bugun senin canın sıkkın ondan yedin biliyorumtoparlarsın erir gider.bence bundan sonraki hedefin o ex seni görmeden zayıflaman.gördüğünde içi yanmalı
pişman değilim hayır aslaaaaa
dayak mı? neyli? böyle muhallebili kekli fıstıklı olursa bayılırımmmmm
meyvem bu senın tarıfte hıc seker yokkı benım canım sekerlı tatlı bısıler cekıyor elmadakı seker yetıyormu yanı pekı bunu kac tane yıyebılırım
meyvem bu senın tarıfte hıc seker yokkı benım canım sekerlı tatlı bısıler cekıyor elmadakı seker yetıyormu yanı pekı bunu kac tane yıyebılırım
bu 2. kacamağın 3. de diskalıfiye olunuyor... hatırlatayımm
hoooffff meyvemmm tamam tamam yapmıycamm aksama salata yapıcam kendımee haklısın sonra cuma gunu yerden yere vuruyorum kendımı yaa hoooff
hıhh, hiç de kaçamağım değil:) her hafta bir tatlı hakkım var benim nabeeeronu yedim işte:)
minnosum 1 elmadan yaptığın topların hepsini yiyebilirsin .. sekersiz elma ve tarcın ona yeterince seker katıyor canım ayrıca dışındaki hindistan cevizide toparlıyor tadını güzel oluyor..
minnosum sen boşver hypatiayı biz sabrımızın karsılığını cuma günü alıcaz baskülden inmek istemicez sekercim..
azımız kulaklarımızda olucakk
HOOOOFFF tamam meyvemmm sen haklısın ırademe yenılmemelıyımmbelkım aksam yemegı yemem senın dedıgın topları yaparım canım cok tatlı ıstıyor cunku dayamamam bılıyorum kendımı ay amann daraldım ya
tatlı öncesi yaptığın acılım noluyorrr hıııı
diyetim de var nabeer:)) hollywood diyeti yapıyordum kendi diyetim yerien hooop kendi diyetime geçtim eheheh:)
en az -1 çıkıcam. çıkmazsam kendimi dövücem. aha da buraya yazıyorum! şaka falan sanmasın vücudum ciddiyim! köprüden atmadım ama döverim bak metabolizmammm söz dinle!!!
dayak mı? neyli? böyle muhallebili kekli fıstıklı olursa bayılırımmmmm
bır tane elmadan yaptıgımın hepsını yıycem valla meyvem bu aksam aksam yemegı yemıycem onu yıycem yarına kılo alırsam senı döverım bende bıde metabolızmamı doverım
ayyy sen öldürüyorsun beni yasüpersin kaçıran ömrü boyunca yansın dursun :76:
annenın sözunu dınlee metabolızmaaa
bır tane elmadan yaptıgımın hepsını yıycem valla meyvem bu aksam aksam yemegı yemıycem onu yıycem yarına kılo alırsam senı döverım bende bıde metabolızmamı doverım
annenın sözunu dınlee metabolızmaaa
aşk olsun minnosum ben hiç sana kilo aldırıcak tarifler verirmiyim tatlısım..
sen bunları aksam yee sonrasında sporunu yap onun sonrasındada yeşil cayını iç sabah vermiş olucaksın sekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?