Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım peynir posiyonunu artırabilirsin hatta artırmalısın mutlaka.. (kendi yutar salkımı gibi oldu yorumumm:))))

haklısın meyvemmm midem bile kabul etmiyo ağrı çekiyorum şimdi kendi kendime eziyet ediyorum ama hala adet olamadım ve stresli bi dönemdeyim ama bu akşam son verip sporuma gidiyorummm ve aynı güzel şekilde devam ediyorum. haftasonu da sıkı olacağım üstüne üstlük hıh :)

olay doyurucu ama kalorisiz seylerde saklı ...
senin yediklerin hep kalorili kavurma bisküvi parfe mercimek köftesi bunlar hep ağır seyler bize yasak olan seylerr

haklısın.. dopru beslenince kalorisiz oluyor ama doyuyorsun bir şekilde. ipin ucu iyice kaçmadan kendime geliyorum akşamı peynirli salata ve soda ile kapatıyorum artık..

selam kizlar,oyun gurubuna gitmedik,bende callentisi yaptim ve her zamanki gibi pelvis hareketlrini yapamadim,ama ben popomda öyle cok aci hissetmedim sanirim dogru yapamiyorum hareketleri

canım ben bi yerde türkçe altyazı ve dublajlısını buldum, eğer istersen özelden linkini gönderebilirim. böylece doğru yapıp yapmadığından emin olabilirsin sanırım

bu gün tıkabasa yiyorum ve toplamda 920 kalori ediyor ..

gizem ve yaso ölcülerimi yazayım kızlar bu gün baslıcaz

göğüs 87 bel 69 kalca 99

canım benim ölçüler evde yazıyo, akşam gidince yazarım mutlaka

bugünkü menümü de unutmadan yazıyım

sabah: 2 dilim t.t. ekmek, light krem peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: haşlanmış tavuklu salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 bardak light sütlü kahve
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak lahana yemeği, 1 kase yoğurt
ara: 3 kuru kayısı

Son düzenleme:
canım sakın jküçültmeye çalışma.
dikleştir ama jküçültme

ama üst bölgemi çok şişman gösteriyor bide sırtımda etli biraz ondan sanırım .zaten küçültemyoorum bende sırt hareketleri fln yapıyorum sırt gtsin diye. peki nasıl dikleştircem tam dik değil ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…