Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ah canım annem gece uykusundan feragat ediyor yapıyor. ameliyat oldu hastaneden geldi gene yaptı. kendi yapmasa parayla yaptırıyor kadınlara ya da hazır alıyor sini sini yemekler tepsi tepsi börekler baklavalar.

malesef değişmyioo

annemin tek mutluluk kaynağı yemek yapmak inan bana rüyasında bile yemek yapıyor sabah kalkınca anlatıyor yaptığı pastaları börekleri çörekleri ve o gün ilave olarak yapıyor bunları kendisi 110 kilo ama kilosuyla çok mutlu hiç kilo vermeyi düşünmüyor ve ona göre 70 kilodaysan zayıfsın

19.01.2011 Çarşamba - bugünkü menüm: (son hali, değiştirdim:)))

Kahvaltı: Domates, avuç içi kadar yağsız beyaz peynir ve iki bardak ıhlamur
Öğle: Kremalı mantar çorbası, Bol maydanozlu, dereotlu, rokalı yeşil salata, patates püresi ve et sote, cacık
Akşam: İki yumurtalı yağsız omlet ve bol mantar.

Spor: Kuaföre manikür pediküre gideceğim diye bugün yapmayacağım. (Dün de yapamadım )
Su: 3 lt.

Son düzenleme:

kızlar sizin işiniz çok zor yaa benim annem ölye olsa ben cidden 150 kilo olurdum. allahtan bizimkiler çok takıntılıdır kilo konusunda, annem düzenli sporunu yapmaya çalışır (babam evi spor salonuna çevirdiniz diye söyleniyo arada ama olsun ) yediğine içtiğine dikkat eder, eve abur cubur sokmamaya gayret eder. bi de saolsun her gün bana ayrı diyet yemeklerimi yapar öyle olmasa ben asla ama asla kilo veremezdim

Aynen... malesef ki bnm annemde öyle tek fark o da zayıflamak istiyor ama yapamıyor haliyle... anne evde bu kadae şey olursa yapamazsın diyorum ama anlatamıyorum ve kg probleminden dolayı dizleri de hasta yürüyemiyor artık... ama söz dinlemiyor işte.

kendim zayıflayayım onu da zayıflatacağım inş :)

babam da tam tersi hakan peker kılıklıdır. asla yaşlanmaz..
tr'nin en ünlü ve büyük spor merkezinde sporunu yapar. 5te kalkar koşar. ve kilo takıntılıdır beyaz ekmek ve şekerin tadını bile bilmez mesela.

uzaktan seni görenler.. wuuhhuuu şu gelen barbie' ye bakın dicekelr o zmann

:82::82::82: banda öle desinler yolurrrrrrrr

evet canım sadece bir gün yapılacak:) aman diyim... normal diyetini yaptığın bi haftanın herhangi bi gününde kahvaltı öğünü yerine sadece bi ekz yapılacak.

şimdi tam anladım.bişi daha soracagım bunu haftanın 1 günümü yapacagız yoksa sadece bir kez yapıp bırakacakmıyız?

canım kk yı en çok bu yüzden seviyorum.burdaki insanlar hem samimi hemde bildiklerini kıskanmadan, sen daha iyi ol diye paylaşıyorlar.

ne güzel hem kendine dikkat ediyor hemde senin için diyet yemekleri yapmaya uğraşıyor

yerim anneni yerim öyle güzel anlatmıssın ki size taşınasım geldi dizleri içinde geçmiş olsun

babaya bak maşallah..şekersiz beyaz unsuz nasıl yaşıyor bilemedim.en güzel şeylerde onlar var ama ya annenin yemeklerine nasıl dayanıyor :44: anladım yediklerini ertimek için koşuyor adamcagız

günaysdin kizlar,gecmisi okuyim dedim ama bitiremedim,

gördüklerim zevcan kilo vermissin canim cok sevindim

hypatiam sende üzülmüssün,suan sana ne desek bos biliyorum,Allahtan dilegim cabuk atlatman,

minnosum selam vermis biraz gec oldu ama sanada tünaydin artik canim..

dahada devam edemedim,ben bu sabah zor kalktim yataktan kahvaltimida az önce yaptim evde ekmek kalmamis bende wasa yedim

zevcan bilmyiorum yeniyomuydu ama icindekilere baktim icindekiler söyle
Çavdar unu (106 g), yağsız süt (17g), yoğurt tozu (2 g), peynir altı suyu tozu, tuz,

degerleride
100 gr bir tanesinde
Protein 12.0 1.0 g
Karbonhidrat 62 6,0 g
(dahil şeker) 3.5 g 0.3 g
Yağ 2.5 0.2 g

menüm
kahvalti-ögle
4 adet wasa,yagisz krem peynir,4 zeytin,sekersiz cay
aksam
kiymali kabak,yogurt salata

günaydın cnm bence yenebilir afiyet olsun gayet güzel menü. bir de bitki çayı ve spor ekledin mi tamamdır:)
amin inş. canım çok sağolasın :)

günaydın cnm bence yenebilir afiyet olsun gayet güzel menü. bir de bitki çayı ve spor ekledin mi tamamdır:)
amin inş. canım çok sağolasın :)

bakalim canim ins bu aksam gidebilirim spora ama olurda esim yine gec gelirse bu sefer evde leslie yapmayi planliyorum ins bakalim :)

herkese olduğu gibi sanada cok faydalı olucak burası karciceği gercekten birbirimizi motive etmemiz cok işe yarıyor
allahıma şükrettim biliyormusun bunları okuduktan sonra benim annem böyle olsaydı işimiz cok zor olurdu zaten ailede herkes kilolu babam 106 annem 99 kız kardesim 83 kilo öyle olsaydı düşün halimiz
afiyet olsun canım..

afiyet olsun canım

yasom çavdar yasak.. yeme bir daha onu...
afiyet olsun canım.. ekmek harici güzel olmus..

yasom çavdar yasak.. yeme bir daha onu...
afiyet olsun canım.. ekmek harici güzel olmus..

ya canim aslina bakarsan ben burda montiye uygun ekmek bulamiyorum,o yüzden beyaz un disindakileri aliyorum aebende ekmege fazla takilam yaninda yaeidgin yesillikler onund egerini düsürür demisti gerci simdi yemedim yesillik ama istanbula gidince bimden ekmek alicam hahah depo ederim biraz getirebilirsem peynir de almayi düsünüyorum bakalim

bugünkü menüm:
kahvaltı
bir bardak şekersiz çay, 3 adet zeytin, yarım kibrit kutusu kadar kaşar peynir, ince bir dilim ekmek
ara öğün
yarım elma (misafir geldi yarısını yiyemedim)
öğlen
yarım kase yarmalı yoğurt çorbası, yarım tabak tas kebap (yemeğin suyundan almadan), yarım ince dilim ekmek
ara öğün
bir portakal
akşam
kısır

zevcan bide yulaf ezmesi yerine ,yulaf kepegide kullanabiliriz dimi,su toplarin tarifni almistim bende :)

yasom tr den götürmen cok ii olur al bayaca at buzluğa kızart kızart ye ..
peynirde bozulma olabilir ama ekmekde olmaz sonucda..
yulaf ununda ilave seker yoksa kullana bilirsin canım..

bak ben hafta sonu yulaflı top buğday salatası ve t.b. unundan poğca yapcam
hepsi montiye uygun sabah yumurtalı kahvaltı yaptım mı süper bir gün geciricem oohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…