selam arkadaşlar
hafta sonu süper bir araştırma yaptım. çok beğendiğim 2 yazıyı burda paylaştım ama uzun olduğu için kimsenin okuduğunu sanmıyorum. çünkü hiç yorum yapan olmadı. aslında içerisinde o kadar faydalı bilgiler vardıki harkese hitap eden ve yol gösteren. kısaca kararımı verdim yıllarca zayıf olan hatta bunun için doktora bile gidip vitamin hapları alan biraz kilo alsam hayava uçan benin nasıl bu hala geldiğini düşündüm. stres ve sıkıntıdan doymak bilmediğim için şimdi bu haldeydim. her şeyi abarttım doyduktan sonrada yedim yedim yedimmmm. daha önce yaşam için yiyen ben yemek için yaşar hala geldim ve 3 yılda 15 kilo aldım. nasıl aldığımı bildiğimden aynı şekilde vermeye çalışacağım. hemen değil tabi sağlıklı bir şekilde. bedenimi dinleyeceğim açıktığı zaman, doyduğum kadar yiyeceğim fazlasını değil. hayatımda hiç bir yiyeceğe yasak koymayacağım çünkü onların suçu yok ben fazla yediğimden kilo yaptılar. şimdide az yiyeceğim yani hayatımdan diyet, rejim, kalori bunların hepsini çıkarıyorum ve beynimi doyunca yememeye planlıyorum.
bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim
sabah
2 bardak şekersiz çay ve peynir
öğlen
2 bardak şekersiz çay simit
ara
armut
akşam
fırında tavuk çorba salata
yatmadan önce yoğurt
bunların hepsini o kadar zevkle yedimki doyarak mutlu olarak kendime kısıtlamadan yasak koymadan ve farkettimki yasaklamadığım zaman daha az yiyorum
inş canım yarın 60.9 olurumm.. busabah kıyafetlerimle 62.8 geldim kot kazak falan 1 kilo eder yarın sabah cıplak tartılıcaminş + lar gitmiş olurr :26:
bu arad resmini bekliyorum..
afiyet olsun canim gayet güzel olmus,ya banada resim yollasana :78: bende merak ediyorum bide tabi ne kadar sürede aldin bu sonucu
güzel güzelll...
mercimek köftesinide az yemişsin en sevdiğim salatagildirbi basladım mı durduramam kendimi
cok doğru bi karar olmus inasallah basarırsın.. sağlıklı zayıflamanı diliyorum..benim sorunumda psikolojik doysamda yemek istiyorum sanki savas cıkıcak kıtlık olacak gibi yemek yeme canavarı gibi oluyorumm
selam arkadaşlar
hafta sonu süper bir araştırma yaptım. çok beğendiğim 2 yazıyı burda paylaştım ama uzun olduğu için kimsenin okuduğunu sanmıyorum. çünkü hiç yorum yapan olmadı. aslında içerisinde o kadar faydalı bilgiler vardıki harkese hitap eden ve yol gösteren. kısaca kararımı verdim yıllarca zayıf olan hatta bunun için doktora bile gidip vitamin hapları alan biraz kilo alsam hayava uçan benin nasıl bu hala geldiğini düşündüm. stres ve sıkıntıdan doymak bilmediğim için şimdi bu haldeydim. her şeyi abarttım doyduktan sonrada yedim yedim yedimmmm. daha önce yaşam için yiyen ben yemek için yaşar hala geldim ve 3 yılda 15 kilo aldım. nasıl aldığımı bildiğimden aynı şekilde vermeye çalışacağım. hemen değil tabi sağlıklı bir şekilde. bedenimi dinleyeceğim açıktığı zaman, doyduğum kadar yiyeceğim fazlasını değil. hayatımda hiç bir yiyeceğe yasak koymayacağım çünkü onların suçu yok ben fazla yediğimden kilo yaptılar. şimdide az yiyeceğim yani hayatımdan diyet, rejim, kalori bunların hepsini çıkarıyorum ve beynimi doyunca yememeye planlıyorum.
meyvemmm bende ıstıyordum o sac duzelestırıcıden yaa du kandırıyım kocısımıı4 leri unut minnosum sen 1 şubattan sonra 3 lü beden lere geciceksino 40 beden eteğinde dolabin en alt kösesinde beklicek kocişinde sana dediklerinden utanıcak bende sevgilimle birlikte aldım yani o aldı kotumu basta dar oldu falan dedi sonra birazcık kur yaptım tamam alalım hadi dedi o da beğendi aslında bu arada minnosum doğum günü hediyemide getirmiş sevdiceğim braun nun saç düzlestiricisini isemiştim bu gün sacımı yaptım onler dısa dönük fönlüyüm ayy kendimi cok güzel hissediyorum nasıll mutluyum bilemezsin..
beninde aldığım 1 kiloyu verip üstüne acilen 1 kilo daha vermem lazımm.. :82: basarabilirmiyim minnosum ne dersin
canımmm cok tesekkur ederım bu hafta super kılo vermıssınçook sevindim minnoşum 38'leri de göreceksin inş.. :) iyi günlerde giy cicilerini..
amiiiiiiinnnnnnnn
sagol canim,kavitasyonu boecver,ben kkda yorumlari okudum cogu memnun kalmamis vede zararliymis
ins canim ins,valla bende bilmiyodum ebrunun bu yeni halini eskiden cok SIKIYOdu beni benimde hic canim istemiyodu,ama artik yaparim..
minnoss tamam ozamn canim bu hafta yarisdayiz senle :)
baska bisey daha yazcaktim sanki ama unuttum
ayy peynirli salatan akşama şimdi çorba yoğurt ve salata yemeliydin.
ben minnoş ve hasretimle yarıştayım ve sizi geçiceeemmmmmm hıh :)
evet ben de 65 olunca haftada 3 günden masaja gideceğim 10-15 seans. sporla sıkılaştım ama bi yere kadar, sarkmam falan hiç yok. artık masaja ihtiyacım var..
Canım şu an işyerindeyim, akşama sana eski kotlu resmimi ve yeni resmimi gönderirim ya da eski kotumu giyip gönderirim streç kotlardı farkı görürsün ama kimseyle paylaşma lütfen.
canım sana da gönderebilirim ama lütfen kimseyla paylaşmayın, nette falan karşıma çıkar kalpten giderim sonra. bakıp silersin.
ne kadar süre cevabına gelince.. kasımdan beri haftada 5 gün spor yapıyordum geçebn haftaya kadar. geçen hafta gidemedim, bu hafta tekrar başlıcam inş.
bana kalsa yutardım bir de öyle lezzetliydi ki ama erkekler bile bir buçuk yiyip birbirleriyle paylaşınca utandım tabağımı doldurmaya :))
meyvemmm bende ıstıyordum o sac duzelestırıcıden yaa du kandırıyım kocısımııayy ben daha o aldıgım kotunda ıcıne dusup kocısımı utandırıcam sen merak etme meyvem ayy ınsallahh bende 38 lerı gorebılırımm meyvemmm
canımmm cok tesekkur ederım bu hafta super kılo vermıssınallahım bozmasın canım ınsallah 38 lerıde gorucegım gun gelıcekk
tamam ben hepınızle yarısa gırıyorum ozamann hadı yarıslar baslasınnn yıhuhuu
ama kızlar bnım 1 subata kadar 64 kılo olmam lazım bana yardım etmenız lazım bastan soylıyım de yanı
belki sizin kadar hızlı kilo veremiyeceğim ama diyet bitincede dolaba saldırmıyacağım çünkü daha önce bunuda yaşadım DEZ diye bir mama aldım 1 ay kullandım 6 kilo verdim ama mama bitince 10 kilo aldım ve yemek yemek istiyorum diye ilk kez ağladım kızımın ve eşimin yanımda öyle utanarak kenimden nefret ederek yemek için ağlamıştım çünkü 1 aydır içimde bastırdığım yemek yeme duygusu vardı ve o kadar büyümüştükü artık bastıramıyordum. çöreği böreği mantıyı görünce kaçmak istemiyorum yiyeceğim ama az doyunca bırakmasını bileceğim
canım arkadaşım annene gidince sen de bu olayı yaşıyorsun açlık duygusu o kadar büyüyorki kendine engel olamıyorsun çünkü sürekli yasak ediyorsun her şeyi oysa az yesen yasaklamasan bu olay olmayacak ve annene gittiğinde kilo almayacaksın.
tamam tatlım aksam bekliyor olacağım fotonu istersen yüzünü karala sil önemli değil zaten kisisel bilgisayarımdan bakıcam sonrasındada silicem meraklanma yani
bu arada insan içinde yemek yemenin faydaları kendimizi durdura biliyoruz
minnosummm hoşgeldin benim bal peteğimm...
bak hypatia bana ne güzel bi diyet verdi cumaya kadar onu yapıcam yapabilirsen sende yap istersen belkiişe yararcanım benim...
karçiceği buraya atandım 1 sene hiç atrtılmadım kendime yasak koymadım yedim içtim gezdim tozdum herseyi yaptım sonra biri lafları yüzüme tokat gibi vurdu gittim tartıldım 10 kilo almıstım şok oldum tabi çünkü ben normal besleniyordum fazla yemiyordum dısardan değil evde düzenli yemek pişiriyordum asla geçiştirmelerim olmuyordu.. öylede olmadı anlıcan böylede olmuyor ama en azından buraya 58 kilo ile gelmiştim şimdi sadece 2 kilo fazlam var bu yeme aclığımda düzene giricek önce 2 kiloyuda vermem gerek ama
baska türlü için rahatlamadan ben düzene girmem.. giremem beynim buna engel olur..
[1] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Simit 1 ADET 275
[4] Yürümek (Asfalt) 40 dak 216
Toplam : 196 kal.
şişşştimmmmm :):):):):)
[1] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Simit 1 ADET 275
[4] Yürümek (Asfalt) 40 dak 216
Toplam : 196 kal.
şişşştimmmmm :):):):):)
gizem canım ben senin diyeti anlamıyorum ama baya baya faydasını görüyorsun sen bunu..
bunların kalorilerini hesaplamak cok zor yaa
kızz allah senı kaybetmesın gızemmm sen ne ara 65 ee ındınnnnazar degdırmıyım tabıkıde tatlım da sen ne yaptın yaa hooofff ben kendımıı hangı derden atmaya gıtsemm ben daha 67 deyım rakıbem 65 e dusmus bılee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?