Hoşgeldin canım şok olacak bişey Yok aslında çok kolay herşey hergün menü su spor Cuma asıl tartı resmi Pazartesi kontrol tartısı ve spor yarışmaları rica etsem ilk sayfadaki formun başındaki ve sonundaki yazıları silip doldurup buraya atar mısın
Canım ilk sayfadaki formu doldurur musun? Prosedür işteher yerde karşımıza çıkıyor
Hosgeldin canim. Insallah saglikli duzenli bir sekilde beraberce kilo verelim.Kullanıcı Adı : Harpy
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 36
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk yaşları 3 ve 8
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.64
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz :60
Hoşgeldin canım elbette tamamen değil Cuma günleri yiyebilirsin ama abartmadan bir öğün esasen bu tamamen sizin için öyle zaman gelecek ki bütün hafta dikkat edip spor yapıp yine kilo veremeyeceksin duraklama dönemlerinde ama kilo verdiğin sürece haftada bir kaçamak hakkın varO şekil kilo verilmez tabi de
Tamamen yasak mı DİE öğrenmek istedim sağolun
Şöyle anlatayım mesela bugün yürüyüş yapamadın Leslie yaptın o da tamam şu kadar dakika başka spor yaptın o da kabul zorunlu olması hayatımıza hareketi katmak aslında mecburiyet olunca aman şuraya da yürüyeyim yada sabah kalkıp iki tur atayım diyorsun ama mecbur olmayınca yerimizden kalkamıyoruz malesefHoşbulduk şekerim ben aslında kurallara aşinayım ama bu yürüyüş yarışmasında zorunlu yazıyordu ondan şaşırdım. Benim hergün adım şansım olmuyor ama spor salonuna gidiyorum gidemediğim salı günleri yürümeye çalışıyorum. Onun dışındaki günler illa spor dışında bişey yap derseniz jumping jack yapabilirim 300 500 ne derseniz.. Geri kalan menü su vs paylaşımlarını hergün yapmaya çalışıcam.. Zaten biri beni durdursun diye geldim :)
Hemen dolduruyorum dostum :)
süpersin hoşgeldin Selin ailemize canım biz burda bir aileyiz artık 9 kilo inanki hiç bişey değil kısa zamanda azminle başaracaksınKullanıcı Adı : selinbs
İsim (İsteğe Bağlı ): Selin
Mesleginiz: Yiyecek ve İçecek sorumlusu
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Londra
Boyunuz : 178
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : Hiçbir zaman çok zayıf biri olmadım. En son yeni işimde çalışmaya başlayınca hızlıca kilo aldım çünkü işim gereği bütün gün otelde yemeklerin arasında oluyorum. 80 kiloyu görünce tartıda bir dur demek istedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı bir yaşam sürmek ve hayal ettiğim dış görünüşe kavuşmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
offfffg öperim hemde yürüyüş yarışması varkenBugün mahalle parkına gittim ve spor yaptım
Sağol guzummmmm süpersinHarpy
@selinbs
tweetysweet
Kızlar kaptan gelene kadar ben anlatayım.
1.Hergün menü spor su paylaşıyoruz.
2.başkalarının menülerini kırıcı olmadan yorumluyoruz
3.elimizden geldiğince hareket ediyoruz.
4 ve en önemlisi yediklerimizi dikkatli seçiyoruz. Hamur işi karbonhidrat ağırlıklı zararlı yiyecekleri, Abur cubur, paketli gıdayı hayatımızdan çıkarıyoruz..
5.her cuma ve pazartesi tartı bildiriyoruz.
Kalan varsa kaptan anlatır.
İstediğimiz şekilde derken malesef o ABur cuburun üstünde yazan kaloriyle biz bir öğün tıka basa doyuyoruz canım benim anacımız hayatımıza tamamen sağlık katmak ve hayat felsefesine çevirmekHoşbulduk
Başka takımlara da yazdım
Kısmet burayaymış
Peki avut cuburları hayatımızdan çıkarmak şart mı
Yoksa istediğimiz şekilde kilo verebiliyor muyuz
Sevgili yardımcım ilk günden korkutmasana yeni fertlerimizi çok ayıpKaçamak yapana ceza veriyoruz. Cezamı yapar yerim dersen sen bilirsin. Abur cubır yiyerek kilo verebildin mi? Gerçi burada birtomrs var. Kaçamak yapa yapa kilo veriyor. Kaptan baksın bu soruya.. @tuzsuz_ruh anlat bakalım
işte istediğim bu pişmanlık ilk günün günahı Yok ama yarın biraz hareket istiyorum bugünün telafisi olarak cancağzım görmedim bu menüyüMenümü yazayım ..
Sabah,
2 küçük dilim peynirli börek yedim (çok pişmanım)
Öğlen,
Lazanya
Akşam 6’da 2 kaşık bulgur pilavı yedim.
Oğlumu yedirirken dayanamadim
Bugün kötüydü. Yarın telafi edeceğim
bir çorba bir yoğurt bir salata zor mu bu kadar acaba anlıyorum seni ama sağlıklı beslenmek zorundasın ve güçten düşmemekBugün kendime yemek yapamadım.
Oğlum diş çıkarıyor kızım ek gıda geçişinde.
Gece oğlum hiç uyumadı zombi gibiyim şuan.
Benim için yemek yapmak o kadar zor ki..
Akşamdan yapayım desem asla pilim bitmiş oluyor.
Sınavlarım dersler bir yandan,çocuklar bir yandan
dussuz bunu begendiBugunku menum
Sabah 09:00_ yulafli kakaolu sekersiz findikli kurabiye (esim yapti sagolsun cok severim dukan tarzi kurabiye).
10:30 _ 1 fincan sutlu kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi
12:00_ 1 dilim ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 1 tabak havuc salatasi icine 1.5 yk kabak cekirdegi yagi.
14:00_ yarim nar, 1 dilim beyaz peynir
16:00_ 1 kucuk ordek butu derisiz firinda, salata
Su: 2.5 lt
Akşamki ekmek harici beğendim menünü hatta güzel ekmeksiz istediğin kadar balık yer fazlasıyla doyarsın bence turşusuz asla yapamam yemek tabiki sakıncalı değilİlk menümü de paylaşayım;
Bu arada diyetisyen kontrolündeyim eğer menü dışı bişi yersem özellikle belirteceğim
ASabah
2 haşlanmış yumurta (birinin sarısını yeme demişti ama dayanamıyorum
Roka
2 dlm denge
4yk lor
6 zeytin
Öğlen
5 yk maş fasülyesi
Yeşil salata
1 bdk yoğurt
1 dlm ekmek
Turşu (bu da menüde yok aslında ama çok seviyorum az tuzlu ev turşusu yesem olmazmı?)
Ara yapmadım malesef fırsat olmadı
Akşam
Balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara bir bdk süt (aslında yoğurt var menüde ama yoğurdum bitti
Spor yapamadım bugün sadeçe 30 tane lunge 15 squat ve 10ar step mi ne işte ondan vardünden bacaklarım çok ağrıdığı için daha fazla yapamadım..
Suyu miktar olarak saymıyorum ama min 2 lt olmuştur..
Teşekkür ederim umarım öyle olursenin menün çok ilginçmiş dukan mı?Hosgeldin canim. Insallah saglikli duzenli bir sekilde beraberce kilo verelim.
Şöyle anlatayım mesela bugün yürüyüş yapamadın Leslie yaptın o da tamam şu kadar dakika başka spor yaptın o da kabul zorunlu olması hayatımıza hareketi katmak aslında mecburiyet olunca aman şuraya da yürüyeyim yada sabah kalkıp iki tur atayım diyorsun ama mecbur olmayınca yerimizden kalkamıyoruz malesef
Tabiki yürüyüş yapamazsam başka bişey yapar yürüyüş dakikası kadar dakikasını yazarım her türlü spor var mekik squat Leslie jumping jack yani aklına gelen yapılabilir her spor varTeşekkür ederim umarım öyle olursenin menün çok ilginçmiş dukan mı?
Yani başka bir spor yaparsam adım şart değil doğru mu anladım? Eğer öyleyse süper haftanın 1 -2 günü dışında spor yapıyorum o günlerde de yürüyüş ya da başka spor yapamazsam jj yapsam olur mu acaba? Aslında zaman olsa daha çok spor yaparım ama malesef kızım sabahçı oğlum öğlenci oğlumu bırakıyorum hemen gidip kızımı alıyorum hiç boş kalmıyorum yani.. Spor salonuna da sabah oğlumla gidiyoruz o çocuk odasında bekliyor..
Sen kaptansınsanırım peki yürüyüş dışında başka aktivitelerin de yarışması oluyor mu? Zıplama mekik falan eskiden oluyordu.
Bende merak içindeyim.@semurcan nerelerde haberi olan var mı?
BendeAy bilemedim ki ..
Su?Menümü yazayım ..
Sabah,
2 küçük dilim peynirli börek yedim (çok pişmanım)
Öğlen,
Lazanya
Akşam 6’da 2 kaşık bulgur pilavı yedim.
Oğlumu yedirirken dayanamadim
Bugün kötüydü. Yarın telafi edeceğim
Bugün başladı. Silmişim o açıklamayı. Hergünün menüsü günlük olarak paylaşılacak.Pazartesi itibari ile mi yarış başlıyor?
Menü derken ne zamanın menüsü?
Günlük mü yani?
Çok soru oldu galiba
Fazla peynirli geldi bana..Bugunku menum
Sabah 09:00_ yulafli kakaolu sekersiz findikli kurabiye (esim yapti sagolsun cok severim dukan tarzi kurabiye).
10:30 _ 1 fincan sutlu kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi
12:00_ 1 dilim ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 1 tabak havuc salatasi icine 1.5 yk kabak cekirdegi yagi.
14:00_ yarim nar, 1 dilim beyaz peynir
16:00_ 1 kucuk ordek butu derisiz firinda, salata
Su: 2.5 lt
Güzelİlk menümü de paylaşayım;
Bu arada diyetisyen kontrolündeyim eğer menü dışı bişi yersem özellikle belirteceğim
ASabah
2 haşlanmış yumurta (birinin sarısını yeme demişti ama dayanamıyorum
Roka
2 dlm denge
4yk lor
6 zeytin
Öğlen
5 yk maş fasülyesi
Yeşil salata
1 bdk yoğurt
1 dlm ekmek
Turşu (bu da menüde yok aslında ama çok seviyorum az tuzlu ev turşusu yesem olmazmı?)
Ara yapmadım malesef fırsat olmadı
Akşam
Balık
Salata
1 dlm ekmek
Ara bir bdk süt (aslında yoğurt var menüde ama yoğurdum bitti
Spor yapamadım bugün sadeçe 30 tane lunge 15 squat ve 10ar step mi ne işte ondan vardünden bacaklarım çok ağrıdığı için daha fazla yapamadım..
Suyu miktar olarak saymıyorum ama min 2 lt olmuştur..
Bir tereddüt ettim yazarkenSevgili yardımcım ilk günden korkutmasana yeni fertlerimizi çok ayıp
İyi kilo vermelerteşekkür ederim başka takımda başlıyorum iyi akşamlar
Sağolun size deİyi kilo vermeler
Takili kaldiysan sasirtmak icin detoks yapabilirsin belki canim yukaf ezmesi veya pieinc lapasi falan mesela bir iki gun ben takilinca yapardim iyi gelirdiHaklisin canim birakmamak lazim. Off uzun zamandir takili kaldim 65e
Ya evet dimi istikrarli bir sekilde 45-50 kilo vermek cok uzak geliyor bana surda 15 kiloyu veremedim iki yildirAynen öyle. Bu kilo verme işi çelik gibi sinir istiyo vesselam. 45-50 kilo verenlere hayran kalıyorum bu yüzden...
Ben de seni begendim duzsuzum raydan cikmak yok sozCanım adet döneminde olur öyle sen bol su içmeye devam et 3. Gün fıs diye inersin
Papillon geldi artık merak etme bu hafta eşleşme gelecek zaten listeyi düzenleyip eşleştirme yapıcam
Şimdi düşündüm sana ceza versem mi dedim istikrarından dolayı vazgeçtim ama bu hafta hergün menü verilecek bunun haricinde bi kaçamak görürsem ceza gelecek
hele bi çıkkkkkkk o raydan
Dussuz bunu beğendi
geçmiş olsun canım
ödülünü sevsinler senin başka ödül Yok yoksa o gülen yüzümün altından sopalı bir davşan çıkabilir
Direk ekmek çok olmadı derya hemde kilo verememişken bu kadar ekmek hemde yattığın yerden
Nerde ilk geldiğinde beni sıkmayın ben yerim diyen tomrs nerde şimdiki tomrs
Güzel olmuş lakin saatleri de yazarsak yorumumuz tam olur canım afiyet olsun
canım o sorun değil iki kere gelsen birinde menü verip birinde arkadaşların menüsünü yorumlasan yeter Cuma tartı günümüz o gün kesin tartı resmi atılmalı Pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz resim zorunlu değil sadece kilom şu demek yeterli hergün yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıyoruz saatleriyle beraber o kadar inşallah hedefine ulaşacaksın sende buradakilere hem örnek olacaksın hemde yediklerinden örnek alacaksın
2 veya 3 yemek kasigi yulaf ezmesini goz karari sutle pisiriyorum canim bir kase lapa oluyor pistijten sonra da bir cay kasigi tarcin koyuyorumAfiyet olsun canim. Yulaf lapasini kac yemek kasigi yulafla yapiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?