bende 1 gün de 900 gr fark etmişti canım.ayran diyeti işe yarıyor mu canımm? ben de deneyebilirim de... bir de bnm diyeti her hafta uygulama ayda bir kez uygula.. metabolizmayı bozuyormuş yoksa.. bunu yazmıştım canım.
bugün olmazsa yarın. sen pes etme :)
afiyet olsun canımm...kızlar çok yoğun işler menüyü yazıp kaçayım
sabah:1 yumurta
ara: kahve
öğle:2 kaşık makarna ve sulu köfte
akşam:köfte
dukana uyamıyorum ya neyse bugün tekrardan spora başlıycm zaten verirsem onun sayesinde olacak öpüyoırum hepinizi
ayy biraz önce regl oldum bi dedemek ki ona rağmen kilom artmamış, daha da bi sevindim bak şimdi
Kızlar ne zaman diyetimi bozacak olsam işyerimdeki arkadaşlar dostlar(!) sağolsun, hemen yardımıma koşuyorlar. beni motive ediyorlar
ben yemeğe çıkmıyorum, spora falan gidiyorum, su içiyorum ya ... hepsi bana bir şey yedirme derdinde. daha önce de yazmıştım kadın kısır yapıp getirmiş "yemezsen ağlarım ölürüm küserim" diyor ciddi ciddi :)
herneyse.. bugünde yemeğe gel diye ısrar ettiler topluca. yok dedim dokunuyor. (bugünde kızartma ve su böreği var. onlar inat ettikçe ben de ediyorum :)) ) neyse.. sonra tel.im çaldı, işyerinden bi bayan yemekhaneden arıyo "tatlım sana su böreği alayım mı? çok lezzetli" diyor. teşekkür ettim falan:)
sonra beş dk. sonra bi bayan su böreği getirmiş bana " bundan yemezsen çocuğum olmasın hypatia!" diyorrrben şok oldum "aman x hanım öyle demeyin allah korusun. ama yemeyeceğim dokunuyor bana" dedim.
"ama bu tatlı değil neden yemiyosunnn?!" dedi.
onlar inat ettikçe ben inat ediyorum. rejimi bozsam bile evde bozarım. hıh! :)
ama ben şok içindeyimmkoca koca hatunlar kafayı bnm diyetimle bozdu (ayy inş. okumazlar )
bugünki menüm
sabha
corn flakes
ara
1 elma
4 kuru kayisi
ögle
mantarli et sote,yogurt
ara
1 elma
aksam
taze fasülye kavurmasi
1 dilim ekmek
yogurt
ara süt
1] Yürümek (Hafif Eğim) 30 dak 172.2
[2] Sütaş Uzun Ömürlü Light Süt 0.25 LİTRE 87.5
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Yoğurt (yağsız) 250 GRAM 125
[5] Yoğurt (yağsız) 250 GRAM 125
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Dana Kas Eti (yağsız) 90 GRAM 90.9
[8] Mantar Sote 1 PORSİYON 98
[9] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[10] Kuru kayısı 4 adet 72
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Cornflakes 50 GRAM 193
Toplam : 981.2 kal.
ayy biraz önce regl oldum bi dedemek ki ona rağmen kilom artmamış, daha da bi sevindim bak şimdi
sabırlı ol canım ben de bu kilolara 1,5 yılda gelebildim ama olsun.. sonucu o kadar güzel ki sabretmeye değer bence
ben de spor yapıcağım gün bi engel çıkınca acayip sinir oluyorum. geçen hafta hasta hasta yapmayı bile düşündüm ama yataktan kalkıcak halim yoktusen ne yap et sporunu aksatmamaya çalış tatlım
Kızlar ne zaman diyetimi bozacak olsam işyerimdeki arkadaşlar dostlar(!) sağolsun, hemen yardımıma koşuyorlar. beni motive ediyorlar
ben yemeğe çıkmıyorum, spora falan gidiyorum, su içiyorum ya ... hepsi bana bir şey yedirme derdinde. daha önce de yazmıştım kadın kısır yapıp getirmiş "yemezsen ağlarım ölürüm küserim" diyor ciddi ciddi :)
herneyse.. bugünde yemeğe gel diye ısrar ettiler topluca. yok dedim dokunuyor. (bugünde kızartma ve su böreği var. onlar inat ettikçe ben de ediyorum :)) ) neyse.. sonra tel.im çaldı, işyerinden bi bayan yemekhaneden arıyo "tatlım sana su böreği alayım mı? çok lezzetli" diyor. teşekkür ettim falan:)
sonra beş dk. sonra bi bayan su böreği getirmiş bana " bundan yemezsen çocuğum olmasın hypatia!" diyorrrben şok oldum "aman x hanım öyle demeyin allah korusun. ama yemeyeceğim dokunuyor bana" dedim.
"ama bu tatlı değil neden yemiyosunnn?!" dedi.
onlar inat ettikçe ben inat ediyorum. rejimi bozsam bile evde bozarım. hıh! :)
ama ben şok içindeyimmkoca koca hatunlar kafayı bnm diyetimle bozdu (ayy inş. okumazlar )
bugünki menüm
sabha
corn flakes
ara
1 elma
4 kuru kayisi
ögle
mantarli et sote,yogurt
ara
1 elma
aksam
taze fasülye kavurmasi
1 dilim ekmek
yogurt
ara süt
Toplam : 981.2 kal.
bende 1 gün de 900 gr fark etmişti canım.
afiyet olsun canımm...
diyeti bozdurtmak içinmi uğrasıyorlar
ilk zamnlar diyete basladığımda (iş yerindekilerle ozamn aram iidi) her gün bişiler getirirlerdi aynı odada oturuyorduk sürekli sabahtan aksama kadar işde olmadığından yenir içilir burdabeni diyete basladı die arttırdmıslardı bunlar olayı zorlamalar ısrarlar falan ama hiç bozmadım diyetimi sonra da zaten aramız kötü oldu o odaya bile girmiyorum artık onlar kilo aldı ben inceldim
sakın bozma tatlım incecik salınarak yürüdüğün günleri düşün asla oyunlarına gelme ..
baska biseyde demiyorum
[1] Yürümek (Asfalt) 35 dak 189
[2] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[3] Salam 0.5 DİLİM 14.5
[4] Omlet 50 GRAM 95.5
[5] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 1 ADET 14
Toplam : 73.5 kal.
kızlar bu site beni çok motive ediyor vallahi. =)
canım ya diyet sitesi ben de hesaplama yapmıyor30 günde 1 kg hedef belirledim ona bile bu hedef çok yüksek diyor:)) eklemelerimi çıkarmalarımı yapmıyor. sizde nasıl yaptı? (
bende hedef kiloma 55 yazdım ulaşmak istediğim günede 90 yazdım .
günlük ihtiyacım olan kalori 1187 olarak çıktı.
yukarıda kalorimi ekle var oraya tıklıyorum.
isme göreye tıklıyorum yazıyorum ne yediysem aşağıyada kaç adet yediğini yazıyosun ve sepete tıklıyosun
yürüyüş faln eklemek içinde harekete göre ara var oraya tıklıyosun canım..
o hesaplıyor zaten.. ben bu şekilde yaptım.
tmm cnm bende anladım yapıyorum öyle ama sorun var 3. sn.içinde ana sayfaya yönlendirileceksiniz diyorbeni hesaplamıyor.
kgmi kaldıramadı galiba
ay bilmiyorumki canım neden öyle oluyor acaba :26::26:
selam kızlar ben geldım yınee hypatıamm valla sana ıradene helal olsun dıyorum baskada bısey dıyemıyorum canım allah yardımcın lsun ıyı dayanmıssın valla su boregıne hemde
sonunda normal yeme düzenime dönebildiğime göre hemen menümü paylaşıyım
sabah: 1 kase nesfit, yarım bardak süt
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane tuzsuz, çavdarlı grissini, diyet sütlü kahve
akşam: 6 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 portakal, 3 kuru kayısı
biraz önce de yeşil çayımı içtim
bilmiyorum ki belki iş pc yasaklı diye engelleniyor diyeceğim ama öyle bir uyarı değil..
kızlar size bir şey sorayım. akşam beş buçukta işten çıkıyorum ve spora gidiyorum. eve dönüşümde saat 19:30 veya 20'i buluyor. spordan sonra da bir şey yememek gerekiyor ama ben öğle yemeği ile duramıyorum.
bu akşam 8 gibi balık salata yesem mi acaba? siz olsanız ne yapardınız?
akşam 5.30da çıktığında yesen dha iyi olmaz mı ?
akşam 5.30da çıktığında yesen dha iyi olmaz mı ?
kızlar hangi site bu acaba??bende hedef kiloma 55 yazdım ulaşmak istediğim günede 90 yazdım .
günlük ihtiyacım olan kalori 1187 olarak çıktı.
yukarıda kalorimi ekle var oraya tıklıyorum.
isme göreye tıklıyorum yazıyorum ne yediysem aşağıyada kaç adet yediğini yazıyosun ve sepete tıklıyosun
yürüyüş faln eklemek içinde harekete göre ara var oraya tıklıyosun canım..
o hesaplıyor zaten.. ben bu şekilde yaptım.
gizemmmmmm birlikte yarışalım şu kalori hesaplamada.. ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?