peki benim işlerim yogunlaşınca izin kagıdımı kimden alıcam zevcandan mı özgeden mi
öyleyimdirne yapyim kiz,ilk defa yaptigim seyin tadina bakmiycakmiydim
tatlım aksamları sadece vınnla bağlanıcam iş yerinde net var ama evde ev tel olmadığından yoktu turkcell kamu aldım 4 gb 29 tl üstelik doluncada bağlantıyı kesiyor sende ne variyi yapmışssın o satıcıya:) ya sendemi vınla bağlanıyosun, ben dehangisinden aldın,
oh iyi yapmissin canim,baska yere baksaydin taytida,hevesin varmis
yeseydin zaten önce bana sonra diyetimize ihanet etmiş olurdun :93:
canım ben yardımcıyım özge kaptan..
ne fenasın he işi şansa bırakmadın, eniştemiz
___ yasemin bu ne ne biçim olmuş dediğinde
___ hiç te bilem:88::88::88::88::88::88:
bu da ben:
ne yogunlugu yogunluk mogunluk yok 50 kiloya inemden bi yere gidemssin,izini benden alican bende vermiyorum
galiba ben bu sefer burdan 50 kg ile çıkarım , sen böyle devam ederisen eritirsin beni he
tatlım aksamları sadece vınnla bağlanıcam iş yerinde net var ama evde ev tel olmadığından yoktu turkcell kamu aldım 4 gb 29 tl üstelik doluncada bağlantıyı kesiyor sende ne var
yapma çok iyiymiş. bendede turkcell. ama ben 4 gba iyi para veriyorum saolsunlar dolunca bağlantıyı kesmediklerinden 100 den aşagı gelmiyo fatura. kamudamı geçerli vınnda , sözleşmem bitmer bi kaç ay sonra ben de öyle yaparım bari. fakat vınn performansı normal internete göre çoook düşük
yok zevcan yok bu sefr ihanet yok,heleki sabhaki sonucdan sonra imkani bile yok,bak cuma günü vermedim deyip saldirsaydim simdi böyle mutlu olmiycaktim,hem istanbula gidince anneme de ögretecem montiyi 10 günde ne kadar becerebilirsem artik,böylelikle bende bozmamis olucam.
persembe aksam 6 da iniyorum annemler genelde sebze yapar zaten,sabah ilk iism bime gidip ekmekle peynir almak olcak,burdanda acika yapip götürcem oh mis
bana takil hayatini yasa canim hehe bak sansina spor cdlerinde eline gelecek hele bi yapma bidahaki gelisme sopayla kovalarim seni
ayyyy sonuclarımız harika olucak yasom bütün emeklerimize deycek cıtır olucaz bu kez bende bu gün recel yap aldım sekersiz marmelat yapıcam ohhhh hepimize afiyet olsunn
yapma çok iyiymiş. bendede turkcell. ama ben 4 gba iyi para veriyorum saolsunlar dolunca bağlantıyı kesmediklerinden 100 den aşagı gelmiyo fatura. kamudamı geçerli vınnda , sözleşmem bitmer bi kaç ay sonra ben de öyle yaparım bari. fakat vınn performansı normal internete göre çoook düşük
nerden aliyosun ve nasil yapiyosun canim gidince bende yapayim babama
canım dr oetker ürünü ve nerdeyse tüm marketlerde var adıda reçel yap reçellerde marmelatlarda kullanılıyor kıvam verici... ben ayva recelnde kullandım cok güzel oldu... tatlı meyvelerden yaparsan şeker katmadn yiyecek kıvamda oluyor ben ayvaya bide limon sıktım biraz ekşi oldu şimdi elma yapıcam..
canim tam anlatsana nasil yapiyosun ,ben hic recel yapmadim,bilmiyom,bi kere yaptim oda olmadi zaten
acıkcası yasom bende bilerek yapmıyorum bak mesela yarın elma yapıcam elmaları küçük küçük doğrayıp biraz su ile pişiricem recel yapı katıp bikac damla limon damlatıcam recel kıvamına gelene kadar pişirmeye devam edicem.. ben bu sekilde uyduruktan yapıyorum yani
anladim canim ozamany arin yaparken bi zahmet miktarli yapta banada söye su kadar elmaya su kadar su koydum diye :)
bu arada yasom ben seni online görüyorum asağıdada görüyorum nedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?