Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ben bi yerde türkçe altyazı ve dublajlısını buldum, eğer istersen özelden linkini gönderebilirim. böylece doğru yapıp yapmadığından emin olabilirsin sanırım

bendekide dublajli canim ama ne bileyim hareketi yaparken popoyu döndür diyo döndürüyom sözde ama olmuyo gibi geliyo bana :)

gayet güzel. ben de kuru kayısıya başlasam iyi olacak

ama üst bölgemi çok şişman gösteriyor bide sırtımda etli biraz ondan sanırım .zaten küçültemyoorum bende sırt hareketleri fln yapıyorum sırt gtsin diye. peki nasıl dikleştircem tam dik değil ((

Çok büyükse zaten tam dik olmasını bekleme canım koca yük dik durmaz ki illa ki aşağıya eğilir. göğüs ve kol hareketleri var onları yap. ben onları yapıyorum fitness ve pilateste. yani yapıyordum ara verdim epeydir

bu resim çok güzel bayıldım nasılsın canım

afiyet olsun canım güzel görünüyor bomba gibi olmana çok sevindim yarın inşallah istediğin sonucu alacaksın tatlım

bende hypatia ve hasretim34 arakdaşlarımıza katılıyorum bu konuda ceyda mazeretini bildirmezse diskalifiye olsun belki yarın erken girer ve haber verir :44:

bende menümü bildireyim

sabah kalkınca 1 elma
40 dk sonra 2 dilim t.b. Ekmeğinden peynirli domatesli yağsız tost ve süt

öğlen 1 porsyon mantar sote salata yoğurt

ara elma

aksam tavuklu salata ayran

afiyet olsun canım sen çok sevdin galiba bu mantar soteyi

ama bravo sana yarın bunların karşılığını alacaksın inşallah

ay çok doğru dedin hypatiacım ya canlanalım biraz dimi ama bu hafta şu rgl olayı olmasaydı bende şişmezdima ma neyse bundan sonra hepimiz bomba gibi olucaz inşallah

afiyet olsun canım güzel görünüyor

bende menümü yazayım
sabah
peynir. ekmek. çay
öğlen
bulgur pilavı. köfte ayran
ara
elma
akşam
meyve ile geçiştireceğim çünkü olimpiyatta açılışında olacağım:))))))))

afiyet olsun canım

hypatiam hypatiacım kendine gelemedin mi hala noldu böyle menülerin değişime uğramış bir an önce toparlanmalısın canım olamadınmı hala adet:44:

afiyet olsun canım gayet güzel bence

hoşgeldin fatmacım ben iim sen nasılsın..
kız öğlen zor yedim mantarı böyle kötü yanlarıda var işte yanlız olmanın azıcık pişirsemde bitiremiyorum günlerce yiyip duruyorum
yerken midemin bulandığını yemekleri döktüğünü cok bilirim kötü birsey ama napayım az da apsam bitmiyor..

kaç beden takıyorsun canım?
ne kadar büyük. büyük olması güzelde benm bazı giydklerim hiç yakışmıyor yada göbek bol geliyor göğüs dar (

ithal takıyorum canım 80 d. ama ben memnunum ona göre kıyafet kullanıyorum ama büyük göğüsleri seviyorum ben bi de erkekler de seviyoo

ben bayılırım mantara hem kalorisiz hem lezzetli.. çiğ halde sandviçle bile yerim yurtdışında öyle alıştımmm

geçmişi okuyana kadar canım çıktı valla

merhaba kızlar nasılsınız umarım güzel bir gün oluyordur

İki gündür tartılmıyorum zor duruyorum valla yarınki kilomu çok merak ediyorum heycanlıyım

inşallah hepimiz istediğimiz rakamları görürüz tartıda

Bugünkü menüm:
Sabah: 1 dilim k. ekmek ve onun üzerine sürülmüş krem peynir. 1 tatlı kaşığı marmelat, çay
ara:3-4 dilim ananas
Öğle:Bir kutu (160 gr. diyet ton balığı ve salata)
ara:1 elma
Akşam:Kereviz yemeği, yoğurt
ara:1 portakal yerim belki

1 saat yürüyüş, 3.5 lt su, yeşilçay,form çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…