Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyvem bu senın tarıfte hıc seker yokkı benım canım sekerlı tatlı bısıler cekıyor elmadakı seker yetıyormu yanı pekı bunu kac tane yıyebılırım

bugun senin canın sıkkın ondan yedin biliyorum toparlarsın erir gider.bence bundan sonraki hedefin o ex seni görmeden zayıflaman.gördüğünde içi yanmalı

evet canım ama ben bugünlük pes ettim. azıcık içim ynaıyo diye yedim ve belime bol gelen eteğimin düğmesi açık oturuyorum şimdilik eheheh:) kimse görmesin:)))

meyvem bu senın tarıfte hıc seker yokkı benım canım sekerlı tatlı bısıler cekıyor elmadakı seker yetıyormu yanı pekı bunu kac tane yıyebılırım

aman tatlı değil saman tarifi zaten oooo..

bi rokoko yapıcaz bi sıcak irmik dondurmaylaa waflee oh oh.. işte bunlar tatlı:) allahım kendimi durduramıyorum(((((((

minnosum 1 elmadan yaptığın topların hepsini yiyebilirsin .. sekersiz elma ve tarcın ona yeterince seker katıyor canım ayrıca dışındaki hindistan cevizide toparlıyor tadını güzel oluyor..

minnosum 1 elmadan yaptığın topların hepsini yiyebilirsin .. sekersiz elma ve tarcın ona yeterince seker katıyor canım ayrıca dışındaki hindistan cevizide toparlıyor tadını güzel oluyor..

minnosum sen boşver hypatiayı biz sabrımızın karsılığını cuma günü alıcaz baskülden inmek istemicez sekercim..
azımız kulaklarımızda olucakk

HOOOOFFF tamam meyvemmm sen haklısın ırademe yenılmemelıyımm belkım aksam yemegı yemem senın dedıgın topları yaparım canım cok tatlı ıstıyor cunku dayamamam bılıyorum kendımı ay amann daraldım ya

minnosum süzme yoğurtdun varsa yada bulabilirsen süzme yoğurdun içine minik minik kuru meyve doğra bol tarcınla karıstır dolapda bekletip üzerine ceviz yada fındık serpip onuda yiyebilirsin o da cok güzel oluyor hemde tatlı isteğini engelliyo...

Son düzenleme:
en az -1 çıkıcam. çıkmazsam kendimi dövücem. aha da buraya yazıyorum! şaka falan sanmasın vücudum ciddiyim! köprüden atmadım ama döverim bak metabolizmammm söz dinle!!!

bır tane elmadan yaptıgımın hepsını yıycem valla meyvem bu aksam aksam yemegı yemıycem onu yıycem yarına kılo alırsam senı döverım bende bıde metabolızmamı doverım

bır tane elmadan yaptıgımın hepsını yıycem valla meyvem bu aksam aksam yemegı yemıycem onu yıycem yarına kılo alırsam senı döverım bende bıde metabolızmamı doverım

afiyet olsun almazsın canım bence ardından hemen su iç ama. tatlı yiyince su için diyor bnm diyetisyenim. ben aşureden sonra içtim oh mis:))

ayyy sen öldürüyorsun beni ya süpersin kaçıran ömrü boyunca yansın dursun :76:

şu an yanan benim ama allah razı olsun cnm. inş.. bundan sonrası hepimiz için güzellikler getirir.

annenın sözunu dınlee metabolızmaaa

hele bi dinlemesin!! hıh...

aşk olsun minnosum ben hiç sana kilo aldırıcak tarifler verirmiyim tatlısım..
sen bunları aksam yee sonrasında sporunu yap onun sonrasındada yeşil cayını iç sabah vermiş olucaksın sekercim

aşk olsun minnosum ben hiç sana kilo aldırıcak tarifler verirmiyim tatlısım..
sen bunları aksam yee sonrasında sporunu yap onun sonrasındada yeşil cayını iç sabah vermiş olucaksın sekercim

tamamdır tatlım hadı ben cıkıyorum bugun bıraz erken kacıcam gıdıp yulaflı toplarım ıcın lıfalıf almam lazım yarın sabah ınsallah mujdelı haberlerle gelırım meyvem

hadı grs sekerlerımmm canlarım pudınglerımm cıkolatalarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…