Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla canım artık çok yoruldum( ama 65'i görmek istiyorum, ykaışan kot giymek istiyorum :)

ah canım ya yorulmayalım devame delim bak o güzel bacaklarla o güzel kotların içine girince iyi kide kilo vermişim diycez

bende yakışan kot giymek istiyorum göbeğimin taşmasını istemiyorum artık ya

bunu birlikte başaracağız canım sakın pes etme

4. takımın sevgili üyeleri ve sevgili takım kaptanım, :18: 4. takıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum acaba aranıza yeniden katılabilirmiyim. gelebilirmiyim acaba

teşekkürler canım verdiğin bilgi için. takım kaptanı şebnemfuskan mı hala, yasemin buralardamı?

burdayim canim burdayim bu gidisle bi yere gidecegimde yok benim hihi hala siskoyum :)

kizlar pembepartner benim lise arkadasim olur dah öncede 4.takimdaydi geri dönmek üzere ayrilmisti,

zevcancim takimda yer varmiydi?

günaydın kızlarr

şimdi birazcık işim var üstüme angarya kaldı millet bişi bilmeyince onu halledeyim döncem..
bu sabah kilo veremedim sanırım wc ye cıkmadığımdan gitmedi görünüyor yoksa vücudumda incelme hissediyorum..
bide düm aksam platesimi yaptım esnedim ayağı kalkarken dizimi incilttim ters kaldı bacağım o yüzden leslie 2 mil yapabildim sadece..

angarya işimi 10 dan sonra yapıcakmısım neyse..

bu günkü menümü yazayım

sabah
yumurta peynir zeytin domates salatalık süt

öğlen
tazefasulye salata tavuk yoğurt

aksam
tazefasulye balık salata yoğurt

3 litre su (fazlada olabilir) plates kalca+ leslie(nekadar olur bilmiyorum dizimi incilttim)

4. TAKIM 19/01/11

İrem&Özge ........burda
meyvenull .........burda+menü
cemrehayal........YOK
pamukcuk..........burda +menü
Kuyabiye...........burda+menü
PrensesPeri........burda+menü
cyd86...............burda+menü
hasretim34........burda+menü
hypatia.............burda+menü
Anna_maria.......burda+menü
Karcicegi71.........burda+ menü

günaydın canımmm

dün akşam bir tabak kısır yedim ve 2 tanede hamur kızartması bazı yerlerde bişi diyorlar. dayanamadım o kadar özlemişimki yıllar vardıki yemiyordum o yüzden arabayı arkadaşa bırakıp eve kadar 1 saat yürüdüm kaloriyi aldıysan yakacaksın dedim kendi kendime. sabah odama tartıcı çocuk geldi çok sevimliydi hadi kırmayım tartılıyım dedim 71.000 geldim çok canım sıkıldı kıyafetle o kadar olurmu ya kesin akşam yediklerim kilo oldu moralim bozuk başladım güne(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…