dün akşam bir tabak kısır yedim ve 2 tanede hamur kızartması bazı yerlerde bişi diyorlar. dayanamadım o kadar özlemişimki yıllar vardıki yemiyordum o yüzden arabayı arkadaşa bırakıp eve kadar 1 saat yürüdüm kaloriyi aldıysan yakacaksın dedim kendi kendime. sabah odama tartıcı çocuk geldi çok sevimliydi hadi kırmayım tartılıyım dedim 71.000 geldim çok canım sıkıldı kıyafetle o kadar olurmu ya kesin akşam yediklerim kilo oldu moralim bozuk başladım güne(((((
günaydın kızlarnasılsınız?ne olacak benim bu halim keşke bir fişim olsada kendimi kapatsam bir müddet
dün yediklerim
sabah k flakes ile kahvaltı
ara yok
öğlen fırnda sebzeli tavuk
ara 1 portakal 2 dilim elma
akşam peynirli yumurta 1 dilim ekmek(eşim sag olsun son dakikada gezme çıkarttı pratik bişiler yedik)
misafirlikte 1 bardak şekerli çay
minnosummm günaydın canımmm nasılsın bu gün..
bende seni düşünüyordum bu sabah gelmedi noldu acaba die..
guaydın meyvem ben geldım hıc keyfım yokk aksam senın yulaflı toplardan yaptım cok guzel oldu ama bıraz tatsız oldu bende bır tatlı kasıgı kadar seker kattım ama bır elmadan yaptım yaklasık 15 adet kucuk kucuk toplar oldu bende 5 tanesını yedım aksam cunku komsum dogum yapmıstı ona borek yaptım bıtane borek yedım aksam hıc spor yapmadım pılateste yapmadım yuruyuste yapmadımm hoooff bıktım ben bu ısteen hıc keyfım yok yarında kocısımın aılesının yanına gıdıyoruz gıresuna pazartesı gelıcegızz haberın olsun bu arada onuda soylemıs olayımm. hee bıde meyvemm ben dukan yapmayı dusunuyorum bıtane musıl etkılı ılac alıp yapıcam anasını satıyım yeter yaa nedır bu valla kafayı yıycem artık yemek dusunmektenn hem kabız olmam hemde kılolarım gıder ıste pazartesı yapabılırım bılmıyorummhaa bıde bugun yıne artı 300 deyım cok mutlu habermıs gıbı onuda soylıyımm
geldım sen ısım var gelıcem sonra yazmıstın bende ısımı halledeyım oyle gelırım dıye cıkmıstımm meyvem
minosum minnosumm canum benimm sıkma canını bak dün aksam börek yemişsin ve sabah kilo almamıssın spor da yok yani spor yapsaydın kesin - de olurdun sıkma sen o güzel canını kayınvaliden sebzeler lifli şeyler pişirir sana wc olayı çözülür..
dukan konusunda bişi diyemicem tatlımm ağır gelio bana tamam zayıflatıyor ama ağır geliyo..
gel sen monti yap dukana göre daha kolay bak ben bile rahatlıkla yapıyorum..
yulaflı yoplar aslında baya tatlı oluyordu canım acaba elmandanmı tada tarcınımı az koydun neyse afiyet olsun tatlım.. bende bu sabah sabit cıktım üzülmüyorum çünkü wc ye cıkmadım seninde o yüzden bunu sende biliyorsun üzme kendini düşük dozda ilaclar varmı bu konu için bilmiyorum ama zarar vermicek ilaç varsa kullana bilirsin..tabi dr kontrolünde..
OFF BEN NE BILIYIM MEYVEM ARTIK KENDImı ölümüne aclık dıyetıne vermeyı dusunuyorum yoruldum sıkıldım neyse kayınvaldemlerde olsa yınede bır gezmeye gıdıyorum bıraz degısıklık olur kafamı toparlar gelırım belkım zatenn evlerınde hıc hamurısı olmaz hep sebze hatta babam olsa bunlar ne yıyor yaf masada hep ot var der ben ot sevmıyorum yaa hooff oyuzden sısmanım zaten bılıyorum
yaa sen neden böyle karamsarlığa bağladın sanki herseyin sonu olmus gibi davranıyorsun bak popişine tokat gelcekk... ona göre..
bi süre ara ver diyete falan söyle dengeli beslen kilonu koru cıkart hayatından diyeti kendine gel minnosum ..
ben seni böyle karamsar görmek istemiyorum..
bak istifa ederim minnos plates merkezinden
ıste yarın gıdıyorum ya 3 gun ne evdekı kepek ekmegını gorucem ne balkondakı elmalarımı ne lıgth sutlerımı ıste bıraz kafam yerıne gelır belkı cok cok dıkkatlı olucam ama dıyet yapmıyorum dıycem kendıme 3 gun tatıl yapıcam cunkum dıyroum ya zevcan kafayı bozdm artık kocam bıle bu kadar kafaya takarsan veremezsın dıyor her sabah tartılıyorum hergun spor yapıyorum yapmadıgım gunler psıkolojım bozuluyor tartıdan korkuyorum tartının oldugu odaya bıle gıremıyorum dıyorum ya ben bu ıste ıyıcene kafayı sıyırmadan 3 gunluk tatıl vereyım kendıme cunku boyle kendımı kasarken kılo veremıyorum bu seferde veremıyorumm dıye kendımı kasıyorumm yok yok ben beynımı vucudumu toparlıyımm pazartesı oyle geleyım yıne yanına ınsallah bu sure zarfında kılo almam
ınsalalh almadan gelrıım zevcanım tesekkur ederım yaptıkların ıcınkilo almadan zevkli bi tatil gecir pıtırımm eğlenmene bak giresunda gezilecek terler varsa oralara gitt bol bol gez kafan dağılsın
Günaydın kızlar
Zevcancım geçmiş olsun canım. Dizini zorlama da daha beter olmasın tatlım, dinlendir biraz bence :94:
Minnoş sen de kendine gel hemen, aaa ne bu böleAlışkın diiliz biz seni böle görmeye. Hep demiyo muyuz bu iş sabır işi diye. Haftasonu tatilini yap, kafanı dağıt, pazartesi mutlu, umutlu, hırslı dön aramıza bak bekliyoruz
kızlar sevgilime hediye almak istiyorum ilgin bişi yani aklınıza gelen bişiler varmıı :44:
nette aradım aradım bulamadım ilginc bişi :26:
günaydin kizlar,
zevcan gecmis olsun canim
minnos üzülme sende canim,bak ben aksam spor yapip kacamak yapmadigim halde +dayim,siz spor yapinca kilo veriyosunuz ben tam tersi aliyorum,ama yilmak yok elbet gidecek,bu sefer acele etmiycem,kilo veremedigimi görüp sok diyetlere takmiycam kafayi,elbet gidecekler bir gün,acele yok,
bugün disciye gidicem dolgu yapilcak iyy ya nefret ediyom disciye gitmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?