1] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366
[2] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 2 dak 7.695
[3] Mekik 5 dak 53.15
[4] Kuru Üzüm 1 YEMEK KAŞIĞI 19
[5] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[6] Yürümek (Asfalt) 45 dak 243
[7] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[8] Dönerli sandviç 1 ADET 308
Toplam : 537.155 kal.
kızlar süper bi site buldum .. kalorilerini hesaplıyo .. egzersizleride hesaplıyo.. yaktığın kalori yediğin kaloriden çıkıyo ve sonucu veriyo.. yukarıdakiler bugün yediklerim .. şuana kadar 537 kalori almışım..
tabi yedklerim değil yürüyüşte ve mekikte yaktığım kalori çıktıktan sonraki hali.. süper değilmi ?
canım süper bi site... hangi site bu? gerçi mekanik ölçü ile fizikseller tutmuyor ama yaklaşık sonucu verir en azından...
y
ayy prensess dua etde sendekı bayragı ben devralıp bu haın erkeklerı alt edeyım ne olur yenmem lazım onu ıs ınada bındı cunkum eger bırakırsam kırk yıl dalga gecer sımdı
kızlar ben hala düzelemedim ya :94: resmen 4 gün ilaçlarımı alıp, evden çıkmadan yattım ama bana mısın demedi
bugün de keyifsizim biraz. yeme düzenim altüst oldu zaten. daha bu saate kadar bişey yemedim mesela, şimdi yiycek hafif bişeyler bakıcam çünkü canım hiçbişey istemiyo
eski sevgilim orda işte ondan tabiki.. yoksa ankarada okumak isteyeceğim aklıma gelmezdi..
sen neler yaptın kaç yaşında gittin.. ne için gittin .. şuan aranız nasıl ?
valla canım sabır bitti artık yarın sabah tartılacağım. ona göre hayatıma yeni bir yön vericem, gerekrise tayinimi isticem, intihar edicem, bakanlığın önünde soyunucam, dukan'ın evini bombalayacağımmmm (cozuttumm)
1] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366
[2] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 2 dak 7.695
[3] Mekik 5 dak 53.15
[4] Kuru Üzüm 1 YEMEK KAŞIĞI 19
[5] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[6] Yürümek (Asfalt) 45 dak 243
[7] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[8] Dönerli sandviç 1 ADET 308
Toplam : 537.155 kal.
kızlar süper bi site buldum .. kalorilerini hesaplıyo .. egzersizleride hesaplıyo.. yaktığın kalori yediğin kaloriden çıkıyo ve sonucu veriyo.. yukarıdakiler bugün yediklerim .. şuana kadar 537 kalori almışım..
tabi yedklerim değil yürüyüşte ve mekikte yaktığım kalori çıktıktan sonraki hali.. süper değilmi ?
menün gayet güzel. yaş hurma ise buzlukta saklanan hani ballı hurma ondan 3 tane yiyebilirsin, normal medine hurması vs. 5 tane yenebilir. bunlar 1 porsiyon meyveye eşittir.
afiyet olsun fatmacım evet her gün tartılmak ii değil ama ben dayanamıyorum
http://www.kalorisepeti.com/kaloricetveli.php
evet cnm tam olmasada bence çok yaklaşıktır.. ben bayıldım.. sürekli açık kalıyo site her yediğimi yazıyorumm .. üye ol canım sonra üst tarafta kalorimi ekle var oraya tıkla ordan yap canım. senin ekledklerin sürekli kalıyor. mesela 1 hafta sonra nasıl bir hafta geçirmişsin hepsi ortaya çıkıyo
bu hafta bende veremzsem arkandayım bende geliyorum atacağım kendimi neresi olursa
bu arada bekar halinle neden o topiğe takılırsın anlamadım..hadi biz kendi çilemizi dolduruyoruz sen??..evlilikten sogudun bakgerçi daha iyi anlamışssındır bazı kısmetlerin olmamasının olmasından daha iyi oldugunu
ilk gelen olarak ilk menü paylasanda ben olayım..
sabah 1 muz
ara beyaz leblebi bir miktar..
öğlen etli kabak yemeği yoğurt
aksam 1 palamut (fırında) salata
plates+leslie
cuma gününe göre 200 gr - deyim
11.01.2011 SALI bugünkü menüm:
Kahvaltı: Bir avuç içi kadar lor peynir, iki kupa çay(esmer şekerle oh misss), azıcık maydanoz ve bir küçük turp, dereotu
Ara: Bitki çayı
Öğle: Bol Kereviz salatası
Ara: Bir su bardağı Sıcak süt
Akşam: Salata, balık veya bir kase light yoğurt ile yağsız hindi jambon(iş durumuna göre hangisini yiyebilirsem artık)
Spor: Bir saat fitness
Su: 3 litre su
Günaydın.
Bu mesajı üzülerek yazıyorum kızlar. Maalesef kaptanlığı bırakmak zorundayım.
İşyerim yeni bir güvenlik duvarı koydu bugün. Ve kk da engelli siteler arasında.
Bu mesajı da kaçak yazıyorum şu an.
Bir süre takımda kalmak istiyorum. Hergün giremesemde akşamları arada gireceğim. Tabi izniniz olursa kalırım takımda da.
Zevcancım benim yerime kaptanlık senin olmalı çünkü zaten yardımcımdın ve artık herşeyi öğrendin canım. Ne dersin.
afiyet olsun tatlımm bakıyorum caymıssın kremalı bisküvi ve cay olayından
caymadım :82:
gg'den tulaf kepeği limon aromalı bisküvi sipariş verdim, gelmesini bekliyorummm
çok üzüldüm canım. ah bu işyeri kurallarıı( halbuki pc yasaklı olmasa daha çok pc başında kalıp çalışacağız. yasaklı olunca kalkıp tur atıyoruz... böyle mi kandırsak müdürleri?
benim söz hakkım var mı bilmiyorum ama tabiki takımda kal. kalmalısın. :)
özgecim idare ediyorduk bu sekilde yine böyle devam edebiliriz..
karar senin kararın saygı duyarım ama ben her seyi bilmiyorum genel liste hazırlaması falan bilmiyorum..
bu konuda bence benden cok takımdaki arkadasların kadarı önemli..
herkes fikrini belirtsin..
Canım benim elbette takımdaki herkesin söz hakkı var. Teşekkür ederim
Zevcanım bu hafta sanırım sıra bizde değil mi. O zaman bu haftayı bir atlatalım sonrasına bakarız. Ben yine ara ara kaçak köcek girerim canım. Mail adresimi atayım sana acil bir durum da mail at hemen haberleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?