Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım
aksamı abartmazsan süper

Canım ist'da tanıdık varsa onlar sana ptt ile göndersin. sana da zahmet olmaz. ptt kargo da çok ucuz.
canim,malesef bu durumumu anlayip bana istanbuldan ekmek ve peynir gönderecek kimse yok :)

canim peynir nasil bilmiyorum eger tenekedeyse olabilir baska türlsünü sokmuyolar buraya hastalik sebebiyle zaten alicak olsam bi gün önceden alirim bozulma olmazda bakalim getirebilrimiyim ama iste ynaimdada 2 cocuk peyniri ekmegi alcak olsam yanima almam lazim,valizde olmaz bakalim ins basarabilirim :)

Son düzenleme:

tatlım montide aknaz marka lihyt peynir yeniyor o da küçük plastik kaplarda..
sanırım peynir götüremezsin.
sen en iisi lor tüket tatlım lo hem yağsız oluyor hem tuzsuz montide yeniyor...

oda yokki burda yani burda normal yagsiz peynir yok ,benim suan yedikelrim yagsiz krem peynir vede dilim kasar ama ben beyaz peynir yemek istiyom

bulgur az miktarda yeniyor ama pirinc gibi az olarak onunda gl si yüksek o yüzden diyette cok yenmiyor..

oda yokki burda yani burda normal yagsiz peynir yok ,benim suan yedikelrim yagsiz krem peynir vede dilim kasar ama ben beyaz peynir yemek istiyom

krem peynirler ne kadar olsada yağ oranı yüksek yasom sende biliyorsun .. ben ilk baslarda normal peynir yiyordum sonra kilo vermem durdu aeben peynirden dir demişti peyniri değiltirdim gercektende fak oluyor...

yok canim yagli degil yag orani 0,2

ara ara zorla buldum onuda yoksa burdada var normalleri

yasom burdakilere göre yine cok düşük oranı bence ben severim krem peyniri arada değişiklik olsun diede yemekde isterim ama normali 17 yağ oranına sahip lihyt olanıda 9-8 falan ..

bende lor alcam pep aknaz yemekten bıkıyor insan izmitten gelirkende yağsız köy peyniri getiricem kızartması cok güzel oluyor onun..

kızlar açılım yaptım bir kase de ufak kase de aşure yedim pişman değilim:) zaten regl dönemim olsun o kadarcık:)
ohhh uzun zamandır ilk defa bu kadar çoooooooook şey yedim tabak tabak:)

kremalı portakallı bisküvi olsa da yesem ya da limon lifli of off 3 saat sonra akşam yemeğim var ama olley:))))))

mide küçülmesini yaşamadım ama mide büyümesini yaşadım eheh :)

kremalı portakallı bisküvi olsa da yesem ya da limon lifli of off 3 saat sonra akşam yemeğim var ama olley:))))))

mide küçülmesini yaşamadım ama mide büyümesini yaşadım eheh :)

kız dövcem şimdi seni o kadar yedin pişman olacağına hala yiyeyim diyorsunn.. cuma gününe hazırlasan kendini ii olucak...

zevcancım ben montiyi pek bilmiyorum ama ne özelliği var aknaz markasının? yani neden illa aknaz olması gerekiyo, yağ oranı çok mu düşük acaba?

ben yağsız beyaz peynir çok severim ama damak tadıma göre bişey bulamıyorum pek de ondan soruyorum

Aknazın tam yaglı peynırının tadı cok guzelde hıc lıgth olanını gormedım ben marketlerde alla alla karnıma bır agrı gırdı yoksam ben wc operasyonuyla 3 kılo bırden verıp cumaya 64 mu olucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…