canım haklısın aceleyle yazınca öyle oldu
sabah 1 dilim ekmek ceviz kadar peynir 1 bardak şekersiz çay
öğlen 3 tane köfte 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek bir bardak ayran
ara 1 elma
akşam 2 elma (yanımda sadece elma olduğu için) süt sevmiyorum tatlım
1000 kaloriyi geçiyor benim şimdiye dek yediklerim(
canım haklısın aceleyle yazınca öyle oldu
sabah 1 dilim ekmek ceviz kadar peynir 1 bardak şekersiz çay
öğlen 3 tane köfte 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek bir bardak ayran
ara 1 elma
akşam 2 elma (yanımda sadece elma olduğu için) süt sevmiyorum tatlım
yorumumm
olay doyurucu ama kalorisiz seylerde saklı ...
senin yediklerin hep kalorili kavurma bisküvi parfe mercimek köftesi bunlar hep ağır seyler bize yasak olan seylerr
gizem ve yaso ölcülerimi yazayım kızlar bu gün baslıcaz
göğüs 87 bel 69 kalca 99
haklısın.. dopru beslenince kalorisiz oluyor ama doyuyorsun bir şekilde. ipin ucu iyice kaçmadan kendime geliyorum akşamı peynirli salata ve soda ile kapatıyorum artık..
selam kizlar,oyun gurubuna gitmedik,bende callentisi yaptim ve her zamanki gibi pelvis hareketlrini yapamadim,ama ben popomda öyle cok aci hissetmedim sanirim dogru yapamiyorum hareketleri
ben gögsümü ölcmüyorum canim
bel 72
kalca 107
ayy yasom ben göğüsü ölçüyorum özellikle 2 cm büyümüs cok sevindimama tabi regl öncesi sertlikten dolayıı yoksa 85 göğüss
ben gögsümü ölcmüyorum canim
bel 72
kalca 107
evet işte bu durr hypatianın yeniden doğusu çirkin ördek yavrusu kuğu oluyor deyişim baslasın
canım forumda göğüs büyültücü akıllar veriyorlar krem vs önerileri var denesene...
canım peynir posiyonunu artırabilirsin hatta artırmalısın mutlaka.. (kendi yutar salkımı gibi oldu yorumumm:))))
ben sabah çok kahvaltı yapamıyorum ancak o kadar yiyebiliyorum erken klkamadığım için yiyimeye ve süslenmeye daha çok zaman ayırıyorum kahvaltıya hem zaman kalmıyor hemde canım istemiyor diyetteyken kendimi zorlayarak zeytinde yiyordum ama şimdi diyet yapmadığım için zorlamıyorum canım ne kadar ve neden isterse yiyorum ama bu halimdende memnun değilim diyette değilim diye miktar olarak olmasada her şeyi yemeğe başladımsporda yok.bakalım ne olacak benim halim
masaj uyguluyorum canım onu bi deniyeyimde işe yaramazsa sonrasında krem olayına giricem
neden ölçülerinizi verdiniz canım ??
bu gün tıkabasa yiyorum ve toplamda 920 kalori ediyor ..
gizem ve yaso ölcülerimi yazayım kızlar bu gün baslıcaz
göğüs 87 bel 69 kalca 99
canım sakın jküçültmeye çalışma.ahh ahh bende küçültmeye çalışıyorum 103 cm di en son
canım sakın jküçültmeye çalışma.
dikleştir ama jküçültme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?