işe yararsa bende korkutayım
tamamdır tatlım hadı ben cıkıyorum bugun bıraz erken kacıcam gıdıp yulaflı toplarım ıcın lıfalıf almam lazım yarın sabah ınsallah mujdelı haberlerle gelırım meyvem
hadı grs sekerlerımmm canlarım pudınglerımm cıkolatalarımm
canım aknaz liyht peynirin yağ oranı cok cok az piyasadaki en düşük oran.. aklımda yok şimdi eve gidince bakar yarın sana yazarım..
montide doymus ve doymamıs yağ oranları onemli olduğundan buna dikkat etmemiz gerekiyo..
peynirin tadı güzel ama bazen eksi cıktığıda oluyor neden bilmiyorum bimde satılıyor yanlızca..
ben gideyimde bi yeşil cay daha alayım sizde öylece kremalı bisküüvü düşünün.
saol canım, bi denemem lazım. güzelse yaşadım
ayy zevcan sen hep böle yeşil çay aldıkça, içtikçe yaz olur mu :26: biri sölemezse benim aklıma gelmiyo ama sen söleyince hemen gidip bi tane de ben alıyorum
cuma cok güzel bi sonucum olucak kızlarr
bu günkü menümü yazayım
sabah 2 dilim t.b. ekmek 2 dilim peynir 1 bardak ayran biraz badem
öğlen menemen yoğurt
aksam yuğurtlu tavuk salata
3 litre su 2 fincan yeşil çay 5 mil leslie plates kalca
gunaydın kızlarrrgunaydın meyvem özgem hypatıam hasretım gızemım prensesım hepınızıe gunaydın bugun sadece 100 gr verebılmısım meyvem canım sıkıldı yaa dungece bı halsız yorgun hıssettım kendımı yururyus yapamadım hep oyuzden oldu sadece 40 dak pılates yapabıldım bıde yuruseydım yarım saat kesın gıdıcektı o artılar ama hala +300 deyım hooofff hooff nerelere gıdem basımı nerelere vurayım benn
günaydın kızlar
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir
ara:türk kahvesi
öğleırasa yoğurt
ara:mandalina
akşam:fasulye pilav
Kızlar.. herkese merhaba, herkese günaydınn
6' lı rakamlarda olduğumu öğrendiğimden beri nasıl mutlu, nasıl enerjiğim anlatamam
19.01.2011 - ÇARŞAMBA
SABAH (10:00)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
3 ADET CHERRY DOMATES
1 ADET SALATALIK
1 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
ARA (11:30)
YARIM BARDAK TARÇINLI LIGHT SÜT
ÖĞLEN ( 13:30 )
1 KASE ÇORBA
1 PORSİYON YOĞURTLU YEŞİL MERCİMEK SALATASI (YAĞSIZ VE MAYONEZSİZ)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
NOT: MENÜDE BAKLAGİL OLDUĞU İÇİN ET YOK
ARA (16:00)
1 PORSİYON MEYVE
AKŞAM (19.30)
YARIM ADET KARNIYARIK (YAĞDA KIZARTMADAN, KÖZLEYEREK YAPIYORUM)
2 KAŞIK BULGUR PİLAVI
SALATA
1 KASE YOĞURT
SPOR: SABAH 40 DK. FITNESS + 30 DK. BİSİKLET
SU: 2.5 LT İNŞ.
YEŞİL ÇAY: 1 FİNCAN
günaydın kızlar..sabah bir sürü alıntı yaptım elektrikler gitti kalakaldım ölesinir oldum
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmıs yumurta az peynir 2 zeytin
ara 1 tane bisküvi
öğlen nohut yemeği yogurt 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 dilim börek(eşim istedi yaptım küçük dilim yedim) 1 kase yogurt çorbası domates
ara yok uyuyordum
sanırım bende kalori hesabına geri döneceğim.öyle daha iyi kilo veriyorum sanırım
19.01.2011 Çarşamba - bugünkü menüm: (son hali, değiştirdim:)))
Kahvaltı: Domates, avuç içi kadar yağsız beyaz peynir ve iki bardak ıhlamur
Öğle: Kremalı mantar çorbası, Bol maydanozlu, dereotlu, rokalı yeşil salata, patates püresi ve et sote, cacık
Akşam: İki yumurtalı yağsız omlet ve bol mantar.
Spor: Kuaföre manikür pediküre gideceğim diye bugün yapmayacağım. (Dün de yapamadım)
Su: 3 lt.
günaysdin kizlar,gecmisi okuyim dedim ama bitiremedim,
gördüklerim zevcan kilo vermissin canim cok sevindim
hypatiam sende üzülmüssün,suan sana ne desek bos biliyorum,Allahtan dilegim cabuk atlatman,
minnosum selam vermis biraz gec oldu ama sanada tünaydin artik canim..
dahada devam edemedim,ben bu sabah zor kalktim yataktan kahvaltimida az önce yaptim evde ekmek kalmamis bende wasa yedim
zevcan bilmyiorum yeniyomuydu ama icindekilere baktim icindekiler söyle
Çavdar unu (106 g), yağsız süt (17g), yoğurt tozu (2 g), peynir altı suyu tozu, tuz,
degerleride
100 gr bir tanesinde
Protein 12.0 1.0 g
Karbonhidrat 62 6,0 g
(dahil şeker) 3.5 g 0.3 g
Yağ 2.5 0.2 g
menüm
kahvalti-ögle
4 adet wasa,yagisz krem peynir,4 zeytin,sekersiz cay
aksam
kiymali kabak,yogurt salata
bugünkü menüm:
kahvaltı
bir bardak şekersiz çay, 3 adet zeytin, yarım kibrit kutusu kadar kaşar peynir, ince bir dilim ekmek
ara öğün
yarım elma (misafir geldi yarısını yiyemedim)
öğlen
yarım kase yarmalı yoğurt çorbası, yarım tabak tas kebap (yemeğin suyundan almadan), yarım ince dilim ekmek
ara öğün
bir portakal
akşam
kısır
malesef canımmbugün bütün gün dereotu maydanoz yedim ama olamadım ve şiştim... şiştim...
ah tatlım nolcak bizim bu halimiz bir olsam rahatlıycam ama karnım öyle bir şiştiki kilo almışım hissi veriyor
tamam canım peyniri dene yeşil cayıda her aldığımda yazarım ben günde 3 tane içiyorum .. birlikte içeriz...
sabah: 2 dilim t.t. ekmek, 1 dilim light beyaz peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak diyet sütlü kahve
ara: 1 avuk sarı leblebi, şekersiz çay
akşam: yoğurtlu, az kıymalı ıspanak, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak diyet sütlü kahve, 3 kuru kayısı
bu arada dün 50 dk baya hızlı yürüyüş yaptımhatta biraz fazla zorlamışım sanırım, kafam çok doluydu hırsımı yürüyüşten aldım ama sanırım ayak parmağımı incittim. o yüzden bugün spor yapmıycam
çok saol valla süper olur zevcancımpeyniri de en kısa zamanda deniycem, bizim evin orda bim var mı onu bi öğreniyim hemen.
bugünkü menümü de yazıyım
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak diyet sütlü kahve
bu arada dün 50 dk baya hızlı yürüyüş yaptımhatta biraz fazla zorlamışım sanırım, kafam çok doluydu hırsımı yürüyüşten aldım ama sanırım ayak parmağımı incittim. o yüzden bugün spor yapmıycam
afiyet olsun canım menü gayet güzel. parmağın için de geçmiş olsun buz koymayı ihmal etme..
gecmiş olsun gizemcim..
menün güzel bence afiyet olsun...
aynen canım. insanın motivasyonunu da bozuyooo şiştim terliorum ateş basıyo sinir basıyoo
menapoz hatunları gibi oldumm:)
çok saol valla süper olur zevcancımpeyniri de en kısa zamanda deniycem, bizim evin orda bim var mı onu bi öğreniyim hemen.
bugünkü menümü de yazıyım
merhaba herkese keyifli günler diliyorum
hala regl olamadım kızlar ya çok gerginim ve şiştim iyice ama yinede inatla devam ediyorum diyetime bugün 6. günüm yarınn bitiyor:44:
cuma gününe hazırlıyorum kendimi inşallah 6'lı rakamları göreceğim bu kez:97:
bugünkü menüm:
Sabah:
dilpeyniri, kepekli ekmek, domates, bitki çayı
ara:
1 mandalina
Öğle:
domates,salatalık,yeşil soğan,havuç ve kıvırcıktan oluşmuş bol salata
ara:
3 adet kuru kayısı
Akşam:
tavada pişmiş balık
ara:1 elma yerim belki
yeşilçay, 4. lt su, 1 saat yürüyüş
senin menünü gözden kacırmısım farmacım öğlen az olmus ama yaptığın ara tamamlamıs bence afiyet olsun
yasom burdakilere göre yine cok düşük oranı bence ben severim krem peyniri arada değişiklik olsun diede yemekde isterim ama normali 17 yağ oranına sahip lihyt olanıda 9-8 falan ..
bende lor alcam pep aknaz yemekten bıkıyor insan izmitten gelirkende yağsız köy peyniri getiricem kızartması cok güzel oluyor onun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?