video 57 dk tatlım indirmeden yapılırmı bilmiyorum bu aksam baslıyorz..
hoşgeldin fatmacım ben iim sen nasılsın..
kız öğlen zor yedim mantarı böyle kötü yanlarıda var işte yanlız olmanın azıcık pişirsemde bitiremiyorum günlerce yiyip duruyorum
yerken midemin bulandığını yemekleri döktüğünü cok bilirim kötü birsey ama napayım az da apsam bitmiyor..
Yook canım hala olamadım çatlamak üzereyim( ilk defa bu kadar gecikti ((
ben bayılırım mantara hem kalorisiz hem lezzetli.. çiğ halde sandviçle bile yerim yurtdışında öyle alıştımmm
geçmişi okuyana kadar canım çıktı valla
merhaba kızlar nasılsınız umarım güzel bir gün oluyordur
İki gündür tartılmıyorum zor duruyorum valla yarınki kilomu çok merak ediyorum heycanlıyım
inşallah hepimiz istediğimiz rakamları görürüz tartıda
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 dilim k. ekmek ve onun üzerine sürülmüş krem peynir. 1 tatlı kaşığı marmelat, çay
ara:3-4 dilim ananas
Öğle:Bir kutu (160 gr. diyet ton balığı ve salata)
ara:1 elma
Akşam:Kereviz yemeği, yoğurt
ara:1 portakal yerim belki
1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay,form çayı
afiyet olsun canım masallahın varben her gün tartılmaya devam ediyorum baska türlü olmuyor ben böyle rahat ediyorum bu arada bu sabah ancak gecen haftaki kiloma dönebildim yarın sabaha inş - cıkarım
evet erkekler de seviyo doğru
ama ben 90-95 takıyorumm:26:
oy canım ya kıyamam neden böyle olduki acaba benimde ilk defa bu kadar gecikti ve ilk defa bu kadar az oluyorum hiç yoğun değil
aynen bende çok seviyorum
çiğ halde mi
kız o kadar da değil güzel oluyor mu ki öyle
afiyet olsun canım masallahın varben her gün tartılmaya devam ediyorum baska türlü olmuyor ben böyle rahat ediyorum bu arada bu sabah ancak gecen haftaki kiloma dönebildim yarın sabaha inş - cıkarım
canım ideal kilona indiğinde onlar da küçülecek merak etme sen.
valla çip halde de çok lezzetli oluyor tavuk çiğ mantar marul ımm ımm olsa da yesem:) bugün doymadım gitti ama mideme kramplar giriyoo( evet hala olamadım hiç böyle olmazdı bir ay bitti resmen (
selam kizlar,oyun gurubuna gitmedik,bende callentisi yaptim ve her zamanki gibi pelvis hareketlrini yapamadim,ama ben popomda öyle cok aci hissetmedim sanirim dogru yapamiyorum hareketleri
eheh deniycem bunu en kısa zamanda merak ettim
ben aslında dağ mantarını seviyorum o daha lezzetli oluyor bizim köyde eylül başlarında çıkıyor topluyoruz annem dolaba atıyor bir lezzetli oluyor ki kültür mantarı hiçbişey onun yanında
ay canım bozma moralini ya olursun en kısa zamanda inşallah normale dönersin hiç bir belirtide yok dimi :97:
oha oldum kızlarişyerinde bir iki kız var ve çok edepsizler
bazen diyorum acaba ben mi çok geri kafalıyım
kızlar çok yoğun işlerim dün giremedim menüleri yazayım
sabah:simit peynir
öğleeynir ekmek
akşam:2 tane dolma
bugün sabaheynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle:karnabahar yemeği ve çorba
akşam:çorba salata
bende call yapıyordum ama bayadır ara verdim düzenli yapınca 10 günde bile sonuç bariz belli oluyor
kalça hareketine gelince pelvisi öne doğru çevirip öyle yaparsan sonuç daha iyi oluyor ve yanma hissediyorsun canım
dağ mantarı mı? bayılırımmmm :)
yok canım yok malesef
**4. TAKIM 191. ETAP**
İrem&Özge (68.3) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
meyvenull ( 60.9/)
pamukcuk ( 75/)
Kuyabiye( 56.7)
PrensesPeri( 78.3/)
cyd86( 68.3/)
hasretim34( 69.7/)
hypatia( 68.7/)
Anna_maria( 70.0/)
karcicegi71(70.2/)
pembepanter1( 65 /)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (682.8)
kızlar spor yarısması yapsak nasıl olur..
Her hafta en cok spor yapan birinci olur ..
dakika hesabı olucal baska türlü hesaplanmaz.. Herkes yaptığı sporun dakikasını katlaya katlaya bildiricek mesela cumartesi 40 dk pazar 30 dk yaptı ama toplamı yazacak 70 dk dicek..
Hem haftada toplam ne kadar spor yaptık onu buluruz..
haklısın canım dakikasına göre olsun
bence çok güzel bir fikir ben varım :79:
acaba haftada kaç dakika yapmak gerekir normalde belli bir miktarı varmıdır ki :44:
ay canım noldu ki sana bir terbiyesizlik mi ettiler yoksa
edepsiz çok var bizim dersanedede var bol bol
ama ama ama 70 dk yürüyüş 20 dk ağırlık çalışmadır mesela.. Dakika hiç adil değil 70 dk ağırlık çalışamam ki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?