zevcan bugday montiude serbestmi yoksa arada bir mi izin var?
disciden geldim agzim burnum bi tarafa gecmis durumda,birazdan yemek yiycem acim ama hic tat alacagimi sanmiyorum ,kiymali karnibahar yaptim.
ne bu haliniz yarın tartı günü kimse yok ortadan canlanın biraz nerdesiniz...
montide buğday serbest ama yağsız olarak yemek kosulu ile bide sabah ekmek yemediysen tabi..
sabah yediğin ekmeğin yerine yeniyor ben ayda 1 sefer buğday salatasıda yapıyorum yasom cok az zeytin yağı ekleyip süper bişi oluyor insanın bütün isteğini kesiyor...
aynııı bızım takım valla ben burası senlık dıye hergun buralara gelıyorum nerdesınızzz kızlar bak mınnosunuz yarın gıdıyor veda partısı yokmu soylee boll çikolatalısındann
yasom tarifleri boş kaldıkca eklerim canım..
ergenlikten menepoza kadına özel olması lazım kitabın adı..
yasom bu tarifi hiç denemedim
corba içmeyi sevmediğim için.. sen seviyorsan deneyebilirsin...
denerim bi ara canim,bulgur az oldugu icin önemli degil yazmissin ama bunu yersek ynaina et yiyemeyiz heralde
bugünkü menüm
08:00 bir elma
09:00 2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,5 zeyrin,salatalik
14:00 kiymali karnibahar,salata,yogurt,bir avuc beyaz leblebi
17:00bir elma,bir mandalina
19:00 kanat izgara (pisdikten sonra derisi alinmis,yogurt belki salata
yasom söyle bi durum var tatlım et yediğimiz öğünde beyaz leblebi yemiyoruz çünkü beyaz leblebi nohur olmus oluyor ve baklagille et yasak biliyorsun...menünün geri kalanı gayet ii afiyet olsun
yasom senin su lise arkadasın gelmedi bu gün amam gelirse yarın listeye alalım mı yoksa haftaya kadar bekleyelim mi kızlar bişi yazmadılar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?