yok canim callda 6 gün yapiyosun 1 gün ara veriyosun en güzeli 21 i tamamlamak tamam ozaman bende baslarim yarin,ben yapmsitim bi ara 3 4 gün ama SIKILMISTIM ama sizinle birlikte yapinca birakmam
selam kızlar bugün de fiyasko bir menüm var dışarıda olduğum için.
öğle: zeytinli açma ve çay. aslında simit yiyecektim ama kalmamışmecbur tek kalan şeyi aldım.
akşam: balık çorbası.
bu kadarspor yok su 1 litre.
açma 250 kalori simitte 275 falan canım . yani birşey farketmiyo. 250 kaloride çok değil zaten normal yemek yediğin zamnda o kadar kalori alıyosun zaten .
selam kızlar bugün de fiyasko bir menüm var dışarıda olduğum için.
öğle: zeytinli açma ve çay. aslında simit yiyecektim ama kalmamışmecbur tek kalan şeyi aldım.
akşam: balık çorbası.
bu kadarspor yok su 1 litre.
evet cok kötü olmus tatlım bu menüüü.. bu durumne kadar sürecek.bomba gibi dönmeni bekliyoruz.
hmm bilmiyordum bana daha yağlı geldiği için gözüm korkuyordur hep. kalori hesabı yaparsak yediklerimde sorun yok ama hiç sağlıklı ve dengeli olmadı malesef
cumaya kadar böyle gidecek sanırım malesefbari kg verebilsem ama o da yok :)
anladım canım.. bende bu hafta veremedim hatta + yım cumaya kadar onlar gitse rahatlıcam..
sorma ya benmde 1000 kaloriyi geçmiyor ama şu 1 haftadr evde pek olmadğm için hep dengesiz beslendim. çörek , börek , pasta , patates salatası , kola , elmalı turta.........................
bu haftaki kaçamaklarımmmm bunlar ama evde değildim arkadaşımın doğumgnü vardı ve kıramadım başka bi gün yne arkadaşm davet etti . ogünde kıramadım derken bu hafta böyle kaçamaklarım oldu. tabi dengeledim akşam az yedim falan ama sağlıksız oldu.
çikolata diyetini yapmıştın? işe yaramadı mı ki meyvemm?
yaradı canım yaradı da 1000 gr mı vermek kolay olmadı tabi 300 ü kaldı inş bu gün onlarda gitmiştir..
bide regl şişliğim var bu hafta böyle gıcık geciyor işte... cuma bildirim yapabilecekmisin canım sen ..
evet cuma sabahtan girmeye çalışacağım ama muhtemelen bir şey yemesem de spor su ve reglim olmadığından artıda çıkarım
offff ooofffffff...
çok sinirliyim vadofona cok kızdım 6 gün için 50 tl fatura ödüceksin diyorlaryanlıs yapmıs geri zekalı adam tarife değişikliğini... bi ton kızdım bağırdım çağırdım çağrı merkezindeki adamada şikayette bulundum yaa bu faturayı iptal edin yada faturalı 3 hattımı kontörlü 2 hattımı kapatıyorum dedim iptal etmezlerse kapattırıcam hepsini
ay ay ay ben de kapıyım azıcık. çok ihtiyacım var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?