Akşamki ekmek harici beğendim menünü hatta güzel ekmeksiz istediğin kadar balık yer fazlasıyla doyarsın bence turşusuz asla yapamam yemek tabiki sakıncalı değil
Memnun oldum kaptanımTabiki yürüyüş yapamazsam başka bişey yapar yürüyüş dakikası kadar dakikasını yazarım her türlü spor var mekik squat Leslie jumping jack yani aklına gelen yapılabilir her spor var
ne güzel çocukları bahane etmemek evet ben kaptanım canım
Teşekkür ederim kelebenkSaksi_Degilim_Ben
Nasılsın canım
Seni tebrik ederim. Bu haftaki kilo verişinden dolayı.
Harika kilo vermişsin.
Menünü görelim şimdi
Menu tabiki gizel ancak tursuyu mumkun oldugunca az ye. kilo vermeyi yavaslatiyor.İlk menümü de paylaşayım;
Bu arada diyetisyen kontrolündeyim eğer menü dışı bişi yersem özellikle belirteceğim
ASabah
2 haşlanmış yumurta (birinin sarısını yeme demişti ama dayanamıyorum
Roka
2 dlm denge
4yk lor
6 zeytin
Öğlen
5 yk maş fasülyesi
Yeşil salata
1 bdk yoğurt
1 dlm ekmek
Turşu (bu da menüde yok aslında ama çok seviyorum az tuzlu ev turşusu yesem olmazmı?)
Ara yapmadım malesef fırsat olmadı
Akşam
Balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara bir bdk süt (aslında yoğurt var menüde ama yoğurdum bitti
Spor yapamadım bugün sadeçe 30 tane lunge 15 squat ve 10ar step mi ne işte ondan vardünden bacaklarım çok ağrıdığı için daha fazla yapamadım..
Suyu miktar olarak saymıyorum ama min 2 lt olmuştur..
Cok sevindim begendigine tuzsuzum kaptanimsüpersin hoşgeldin Selin ailemize canım biz burda bir aileyiz artık 9 kilo inanki hiç bişey değil kısa zamanda azminle başaracaksın
offfffg öperim hemde yürüyüş yarışması varken
Sağol guzummmmm süpersin
İstediğimiz şekilde derken malesef o ABur cuburun üstünde yazan kaloriyle biz bir öğün tıka basa doyuyoruz canım benim anacımız hayatımıza tamamen sağlık katmak ve hayat felsefesine çevirmek
Sevgili yardımcım ilk günden korkutmasana yeni fertlerimizi çok ayıp
işte istediğim bu pişmanlık ilk günün günahı Yok ama yarın biraz hareket istiyorum bugünün telafisi olarak cancağzım görmedim bu menüyü
bir çorba bir yoğurt bir salata zor mu bu kadar acaba anlıyorum seni ama sağlıklı beslenmek zorundasın ve güçten düşmemek
dussuz bunu begendi
Yok canim dukan degil. Ortaya karisik kendi damak tadima uygun ve tok tutan yiyecekler tercih ediyorum sadece. Ben hersey yiyorum seker haric. Onu da meyveden aliyorum.Teşekkür ederim umarım öyle olursenin menün çok ilginçmiş dukan mı?
Yani başka bir spor yaparsam adım şart değil doğru mu anladım? Eğer öyleyse süper haftanın 1 -2 günü dışında spor yapıyorum o günlerde de yürüyüş ya da başka spor yapamazsam jj yapsam olur mu acaba? Aslında zaman olsa daha çok spor yaparım ama malesef kızım sabahçı oğlum öğlenci oğlumu bırakıyorum hemen gidip kızımı alıyorum hiç boş kalmıyorum yani.. Spor salonuna da sabah oğlumla gidiyoruz o çocuk odasında bekliyor..
Sen kaptansınsanırım peki yürüyüş dışında başka aktivitelerin de yarışması oluyor mu? Zıplama mekik falan eskiden oluyordu.
Haklisin canim. Ben de yazinca anladim ne cok peynir yemisim.Bende merak içindeyim.
Bende
Su?
Spor? (Çocuklar yeter sanaallah yardımcın olsun. Peş peşe zor)
Emziriyorsan yediğine dikkat etmen lazım.DeryaOnDiet yorumlarına katılıyorum
Bugün başladı. Silmişim o açıklamayı. Hergünün menüsü günlük olarak paylaşılacak.
Fazla peynirli geldi bana..
Güzel
Bir tereddüt ettim yazarken
Sen de süpersin
Bence cok guzel olmus canim. Afiyet olsun.Merhaba bugün benim menü
Sabah 10:15 kıymalı yumurta + domates salatalık +çay + 1 yemek kaşığı lor peynir +1 dilim ekmek
Öğlen 14:00 1 avuç leblebi
Ara 1 avuç aycekirdegi
Akşam 19:00 4 kaşık etli yeşil fasulye ve bir kase cacık
2000 cc su
Hafta sonu menulerin gayet guzel. Afiyet olsun canimIyi geceler kizlar
Ctesi menum
Sabah ceyrek simit yumurta peynir 5 zeytin
Ogle tarcinli yulafli sut
Aksam izgara balik roka salatasi
Su 3 lt
Spor 80 dk yuruyus
Pazar menum
Sabah yumurta peynir 6 zeytin bir dlm cavdar ekmegi
Ogle tarcinli sutlu yulaf ezmesi
Aksam 4 kofte piyaz yarim dlm cavdar ekmegi
Su 3 lt
Spor 90 dk yuruyus
@tuzsuz_ruh
Ben de kizama cok yapiyorum oyle yulaf lapasi sadece tarcin koymuyorum. Kendim yerken tarcin ekleyeyim iyi fikir canim sagol.Takili kaldiysan sasirtmak icin detoks yapabilirsin belki canim yukaf ezmesi veya pieinc lapasi falan mesela bir iki gun ben takilinca yapardim iyi gelirdi
Ya evet dimi istikrarli bir sekilde 45-50 kilo vermek cok uzak geliyor bana surda 15 kiloyu veremedim iki yildir
Ben de seni begendim duzsuzum raydan cikmak yok soz
2 veya 3 yemek kasigi yulaf ezmesini goz karari sutle pisiriyorum canim bir kase lapa oluyor pistijten sonra da bir cay kasigi tarcin koyuyorum
40 dakika egzersiz yaptım bu saatte.süpersin hoşgeldin Selin ailemize canım biz burda bir aileyiz artık 9 kilo inanki hiç bişey değil kısa zamanda azminle başaracaksın
Sağol guzummmmm süpersin
İstediğimiz şekilde derken malesef o ABur cuburun üstünde yazan kaloriyle biz bir öğün tıka basa doyuyoruz canım benim anacımız hayatımıza tamamen sağlık katmak ve hayat felsefesine çevirmek
işte istediğim bu pişmanlık ilk günün günahı Yok ama yarın biraz hareket istiyorum bugünün telafisi olarak cancağzım görmedim bu menüyü
bir çorba bir yoğurt bir salata zor mu bu kadar acaba anlıyorum seni ama sağlıklı beslenmek zorundasın ve güçten düşmemek
dussuz bunu begendi
Emzirmiyorum..Bende merak içindeyim.
Bende
Su?
Spor? (Çocuklar yeter sanaallah yardımcın olsun. Peş peşe zor)
Emziriyorsan yediğine dikkat etmen lazım.DeryaOnDiet yorumlarına katılıyorum
Bugün başladı. Silmişim o açıklamayı. Hergünün menüsü günlük olarak paylaşılacak.
Fazla peynirli geldi bana..
Güzel
Bir tereddüt ettim yazarken
Sen de süpersin
Teşekkür ederim çok şükür@matilda34 Seni tebrik ederim iyi kilo vermişsin cuma günü.
dtcf listeye dönmüşsün. Tebrikler..
@tomrs yine kaçamak yaparak kilo verdiğin için tebrikler. İlmini öğretmedin gitti..
Çok teşekkür ederim kaptanım. Umarım sizin de yardımınızla tez zamanda gidecek bu fazlalıklarsüpersin hoşgeldin Selin ailemize canım biz burda bir aileyiz artık 9 kilo inanki hiç bişey değil kısa zamanda azminle başaracaksın
Sağol guzummmmm süpersin
dussuz bunu begendi
Dengeli bir Pazar menüsü olmuş. Ben sevdimMerhaba bugün benim menü
Sabah 10:15 kıymalı yumurta + domates salatalık +çay + 1 yemek kaşığı lor peynir +1 dilim ekmek
Öğlen 14:00 1 avuç leblebi
Ara 1 avuç aycekirdegi
Akşam 19:00 4 kaşık etli yeşil fasulye ve bir kase cacık
2000 cc su
Seni çok iyi anlıyorum. Benim küçük doğduğunda büyüğüm bir buçuk yaşındaydı. Çok zor oluyor. 40dk egzersiz için tebrikler. Şartların çok zor. Ben ailemden destek almıştım. Destek iyi fikir. İkisini aynı anda uyuturdum. Birine özel salıncak almıştım. Benimkiler uyurdu. İşin çok zor. Seni çok iyi anlıyorum. Tadını çıkarmaya bak. Öyle hızlı büyüyecekler ki..40 dakika egzersiz yaptım bu saatte.
Çocuklar o kadar zor uyuyorlar ki..
6 aylık bebeğim gündüz asla uyumaz.
Çok şanslıysam 10 dakika uyur.
Kızım çok zor çok ağlak bir bebek.
Sabah 5-6 arası kalkıyor.
Gece 5 kez kalkıyor.
Doğduğundan beri bu böyle..
Oğlum diş çıkarıyor felan filan çok zorlanıyorum. Tek başımayım onun verdiği ayrı zorluk.
Ben kahvaltımı çoğu zaman ağlayarak yapıyorum.
Eşim restoranda çalışıyor.
Hatta çoğu zaman öğle yemeğimi o getiriyor.
Çünkü işim çok zor.
Sırf bu yüzden biraz Türkiye’ye ailemin yanına gitmek istiyorum çünkü tükendiğimi hissediyorum.
Ay çok yazmışım.
Görümcem sürekli insan bir çorba yapmaya vakit bulamaz mı? Der de o cümleden nefret eder oldum...
GüzelBen de ilk menümü yazayım o zaman
Sabah:
2 dilim peynir
1 dilim esmer ekmek
5 zeytin
Domates, salatalık ve maydanoz
Ara:
10 badem ve 1 fincan yeşil çay
Ara:
1 sütlü (az yağlı) kahve, yarım protein bar ve 1 kivi
Akşam:
4 yk kinoa ve bol yeşillikli salata, 4 yk az yağlı yoğurt
Ara: 1 fincan yeşil çay ve yarım muz
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Total: 19.000 adım günlük
Sabah geç uyandığım için öğle yemeğini yapmadım. Onun yerine bir meyve ekledim ara öğünüme.
Ayyy büyüsünler.Seni çok iyi anlıyorum. Benim küçük doğduğunda büyüğüm bir buçuk yaşındaydı. Çok zor oluyor. 40dk egzersiz için tebrikler. Şartların çok zor. Ben ailemden destek almıştım. Destek iyi fikir. İkisini aynı anda uyuturdum. Birine özel salıncak almıştım. Benimkiler uyurdu. İşin çok zor. Seni çok iyi anlıyorum. Tadını çıkarmaya bak. Öyle hızlı büyüyecekler ki..
Yürüyüş yarışmasına dahilmiyim etiket yapılmamış amaTabiki yürüyüş yapamazsam başka bişey yapar yürüyüş dakikası kadar dakikasını yazarım her türlü spor var mekik squat Leslie jumping jack yani aklına gelen yapılabilir her spor var
ne güzel çocukları bahane etmemek evet ben kaptanım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?