canım yaa içim gidiyor zate senin bu haline annene oyalancak bişiler bulmanız lazım ki yemek yapmaya az vakti kalsın 2 ceşitle kapatsın günü.
yoksa insan böyle nereye kadar diyet yapabilir bencede senin kilon bu duruma göre cok cok ii ben olsam 100 olmustum
yemeğe cıkıyorum sekerlerr öğleden sonra görüşürüz size ii sohbetler
ah ahh benim annem de aynı. öyle şeyler döktürüyor ki.. yememek elde değil. birini yemesem önümde on tane daha var ve hergün her gün aynı... mutfakla bozmuş kafayı diyeceğim ama her konuda böyle. köle gibi evde çalışıyoö yle huzura eriyo...
harika sofra hazırlar kahvaltıya her şeyi yapar sofrada tepsilerde yer olmaz sonra bi de kendi yaptıklarının yanına başka hamur açar börek yapar... o derece(
ben napıım( bu kg.da olmam bile mucize o zaman :)
dün evde mado dan tatlılar lahmacunlar mercimek köftesi ...say say bitmez(
ah canım annem gece uykusundan feragat ediyor yapıyor. ameliyat oldu hastaneden geldi gene yaptı. kendi yapmasa parayla yaptırıyor kadınlara ya da hazır alıyor sini sini yemekler tepsi tepsi börekler baklavalar.
malesef değişmyioo
annemin tek mutluluk kaynağı yemek yapmak inan bana rüyasında bile yemek yapıyor sabah kalkınca anlatıyor yaptığı pastaları börekleri çörekleri ve o gün ilave olarak yapıyor bunları kendisi 110 kilo ama kilosuyla çok mutlu hiç kilo vermeyi düşünmüyor ve ona göre 70 kilodaysan zayıfsın
uzaktan seni görenler.. wuuhhuuu şu gelen barbie' ye bakın dicekelr o zmann
evet canım sadece bir gün yapılacak:) aman diyim... normal diyetini yaptığın bi haftanın herhangi bi gününde kahvaltı öğünü yerine sadece bi ekz yapılacak.
arkadaşlar fırsat buldukça diğer takımların sayfalarını okuyorum kendi takımımı takip ediyorum ve hepinizin birer diyetisyen kadar bilgiye sahip olduğunuzu gördüm. neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlamamda çok iyi oldu bu sayfalar arasındaki gezinti. insanlar birbirini yakın takipte izliyor kaçamağa izin verilmiyor. bende listede olduğum andan itibaren benim kilomda bir takım arkadaşımı yakın takibe alacağım tatlı bir yarış olacak kilo vermede:)))
kızlar sizin işiniz çok zor yaabenim annem ölye olsa ben cidden 150 kilo olurdum. allahtan bizimkiler çok takıntılıdır kilo konusunda, annem düzenli sporunu yapmaya çalışır (babam evi spor salonuna çevirdiniz diye söyleniyo arada ama olsun ) yediğine içtiğine dikkat eder, eve abur cubur sokmamaya gayret eder. bi de saolsun her gün bana ayrı diyet yemeklerimi yapar öyle olmasa ben asla ama asla kilo veremezdim
Aynen... malesef ki bnm annemde öyle tek fark o da zayıflamak istiyor ama yapamıyor haliyle... anne evde bu kadae şey olursa yapamazsın diyorum ama anlatamıyorum ve kg probleminden dolayı dizleri de hasta yürüyemiyor artık... ama söz dinlemiyor işte.
kendim zayıflayayım onu da zayıflatacağım inş :)
babam da tam tersi hakan peker kılıklıdır. asla yaşlanmaz..
tr'nin en ünlü ve büyük spor merkezinde sporunu yapar. 5te kalkar koşar. ve kilo takıntılıdır beyaz ekmek ve şekerin tadını bile bilmez mesela.
şimdi tam anladım.bişi daha soracagım bunu haftanın 1 günümü yapacagız yoksa sadece bir kez yapıp bırakacakmıyız?
günaysdin kizlar,gecmisi okuyim dedim ama bitiremedim,
hypatiam sende üzülmüssün,suan sana ne desek bos biliyorum,Allahtan dilegim cabuk atlatman,
dahada devam edemedim,ben bu sabah zor kalktim yataktan kahvaltimida az önce yaptim evde ekmek kalmamis bende wasa yedim
zevcan bilmyiorum yeniyomuydu ama icindekilere baktim icindekiler söyle
Çavdar unu (106 g), yağsız süt (17g), yoğurt tozu (2 g), peynir altı suyu tozu, tuz,
degerleride
100 gr bir tanesinde
Protein 12.0 1.0 g
Karbonhidrat 62 6,0 g
(dahil şeker) 3.5 g 0.3 g
Yağ 2.5 0.2 g
menüm
kahvalti-ögle
4 adet wasa,yagisz krem peynir,4 zeytin,sekersiz cay
aksam
kiymali kabak,yogurt salata
günaydın cnm bence yenebilir afiyet olsun gayet güzel menü. bir de bitki çayı ve spor ekledin mi tamamdır:)
amin inş. canım çok sağolasın :)
arkadaşlar fırsat buldukça diğer takımların sayfalarını okuyorum kendi takımımı takip ediyorum ve hepinizin birer diyetisyen kadar bilgiye sahip olduğunuzu gördüm. neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlamamda çok iyi oldu bu sayfalar arasındaki gezinti. insanlar birbirini yakın takipte izliyor kaçamağa izin verilmiyor. bende listede olduğum andan itibaren benim kilomda bir takım arkadaşımı yakın takibe alacağım tatlı bir yarış olacak kilo vermede:)))
allahıma şükrettim biliyormusun bunları okuduktan sonra benim annem böyle olsaydı işimiz cok zor olurdu zaten ailede herkes kilolu babam 106 annem 99 kız kardesim 83 kilo öyle olsaydı düşün halimizah canım annem gece uykusundan feragat ediyor yapıyor. ameliyat oldu hastaneden geldi gene yaptı. kendi yapmasa parayla yaptırıyor kadınlara ya da hazır alıyor sini sini yemekler tepsi tepsi börekler baklavalar.
malesef değişmyioo
afiyet olsun canım..
19.01.2011 Çarşamba - bugünkü menüm: (son hali, değiştirdim:)))
Kahvaltı: Domates, avuç içi kadar yağsız beyaz peynir ve iki bardak ıhlamur
Öğle: Kremalı mantar çorbası, Bol maydanozlu, dereotlu, rokalı yeşil salata, patates püresi ve et sote, cacık
Akşam: İki yumurtalı yağsız omlet ve bol mantar.
Spor: Kuaföre manikür pediküre gideceğim diye bugün yapmayacağım. (Dün de yapamadım)
Su: 3 lt.
günaysdin kizlar,gecmisi okuyim dedim ama bitiremedim,
gördüklerim zevcan kilo vermissin canim cok sevindim
hypatiam sende üzülmüssün,suan sana ne desek bos biliyorum,Allahtan dilegim cabuk atlatman,
minnosum selam vermis biraz gec oldu ama sanada tünaydin artik canim..
dahada devam edemedim,ben bu sabah zor kalktim yataktan kahvaltimida az önce yaptim evde ekmek kalmamis bende wasa yedim
zevcan bilmyiorum yeniyomuydu ama icindekilere baktim icindekiler söyle
Çavdar unu (106 g), yağsız süt (17g), yoğurt tozu (2 g), peynir altı suyu tozu, tuz,
degerleride
100 gr bir tanesinde
Protein 12.0 1.0 g
Karbonhidrat 62 6,0 g
(dahil şeker) 3.5 g 0.3 g
Yağ 2.5 0.2 g
menüm
kahvalti-ögle
4 adet wasa,yagisz krem peynir,4 zeytin,sekersiz cay
aksam
kiymali kabak,yogurt salata
yasom çavdar yasak.. yeme bir daha onu...
afiyet olsun canım.. ekmek harici güzel olmus..
zevcan bide yulaf ezmesi yerine ,yulaf kepegide kullanabiliriz dimi,su toplarin tarifni almistim bende :)
ya canim aslina bakarsan ben burda montiye uygun ekmek bulamiyorum,o yüzden beyaz un disindakileri aliyorum aebende ekmege fazla takilam yaninda yaeidgin yesillikler onund egerini düsürür demisti gerci simdi yemedim yesillik ama istanbula gidince bimden ekmek alicam hahah depo ederim biraz getirebilirsem peynir de almayi düsünüyorum bakalim
zevcan bide yulaf ezmesi yerine ,yulaf kepegide kullanabiliriz dimi,su toplarin tarifni almistim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?