Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim gitmeden önce biseyler yeme sansin yokmu

evet daha iyi ama o zaman da yoğurt salata vs gibi şeyler yiyorum. baba yemeklerden yiyemiyorumm

mesela ayıptır söylemesi akşama evde balık salata var. ben burda yersem yoğurt jambon yiyeceğim ki bıktım artıkk

ben senin yerinde olsam eve gidince balığımı, salatamı yerdim yanında da asla ekmek vs. yemezdim, ohh mis gibi de olurdu

6 yada 7'den sonra yemeyerek zayıflayanlar var ama diyetisyenler onu önermiyo. tabi ki daha erken yeme şansın olsa çok güzel olurdu ama yoksa da napalım.. ben kilo verememeni de az yemene ve sağlıksız diyet yapmana bağladığım için bence ye

yiyeceğimmm haftalardır ana öğünsüz kaldım resmen ((((
oh akşam erken gidip balık salata yapıp sonra spora gideceğim en iyisi bu.
alalallala ben geliyorummmmmmmm

Ara öğünümü yuttum akşama da balık ekledim. inş güzel sonuç alırım kg olmaz(

ben azıcık yesem de kg oluyor çünkü.

afiyet olsun canımm

11.01.2011 SALI bugünkü menüm:

Kahvaltı: Bir avuç içi kadar lor peynir, iki kupa çay(esmer şekerle oh misss), azıcık maydanoz ve bir küçük turp, dereotu
Öğle: Kereviz salatası
Ara: Bir kase light yoğurt ve hindi jambon
Akşam: Salata, balık

Spor: Bir saat fitness
Su: 3 litre su

diyet sana yaramadı

gayet iyi besleniyorsun bence ya.. senin çok iyi kilo vermen grek aslında

4. TAKIM
İrem&Özge ..........burda
meyvenull ..............burda+menü
cemrehayal ................YOK
pamukcuk .................burda+menü
Kuyabiye..............burda+menü
PrensesPeri...........burda+menü
cyd86................YOK(dünde yoktu bişimi oldu acaba)
hasretim34..........burda+menü
hypatia.............burda+menü
Anna_maria........YOK
dolunay...........YOK

KIZLAR NE ZAMN CIKACAĞIM BELLİ OLMAZ O YÜZDEN HAZIRLADIM AMA GELEN OLURSA LİSTEYİ DEĞİŞTİRİP GÜNCELLESİN...

diyet sana yaramadı

valla yaramadı cozutucam ama sevdiceğimin askerden gelmesien az kaldı... o yüzden dayanmaya çalışıyorumm

gayet iyi besleniyorsun bence ya.. senin çok iyi kilo vermen grek aslında

Ağzına sağlık canım yaa... aynen vermem lazım. ilk gttiğim diyetisyen bana inanmıyordur tango mu yapıyoruz bi ileri bi geri gizlice yiyorsun diyordu.

senin diyete başladık haftalar oldu ben hala yerimde sayıyorumm

valla o kadar emek verince insan ister istemez takıyor. kaçamak yapanlar kilo aldığına üzülüp stres yaparken ben hem beslenmeme dikkat edip hem spor yapıp hem de bunları doktor kontrolünde yapınca daha çok üzülüyorum haliyle.
ama vereceğim allahın izniyle. pes etmek yok. mart nisan olmaz mayıs haziran olur, haziran olmaz temmuz olur. hiiiç fark etmez.

evet ayrıyız ama ben daha kabullenemedim. belki bir şans belki bir mucize belki bir söz ne bileyim bir şey işye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…