Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kremalı portakallı bisküvi olsa da yesem ya da limon lifli of off 3 saat sonra akşam yemeğim var ama olley:))))))

mide küçülmesini yaşamadım ama mide büyümesini yaşadım eheh :)

ayy bende aynıyım yaa sımdı bıraksalar benı dunyayı yerım gıbıme gelıyor ahh ahh sımdı zayıf olsam eve gıtsem soyle guzelcene pofıdık pohacamdan yapsam yanınada cay yapsamm bıde cıkolatalı pasta alsamm allahhhh yanındada patates salatası olsaa

canım aknaz liyht peynirin yağ oranı cok cok az piyasadaki en düşük oran.. aklımda yok şimdi eve gidince bakar yarın sana yazarım..
montide doymus ve doymamıs yağ oranları onemli olduğundan buna dikkat etmemiz gerekiyo..
peynirin tadı güzel ama bazen eksi cıktığıda oluyor neden bilmiyorum bimde satılıyor yanlızca..
Aknazın tam yaglı peynırının tadı cok guzelde hıc lıgth olanını gormedım ben marketlerde alla alla karnıma bır agrı gırdı yoksam ben wc operasyonuyla 3 kılo bırden verıp cumaya 64 mu olucamm

bimde var minnosum dene derim..
kız wc operasyonun cumadan önce olsun 3 gitmesi imkansız ama 1 gidebilir.. ozamn bütün üzüntülerinde onlarla giderr

anlasıldı siz ikiniz dayak istiyorsunuz..
bakın boşverin onları yulaflı toptan yapın eve gidince süper bişi nasıl zevk alıcaksınız ve nasıl içiniz rahat ederek yiceksiniz anlatamam...

bakın boşverin onları yulaflı toptan yapın eve gidince süper bişi nasıl zevk alıcaksınız ve nasıl içiniz rahat ederek yiceksiniz anlatamam...

offf ıstemem ben yulaf mulafff , yulaf kepegı almaya gıttıgımde aktarcı amca bız bunu koyde mallara yedırıyoruz hayırdır neyapıcan kızım dedı bende bızımmde var koyde dedım mecburenn hoooffffff valla aksama cok tatlı cekıyor canım aksam yemegı yemıyım ben nesquıklı sut ıceyım olmazmı meyvemmm yuptennnn:78::78:

ayy yada cıkolatalı pudıngmı yapsamm ayy bır kase yerım neolurkınee hem aksam yemegı yememıs olurum hem lıgt sutle yaparım meyvemm yaa aksam yemegı nıyetıne yapcamm bakk yupten dıyorum sana

bir diyetisyenim bana demiştiki canın bir şeyi çok istediğinde onu pis iğrenç bişi gibi düşünmesala yaş pasta istiyor kuaförde yere dökülen saçları gözünün önüne getir ve o kılların hapsini pastanın üzerinde hayal et:)))))

minnosum bu öyle malların yediği kepekten değil bak tatlı isteğini nasıl gidericek bana güven şimdi marketten ülkerin lifalif sade yulaf ezmesini alıyorsun robotta un haline getiriyorsun elmaları incecik rendeletim tarcınla kavuruyorsun ve yulaf elmalar kakao yu karıstırıyorsun istersen içine cekilmiş fındık badem de ekleyebilirsin sonra dısını hindistan cevizine bulayıp dolapta soğutuyorsun ve afiyetle midene gönderiyorsun
ben bugun 2 bardak ıctımkı yesılcayy

benim 3. bardak 2 bardakta normal cay içtim

ayy yada cıkolatalı pudıngmı yapsamm ayy bır kase yerım neolurkınee hem aksam yemegı yememıs olurum hem lıgt sutle yaparım meyvemm yaa aksam yemegı nıyetıne yapcamm bakk yupten dıyorum sana

hayır minnosum sakın yapma.. cuma günü kendini paralamak mı istiyorsun sen hadi kalk bi tane daha yeşi cay iç..
enim dediğim tarifi yap illaki bişi yemek istiyorsan..

ayy ıgrencccccc

sımdı baktım meyvem bır porsıyonn 200 kalorı 6.6 gr yag-6.40 gr proteın-40 gr karbonhıdrat var senın dedıgın toplar daha cok kalorılı gıbıme geldı ama en azından senı tok tutar o bır gercek ayy ne yapsam yada kendıme soyle guzel bır domates taze sogan marullu salayamı yapsam kendıme hakım olmalıyımm

ayy topun ne kalorisi var minnosum 1 elma 2 kasık yulaf ezmesi ben sabah kahvaltımda 5 kasıktan asağı yemiyorum..

kızlar açılım yaptım bir kase de ufak kase de aşure yedim pişman değilim:) zaten regl dönemim olsun o kadarcık:)
ohhh uzun zamandır ilk defa bu kadar çoooooooook şey yedim tabak tabak:)

bugun senin canın sıkkın ondan yedin biliyorum toparlarsın erir gider.bence bundan sonraki hedefin o ex seni görmeden zayıflaman.gördüğünde içi yanmalı

ben gideyimde bi yeşil cay daha alayım sizde öylece kremalı bisküüvü düşünün.

bende yeşil çayımı aldım ohh

çok güldüm ya

ayyy iğrenç yalnız ben bir daha pasta yemek istediğimde de hep aklıma gelir hiç yiyemem

tarif süpermiş

hoooffff meyvemmm tamam tamam yapmıycamm aksama salata yapıcam kendımee haklısın sonra cuma gunu yerden yere vuruyorum kendımı yaa hoooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…