Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünki menüm

sabha
corn flakes
ara
1 elma
4 kuru kayisi
ögle
mantarli et sote,yogurt
ara
1 elma
aksam
taze fasülye kavurmasi
1 dilim ekmek
yogurt
ara süt

1] Yürümek (Hafif Eğim) 30 dak 172.2
[2] Sütaş Uzun Ömürlü Light Süt 0.25 LİTRE 87.5
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Yoğurt (yağsız) 250 GRAM 125
[5] Yoğurt (yağsız) 250 GRAM 125
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Dana Kas Eti (yağsız) 90 GRAM 90.9
[8] Mantar Sote 1 PORSİYON 98
[9] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[10] Kuru kayısı 4 adet 72
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Cornflakes 50 GRAM 193

Toplam : 981.2 kal.

bende 1 gün de 900 gr fark etmişti canım. afiyet olsun canımm...
ayy biraz önce regl oldum bi de demek ki ona rağmen kilom artmamış, daha da bi sevindim bak şimdi

diyeti bozdurtmak içinmi uğrasıyorlar
ilk zamnlar diyete basladığımda (iş yerindekilerle ozamn aram iidi) her gün bişiler getirirlerdi aynı odada oturuyorduk sürekli sabahtan aksama kadar işde olmadığından yenir içilir burdabeni diyete basladı die arttırdmıslardı bunlar olayı zorlamalar ısrarlar falan ama hiç bozmadım diyetimi sonra da zaten aramız kötü oldu o odaya bile girmiyorum artık onlar kilo aldı ben inceldim
sakın bozma tatlım incecik salınarak yürüdüğün günleri düşün asla oyunlarına gelme ..

afiyet olsun yasomm...

tamam canim,sizde bana gaz verinki sporumu aksatmayayim,önceden gün asiri gidiyodum ama artik hergün gidicem ara yaptimmi esneklik oluyo :)

baska biseyde demiyorum

[1] Yürümek (Asfalt) 35 dak 189
[2] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
[3] Salam 0.5 DİLİM 14.5
[4] Omlet 50 GRAM 95.5
[5] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Domates 1 ADET 14

Toplam : 73.5 kal.

kızlar bu site beni çok motive ediyor vallahi. =)

bugünki menüm

sabha
corn flakes
ara
1 elma
4 kuru kayisi
ögle
mantarli et sote,yogurt
ara
1 elma
aksam
taze fasülye kavurmasi
1 dilim ekmek
yogurt
ara süt

Toplam : 981.2 kal.

menün gayet güzel canım. afiyet olsun

hmm ben de deneyeyim o zaman gerçi ayran süt denildi mi aklıma dukan amca geliyo korkuıyorumm
evet bozdurmak için uğraşıyolar, beni değil böyle yapa yapa kendilerini hasta edecekelr yazık :))

baska biseyde demiyorum

aynen ben de şok oldum, hadi yaptıkları neyse ama kadının duasına daha şok oldum. allah korusun...

canım ya diyet sitesi ben de hesaplama yapmıyor 30 günde 1 kg hedef belirledim ona bile bu hedef çok yüksek diyor:)) eklemelerimi çıkarmalarımı yapmıyor. sizde nasıl yaptı? (

canım ya diyet sitesi ben de hesaplama yapmıyor 30 günde 1 kg hedef belirledim ona bile bu hedef çok yüksek diyor:)) eklemelerimi çıkarmalarımı yapmıyor. sizde nasıl yaptı? (

bende hedef kiloma 55 yazdım ulaşmak istediğim günede 90 yazdım .
günlük ihtiyacım olan kalori 1187 olarak çıktı.
yukarıda kalorimi ekle var oraya tıklıyorum.
isme göreye tıklıyorum yazıyorum ne yediysem aşağıyada kaç adet yediğini yazıyosun ve sepete tıklıyosun
yürüyüş faln eklemek içinde harekete göre ara var oraya tıklıyosun canım..
o hesaplıyor zaten.. ben bu şekilde yaptım.

tmm cnm bende anladım yapıyorum öyle ama sorun var 3. sn.içinde ana sayfaya yönlendirileceksiniz diyor beni hesaplamıyor.

kgmi kaldıramadı galiba

selam kızlar ben geldım yınee hypatıamm valla sana ıradene helal olsun dıyorum baskada bısey dıyemıyorum canım allah yardımcın lsun ıyı dayanmıssın valla su boregıne hemde

sonunda normal yeme düzenime dönebildiğime göre hemen menümü paylaşıyım

sabah: 1 kase nesfit, yarım bardak süt
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 3 tane tuzsuz, çavdarlı grissini, diyet sütlü kahve
akşam: 6 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 portakal, 3 kuru kayısı

biraz önce de yeşil çayımı içtim

ay bilmiyorumki canım neden öyle oluyor acaba :26::26:

bilmiyorum ki belki iş pc yasaklı diye engelleniyor diyeceğim ama öyle bir uyarı değil..

kızlar size bir şey sorayım. akşam beş buçukta işten çıkıyorum ve spora gidiyorum. eve dönüşümde saat 19:30 veya 20'i buluyor. spordan sonra da bir şey yememek gerekiyor ama ben öğle yemeği ile duramıyorum.

bu akşam 8 gibi balık salata yesem mi acaba? siz olsanız ne yapardınız?

selam kızlar ben geldım yınee hypatıamm valla sana ıradene helal olsun dıyorum baskada bısey dıyemıyorum canım allah yardımcın lsun ıyı dayanmıssın valla su boregıne hemde

evde olsa mideme hüpp'letirdim de iş yerinde inada bindi. sadece kıskançlıklarından yapıyorlar bir de böyle 40 yaşında koca kadınlar

bir keresinde tatlı yaptı, kısır yaptı evden getirdi rejime başladığım ilk günler. hep yediriyorlardı bana sonradan anladım mevzuyu (

ohh afiyet olsun en güzelini yapıyorsun maş

akşam 5.30da çıktığında yesen dha iyi olmaz mı ?

akşam 5.30da çıktığında yesen dha iyi olmaz mı ?

evet daha iyi ama o zaman da yoğurt salata vs gibi şeyler yiyorum. baba yemeklerden yiyemiyorumm

mesela ayıptır söylemesi akşama evde balık salata var. ben burda yersem yoğurt jambon yiyeceğim ki bıktım artıkk

kızlar hangi site bu acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…