Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM

meyvenull menü+burda
pamukcuk YOK........
Kuyabiye menü+burda
PrensesPeri menü+burda
cyd86 YOK.................... 3 MENÜ EKSİK
hasretim34 menü+ burda
hypatia menü+ burda
Anna_maria menü+ burda
karcicegi71 menü +burda
pembepanter1 YOK......... 2 MENÜ EKSİK

Son düzenleme:
guaydın gunaydınn sekerlerımmm mucuck mucuckkkk
hypatıamm ıyılestınmı bıdenemmm dunden berı ozledım senııı
zevcanım sınırlenmıs yıne kapat hepsını kapatta ne olucakkı 50 tlyı yıne alırlar canım yaa

4. TAKIM KURALLARI...

HER GÜN MENÜ BİLDİRİMİ ZORUNLU
HER GÜN 3 EN AZ KİŞİNİN MENÜSÜNE YORUM YAPILACAK
CUMA KİLO BİLDİRİMİ EN GEC 12 YE KADAR YAPILACAK.
KACAMAK YAPTIĞI HAFTA KİLO ALAN CEZA ALACAK 3 KEZ BUDURUMLA KARSILASAN DİSKALİFİYE EDİLECE..

3 GÜN MAZERETSİZ TAKIMA UĞRAMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEK ..

4.takım üyelerine duyrulur .. herkes okusun..

günaydın minnosum
Biliyorum minnosum ama cok sinirlendirdiler yanlıs işlem yapmıslar bana fatura kesiyorlar hatları kapattırdığımda o fatıranın belki 3 katını hat vergisi olarak ödicem ama işte sinir ettiler

minnooşş prensesss burdaaaa menuu yoookkkk cunkummm bugunn cokk enerjıkımm arazıye gıdıyorum hıc bellı olmaz ne yer ne ıcerım

sana özel liste yapıcam tatlım ben

4. Takım misafirler

minnoş prenses burda burda burda

Oleyyy olleyyy ollleyyy

ayyy tesekkur ederımmm ayy cok mutluu oldummm ıste tamda bugun senın ıcın sadece ve sadece proteın yıyerektennn yarına eksı cıkıp o gıden pıs karayaglarımı sana ıthaf edıcem(ıthaf mıydı neydı o kelıme hatılıyamadım) ayyy meyvemmm bugun o kotumu gıydımm kocısım senın bacakların nekadar zayıflamıs dedı yıhuhuhuhuuuuu

ben de sizleri özledimmm koşarak geldim o yüzden

canım ya şikayetçi olacağım ailee hatlarımız vodafone'da ama kapatacağız dersen bence düzeltirler yanlışlığı...

minnosum minnosum bu iltifattan sonra aksam 1 saat yürüyüp koşman lazımm durmak yok sekercim devammm..
Ben dün aksam iddaa da 5 kilo kaybettimm Sevgilim le mac üzerine bahse girmiştik o kazandı ama ben zaten 55 olucaktım
Zavallım kendi istiyorum die olduğunu zannedicek

Canım ya şikayetçi olacağım ailee hatlarımız vodafone'da ama kapatacağız dersen bence düzeltirler yanlışlığı...

canım benim öyle dedim zaten şikayet metnimide yazdırdım 72 saat içinde şikayetiniz incelenip size dönülücektir dediler..
O hat meseleside hatlarım hepsi benim üstüme ailedeki o yüzden öyle Yoksa ben 1 tane vadofone kullanıyorum bide avea var aslında bide turkcell var ama o konusuma kapalı sadece mesaj atılıyor ondan

ayy ne guldumm meyvemm yaa demek ıddada 5 kılo kaybettıın senın yuzunden oldu lıposakşıınn parasını ver deseydınn ayy sekercım 50 lı ılk kıloya ındıgımmmdee super dehset bır seyler yapıcam bende kendıme ödul dıye ama hala dusunuyorum ne yapsam dıye cunkum 50 lı bır kılo ınanılmaz bır odul zatı bana ayy dusunsene meyvem gelcem buraya bugun 55.4 kıloyum duıye yazıcamm ayy suppeerrr err yaa

düşünmesi bile heycanladırıyor minnosm yaaa

Canım benim kendine en cok istediğin seyi al tabi yemek olmasın değerli bir kolye cok pahalı bir kıyafet ayakkabı vs ama yemek olmasın çünküm biz daha zayıflıcaz 55 yetmez minnosum yetmezz
Benim gözüm 52-51 de

canım ya şikayetçi olacağım ailee hatlarımız vodafone'da ama kapatacağız dersen bence düzeltirler yanlışlığı...
ayy hypatıam sen olmayınca burası bı sessızz sensızz kalmıstıı (ay bu sabah ıcımdekı can dündarda gelmıs benımle sıırler yazıyorum
ben bu call olayını hiç beğenmedim Bi kere benim bale salonum yok kii

ayy onu bende ındırdım meyvemm bale salonuna gerek yookkı koltuga kanepeye kaldır ıste bacagını ben hıc denemedım bıel ıyıcene kaslarının acılmıs olması lazım dıye dusundum pat dıye kımse yaparsa bıse olur dıye dusundum ama yapasımda var hanı ayy bıde meyvem tamam sana soz bugece yuryus yapıcamm sozz sanaaa

minnosum bu call popoyu dikleştiriyormus demiştim ya sana benimki biraz sarkık die :26:
Onu dikleştirmek için yapmak istiyorum bunu sonrada platese geceyim die düşünüyorum ne dersin ama cok gıcık bu video..
Kızlarada söz verdim zaten birlikte yapcaz die deniyeyim bi..
Bende bu gün vereceğim kiloları sana ithaf ediyorum senin için yapıcam bu gece call ı

ahahaha senin için zayıfladım yemedim yedürdümm dersin vee haftasonu kaçamak yapmana gerek olmayacak...

beni de artık 90 60 90 görüyo millet artık kg verme diyor 68'im oysa daha... 58-60-62de da mezun olucam ...

ayy evet yaaa hayatımda ennnnnn coookk ıstedıgım sey araba almakk zevcanımmm . cokk acayıp delı gıbı ıstıyorum yanı onuu oyle cok buyuk bısede ıstemıyorum 5-6 mılyarlık bıse olsun 4 tane tekerlegı olsun yeter kocısımlede konustum bızım arabanın taksıtı bıtsın oyle kulustur ama benım olan bır araba alır belkımm dur ben ona bu sınyallerı yollamaya baslıyımm hakketen ıyı aklıma getırdın hatta ben sozunu alayımda kesınlessın zevcanımm 5-6 mılyarlık araba alıcam 55 olursan dıye soz versın banakı kesın alsın ddemıı ay zaten para bırıktırmeye basladım heray duzenlı maas hesabımdan 1 gr altın otomatık kesılıyor sımdı onu 2 gr ma yukseltıyımm ınsallahh allahım yardım ederde su borclarımız bıterse parasınıda bırıktırmıs olurum ayy alırım demı yaa ayy superrr olurrr zevcanımm ayy ınsallah 55 olursam alırrr alıırr.. ama bu sabah bu kot cok guzel oldu bacakların ıncelmıs dedı sonra makyaj yapıyorum aha benım karı bırıyle yarısıyor ama du bakalım kım dıyorr zayıfladı hepte suslenıyor makyaj nıye yapıyon arazıye gıdıyorsun dedııı heheee kız varya vallahada bıllahada ben zayıfladıkca daha cok kıskanmaya basladı bı gorsenn

ben bu call olayını hiç beğenmedim Bi kere benim bale salonum yok kii

aaa meyve sizin evde bale salonu yok mu tey allahımm kimin evinde varkine sandalyeye tutun

minnnoşş hanım minnoş hanım sizi geçicem bu gidişleee hala 65 altı olmamışsınız. cıks cıks cıks!!

eheh benim de içimde başka başka şeyler ortaya çıktı koştum yetiştim gelsim size minnoşummmm... ödül olarak da kendine değerli bi kolye vs al... pırlanta bileklik falan...hatta eniştem alsın

ya ben de dik dimdik portakal popo istiyorummm yastık gibi popo istemiyorummm

bence poponu pılatestekı hareketlerlede kaldırabılırsın ama kızlara soz verdıysen artıkım yapmak zorundasın sekerım söz sözdur yap bakalım jenıferr popoluuu zevcanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…