saol canım, gittim doktora tatlım bi dünya ilaç verdi :94:
evdeyken dediğin gibi yapıyodum zevcanım ama işe başlayınca tekrar düzenim şaştı dün birden
bugün biraz daha iyiyim kızlar, toparlanıyorum yavaş yavaş. tartıldım kilo da almamışım pek bi sevindim
evet haklısın prensesperi eskişehir tam öğrenci şehri.. kısmet artık..
site içinde birşey değil canım beğendiyseniz ne mutlu =)
ben çok beğendim.. en azından günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum
doğru diyosun valla kendim ediyorum kendim buluyorum( rüyamda punchase'i bize davet ediyorum o evden çıksın diye falan artık böyle rüyalar görüyorumm :))
11.01.2011 SALI bugünkü menüm:
Kahvaltı: Bir avuç içi kadar lor peynir, iki kupa çay(esmer şekerle oh misss), azıcık maydanoz ve bir küçük turp, dereotu
Ara: Bitki çayı
Öğle: Bol Kereviz salatası
Ara: Bir su bardağı Sıcak süt
Akşam: Salata, balık veya bir kase light yoğurt ile yağsız hindi jambon(iş durumuna göre hangisini yiyebilirsem artık)
Spor: Bir saat fitness
Su: 3 litre su
ilk gelen olarak ilk menü paylasanda ben olayım..
sabah 1 muz
ara beyaz leblebi bir miktar..
öğlen etli kabak yemeği yoğurt
aksam 1 palamut (fırında) salata
plates+leslie
cuma gününe göre 200 gr - deyim
Günaydın.
Bu mesajı üzülerek yazıyorum kızlar. Maalesef kaptanlığı bırakmak zorundayım.
İşyerim yeni bir güvenlik duvarı koydu bugün. Ve kk da engelli siteler arasında.
Bu mesajı da kaçak yazıyorum şu an.
Bir süre takımda kalmak istiyorum. Hergün giremesemde akşamları arada gireceğim. Tabi izniniz olursa kalırım takımda da.
Zevcancım benim yerime kaptanlık senin olmalı çünkü zaten yardımcımdın ve artık herşeyi öğrendin canım. Ne dersin.
kızlar 57 kiloluk halimmm.bu halimle bile şişmanım..
günadyın kızlar
dün yediklerim;
sabah k flakes ile kahvaltı
ara 2 tane bisküvi
öğlen mercimek çorbası 1 parça ekmek(kızartma vardı tek çorbayla aç kaldım yaa)
ara 1 portakal
akşam taze fasulye yemeği yogurt salata
ara 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
canım çok üzüldüm..bencede takımda kal..kaptanlık konusunda birşey diyemem..zevcan kabul ederse benim için bir sorun yok demektir.aranızda yani ama senin takımda kalmaya devam isterim..hedefine ulaşmanı ve korumanı isterim
fotoda süper çıkmıssın..arada 5 kg varsa o kiloya gel ve kal daha aşağısına inmek için yıpratma kendini..tam idealsın orda bence
dün yediklerim;
sabah k flakes ile kahvaltı
ara 2 tane bisküvi
öğlen mercimek çorbası 1 parça ekmek(kızartma vardı tek çorbayla aç kaldım yaa)
ara 1 portakal
akşam taze fasulye yemeği yogurt salata
ara 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
punc o evden bir kurtulsa hepimiz rahat edecez..
kahvaltıda turp ve dereotu yemişsin hayranım sanafitness ve su süper olmus
gayet güzel canım ama bir parça ekmek ne kadar bir parça? :)) umarım çok büyük bir parça değildir.
inş. o evden kocacığıyla kurtulur:) ben öyle dua ediyorum valla boşancam demesine rağmen:) hayırlısıysa tabi..
valla dukandan sonra sanki tost yiyormuşum gibi lezzetli geldi oh mis mis:) inş. ide de yarar.
günaydin kizlar,
sabah sabah kaynatmissiniz gene,ben geliyorum siz gidiyosunuz :)
zevcan remsini gördüm,ayni bana benziyor vücut tipin ya bu kadar olur :)
yasomm yasom yasom yasomm
nasılsın tatlımm...
bi an seni özlediğimi fark ettimm
türk kadınıyız işte etine dolgun cinstenkız kurtulalım şu kilolardan artıkk bak vücut tipimizde benziyormus gerci snein boy benden uzundu yanlıs hatırlamıyorsam bide sen annesinnn benim durum vahim yasomm
canim benim,yok kiz benim boyumda 1.61,evet ben anneyim sen benden daha sanslisin ben artik istesemde eski halime kavusamam 2 cocukdan sonra vücud harap oldu ama bu halimede cok sükür,ne yapalim onlarda nazarim olsun :) valla canim bende cok kurtulmak istiyorum su kilolardan ama olmuyo iste bende aynen senin sevigline benziyom 3 gün yapiyom 4.gün fosss oluyo,aslinda sölyle yine 63 65 kilolara insem hirslaicam ama oda benim elimde püff,sporada baslayamadim bi türlü bu aksam bi aksilik olmassa gidicem ins
git yasom git sporu ihmal etmemeye bak..
ben hamile kalmak için 50 kiloya inerim heralde yoksa halim cok kötü olur..
hadi hırslanalım azıcık
zayflayalımmm
canim gidicemde iste,hastaliklar firsat vermiyoki bi türlü,valla benim hirsim 3 günlük :90: üff bakalim yapmaya claisicam bi seyler
verirsin tatlım verirsin önceki kiloları baskasımı verdi onuda sen verdin sonucda.. bunlarıda vericeksin
yasom ben yeni bi tarz olusturdum kendime göre haftada bir gün dengeli serbest gün ilan ettim..
diğer günler diyet yapıcam o gün dengeli sekilde istediğimi yicem..
mesela cumartesi ye kadar diyetteyim menülerimi zaten burda yazıyorum cumartesi istediğim bi seyden birazcık yicem pazar günü ayran detoksu yapıcam ama 1 gün sadece pazartesi hpatianın diyetini yapıcam 2 gün
haftada bir günü bu sekilde geciricem ki sonra patlama yasamayayım baya etkili olucak gibi geliyo..
ekmek bölünmüştü ama tahminim 1 dilime denk gelir
canim benim,yok kiz benim boyumda 1.61,evet ben anneyim sen benden daha sanslisin ben artik istesemde eski halime kavusamam 2 cocukdan sonra vücud harap oldu ama bu halimede cok sükür,ne yapalim onlarda nazarim olsun :) valla canim bende cok kurtulmak istiyorum su kilolardan ama olmuyo iste bende aynen senin sevigline benziyom 3 gün yapiyom 4.gün fosss oluyo,aslinda sölyle yine 63 65 kilolara insem hirslaicam ama oda benim elimde püff,sporada baslayamadim bi türlü bu aksam bi aksilik olmassa gidicem ins
o zaman sorun yok, bence dert etme:)
canım 2 çocuk annesi ve 69 kg. gayet iyi ve daha da iyi olacak. neden olmayasın ki? sakın böyle düşünme. belki süresi uzar ama olacak illa ki.
verirsin tatlım verirsin önceki kiloları baskasımı verdi onuda sen verdin sonucda.. bunlarıda vericeksin
yasom ben yeni bi tarz olusturdum kendime göre haftada bir gün dengeli serbest gün ilan ettim..
diğer günler diyet yapıcam o gün dengeli sekilde istediğimi yicem..
mesela cumartesi ye kadar diyetteyim menülerimi zaten burda yazıyorum cumartesi istediğim bi seyden birazcık yicem pazar günü ayran detoksu yapıcam ama 1 gün sadece pazartesi hpatianın diyetini yapıcam 2 gün
haftada bir günü bu sekilde geciricem ki sonra patlama yasamayayım baya etkili olucak gibi geliyo..
canim evet olacak ama bende sabir sifirin altinda 10 hihi takima girdigim tarih 01.04.2009 kilo 79,5
25 -05-2010 kilo 63 ve bugün kilo 70,cirpindikca batiyorum sanki,su spora bi baslayabilsem,kendime gelicem ama hep bi engel cikiyo engel citikca ben cildiriyorum,dün aksam gitcektim göya,esim gec geldi babasina arabaya bakmaya gittiler,beni bekliyolardi sanki
kızlar çok yoğun işler menüyü yazıp kaçayım
sabah:1 yumurta
ara: kahve
öğle:2 kaşık makarna ve sulu köfte
akşam:köfte
dukana uyamıyorum ya neyse bugün tekrardan spora başlıycm zaten verirsem onun sayesinde olacak öpüyoırum hepinizi
ii olmana ve kilo almamıs olmana pek bi sevindim tatlımm
canim evet olacak ama bende sabir sifirin altinda 10 hihi takima girdigim tarih 01.04.2009 kilo 79,5
25 -05-2010 kilo 63 ve bugün kilo 70,cirpindikca batiyorum sanki,su spora bi baslayabilsem,kendime gelicem ama hep bi engel cikiyo engel citikca ben cildiriyorum,dün aksam gitcektim göya,esim gec geldi babasina arabaya bakmaya gittiler,beni bekliyolardi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?