Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok güzel vermiş canım tabi bu cinsiyetine yasına metabolizma hızına bağlı metabolizmamız 5 sene önce yaptığımız şok diyetleri bile hatırlıyormuş benim kilo vermem ondan bu kadar yavas şok diyetler pcos falan beni mahvettii.. o arkadasın dahada verir ...darısı bizee

sorma canım ya kaç defa uğraştım hep bir yerde tıkanıp kalıyorum

niye sinirlendin de?dök içini rahatla

ay sağol canım ya önemli bir şey değil dersanede geometri hocamız değişmiş gıcığın teki taktı bana ondan ya boşver unuttum gitti bile

60 olmaz belki ama 57-58 kilo gibi 36 giyersin bence canım

olmaz dimi kız

biliyodum biliyodum benim kesin 58 olmam lazım anacım başka çıkarı yok :96:

sağol canım benim

ahah bende diyorum birşey unuttum ama ne unuttum menümü yazmadım ben ya

afiyet olsun canım güzel görünüyor

canlarım ben menümü yazmamışım ya çok pardon

bugünkü menüm

Sabah:yarım porsiyon yağsız menemen 1 yumurtadan, 1 dilim k.ekmek, peynir, reçel 1 tatlı kaşığı
ara:1 meyve
Öğle:ızgara balık 200 gr ve salata
ara:2 adet kuru kayısı 2 adet hurma
Akşam:Çorba ve salata
ara:1 portakal yerim belki

1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay 2 fincan, 1 fincan beşibiryerde çayı

afiyet olsun canım güzel olmus 5i biyerdeye dikkat kabız yapıyor....

bende kendime peynirli salata yaptım 10 kıvırcık yaprağından onu yiyorum şimdi antibiyoruk iştahımı kesti şükür
bu aksam salata ve meyve yicem canım bişey istemiyor...

bende kendime peynirli salata yaptım 10 kıvırcık yaprağından onu yiyorum şimdi antibiyoruk iştahımı kesti şükür
bu aksam salata ve meyve yicem canım bişey istemiyor...

antibiyotik iştah keser evet canım iyi olmuş ama

oh afiyet olsun canım

evet senin c vitamini alman lazım şöyle bir portakal tabağı yap kendine elmada olsun şifa olur inşallah

iyi aksamlar kizlar,benim günüm iyi degildi malesef ama bu bugün icindi yarin yine eski ben olucam,bugün farkettimki ben mutsuz olunca uyuyorum,3 saat uyudum bugün öglen ögleden öncede findiga sardim yine sükür bitti ama benide bitirdi o yüzden ögle yemegi yemedim

yardimci olmusum,güveniniz icin tesekpr ederim,güveninizi bosa cikarmiycam

callentise basliyomusnuuz bendede var,yaparsaniz bende baslarim ozaman o bitene kadar platese ara veririm ama hepsi birden cok olur

hayır hayır hayır
sen böyle sağlılı beslenerek zayıflamana devam et o şok diyet metobilizmayı bozmaktan baska işe yaramıyor..
2 verip 3 alıyorsun bıraktığında...

yasom 1 gün plates 1 gün call yaparsın sende olmazmı ..
ama ben call yapıp popomu sekle sokmayı düşünüyorum sonra platese geciş yapıcam.. şu call işini 15 gün bi deniyeyim.. yarın baslıyoruz yasomm

oy canım benim bugün böyle geçti artık boşver yarın bambaşka bir gün olacak

evet canım tebrikler sana güveniyoruz zaten

hayır hayır hayır
sen böyle sağlılı beslenerek zayıflamana devam et o şok diyet metobilizmayı bozmaktan baska işe yaramıyor..
2 verip 3 alıyorsun bıraktığında...

:26::26::26:

öylemi canım tamam sorayım dedim banada biraz sağlıksız geldi zaten:44:

ne biliyim bazen asla zayıflayamayacakmışım gibi oluyor ya ama inatçıyım neyseki aynen devam edicem canım

sağol kaptan iyiki varsın :129:

yok canim callda 6 gün yapiyosun 1 gün ara veriyosun en güzeli 21 i tamamlamak tamam ozaman bende baslarim yarin,ben yapmsitim bi ara 3 4 gün ama SIKILMISTIM ama sizinle birlikte yapinca birakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…