bak nisa bizim diyeti yapip kilo veren ve bu kiloyu kurayan bi üyenin mesaji
ziligurti kullanıcısından alıntı
kızlar yazdıklarınızı kaçırmadan okuyorum gün içinde fırsat buldukça girerek.ve dikkatimi çeken bi şey var taaa en baştaki sayfadan itibaren.yani bende bir kanı oluştu.monti çok katı bir diyet değil diye esnetebileceğinizi sanıyor ve ilk etapta iken hatta ilk etabında başlarındayken bile öyle yada böyle bir sebepten uymuyorsunzu ve kilo vermeniz az oluyor buda şevkinizikırıyor.düzenli olarak yapar hele azıcıkta sporla desteklerseniz tıkır tıkır gidiyor kilolar.dolayısıylada mutlu oluyorsunzu güveniniz artıyor.ama elinizde olmayan sebeplerdende olsa gün içinde öğün atlamak yada öğünlerde yenmeyecek şeyleri azda olsa yemek,yada sabahı az tutup akşama yüklenerek diyete ihanet etmiş oluyorsunuz oda size tartıda ihanet ediyor tabii.vermeden almak Allah'a mahsus.siz damağınızdan ödün vermesseniz tartıda istediğiniz sonucu alamassınız.buda tüm moralinizi alt üst edecektir ve o kadar uğraştım olmuyor diye vazgeçmenize sebep olacaktır.hiç değilse ilk aşamada iş sıkı tutun,ikinci aşamada benim yaptığım gibi küçük kaçamaklarınız araya kaynar barisempatiksalakcinni ben şimdi her istediğimden istediğim ölçüde yemesemde tadıyorum hiç değilse aklımda kalmıyor. kendinizi seviyorsanız ve aynaya bakıp bakıp mutsuz olmak istemiyorsanız ve yaza kendinizi aynadan alamayacak kadar güzel ve çekici görünmek istiyorsanız sıkın dişinizi biraz.yerken nasıl kendi iradenizle yediyseniz yemiyorkende iradenizi kullanın.ben bekarken koca bi kadın gibi görünüyordum ki o zamanlar (7-8 sene evvel) kıyafetler kilolular için bu kadar çok çeşitli değildi.o sebeplede uzun uzun triko kazaklar bol t-shirtler giymek zorunda kalıyordum.tabii yaşınıda büyük gösteriyor kilo insanın.şimdi 29 yaşında olmama rağmen katıldığım bir kursta lise öğrencisi sandılar düşünün aradaki farkı.ve bunu bana söylediklerinde ben 5 aylık hamileydim.fakar gebeliğimde bile o kadar dikkat ettimki ilk 4 ay hiç kilo almadım.toplamdada 9 kilo ile gebeliğim bitti ve 3.500 gr çok sağlıklı bir bebek getirdim dünyaya doktorum bile şaşırdı.arkadaşım 36 kilo aldı 3.200 glık bebeği oldu.ve doğumdan 40 gün sonra eski halime geri döndüm.doğumdan 3 gün sonra eski kot pantolonumu badimi giyip çarşıya gittim yürüyerek,7 gün sonra spora başladım zaten küçücük olan karnım dümdüz oldu.bekarken kadın gibi evli ve çocuklu iken kız gibi görünüyorum.isterseniz yapamayacağınız hiç bir şey yok.önünüzde benim gibi canlı bir örnek var.kaçamak yapmak istediğinizde aklınıza bu yazdıklarımı getirin gibip bir bardak su için iştahınızı körleyin.şimdi zayıf biri olmanın tadını doyasıya çıkartırken sizlerede destek olup sağlıklı beslenmek ve incelmek adına yaktığınız ateşi körükleyip çoğaltmak için burdayım.lütfen direnişinizi kimsenin bozmasına izin vermeyin.şimdi size takılanlara alay edenlere yada bi seferden bişey olmaz diyen herkese tıkayın kulaklarınızı ve yaza siz onlarla alay edin verdiğiniz kiloları görüp hayretler içine düştüklerinde....yanınızdayım kızlar....tam destek, full destek.
ben yaptim canim,gözükiyim dedim :) istesem degistirim yine :)
evet cok ii sadece kamu personeli için bu kampanya benim bulunduğum yer kırsal bi yer köy gibi 2g cekiyor burda 3g yok yani ama hız bence cok ii bi arkadasımda avea vardı o cok yavas diyordu ttnet le hızı aynı bunun..
bende bi an yeni vınn ın gizlileri bie gösteriyo diecektim
ben yaptim canim,gözükiyim dedim :) istesem degistirim yine :)
nisa bak bugün aklima ne geldi,
sab h bi günaydin mejasi yazdim,günaydin :))))) diye,sonra aklima senin e. sizin dükkanin bilgisayarindan attigin sabah mesaji geldi :)
hayrola kime gözükmemen lazım??
kız hiç hatırlasam nasıl bişeydi acaba:83::83:
kimseye canim,ben pro üye oldugum icin gizli gezme hakkim var bazen yapiyorum,öylesine yani :)
kör olma emi,hatirlamiyonmu,hani ben ablamda klalmistim sabah sana gelmistim sonra senin abbanin dükkana girmistik sende e.günaydin :)))))) yazip yolamistin sonra servise binmistik,sonra.......
ay kız şimdi işe apar topar zor yetişiyorum o zaman bide o kadar işle mi uğraşmışım hehehee:93::93: hey gidi heyyy ! ama dahası da var galiba valla ben bunamışım he
inanmiyorum sana ya,sen zaten ugrasmamistin kapinin önünden servise biniyodun,ben gelmistim balamdan sana,bunak seni.
monti yi nerde bulablrm link ltfff
yasemin ya ben bu kkyı çok da verimli kullnamıyorum bunu bulabileceğim biryerde saklamak istesem bunu nasıl yaparım?????
monti linkinimi diyosun,abonelerine ekle,yok kk yi diyosan onuda favorilerine ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?