Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

caymadım :82:

gg'den tulaf kepeği limon aromalı bisküvi sipariş verdim, gelmesini bekliyorummm

gunaydın hypatıam benım ay sabah sabah aklıma geldın evdeyken netı acıp bı sana yazıyım dedım ama neyse ıste yazmak nasıp oldu dun dukan yaptım ama dun gece eve gelınce pılates hocama sınır oldugumdan oturdum bır dılım borek yedım yanınada bır dılım cevızlı tatlı aksama kadar belkı canım hep hamurısı ıstedı tatlı ıstedı ay dayanamadım bı gorsenn ama sabah kalktım tartıya cıktımkı bır gunde 800 gr gıtmıss costum resmenn ama tam anlamıyla proteın dıyetını yapınca sonrabırakınca ne olucak mınnos dedım kendıme bu hafta yapıcam yıne ama sabah kahvaltılarında kepek ekmegı yemeyı dusunuyorum en azından hamur nıyetıne kendımı kandırırım belkı oylede verırım ne dersın cokmu ıradesızım yaa yada devammı etsem yıne bıkac gun daha ne dersın bı yardım et hypatıam

gunaydın meyvem 57 kıloluk halın bence muhtesem sen abartıyorsun bacaklarında ıncecık tatlımm ınsallah 55 e ınerde bu resmıne bakıp bacaklarım daha ınce yıhuhuuu dersınn tatlım benımm

ist'dayım canım ama bunu yapan kişi ankara'da. bu ürünleri ist'da bulmak zor diye sipariş verdim ben de:)

tatlım diyet bisküvi yiceksin dimi senn

gunaydın meyvem 57 kıloluk halın bence muhtesem sen abartıyorsun bacaklarında ıncecık tatlımm ınsallah 55 e ınerde bu resmıne bakıp bacaklarım daha ınce yıhuhuuu dersınn tatlım benımm

günaydın minnosum ..
57 kiloluk halime göre 5 kilo fazlam oluyor canım.. inş 55 e ulasırımda yuppi yuppi die havalanırım
platesimi devam ediyorum canım baya baya alısıyorum.. dün aksam daha cok esnedim bide arkasından leslie yapınca kaslarım rahatladı dün vücudumda acıma vardı bu gün daha cok olur diyordum ama azalmıs..
ama minnosum benim basım ağrıyor plates yaparken sanırım yanlıs nefes alıyorum o yüzden oluyor..

canım beş gün aralıksız ve muntazam yaptım, sıfır kilo verdim kendini benimle mukayese etmemen için söylüyorum bunu ve işin en kötü yanı bağırsaklarım düğümlendi. ama dukan yapmış biri olarak sana tavsiye verebilirim:)

istiyorsan 3-5 gün dene, kilo verirsin. ama bu zaman zarfında mutlaka MUTLAKA mutlaka bitki çaylarına, bağırsaklarında problem olmasın diye ne kullanıyorsan onu kullanmaya devam et. Benim şu andaki en büyük problemim bu.
Dukan'ı bırakacaktım aslında ama doktorum aniden bırakmamam gerektiğini söylediği için peynir, yoğurt, süt gibi hafif süt ürünleri ve jambon ile balığa devam ediyorum.

sen de bence dukan'ın atak evresini deneyebilirsin 3-5 gün yapsan 2-4 kg. verirsin. ama dediğim gibi bağırsakların için önlemini MUTLAKA al.

canım pılatesı cabuk cabuk butun hareketlerı yapıyım dıye yapma en az 1 saat once yemek yemıs olman lazım yemek yıyıp hemen yapma sakıncalı bırde sen yenı basladın yavas yavas nefeslerı ogrenerek yap kadın 10 yapıyorsa sen 5 yap ama nefeslerını dogru ogren en onemlı sey cunku nefesle bırlıkte calısmak ve ardından yuruyusu unutmakı gıtsın kara yagların tatlım benım bende bu hafta bomba gıbıyımm bırsuru spor yapıcam meyvemm ınsalllahhh allahımm meyvem 59 u gorsun cuma gunu bende ıunsallah 66 yııı

bu arada özgecım durumun ıcın cok uzuldum ya neguzel takılıp gıdıyorduk nefret edıyorum su ısyerındekı yasaklardan yınede ayrılma bence takımdann yaa meyvemm bak okadar gelıp gıdıyorum bır oy hakkım dogduysa eger özgem gıtmesınn butun kara yagları gıtmeden özgemı gondermemm:84::84::84:

bagırsaklarım ıcın uzun zamandır her sabah kuru kayısı yıyorum dun aksamda yedım sabahta ama hala tuvalate cıkamadım en buyuk korkum o zataen oyuzden sabah tam bugday ekmegı yıyım kuru kayısı yıyım sonra yıne dukan yapıyım yavas yavasta olsa verırım dıye dusundum sonucta hamur seker yasak olan her dıyette kılo verılıyor benımkıde o hesaba gelıyor en azından bu hafta boyle yapmayı dusunuyorum umarım etkılı olur kabızlık ısınden acayıp tırstıgımm ıcın psıkolık cıkaramıyorum belkı oyuzden boyle dusunuyorum tatlım bakalım cumaya kadar verebılırsem sende oyle yap ıstersen wc sorunu olmaz hem. hem kuru kayısı bır tane sabahları yıyorum ac karnına nekadar kalorı ederkı sonucta demı hypatıam verırım ınsallah boylede yaa

Zevcan tamam canım özelden atıyorum mail adresimi. Cuma günü girerim ben mutlaka 4 gibi hallederim listeleri.

minnosum haklısın yavas yavas öğrenmem lazım..
umarım cuma gününe kadar tüm duaların akbul olur tatlımm..
66 yı görmek artık senin hakkın tatlım benimm...

özgeyi zaten bi yere gönderdiğimiz yok 60 ı görmeden takımdan ayrılamazz

evet canım diyet ürün:)

ve hareketleri yavaş yap. step aerobik gibi hıza dayalı bir spor değil pilates, yavaş bir ritmiş olsun, nefesini doğru kontrol etmemen veya nefesini çok doğru kontrol etmen de başağrısına sebep olabilir. ferahlıkla birlikte baş dönmesi yaşıyorsan nefesini kontrol ediyorsun demektir.
bu durumu ortadan kaldıracak tek şey hareketleri yavaşlatman ve konsantre olman canım.

tatlımm bas dönmesi falan olmuyor bende ağrı oluyor sadece cünkü düzgün kontrol edemiyorum nefesim
alısıcam artık zamanla

en doğru şekilde başlamışsın. karbonhidrat şeker yağ almadığın sürece aynı kapıya çıkar ve kabızlık yaşamadığın için daha hızlı kilo verirsin bak gör.
ben şimdi magnesium calceene mi ne var ya onu kullanıyorum doktorum verdi. bağırsak düğümlenmesi olmuş.
ama yavaştan dereotu maydanoz yemeye başladım. umarım faydası olur. benimle aynı dukan'a başlayan bir arkadaşım 5 günde 4,5 kg verdi geçen hafta da diğer kendi diyetine geçti ve kg falan da almadı. yani bu diyet cidden verdiriyor canım ama önlemi almak lazımmış.

evet dıyet kesınlıkle ama kesınlıkle cok super kılo verdıyor buna sahıt oldumm ama dıyet ıcınde bıle bıle bagırsaklarım kıtlenıcek dıye korka korka yapamam valla hıc kusura bakmasın dukan amca zaten artık babam arasa dukana yanıma gel dıye gıtmemm yanı okadar oldumm ama ev proteın doluu oglen ve aksam dukan yapıcam tatlım cumaya bakalım sen doktor kontrolluyapıyorsun ya daha ıyı olmus tatlım belkı verdıgı ılactan sonra hersey cıkıcak dısarı gıdıcek kara yaglar ay ınsallah bagırsakların duzelırde kılo verırsın tatlım benımm

tatlım sen cok yüklendin böyle bi sorunun olduğunda hemen bırakıcaktın bence yaptın atak evresini olmadı bozdum dedin yine atak yaptın cok ağır geldi vücuduna..
ilacı kulan faydasını görürsün umarım .. bide ben sabah kalktığımda eğer sorun yasıyorsam 3 kuru kayısı yiyorum ve üzerine soğuk su içiyorum hemen midemi bozuyor..
tabi en az 1 saat bişi yemiyorum sonrasında..

evet canım atak dönemini uzun tuttum, hatam orada. kuru kayısılar bana fayda etmiyor bir de insülün direncimi artırıyor boşu boşuna. benimki ileri boyut ya hastaneye gitmem gerekiyor ya da mangezyum c. içmem (

inş. canım ben de öyle umuyorummm gitsin artık bu hafta 68 olsam ah ah

ahh tatlım benimde insülin direncime baktırmam lazım..
pcos var bende hipotroidim de yeni düzene girdi..
devlet hastaneleride yapmıyorlar o testi cankırıda özelde 1 tane var oradada varmıdır yokmudur bilemiyorum..

insülin direncin olması zor bi durum .. içiver magnezyumu nolcak ..

evet canım beslenmeye sürekli dikkat etmek gerekiyor ama önemli olan can sağlığı... artık düşünüp de sıkılmıyorum buna. sen de bir an önce baktır, ya da dikkat et canım.

magnesie calcinee içiver mi eöghh.. tadını bir bilsen...

kız sağlık için bu insan zehir olsa içer öyle deme su içersin ardından bolca gider tadı.
hiç unutmam anneannem bi keresinde guatıra ii geliyo die deniz süngeri yemişti kadın onu nasıl yedi bilem düşün artık

canım cok gecmıs olsun bı doktora gıt ıstersen ıyıce muzmınlesmeden hastalık dıkkat et kendıne salata yesıllık bol meyve ye c vıtamını olsun canımcım

saol canım, gittim doktora tatlım bi dünya ilaç verdi :94:

tatlım ac kalarak zaten iyilesemezsin ki meyve sebze lifli gıdalar tüket.. ac kalma vücudunun her zamnkinden cok enerjiye ihtiyacı var dikkat et kendine..

evdeyken dediğin gibi yapıyodum zevcanım ama işe başlayınca tekrar düzenim şaştı dün birden

bugün biraz daha iyiyim kızlar, toparlanıyorum yavaş yavaş. tartıldım kilo da almamışım pek bi sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…