Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok doğru bi karar olmus inasallah basarırsın.. sağlıklı zayıflamanı diliyorum..benim sorunumda psikolojik doysamda yemek istiyorum sanki savas cıkıcak kıtlık olacak gibi yemek yeme canavarı gibi oluyorumm

bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
2 bardak şekersiz çay ve peynir
öğlen
2 bardak şekersiz çay simit
ara
armut
akşam
fırında tavuk çorba salata

yatmadan önce yoğurt

bunların hepsini o kadar zevkle yedimki doyarak mutlu olarak kendime kısıtlamadan yasak koymadan ve farkettimki yasaklamadığım zaman daha az yiyorum

afiyet olsun canım ...

inş canım yarın 60.9 olurumm.. busabah kıyafetlerimle 62.8 geldim kot kazak falan 1 kilo eder yarın sabah cıplak tartılıcam inş + lar gitmiş olurr :26:

bu arad resmini bekliyorum..

Canım şu an işyerindeyim, akşama sana eski kotlu resmimi ve yeni resmimi gönderirim ya da eski kotumu giyip gönderirim streç kotlardı farkı görürsün ama kimseyle paylaşma lütfen.

afiyet olsun canim gayet güzel olmus,ya banada resim yollasana :78: bende merak ediyorum bide tabi ne kadar sürede aldin bu sonucu

canım sana da gönderebilirim ama lütfen kimseyla paylaşmayın, nette falan karşıma çıkar kalpten giderim sonra. bakıp silersin.

ne kadar süre cevabına gelince.. kasımdan beri haftada 5 gün spor yapıyordum geçebn haftaya kadar. geçen hafta gidemedim, bu hafta tekrar başlıcam inş.

güzel güzelll...
mercimek köftesinide az yemişsin en sevdiğim salatagildir bi basladım mı durduramam kendimi

bana kalsa yutardım bir de öyle lezzetliydi ki ama erkekler bile bir buçuk yiyip birbirleriyle paylaşınca utandım tabağımı doldurmaya :))

cok doğru bi karar olmus inasallah basarırsın.. sağlıklı zayıflamanı diliyorum..benim sorunumda psikolojik doysamda yemek istiyorum sanki savas cıkıcak kıtlık olacak gibi yemek yeme canavarı gibi oluyorumm

belki sizin kadar hızlı kilo veremiyeceğim ama diyet bitincede dolaba saldırmıyacağım çünkü daha önce bunuda yaşadım DEZ diye bir mama aldım 1 ay kullandım 6 kilo verdim ama mama bitince 10 kilo aldım ve yemek yemek istiyorum diye ilk kez ağladım kızımın ve eşimin yanımda öyle utanarak kenimden nefret ederek yemek için ağlamıştım çünkü 1 aydır içimde bastırdığım yemek yeme duygusu vardı ve o kadar büyümüştükü artık bastıramıyordum. çöreği böreği mantıyı görünce kaçmak istemiyorum yiyeceğim ama az doyunca bırakmasını bileceğim
canım arkadaşım annene gidince sen de bu olayı yaşıyorsun açlık duygusu o kadar büyüyorki kendine engel olamıyorsun çünkü sürekli yasak ediyorsun her şeyi oysa az yesen yasaklamasan bu olay olmayacak ve annene gittiğinde kilo almayacaksın.

karçiçeğim paylaştığın yazıyı okudum ama yorum yapmamıştım:) evet insan kilo vereceğim derken sıkıntı ve stres ile bir bakıyor ki alabiliyor ama bu genelde diyete başlama evresinde gerçekleşiyor.
ben yazılanları pek tutarlı bulmadım. sen kendini sıkmazsan ve kontrol etmezsen malesef zayıflayamazsın. 15 kg gibi bir 15 kg daha alırsın. bak burada menünü yazıyorsun kontrol ettiğini sanıyorsun ama ona rağmen kaçamakların var.
canımın istediğini vücudumun ihtiyacını yiyeceğim diye bir şey malesef bana göre doğru değil.

evet tabiki rejim yapıcam aç kalıcam eyvah korkusu yaşamadan sağlıklı besleneceğim diyerek yap bunu ama kontrol olmadan asla olmuyor. kilo verdiğimi bile fark etmedim diyen izmirli bayanın hikayesi de inandırıcı gelmedi. ben 2 kg veriyorum eteklerim belimde dönüyor vs. diyet yapmak aklımda bile olmasa bile kg verince insan direkt fark ediyor. o o kadar kg vermiş düğünde fark etmiş.. inandırıcı gelmiyor.

ama bir de şu var ,insan neye inanırsa öyle başarıyor . kimi montiye inanıp onu yapıyor kimi sağlıklı besleniyor sen de buna inanıyorsun bunu dene canım:)

meyvemmm bende ıstıyordum o sac duzelestırıcıden yaa du kandırıyım kocısımıı ayy ben daha o aldıgım kotunda ıcıne dusup kocısımı utandırıcam sen merak etme meyvem ayy ınsallahh bende 38 lerı gorebılırımm meyvemmm
çook sevindim minnoşum 38'leri de göreceksin inş.. :) iyi günlerde giy cicilerini..

amiiiiiiinnnnnnnn
canımmm cok tesekkur ederım bu hafta super kılo vermıssın allahım bozmasın canım ınsallah 38 lerıde gorucegım gun gelıcekk

tamam ben hepınızle yarısa gırıyorum ozamann hadı yarıslar baslasınnn yıhuhuu
ama kızlar bnım 1 subata kadar 64 kılo olmam lazım bana yardım etmenız lazım bastan soylıyım de yanı

tamam tatlım aksam bekliyor olacağım fotonu istersen yüzünü karala sil önemli değil zaten kisisel bilgisayarımdan bakıcam sonrasındada silicem meraklanma yani

bu arada insan içinde yemek yemenin faydaları kendimizi durdura biliyoruz

sağol canımcım:)) ama kusura bakma tabiki ben sizi geçicem hıh...

karçiceği buraya atandım 1 sene hiç atrtılmadım kendime yasak koymadım yedim içtim gezdim tozdum herseyi yaptım sonra biri lafları yüzüme tokat gibi vurdu gittim tartıldım 10 kilo almıstım şok oldum tabi çünkü ben normal besleniyordum fazla yemiyordum dısardan değil evde düzenli yemek pişiriyordum asla geçiştirmelerim olmuyordu.. öylede olmadı anlıcan böylede olmuyor ama en azından buraya 58 kilo ile gelmiştim şimdi sadece 2 kilo fazlam var bu yeme aclığımda düzene giricek önce 2 kiloyuda vermem gerek ama
baska türlü için rahatlamadan ben düzene girmem.. giremem beynim buna engel olur..

akşam gönderirim o halde müjdee müjde sizi diye bacak şovu yaparım eheh :)) ayakkabı numaram bile değişti:)) bacaklar olsa neyse sadece:)

evet ya normalde bi menüyü indirirken mideme üni. zamanı ark.larla gidince kızlar çocuk menüsü alıp yarısını bırakıyor diye aynısını ben de yapardım ehehe :)) dişimin kavuğu doyardı sadece ama olsun..

minnosummm hoşgeldin benim bal peteğimm...
bak hypatia bana ne güzel bi diyet verdi cumaya kadar onu yapıcam yapabilirsen sende yap istersen belkiişe yararcanım benim...

[1] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Simit 1 ADET 275
[4] Yürümek (Asfalt) 40 dak 216

Toplam : 196 kal.
şişşştimmmmm :):):):):)

minnosummm hoşgeldin benim bal peteğimm...
bak hypatia bana ne güzel bi diyet verdi cumaya kadar onu yapıcam yapabilirsen sende yap istersen belkiişe yararcanım benim...

hanı nerde dıyet ben bıse gormedım ben hypatımla yarısa gırdım yaa vermıyor bak dıyetıı senı gıdı senıı meyvem valla benım cumaya 66 yı gormem lazım normal yeme duzenıme sadece aksam yemegı yerıne elma yeme ısını koymayı planlıyordum ama senın dıyet daha guzelse onu yapayım tatlım sana zahmet yazarsan bana bende fıstık 66 olayımm bende etegımı gıyıp sıze resmımı gostertcemmkıı amaa sımdık degıl 66 oluncaa

aynen canım bi senede 10 kg aldım... gayet normal yedim ama sporumu bırakmıştım wcye bile arabayla gidecek haldeydim:) hareket yoktu ve waffle menü vs. canım çekiyorsa yiyor ertesi gün dengelemeye çalışıyordum tartılmıyordum derken bi baktım genç kızlığı bırakmışımmm komşu teyze moduna girmişim... bi daha tövbe...
kontrolsüz hiçbir şey olmuyo... bak sanatçılara.. her şeyi yiyorum diyor her şey dediği tatlıdan kastı da tarçınlı süt içmek.. öyle baklava falan değil yani ya da sütlü tatlı biel değil :))

[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Simit 1 ADET 275

gizem canım ben senin diyeti anlamıyorum ama baya baya faydasını görüyorsun sen bunu..
bunların kalorilerini hesaplamak cok zor yaa

[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Simit 1 ADET 275

kızz allah senı kaybetmesın gızemmm sen ne ara 65 ee ındınnn nazar degdırmıyım tabıkıde tatlım da sen ne yaptın yaa hooofff ben kendımıı hangı derden atmaya gıtsemm ben daha 67 deyım rakıbem 65 e dusmus bılee

gizem canım ben senin diyeti anlamıyorum ama baya baya faydasını görüyorsun sen bunu..
bunların kalorilerini hesaplamak cok zor yaa

canım valla ben bu sistemin çok faydasını gördüm 1000 kaloriyi geçmiyorum ve her tartıya çıktığmda eksiliyor birşeyler bu sabah 64.7 çıktım :)

ayrıca çok kolay canım sen sadece yediğin yemeği buluyorsun o kendi hesaplıyor zaten :)

sağol canım benimmm :) ama bu sabah 64.7 yi gördüm :) hemde adet oldğm halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…