Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ii olmana ve kilo almamıs olmana pek bi sevindim tatlımm

günadyın kızlar

dün yediklerim;
sabah k flakes ile kahvaltı
ara 2 tane bisküvi
öğlen mercimek çorbası 1 parça ekmek(kızartma vardı tek çorbayla aç kaldım yaa)
ara 1 portakal
akşam taze fasulye yemeği yogurt salata
ara 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu

ben önceden kalori hesabıyla zayıflamıstım.günde 1100 cal civarı alıyorum diye takımdakiler hergü bana kızardı 1200-1400 alınması gerekiyormus.dieyetin ilerleyen dönemlerdin de 1000 e düşmek gerekiyormus

doğru diyosun valla kendim ediyorum kendim buluyorum( rüyamda punchase'i bize davet ediyorum o evden çıksın diye falan artık böyle rüyalar görüyorumm :))

punc o evden bir kurtulsa hepimiz rahat edecez..

kahvaltıda turp ve dereotu yemişsin hayranım sana fitness ve su süper olmus

süpersin süper

canım çok üzüldüm..bencede takımda kal..kaptanlık konusunda birşey diyemem..zevcan kabul ederse benim için bir sorun yok demektir.aranızda yani ama senin takımda kalmaya devam isterim..hedefine ulaşmanı ve korumanı isterim

kızlar 57 kiloluk halimmm.bu halimle bile şişmanım ..

fotoda süper çıkmıssın..arada 5 kg varsa o kiloya gel ve kal daha aşağısına inmek için yıpratma kendini..tam idealsın orda bence

afiyet olsun reyhancım...
foto için tesekkürler canım ama fit bi görüntüm olsun istiyorum alıcan ben 52 yi görmeden rahat edemicem ..
özge tabiki takımda kalıcak mezun olcaz hepimizz

gayet güzel canım ama bir parça ekmek ne kadar bir parça? :)) umarım çok büyük bir parça değildir.
inş. o evden kocacığıyla kurtulur:) ben öyle dua ediyorum valla boşancam demesine rağmen:) hayırlısıysa tabi..
valla dukandan sonra sanki tost yiyormuşum gibi lezzetli geldi oh mis mis:) inş. ide de yarar.

günaydin kizlar,

sabah sabah kaynatmissiniz gene,ben geliyorum siz gidiyosunuz :)

özge canim kötü olmus senin icin ya,bende takimdan kalmandan yanayim ama kaptanlik icin bisey diyemiycem,ama olurda bi problem olursa yani cuma günü listeleri hazirlayamassan filan ben burdayim her zamn biliyosun,yardim ederim..

kuyabiye iyi olmana sevindim canim..

hyptia canim sanada gecmis olsun,bi an önce kurtulursun ins..

zevcan remsini gördüm,ayni bana benziyor vücut tipin ya bu kadar olur :)

ekmek bölünmüştü ama tahminim 1 dilime denk gelir

günaydin kizlar,

sabah sabah kaynatmissiniz gene,ben geliyorum siz gidiyosunuz :)

zevcan remsini gördüm,ayni bana benziyor vücut tipin ya bu kadar olur :)

yasomm yasom yasom yasomm
nasılsın tatlımm...
bi an seni özlediğimi fark ettimm
türk kadınıyız işte etine dolgun cinsten kız kurtulalım şu kilolardan artıkk bak vücut tipimizde benziyormus gerci snein boy benden uzundu yanlıs hatırlamıyorsam bide sen annesinnn benim durum vahim yasomm

canim benim ,yok kiz benim boyumda 1.61,evet ben anneyim sen benden daha sanslisin ben artik istesemde eski halime kavusamam 2 cocukdan sonra vücud harap oldu ama bu halimede cok sükür,ne yapalim onlarda nazarim olsun :) valla canim bende cok kurtulmak istiyorum su kilolardan ama olmuyo iste bende aynen senin sevigline benziyom 3 gün yapiyom 4.gün fosss oluyo,aslinda sölyle yine 63 65 kilolara insem hirslaicam ama oda benim elimde püff,sporada baslayamadim bi türlü bu aksam bi aksilik olmassa gidicem ins

git yasom git sporu ihmal etmemeye bak..
ben hamile kalmak için 50 kiloya inerim heralde yoksa halim cok kötü olur..
hadi hırslanalım azıcık
zayflayalımmm

git yasom git sporu ihmal etmemeye bak..
ben hamile kalmak için 50 kiloya inerim heralde yoksa halim cok kötü olur..
hadi hırslanalım azıcık
zayflayalımmm

canim gidicemde iste,hastaliklar firsat vermiyoki bi türlü,valla benim hirsim 3 günlük :90: üff bakalim yapmaya claisicam bi seyler

canim gidicemde iste,hastaliklar firsat vermiyoki bi türlü,valla benim hirsim 3 günlük :90: üff bakalim yapmaya claisicam bi seyler

verirsin tatlım verirsin önceki kiloları baskasımı verdi onuda sen verdin sonucda.. bunlarıda vericeksin

yasom ben yeni bi tarz olusturdum kendime göre haftada bir gün dengeli serbest gün ilan ettim..
diğer günler diyet yapıcam o gün dengeli sekilde istediğimi yicem..
mesela cumartesi ye kadar diyetteyim menülerimi zaten burda yazıyorum cumartesi istediğim bi seyden birazcık yicem pazar günü ayran detoksu yapıcam ama 1 gün sadece pazartesi hpatianın diyetini yapıcam 2 gün
haftada bir günü bu sekilde geciricem ki sonra patlama yasamayayım baya etkili olucak gibi geliyo..

güzel düsünmüssün canim,bende bi süre kafama göre takilmayi palnliyorum,eger her gün spora gidebilrsem aksam yemegimimi 17.30 18 gibi yiyip spora gidiyorum spordan geldimmide 1 bardak süt ictimmi tamamdir,aksam 18den sonra yememk yemeyelim dige bir topik var bizim pandomin acmis orayi okudumda güzel kilo verenler var,banada etki eder belki

ekmek bölünmüştü ama tahminim 1 dilime denk gelir

o zaman sorun yok, bence dert etme:)

canım 2 çocuk annesi ve 69 kg. gayet iyi ve daha da iyi olacak. neden olmayasın ki? sakın böyle düşünme. belki süresi uzar ama olacak illa ki.

o zaman sorun yok, bence dert etme:)

canım 2 çocuk annesi ve 69 kg. gayet iyi ve daha da iyi olacak. neden olmayasın ki? sakın böyle düşünme. belki süresi uzar ama olacak illa ki.

canim evet olacak ama bende sabir sifirin altinda 10 hihi takima girdigim tarih 01.04.2009 kilo 79,5
25 -05-2010 kilo 63 ve bugün kilo 70,cirpindikca batiyorum sanki,su spora bi baslayabilsem,kendime gelicem ama hep bi engel cikiyo engel citikca ben cildiriyorum,dün aksam gitcektim göya,esim gec geldi babasina arabaya bakmaya gittiler,beni bekliyolardi sanki

ayran diyeti işe yarıyor mu canımm? ben de deneyebilirim de... bir de bnm diyeti her hafta uygulama ayda bir kez uygula.. metabolizmayı bozuyormuş yoksa.. bunu yazmıştım canım.

bugün olmazsa yarın. sen pes etme :)

kızlar çok yoğun işler menüyü yazıp kaçayım
sabah:1 yumurta
ara: kahve
öğle:2 kaşık makarna ve sulu köfte
akşam:köfte

dukana uyamıyorum ya neyse bugün tekrardan spora başlıycm zaten verirsem onun sayesinde olacak öpüyoırum hepinizi

Afiyet olsun canım. Ama sabah kahvaltın eksik geldi, yanına süt eklesen ya da söğüş falan çok daha güzel olur. Ayrıca akşam da salata falan…

ii olmana ve kilo almamıs olmana pek bi sevindim tatlımm

ayy biraz önce regl oldum bi de demek ki ona rağmen kilom artmamış, daha da bi sevindim bak şimdi

sabırlı ol canım ben de bu kilolara 1,5 yılda gelebildim ama olsun.. sonucu o kadar güzel ki sabretmeye değer bence

ben de spor yapıcağım gün bi engel çıkınca acayip sinir oluyorum. geçen hafta hasta hasta yapmayı bile düşündüm ama yataktan kalkıcak halim yoktu sen ne yap et sporunu aksatmamaya çalış tatlım

Kızlar ne zaman diyetimi bozacak olsam işyerimdeki arkadaşlar dostlar(!) sağolsun, hemen yardımıma koşuyorlar. beni motive ediyorlar

ben yemeğe çıkmıyorum, spora falan gidiyorum, su içiyorum ya ... hepsi bana bir şey yedirme derdinde. daha önce de yazmıştım kadın kısır yapıp getirmiş "yemezsen ağlarım ölürüm küserim" diyor ciddi ciddi :)

herneyse.. bugünde yemeğe gel diye ısrar ettiler topluca. yok dedim dokunuyor. (bugünde kızartma ve su böreği var. onlar inat ettikçe ben de ediyorum :)) ) neyse.. sonra tel.im çaldı, işyerinden bi bayan yemekhaneden arıyo "tatlım sana su böreği alayım mı? çok lezzetli" diyor. teşekkür ettim falan:)

sonra beş dk. sonra bi bayan su böreği getirmiş bana " bundan yemezsen çocuğum olmasın hypatia!" diyorrr ben şok oldum "aman x hanım öyle demeyin allah korusun. ama yemeyeceğim dokunuyor bana" dedim.
"ama bu tatlı değil neden yemiyosunnn?!" dedi.

onlar inat ettikçe ben inat ediyorum. rejimi bozsam bile evde bozarım. hıh! :)

ama ben şok içindeyimm koca koca hatunlar kafayı bnm diyetimle bozdu (ayy inş. okumazlar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…