Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşbuldum canım bende iyiyim dersane bitince daha iyi olcam

ay haklısın canım ya sürekli bir eşyi yiyincede bıkıyor insan kendimden biliyorum
olsun mantarın kalorisi çok az hem bu günler sana artı olarak dönecek inşallah merak etme

Yook canım hala olamadım çatlamak üzereyim ( ilk defa bu kadar gecikti ((

oy canım ya kıyamam neden böyle olduki acaba benimde ilk defa bu kadar gecikti ve ilk defa bu kadar az oluyorum hiç yoğun değil

ben bayılırım mantara hem kalorisiz hem lezzetli.. çiğ halde sandviçle bile yerim yurtdışında öyle alıştımmm

aynen bende çok seviyorum

çiğ halde mi

kız o kadar da değil güzel oluyor mu ki öyle

ben doğum kntrl hapı kullanıyorum adet düzensizliği için . bu hafta bttikten sonra diğer kutuya başladım. 1. gün aldım sonra eve gelemedğim için diğer günler alamadm ve yne regl olmuşum 10 gün arayla (( hemde çok yoğun oluyorumm

afiyet olsun canım masallahın var ben her gün tartılmaya devam ediyorum baska türlü olmuyor ben böyle rahat ediyorum bu arada bu sabah ancak gecen haftaki kiloma dönebildim yarın sabaha inş - cıkarım

afiyet olsun canım masallahın var ben her gün tartılmaya devam ediyorum baska türlü olmuyor ben böyle rahat ediyorum bu arada bu sabah ancak gecen haftaki kiloma dönebildim yarın sabaha inş - cıkarım

bende regl oldğm için ancak bu sabah dönebldim gecen haftaki kiloma inş bende yarın - çıkarım bugün 1000 kaloriyede gelmesem de yarın - çıksaa

evet erkekler de seviyo doğru
ama ben 90-95 takıyorumm :26:

canım ideal kilona indiğinde onlar da küçülecek merak etme sen.

valla çip halde de çok lezzetli oluyor tavuk çiğ mantar marul ımm ımm olsa da yesem:) bugün doymadım gitti ama mideme kramplar giriyoo ( evet hala olamadım hiç böyle olmazdı bir ay bitti resmen(

sağol canım benim

olsun ne güzel işte yarında bir 300-400 gr eksik çıkarsın inşallah hatta daha da fazla eksik çıakrsın belki mantarın hafifliği yarasın artık bi şekilde o kadar yedin yani

eheh deniycem bunu en kısa zamanda merak ettim

ben aslında dağ mantarını seviyorum o daha lezzetli oluyor bizim köyde eylül başlarında çıkıyor topluyoruz annem dolaba atıyor bir lezzetli oluyor ki kültür mantarı hiçbişey onun yanında

ay canım bozma moralini ya olursun en kısa zamanda inşallah normale dönersin hiç bir belirtide yok dimi :97:

kızlar çok yoğun işlerim dün giremedim menüleri yazayım
sabah:simit peynir
öğleeynir ekmek
akşam:2 tane dolma

bugün sabaheynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle:karnabahar yemeği ve çorba
akşam:çorba salata

selam kizlar,oyun gurubuna gitmedik,bende callentisi yaptim ve her zamanki gibi pelvis hareketlrini yapamadim,ama ben popomda öyle cok aci hissetmedim sanirim dogru yapamiyorum hareketleri

bende call yapıyordum ama bayadır ara verdim düzenli yapınca 10 günde bile sonuç bariz belli oluyor
kalça hareketine gelince pelvisi öne doğru çevirip öyle yaparsan sonuç daha iyi oluyor ve yanma hissediyorsun canım

dağ mantarı mı? bayılırımmmm :)
yok canım yok malesef

allah kolaylık versin canım benim

ara öğünlerin yokmu canım acıkmıyormusun bu şekilde dikkat et kendine ama güzel görünüyor menülerin afiyet olsun canım

dağ mantarı mı? bayılırımmmm :)
yok canım yok malesef

evet canım bende bayılıryorum getiririm sanada çıktığı zaman istersen

oy canım ne diyim inşallah şifa bulursun en kısa zamanda olursun dualarım seninle üzülme

**4. TAKIM 191. ETAP**

İrem&Özge (68.3) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
meyvenull ( 60.9/)
pamukcuk ( 75/)
Kuyabiye( 56.7)
PrensesPeri( 78.3/)
cyd86( 68.3/)
hasretim34( 69.7/)
hypatia( 68.7/)
Anna_maria( 70.0/)
karcicegi71(70.2/)
pembepanter1( 65 /)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (682.8)

ay heycanlandım şimdiden

kızlar spor yarısması yapsak nasıl olur..
Her hafta en cok spor yapan birinci olur ..

hm bence güzel bir fikir

ama nasıl olcak türüne göre değişecekmi mesela bir yürüyüşle bir egzersiz bir olabilirmiki :44:

dakika hesabı olucal baska türlü hesaplanmaz.. Herkes yaptığı sporun dakikasını katlaya katlaya bildiricek mesela cumartesi 40 dk pazar 30 dk yaptı ama toplamı yazacak 70 dk dicek..
Hem haftada toplam ne kadar spor yaptık onu buluruz..

haklısın canım dakikasına göre olsun

bence çok güzel bir fikir ben varım :79:

acaba haftada kaç dakika yapmak gerekir normalde belli bir miktarı varmıdır ki :44:

haklısın canım dakikasına göre olsun

bence çok güzel bir fikir ben varım :79:

acaba haftada kaç dakika yapmak gerekir normalde belli bir miktarı varmıdır ki :44:

ama ama ama 70 dk yürüyüş 20 dk ağırlık çalışmadır mesela.. dakika hiç adil değil 70 dk ağırlık çalışamam ki ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…