Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım süper bi site... hangi site bu? gerçi mekanik ölçü ile fizikseller tutmuyor ama yaklaşık sonucu verir en azından...

canım süper bi site... hangi site bu? gerçi mekanik ölçü ile fizikseller tutmuyor ama yaklaşık sonucu verir en azından...

http://www.kalorisepeti.com/kaloricetveli.php

evet cnm tam olmasada bence çok yaklaşıktır.. ben bayıldım.. sürekli açık kalıyo site her yediğimi yazıyorumm .. üye ol canım sonra üst tarafta kalorimi ekle var oraya tıkla ordan yap canım. senin ekledklerin sürekli kalıyor. mesela 1 hafta sonra nasıl bir hafta geçirmişsin hepsi ortaya çıkıyo

y
ayy prensess dua etde sendekı bayragı ben devralıp bu haın erkeklerı alt edeyım ne olur yenmem lazım onu ıs ınada bındı cunkum eger bırakırsam kırk yıl dalga gecer sımdı

inşallah canım verirsin.benim eşim abur cuburu kesti bide akşam 2 tabak yiyordu 1 tabaga indi.bu kadarla kilo verdi..ne ekmekten kesti ne kolasından.ben onun yarısı kadar yedim ama veremedim sinirimden çatladım..

canım geçmiş olsun tekrar..Allah acil sifalar versin

eski sevgilim orda işte ondan tabiki.. yoksa ankarada okumak isteyeceğim aklıma gelmezdi..
sen neler yaptın kaç yaşında gittin.. ne için gittin .. şuan aranız nasıl ?

bence kesinlikle eskişehir..öğrenciliğin tam anlamıyla yaşanacagı bir şehir..bayılıyorum eskişehire :31:

bu hafta bende veremzsem arkandayım bende geliyorum atacağım kendimi neresi olursa

bu arada bekar halinle neden o topiğe takılırsın anlamadım..hadi biz kendi çilemizi dolduruyoruz sen??..evlilikten sogudun bak gerçi daha iyi anlamışssındır bazı kısmetlerin olmamasının olmasından daha iyi oldugunu

site için teşekkürler süpermiş yarın kayıt olur inceleyeceğim

evet haklısın prensesperi eskişehir tam öğrenci şehri.. kısmet artık..

site içinde birşey değil canım beğendiyseniz ne mutlu =)
ben çok beğendim.. en azından günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum

menün gayet güzel. yaş hurma ise buzlukta saklanan hani ballı hurma ondan 3 tane yiyebilirsin, normal medine hurması vs. 5 tane yenebilir. bunlar 1 porsiyon meyveye eşittir.

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinde sağol

afiyet olsun fatmacım evet her gün tartılmak ii değil ama ben dayanamıyorum

teşekkürler canım

ehe haklısın bende bugün ilk kez tartılmadım kendimi kötü hissettim yarın tartılmazsam çatlarım

herkeslere günaydınnnn :)

hmm bugün deneyeyim bakalım, çok sağol canım :)

doğru diyosun valla kendim ediyorum kendim buluyorum( rüyamda punchase'i bize davet ediyorum o evden çıksın diye falan artık böyle rüyalar görüyorumm :))

ilk gelen olarak ilk menü paylasanda ben olayım..

sabah 1 muz

ara beyaz leblebi bir miktar..

öğlen etli kabak yemeği yoğurt

aksam 1 palamut (fırında) salata

plates+leslie

cuma gününe göre 200 gr - deyim

11.01.2011 SALI bugünkü menüm:

Kahvaltı: Bir avuç içi kadar lor peynir, iki kupa çay(esmer şekerle oh misss), azıcık maydanoz ve bir küçük turp, dereotu
Ara: Bitki çayı
Öğle: Bol Kereviz salatası
Ara: Bir su bardağı Sıcak süt
Akşam: Salata, balık veya bir kase light yoğurt ile yağsız hindi jambon(iş durumuna göre hangisini yiyebilirsem artık)

Spor: Bir saat fitness
Su: 3 litre su

gayet enfes ve sağlıklı bir menü olmuş canım. çook tebrikler :)

afiyet olsun tatlımm bakıyorum caymıssın kremalı bisküvi ve cay olayından

Günaydın.

Bu mesajı üzülerek yazıyorum kızlar. Maalesef kaptanlığı bırakmak zorundayım.
İşyerim yeni bir güvenlik duvarı koydu bugün. Ve kk da engelli siteler arasında.
Bu mesajı da kaçak yazıyorum şu an.

Bir süre takımda kalmak istiyorum. Hergün giremesemde akşamları arada gireceğim. Tabi izniniz olursa kalırım takımda da.

Zevcancım benim yerime kaptanlık senin olmalı çünkü zaten yardımcımdın ve artık herşeyi öğrendin canım. Ne dersin.

çok üzüldüm canım. ah bu işyeri kurallarıı( halbuki pc yasaklı olmasa daha çok pc başında kalıp çalışacağız. yasaklı olunca kalkıp tur atıyoruz... böyle mi kandırsak müdürleri?

benim söz hakkım var mı bilmiyorum ama tabiki takımda kal. kalmalısın. :)

özgecim idare ediyorduk bu sekilde yine böyle devam edebiliriz..
karar senin kararın saygı duyarım ama ben her seyi bilmiyorum genel liste hazırlaması falan bilmiyorum..
bu konuda bence benden cok takımdaki arkadasların kadarı önemli..
herkes fikrini belirtsin..

Canım benim elbette takımdaki herkesin söz hakkı var. Teşekkür ederim

Zevcanım bu hafta sanırım sıra bizde değil mi. O zaman bu haftayı bir atlatalım sonrasına bakarız. Ben yine ara ara kaçak köcek girerim canım. Mail adresimi atayım sana acil bir durum da mail at hemen haberleşiriz.

özgem bu hafta sıra bizde gecen hafta 3. takım hazırladı yani onların adına 13. takım hazırladı..
sen mail adresini yolla bana nasıl yapıldığınıda listelerin anlat canım ben halletmeye calısırım..

CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
26 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 8. Takım
3 Aralık 2010 *** 183. Etap *** 9. Takım
10 Aralık 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
17 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
24 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
31 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
7 Ocak 2011 *** 188. Etap *** 3. Takım
14 Ocak 2011 *** 189. Etap *** 4. Takım
21 Ocak 2011 *** 190. Etap *** 5. Takım
28 Ocak 2011 *** 191. Etap *** 6. Takım

bu hafta sıra bizdeymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…