guaydın gunaydınn sekerlerımmm mucuck mucuckkkk
hypatıamm ıyılestınmı bıdenemmm dunden berı ozledım senııı
Zevcanım sınırlenmıs yıne kapat hepsını kapatta ne olucakkı 50 tlyı yıne alırlar canım yaa
4. TAKIM
meyvenull menü+burda
pamukcuk menü+burda
Kuyabiye menü+burda
PrensesPeri menü+burda
cyd86 YOK.................... 3 MENÜ EKSİK
hasretim34 menü+ burda
hypatia menü+ burda
Anna_maria menü+ burda
karcicegi71 menü +burda
pembepanter1 YOK......... 2 MENÜ EKSİK
minnooşş prensesss burdaaaaMenuu yoookkkk cunkummm bugunn cokk enerjıkımm arazıye gıdıyorum hıc bellı olmaz ne yer ne ıcerım
sana özel liste yapıcam tatlım ben
4. Takım misafirler
minnoş prenses burda burda burda
Oleyyy olleyyy ollleyyy
guaydın gunaydınn sekerlerımmm mucuck mucuckkkk
hypatıamm ıyılestınmı bıdenemmm dunden berı ozledım senııı
zevcanım sınırlenmıs yıne kapat hepsını kapatta ne olucakkı 50 tlyı yıne alırlar canım yaa
günaydın minnosum
Biliyorum minnosum ama cok sinirlendirdiler yanlıs işlem yapmıslar bana fatura kesiyorlar hatları kapattırdığımda o fatıranın belki 3 katını hat vergisi olarak ödicem ama işte sinir ettiler
ayyy tesekkur ederımmmAyy cok mutluu oldummm ıste tamda bugun senın ıcın sadece ve sadece proteın yıyerektennn yarına eksı cıkıp o gıden pıs karayaglarımı sana ıthaf edıcem(ıthaf mıydı neydı o kelıme hatılıyamadım ) ayyy meyvemmm bugun o kotumu gıydımm kocısım senın bacakların nekadar zayıflamıs dedı yıhuhuhuhuuuuu
ben de sizleri özledimmm koşarak geldim o yüzden
Canım ya şikayetçi olacağım ailee hatlarımız vodafone'da ama kapatacağız dersen bence düzeltirler yanlışlığı...
minnosum minnosum bu iltifattan sonra aksam 1 saat yürüyüp koşman lazımm durmak yok sekercim devammm..
Ben dün aksam iddaa da 5 kilo kaybettimmSevgilim le mac üzerine bahse girmiştik o kazandı ama ben zaten 55 olucaktım
Zavallım kendi istiyorum die olduğunu zannedicek
ayy ne guldumm meyvemm yaa demek ıddada 5 kılo kaybettıın senın yuzunden oldu lıposakşıınn parasını ver deseydınn Ayy sekercım 50 lı ılk kıloya ındıgımmmdee super dehset bır seyler yapıcam bende kendıme ödul dıye ama hala dusunuyorum ne yapsam dıye cunkum 50 lı bır kılo ınanılmaz bır odul zatı bana Ayy dusunsene meyvem gelcem buraya bugun 55.4 kıloyum duıye yazıcamm ayy suppeerrr err yaa
ayy hypatıam sen olmayınca burası bı sessızz sensızz kalmıstıı (ay bu sabah ıcımdekı can dündarda gelmıs benımle sıırler yazıyorumben de sizleri özledimmm koşarak geldim o yüzden
canım ya şikayetçi olacağım ailee hatlarımız vodafone'da ama kapatacağız dersen bence düzeltirler yanlışlığı...
ben bu call olayını hiç beğenmedimBi kere benim bale salonum yok kii
ayy hypatıam sen olmayınca burası bı sessızz sensızz kalmıstıı (ay bu sabah ıcımdekı can dündarda gelmıs benımle sıırler yazıyorum
Ayy onu bende ındırdım meyvemm bale salonuna gerek yookkı koltuga kanepeye kaldır ıste bacagını ben hıc denemedım bıel ıyıcene kaslarının acılmıs olması lazım dıye dusundum pat dıye kımse yaparsa bıse olur dıye dusundum ama yapasımda var hanı ayy bıde meyvem tamam sana soz bugece yuryus yapıcamm sozz sanaaa
minnosum minnosum bu iltifattan sonra aksam 1 saat yürüyüp koşman lazımm durmak yok sekercim devammm..
Ben dün aksam iddaa da 5 kilo kaybettimmSevgilim le mac üzerine bahse girmiştik o kazandı ama ben zaten 55 olucaktım
Zavallım kendi istiyorum die olduğunu zannedicek
düşünmesi bile heycanladırıyor minnosm yaaa
Canım benim kendine en cok istediğin seyi al tabi yemek olmasın değerli bir kolye cok pahalı bir kıyafet ayakkabı vs ama yemek olmasın çünküm biz daha zayıflıcaz 55 yetmez minnosum yetmezz
Benim gözüm 52-51 de
ben bu call olayını hiç beğenmedimBi kere benim bale salonum yok kii
ayy ne guldumm meyvemm yaa demek ıddada 5 kılo kaybettıın senın yuzunden oldu lıposakşıınn parasını ver deseydınn ayy sekercım 50 lı ılk kıloya ındıgımmmdee super dehset bır seyler yapıcam bende kendıme ödul dıye ama hala dusunuyorum ne yapsam dıye cunkum 50 lı bır kılo ınanılmaz bır odul zatı bana ayy dusunsene meyvem gelcem buraya bugun 55.4 kıloyum duıye yazıcamm ayy suppeerrr err yaa
ayy hypatıam sen olmayınca burası bı sessızz sensızz kalmıstıı (ay bu sabah ıcımdekı can dündarda gelmıs benımle sıırler yazıyorum
ayy onu bende ındırdım meyvemm bale salonuna gerek yookkı koltuga kanepeye kaldır ıste bacagını ben hıc denemedım bıel ıyıcene kaslarının acılmıs olması lazım dıye dusundum pat dıye kımse yaparsa bıse olur dıye dusundum ama yapasımda var hanı ayy bıde meyvem tamam sana soz bugece yuryus yapıcamm sozz sanaaa
minnosum bu call popoyu dikleştiriyormus demiştim ya sana benimki biraz sarkık die :26:
Onu dikleştirmek için yapmak istiyorum bunu sonrada platese geceyim die düşünüyorum ne dersin ama cok gıcık bu video..
Kızlarada söz verdim zaten birlikte yapcaz die deniyeyim bi..
Bende bu gün vereceğim kiloları sana ithaf ediyorum senin için yapıcam bu gece call ı
minnosum bu call popoyu dikleştiriyormus demiştim ya sana benimki biraz sarkık die :26:
Onu dikleştirmek için yapmak istiyorum bunu sonrada platese geceyim die düşünüyorum ne dersin ama cok gıcık bu video..
Kızlarada söz verdim zaten birlikte yapcaz die deniyeyim bi..
Bende bu gün vereceğim kiloları sana ithaf ediyorum senin için yapıcam bu gece call ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?