaşadığın şehir öncelikli olsun. üni. zamanı sefalet çekme şatafat yap. hıh:) ayrıca burslu bilkenti ya da odtüyü kazanırsan olur gidebilirsin:)

valla güzelim akıllı düşün, mantıklı düşün. benim ablam da ist.'da en iyi üni.leri kazanmasına rağmen sevgilisi orda diye izmir'e gitmişti, gittiğinin sene sonunda ayrıldılar, çocuk orada başka sevgili yapmış meğerse. ablam da ist'da bi üni.ye geçti ve mezun oldu. sonra çocuk ona döndü ablam onu bekliyor zannetti galiba ama ablam nişanlanmıştı bile. değmiyor erkeklere. imza: tecrübe.

ahajha bir okudum su diyeti acaba cidden su diyeti mi yapsam... sadece su başka türlü kg veremiyorum kiii

aslında en korktuğum şey bu.. düşünsene ben ankaa gbi bir şehre onun için gidiyorum.. o başka sevgili yapıyor ve ben orda sap gbi kalıyorum.. aslında öyle bir insan değl ama erkeklere güven olmaz.

beraber sayılırız tatlım 1 saat mesafedeyiz yine ben cankırıdayım o gelip gidiyor yanıma her hafta.. sonucda ikimizde calısınca ancak hafta sonu görüsebiliyoruz..

haftada 1 kerede gayet güzel.. keşke bizde öyle olsaydık ah ah ayrılırmıydık şimdi..
17 olduğuma bakmayın gayet olgun ve cddi düşünen bir kzım =)
bu yaşta diyetlerle boğuşuyorum .. ilerde vermek zorlaşıyo tabii

aslında en korktuğum şey bu.. düşünsene ben ankaa gbi bir şehre onun için gidiyorum.. o başka sevgili yapıyor ve ben orda sap gbi kalıyorum.. aslında öyle bir insan değl ama erkeklere güven olmaz.

benim korktuğum her şey başıma geldi şu hayatta. artık korkmaktan korkar oldummm..

senin nasıl gidiyor canım.. şuanki sevgili durumn ne ?

benimki bitti malesef.

sende sabir yoksa,biz yandik canim :)

valla canım sabır bitti artık yarın sabah tartılacağım. ona göre hayatıma yeni bir yön vericem, gerekrise tayinimi isticem, intihar edicem, bakanlığın önünde soyunucam, dukan'ın evini bombalayacağımmmm (cozuttumm)

4. TAKIM
İrem&Özge ..........burda
meyvenull ..............burda
cemrehayal ................burda
pamukcuk .................YOK
Kuyabiye..............burda
PrensesPeri...........burda
cyd86................YOK
hasretim34..........burda
hypatia.............burda
Anna_maria........burda
dolunay...........burda

menü bildirmeyenler menülerinide bildirsin kızlar... yarın menüleride yazıcam.....

tüh sağlık b. deseydin bende kosar gelirdim
şimdi meb. önünde yakısmazz bizee.. :90:

valla canım sağlık bakanlığını da düşündüm ama şimdi hemen bi iğneyle müdahale ederler diyo uzaklaştımm...

yarın sabah cıbıl cıbıl tartılıyor veeee sonra köprüye koşuyorum. cumaya kadar aldığım kgleri de verip 68 olucam. evet olacağım inşallah :)

1] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366
[2] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 2 dak 7.695
[3] Mekik 5 dak 53.15
[4] Kuru Üzüm 1 YEMEK KAŞIĞI 19
[5] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[6] Yürümek (Asfalt) 45 dak 243
[7] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[8] Dönerli sandviç 1 ADET 308

Toplam : 537.155 kal.

kızlar süper bi site buldum .. kalorilerini hesaplıyo .. egzersizleride hesaplıyo.. yaktığın kalori yediğin kaloriden çıkıyo ve sonucu veriyo.. yukarıdakiler bugün yediklerim .. şuana kadar 537 kalori almışım..
tabi yedklerim değil yürüyüşte ve mekikte yaktığım kalori çıktıktan sonraki hali.. süper değilmi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…