aaa başlamadan bırakma planları yapıyosun zevcanım yaa
biz bi başlayalım da bakalım, ben sevmesem de çok yararını görüceğime inanıyorum
60 olmaz belki ama 57-58 kilo gibi 36 giyersin bence canım
bir arkadaşım var 2 ay önce bana gelmişti tartısı olmadığı için bende tartılmak istedi 83.400 geldi offff ya ben bu kadar olduğumu bilmiyordum biraz şişmanladığımın farkındayım üstatların odasına girdiğimde çeketimin önünü ilikleyemiyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum dedi o günden sonra yemekhanede ne çıkarsa çıksın yarısını yedi örneğin pilavı hemen kaşıkla ikiye bölüyor burası benim burası tabağın diyordu ama her şeyi tatlısını çorbasını tavuğunu yani tabakta ne varsa yarısı akşam evdede aynını yaptığını söyledi pazartesi yine bana gelditartıldı 75.200 çıktı inanamadım zaten kıyafetlerinden farketmiştim ama söylememiştim kendisine çok mutlu ayrıldı bizden.
sorma canım ya kaç defa uğraştım hep bir yerde tıkanıp kalıyorum
niye sinirlendin de?dök içini rahatla
60 olmaz belki ama 57-58 kilo gibi 36 giyersin bence canım
bugünü de bitirdik, menümü yazıp eve doğru yola çıkıyım yavaş yavaş
sabah: 2 dilim t.t. ekmek, light krem peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 bardak light sütlü kahve, yarım tahıl bar
akşam: 1 tabak lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak light sütlü kahve
canlarım ben menümü yazmamışım ya çok pardon
bugünkü menüm
Sabah:yarım porsiyon yağsız menemen 1 yumurtadan, 1 dilim k.ekmek, peynir, reçel 1 tatlı kaşığı
ara:1 meyve
Öğle:ızgara balık 200 gr ve salata
ara:2 adet kuru kayısı 2 adet hurma
Akşam:Çorba ve salata
ara:1 portakal yerim belki
1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay 2 fincan, 1 fincan beşibiryerde çayı
sohbete dalmışız unutmuşum canım ya affet beni kaptan atma beni kıyma bana
afiyet olsun canım güzel olmus 5i biyerdeye dikkat kabız yapıyor....
teşekkürler canım bu kes hurmayı az yedim oda canım tatlı çekti kessin diye yedim
ahaha ne diyorsun öylemiymiş bak sen:44:
form çayı içiyim onun yerine bari
iç bakımmm :112:
bende kendime peynirli salata yaptım 10 kıvırcık yaprağından onu yiyorum şimdi antibiyoruk iştahımı kesti şükür
bu aksam salata ve meyve yicem canım bişey istemiyor...
antibiyotik iştah keser evet canım iyi olmuş ama
oh afiyet olsun canım
evet senin c vitamini alman lazım şöyle bir portakal tabağı yap kendine elmada olsun şifa olur inşallah
amin canım amin
amin canım inşallah bir an önce iyileşirsin
canım bişi sorcam sana şu 5 günde 5 kilo diyeti var ya onun sayfalarına bakarken senin de yorumlarını gördüm sen uygulamışsın sanırım bana cazip geldide ne dersin uygulasammı bende acaba:44:
iyi aksamlar kizlar,benim günüm iyi degildi malesef ama bu bugün icindi yarin yine eski ben olucam,bugün farkettimki ben mutsuz olunca uyuyorum,3 saat uyudum bugün öglen ögleden öncede findiga sardim yine sükür bitti ama benide bitirdi o yüzden ögle yemegi yemedim
yardimci olmusum,güveniniz icin tesekpr ederim,güveninizi bosa cikarmiycam
callentise basliyomusnuuz bendede var,yaparsaniz bende baslarim ozaman o bitene kadar platese ara veririm ama hepsi birden cok olur
iyi aksamlar kizlar,benim günüm iyi degildi malesef ama bu bugün icindi yarin yine eski ben olucam,bugün farkettimki ben mutsuz olunca uyuyorum,3 saat uyudum bugün öglen ögleden öncede findiga sardim yine sükür bitti ama benide bitirdi o yüzden ögle yemegi yemedim
yardimci olmusum,güveniniz icin tesekpr ederim,güveninizi bosa cikarmiycam
callentise basliyomusnuuz bendede var,yaparsaniz bende baslarim ozaman o bitene kadar platese ara veririm ama hepsi birden cok olur
hayır hayır hayır
sen böyle sağlılı beslenerek zayıflamana devam et o şok diyet metobilizmayı bozmaktan baska işe yaramıyor..
2 verip 3 alıyorsun bıraktığında...
yasom 1 gün plates 1 gün call yaparsın sende olmazmı ..
ama ben call yapıp popomu sekle sokmayı düşünüyorum sonra platese geciş yapıcam.. şu call işini 15 gün bi deniyeyim.. yarın baslıyoruz yasomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?