Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşamki ekmek harici beğendim menünü hatta güzel ekmeksiz istediğin kadar balık yer fazlasıyla doyarsın bence turşusuz asla yapamam yemek tabiki sakıncalı değil

Canım akşam ekmek yememek bana da mantıklı geliyor ama diyetisyen illa ye diyor bana kalsa hiç aramam aslında..

Memnun oldum kaptanım çocukları bahane etmemek güzel ama çok zor.. Oğlum her gün bin bir rüşvet tehdit ısrarla götürüyorum görseniz sanki toplama kampına götürüyorum yani.. Çarşamba perşembe etüd var biraz zaman oluyor okula yürüyelim diyorum çantasını da taşıyorum yine de yolun yarısına kadar ağlıyor neymiş ayakları ağrımış.. Arkadaşlarıyla bütün gün deli dana gibi koştururken ağrımaz kızım desen abiisi olmadan oyun odasında hayatta kalmaz 1-2 denedim çığlık kıyamet.. Yani bahane etmiyorum ama malesef çok hassas bir denge üzerine kurdum arada kayıplar oluyor

Menu tabiki gizel ancak tursuyu mumkun oldugunca az ye. kilo vermeyi yavaslatiyor.

Cok sevindim begendigine tuzsuzum kaptanim

Yok canim dukan degil. Ortaya karisik kendi damak tadima uygun ve tok tutan yiyecekler tercih ediyorum sadece. Ben hersey yiyorum seker haric. Onu da meyveden aliyorum.

Haklisin canim. Ben de yazinca anladim ne cok peynir yemisim.

Bence cok guzel olmus canim. Afiyet olsun.

Hafta sonu menulerin gayet guzel. Afiyet olsun canim

Ben de kizama cok yapiyorum oyle yulaf lapasi sadece tarcin koymuyorum. Kendim yerken tarcin ekleyeyim iyi fikir canim sagol.
Peki yulaf detosunda gun boyu sadece yulaf mi yiyorsun?

40 dakika egzersiz yaptım bu saatte.
Çocuklar o kadar zor uyuyorlar ki..
6 aylık bebeğim gündüz asla uyumaz.
Çok şanslıysam 10 dakika uyur.
Kızım çok zor çok ağlak bir bebek.
Sabah 5-6 arası kalkıyor.
Gece 5 kez kalkıyor.
Doğduğundan beri bu böyle..
Oğlum diş çıkarıyor felan filan çok zorlanıyorum. Tek başımayım onun verdiği ayrı zorluk.
Ben kahvaltımı çoğu zaman ağlayarak yapıyorum.
Eşim restoranda çalışıyor.
Hatta çoğu zaman öğle yemeğimi o getiriyor.
Çünkü işim çok zor.
Sırf bu yüzden biraz Türkiye’ye ailemin yanına gitmek istiyorum çünkü tükendiğimi hissediyorum.
Ay çok yazmışım.
Görümcem sürekli insan bir çorba yapmaya vakit bulamaz mı? Der de o cümleden nefret eder oldum...

Emzirmiyorum..
Telefonumda egzersiz programı var.
Sabah vakit olursa 5-10 dakika egzersiz.
Gece 20-40 dakika arası..
Bugün 1 buçuk litre su içtim sanırım ..

Ben de ilk menümü yazayım o zaman
Sabah:
2 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
5 zeytin
Domates, salatalık ve maydanoz
Ara:
10 badem ve 1 fincan yeşil çay
Ara:
1 sütlü (az yağlı) kahve, yarım protein bar ve 1 kivi
Akşam:
4 yk kinoa ve bol yeşillikli salata, 4 yk az yağlı yoğurt
Ara: 1 fincan yeşil çay ve yarım muz
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Total: 19.000 adım günlük
Sabah geç uyandığım için öğle yemeğini yapmadım. Onun yerine bir meyve ekledim ara öğünüme.

Çok teşekkür ederim kaptanım. Umarım sizin de yardımınızla tez zamanda gidecek bu fazlalıklar

Dengeli bir Pazar menüsü olmuş. Ben sevdim

Seni çok iyi anlıyorum. Benim küçük doğduğunda büyüğüm bir buçuk yaşındaydı. Çok zor oluyor. 40dk egzersiz için tebrikler. Şartların çok zor. Ben ailemden destek almıştım. Destek iyi fikir. İkisini aynı anda uyuturdum. Birine özel salıncak almıştım. Benimkiler uyurdu. İşin çok zor. Seni çok iyi anlıyorum. Tadını çıkarmaya bak. Öyle hızlı büyüyecekler ki..

Güzel

Ayyy büyüsünler.
Kızımında salıncağı var ama asla uyumaz.
Çok teşekkür ederim.
Beni anlayan cümleler duymak çok iyi geliyor...

Yürüyüş yarışmasına dahilmiyim etiket yapılmamış ama

Dünkü menümü vereyim sabah 1 yumurta omlet 3 t dilim sucuk domates peynir zeytin bir ısırımlıl bal ve ekmek
Ekmek sadece o kadar
Öğle sadece şekersiz Türk kahvesi birşey canım istemedi
Sonrasında aşırı tatlı istedi ama yemedim hiçbirşey
Akşam 4 5 yk ciğer sote
1 kepçe şehriye çorbası
Salata
Pazar’ı böyle kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…