bugünkü menüm:
kahvaltı
bir bardak şekersiz çay, 3 adet zeytin, yarım kibrit kutusu kadar kaşar peynir, ince bir dilim ekmek
ara öğün
yarım elma (misafir geldi yarısını yiyemedim)
öğlen
yarım kase yarmalı yoğurt çorbası, yarım tabak tas kebap (yemeğin suyundan almadan), yarım ince dilim ekmek
ara öğün
bir portakal
akşam
kısır
canim,malesef bu durumumu anlayip bana istanbuldan ekmek ve peynir gönderecek kimse yok :)Canım ist'da tanıdık varsa onlar sana ptt ile göndersin. sana da zahmet olmaz. ptt kargo da çok ucuz.
yasom tr den götürmen cok ii olur al bayaca at buzluğa kızart kızart ye ..
peynirde bozulma olabilir ama ekmekde olmaz sonucda..
yulaf ununda ilave seker yoksa kullana bilirsin canım..
bak ben hafta sonu yulaflı top buğday salatası ve t.b. unundan poğca yapcam
hepsi montiye uygun sabah yumurtalı kahvaltı yaptım mı süper bir gün geciricem oohhhhh
canim,malesef bu durumumu anlayip bana istanbuldan ekmek ve peynir gönderecek kimse yok :)
canim peynir nasil bilmiyorum eger tenekedeyse olabilir baska türlsünü sokmuyolar buraya hastalik sebebiyle zaten alicak olsam bi gün önceden alirim bozulma olmazda bakalim getirebilrimiyim ama iste ynaimdada 2 cocuk peyniri ekmegi alcak olsam yanima almam lazim,valizde olmaz bakalim ins basarabilirim :)
afiyet olsun canım
aksamı abartmazsan süper
tatlım montide aknaz marka lihyt peynir yeniyor o da küçük plastik kaplarda..
sanırım peynir götüremezsin.
sen en iisi lor tüket tatlım lo hem yağsız oluyor hem tuzsuz montide yeniyor...
tadında bırakmaya ve abartmadan az yemeğe çalışacağım ama bunu beceremezsem koşu bandına çıkıp koşacağım:)))))
canım diyet yaparken bulgurlu şeyler yemek yasak değil biliyordum yanlışmı biliyorum acaba
oda yokki burdayani burda normal yagsiz peynir yok ,benim suan yedikelrim yagsiz krem peynir vede dilim kasar ama ben beyaz peynir yemek istiyom
bulgur az miktarda yeniyor ama pirinc gibi az olarak onunda gl si yüksek o yüzden diyette cok yenmiyor..
krem peynirler ne kadar olsada yağ oranı yüksek yasom sende biliyorsun .. ben ilk baslarda normal peynir yiyordum sonra kilo vermem durdu aeben peynirden dir demişti peyniri değiltirdim gercektende fak oluyor...
yok canim yagli degil yag orani 0,2
hmm ozamn burdakilere göre cok düşükmüş...
ara ara zorla buldum onuda yoksa burdada var normalleri
kızlar açılım yaptım bir kase de ufak kase de aşure yedim pişman değilim:) zaten regl dönemim olsun o kadarcık:)
ohhh uzun zamandır ilk defa bu kadar çoooooooook şey yedim tabak tabak:)
sen naptınn
cuma günü kilo almıs olursan ceza alıcaksın..
amaaaaaaaannnnnnnnn :) 4 haftadır 70.4'üm cuma en az 69 olucam hıh :)
kremalı portakallı bisküvi olsa da yesem ya da limon lifli of off 3 saat sonra akşam yemeğim var ama olley:))))))
mide küçülmesini yaşamadım ama mide büyümesini yaşadım eheh :)
ayy su mıde kuculmesı denen olay nasıl bısı acaba ben hıc oyle bısey yasayabılecekmıyımmkıne:18:
kremalı portakallı bisküvi olsa da yesem ya da limon lifli of off 3 saat sonra akşam yemeğim var ama olley:))))))
mide küçülmesini yaşamadım ama mide büyümesini yaşadım eheh :)
tatlım montide aknaz marka lihyt peynir yeniyor o da küçük plastik kaplarda..
sanırım peynir götüremezsin.
sen en iisi lor tüket tatlım lo hem yağsız oluyor hem tuzsuz montide yeniyor...
zevcancım ben montiyi pek bilmiyorum ama ne özelliği var aknaz markasının? yani neden illa aknaz olması gerekiyo, yağ oranı çok mu düşük acaba?
ben yağsız beyaz peynir çok severim ama damak tadıma göre bişey bulamıyorum pek de ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?