kremalı portakallı bisküvi olsa da yesem ya da limon lifli of off 3 saat sonra akşam yemeğim var ama olley:))))))
mide küçülmesini yaşamadım ama mide büyümesini yaşadım eheh :)
canım aknaz liyht peynirin yağ oranı cok cok az piyasadaki en düşük oran.. aklımda yok şimdi eve gidince bakar yarın sana yazarım..zevcancım ben montiyi pek bilmiyorum ama ne özelliği var aknaz markasının? yani neden illa aknaz olması gerekiyo, yağ oranı çok mu düşük acaba?
ben yağsız beyaz peynir çok severim ama damak tadıma göre bişey bulamıyorum pek de ondan soruyorum
Aknazın tam yaglı peynırının tadı cok guzelde hıc lıgth olanını gormedım ben marketlerde alla alla karnıma bır agrı gırdı yoksam ben wc operasyonuyla 3 kılo bırden verıp cumaya 64 mu olucamm
ayy bende aynıyım yaa sımdı bıraksalar benı dunyayı yerım gıbıme gelıyor ahh ahh sımdı zayıf olsam eve gıtsem soyle guzelcene pofıdık pohacamdan yapsam yanınada cay yapsamm bıde cıkolatalı pasta alsamm allahhhh yanındada patates salatası olsaa
anlasıldı siz ikiniz dayak istiyorsunuz..
bakın boşverin onları yulaflı toptan yapın eve gidince süper bişi nasıl zevk alıcaksınız ve nasıl içiniz rahat ederek yiceksiniz anlatamam...
ben gideyimde bi yeşil cay daha alayım sizde öylece kremalı bisküüvü düşünün.
bakın boşverin onları yulaflı toptan yapın eve gidince süper bişi nasıl zevk alıcaksınız ve nasıl içiniz rahat ederek yiceksiniz anlatamam...
offf ıstemem ben yulaf mulafff , yulaf kepegı almaya gıttıgımde aktarcı amca bız bunu koyde mallara yedırıyoruz hayırdır neyapıcan kızım dedı bende bızımmde var koyde dedım mecburennhoooffffff valla aksama cok tatlı cekıyor canım aksam yemegı yemıyım ben nesquıklı sut ıceyım olmazmı meyvemmm yuptennnn:78::78:
offf ıstemem ben yulaf mulafff , yulaf kepegı almaya gıttıgımde aktarcı amca bız bunu koyde mallara yedırıyoruz hayırdır neyapıcan kızım dedı bende bızımmde var koyde dedım mecburennhoooffffff valla aksama cok tatlı cekıyor canım aksam yemegı yemıyım ben nesquıklı sut ıceyım olmazmı meyvemmm yuptennnn:78::78:
ben bugun 2 bardak ıctımkı yesılcayy
ayy yada cıkolatalı pudıngmı yapsamm ayy bır kase yerım neolurkınee hem aksam yemegı yememıs olurum hem lıgt sutle yaparım meyvemm yaa aksam yemegı nıyetıne yapcamm bakk yupten dıyorum sana
ayy ıgrenccccccbir diyetisyenim bana demiştiki canın bir şeyi çok istediğinde onu pis iğrenç bişi gibi düşünmesala yaş pasta istiyor kuaförde yere dökülen saçları gözünün önüne getir ve o kılların hapsini pastanın üzerinde hayal et:)))))
minnosum bu öyle malların yediği kepekten değil bak tatlı isteğini nasıl gidericek bana güven şimdi marketten ülkerin lifalif sade yulaf ezmesini alıyorsun robotta un haline getiriyorsun elmaları incecik rendeletim tarcınla kavuruyorsun ve yulaf elmalar kakao yu karıstırıyorsun istersen içine cekilmiş fındık badem de ekleyebilirsin sonra dısını hindistan cevizine bulayıp dolapta soğutuyorsun ve afiyetle midene gönderiyorsun
benim 3. bardak 2 bardakta normal cay içtim
ayy ıgrencccccc
sımdı baktım meyvem bır porsıyonn 200 kalorı 6.6 gr yag-6.40 gr proteın-40 gr karbonhıdrat var senın dedıgın toplar daha cok kalorılı gıbıme geldı ama en azından senı tok tutar o bır gercek ayy ne yapsam yada kendıme soyle guzel bır domates taze sogan marullu salayamı yapsam kendıme hakım olmalıyımm
kızlar açılım yaptım bir kase de ufak kase de aşure yedim pişman değilim:) zaten regl dönemim olsun o kadarcık:)
ohhh uzun zamandır ilk defa bu kadar çoooooooook şey yedim tabak tabak:)
ben gideyimde bi yeşil cay daha alayım sizde öylece kremalı bisküüvü düşünün.
ayy topun ne kalorisi var minnosum 1 elma 2 kasık yulaf ezmesi ben sabah kahvaltımda 5 kasıktan asağı yemiyorum..
bu yulaf ezmesinin tadı nasıl bişi?
bir diyetisyenim bana demiştiki canın bir şeyi çok istediğinde onu pis iğrenç bişi gibi düşünmesala yaş pasta istiyor kuaförde yere dökülen saçları gözünün önüne getir ve o kılların hapsini pastanın üzerinde hayal et:)))))
minnosum bu öyle malların yediği kepekten değil bak tatlı isteğini nasıl gidericek bana güven şimdi marketten ülkerin lifalif sade yulaf ezmesini alıyorsun robotta un haline getiriyorsun elmaları incecik rendeletim tarcınla kavuruyorsun ve yulaf elmalar kakao yu karıstırıyorsun istersen içine cekilmiş fındık badem de ekleyebilirsin sonra dısını hindistan cevizine bulayıp dolapta soğutuyorsun ve afiyetle midene gönderiyorsun
benim 3. bardak 2 bardakta normal cay içtim
kız dövcem şimdi seni o kadar yedin pişman olacağına hala yiyeyim diyorsunn.. cuma gününe hazırlasan kendini ii olucak...
iki gün ac gezdin bu yediklerin direk depo olursa sorcam sana cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?